ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

bellsak30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
bellsakΜέλος
10/10/2005, 11:34:39
Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.
ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ.ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΚΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ.
kyriakopoulosΜέλος
10/10/2005, 12:55:00
ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ.ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΛΥΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΑΛΩΝ ΓΕΜΑΤΟ ΠΛΗΓΕΣ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ.΄΄ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ΄΄
www.surfingtheapocalypse.net/cgi-bin/forum.cgi%3Fread%3D1342+PHOTOS+OF+JESUS&hl=el" target="_blank">http://66.102.9.104/search?q=cache:WC8Bmn-jq3AJ:www.surfingtheapocalypse.net/cgi-bin/forum.cgi%3Fread%3D1342+PHOTOS+OF+JESUS&hl=el
kyriakopoulosΜέλος
10/10/2005, 13:09:09
Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΚΑΝΘΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ.Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΦΙΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ Κ.Η.Ι.Χ.
10/10/2005, 14:19:42
Καλημέρα σε όλους και τους θερμούς μου χαιρετισμούς.
Απείχα από την συζήτηση για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά σε κάθε περίπτωση την παρακολουθούσα, και γνωρίζω μέσης-άκρης το τι έχει γραφτεί ως τώρα.
Πάντως βρε παιδιά, εντάξει δεν λέω, κοντά είναι ο καιρός, αλλά μας το είπε ο π. Παίσιος: "όταν δείτε τους τούρκους να κόβουν τον Ευφράτη από ψηλά..."
Οπότε μην περιμένετε τίποτα να συμβεί, αν δεν συμβεί αυτό πρώτα...

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

22Μέλος
10/10/2005, 15:01:17
Φίλε wwaker,νομίζω ότι τα έχεις μπερδέψει λιγάκι όσον αφορά τον Ευφράτη.Ο Παισιος είπε ότι ο Αρμαγεδώνας θα ξεκινήσει όταν κόψουν οι Τούρκοι τα νερά του Ευφράτη και όχι ο τρίτος παγκόσμιος. Μην ξεχνάς ότι αναφέρεται στην μάχη που περιγράφει η αποκάλυψη και ότι όπως ξέρουμε το ένα τρίτο των Τούρκων θα γίνουν χριστιανοί,δλδ θα έχουν και αυτοί οι χριστιανοί-Τούρκοι ένα μικρό κράτος.Άλλωστε μας είπε ότι θα γίνει η σημερινή Τουρκία 3-4 κράτη,δλδ Ελληνικό,Αρμενικό,Κουρδικό και ένα Τουρκικό-χριστιανικό.

Φίλε μπελσακ,αυτά που μας λέει ο Μπους ότι δηθεν του τα είπε ο θεός,μήπως τα λέει για να μας προετοιμάσει, όπως μας είχε πει ένας άλλος φίλος εδω στο φορουμ, να υποδεχτούμε το Νοέμβριο τον μεσσία των Εβραίων;
Άλλωστε είναι φανερό ότι επιχειρεί να μετατρέψει τις εισβολές σε άλλα κράτη,σε θρησκευτικές εκστρατείες,δλδ σε νέες σταυροφορίες.Είναι νομίζω καιρός να ανοίξουμε ξανά τα βιβλία μας και να διαβάσουμε τι έκαναν τότε οι<<χριστιανοί>>...
10/10/2005, 15:15:01
22:

" Οταν ακούσετε ότι τά νερά τού Ευφράτη τά κόβουν από ψηλά οί Τούρκοι μέ φράγματα, καί τά χρησιμοποιούν γιά αρδευτικά έργα, τότε νά ξέρετε ότι ήδη έχουμε μπεί στήν ετοιμασία τού μεγάλου εκείνου πολέμου καί ότι προετοιμάζετε ό δρόμος γιά τίς " μύριες μυριάδων στρατού τών από ανατολών ηλίου " , πού αναφέρει ή Αποκάλυψη...

Θα πρέπει να υπάρχουν Τούρκοι για να τα κόψουν.

Εννοείς μήπως για την δεύτερη φάση ότι αυτό θα είναι η προυπόθεση;

----------------------

stratis79Μέλος
10/10/2005, 15:28:26
Δε νομίζω ότι θα είναι χριστιανικό το τουρκικό κράτος. Οι προφητείες λένε ότι το 1/3 θα βαπτισθεί, το 1/3 θα σκοτωθεί και το άλλο 1/3 θα υποχωρήσει στα βάθη της Μικρασίας σε ένα μικρό πια κράτος. Για τα νερά του Ευφράτη πάντως είναι γνωστό ότι οι Τουρκοί σχεδιάζουν (αν και έχω μία επιφύλαξη ότι ήση έχουν ξεκινήσει) να φτιάχνουν φράγμα για να κρατούν τα νερά αυτοί και είχε γίνει θέμα με τη Συρία.

Σχετικά με τους τυφώνες στις Η.Π.Α. που είναι της μόδας και αν τους έκαναν οι Ρώσοι, μίλαγα με φίλο τις προάλλες αρκετά πατριώτη, ο οποίος παρακολουθεί φανατικά τα αμυντικά και στρατιωτικά θέματα. Μου θύμισε λοιπόν ένα παιχνίδι το Red Alert II. Για όσους δεν το γνωρίζουν επρόκειτο για τον Γ'ΠΠ όπου ή διάλεγες τις Η.Π.Α. ή τη Ρωσία. Κλασικά βέβαια έπαιρνα Ρωσία. Λοιπόν εκεί θυμάμαι ότι οι Ρώσοι διέθεταν υπερόπλα (τα Τέσλα) με τα οποία ήλεγχαν τον καιρό και προκαλούσαν τυφώνες στους Αμερικάνους. Καλό ε; Μου είπε μάλιστα ο φίλος αυτός ότι πόλλα όπλα τα είδαμε πρώτα σε παιχνίδια υπολογιστών - προκειμένου να τα συνηθίσουμε - και μετά τα είδαμε και στην πραγματικότητα.

stratis79Μέλος
10/10/2005, 15:39:07
Κυριακόπουλε δεν ανοίγει η φωτογραφία.
22Μέλος
10/10/2005, 16:28:25
wwaker δεν με κατάλαβες,αυτό που λέω είναι ότι ο Παισιος δεν αναφερόταν στον τρίτο παγκόσμιο όταν τα έλεγε αυτά,αλλά στον Αρμαγεδώνα.Πάντως Τουρκικό κράτος θα υπάρχει και μετά τον πόλεμο αφού το 1/3 θα βαπτισθεί(κρυπτοχριστιανοί;) και άλλο 1/3 θα φύγει στα βάθη της Ανατολής,μακριά από την Κωνσταντινούπολη,και εκεί θα συνεχίσουν προφανώς να έχουν ένα μικρό κράτος,που θα ελεγχει τα νερά του Ευφράτη.Βέβαια μέχρι τότε και ελέω Ιωάννη,θα έχουν εκχριστιανιστεί όλα τα ισλαμικά κράτη,οπότε το πιθανότερο είναι και το μικρό Τουρκικό κράτος να είναι χριστιανικό,για αυτό είπα,φίλε Στρατή,ότι το νέο Τουρκικό κράτος θα είναι χριστιανικό.
Έγω θέλω να μάθω πάντως αν μετά από το σεισμό των 7,7R,τη γλίτωσε ο Μπιν Λαντεν ή τον πλάκωσε καμιά σπηλιά στο Αφγανιστάν.
kyriakopoulosΜέλος
10/10/2005, 16:29:49
ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ.
LiakoFanΜέλος
10/10/2005, 17:25:23
Σωματιδιακές ακτίνες με ισχύ ατομικής βόμβας, οχήματα με ηλεκτροβαρυτική πρόωση και εμβέλεια μέχρι τον Άρη, τεχνητή πρόκληση τυφώνων, τεχνητή πρόκληση σεισμών, βάσεις στη σελήνη, αόρατα οχήματα όπου οι ακτίνες του φωτός διαθλώνται γύρω από το όχημα, "ψυχο-ενεργητική" στόχευση χωρίς ραντάρ...

Έτσι και γίνουν ταινία στο σινεμά, θα σπάσουν τα ταμεία. Βάλε και τις προφητείες των Αγίων μέσα, και θα γίνει χαμός.

Και φυσικά, τίτλος της ταινίας:

"Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC"

Με happy ending, την πρώτη λειτουργία στην Αγία Σοφία.

HfaistosΜέλος
10/10/2005, 17:30:03
Kyriakopoulos eisai toso sigouros oti h fwtografia tou Kyriou einai aythentikh?

Pws eisai toso sigouros.

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"

gogorasΝέο Μέλος
10/10/2005, 17:36:19
Αν την πατησε ο Osama,το μονο που εχει μεινει ειναι να καταστραφει το Τεμενος του Omar.--Αληθεια,οι συνομιλιες με τα Σκοπια περι ονοματος,λετε να εχουν σχεση με την αιτια πολεμου απο τη Δαλματια;
lamogioΜέλος
10/10/2005, 18:47:23
quote:
Για τα νερά του Ευφράτη πάντως είναι γνωστό ότι οι Τουρκοί σχεδιάζουν (αν και έχω μία επιφύλαξη ότι ήση έχουν ξεκινήσει) να φτιάχνουν φράγμα για να κρατούν τα νερά αυτοί και είχε γίνει θέμα με τη Συρία.

Εχει ξεκινήσει:

Greater Anatolia Project ( GAP )

http://news.nationalgeographic.com/news/2000/12/1201_turkey.html

http://img407.imageshack.us/img407/9627/largegapmap4yv.gif

dim.karΜέλος
10/10/2005, 19:54:31
Παιδιά είστε απίστευτοι! 29 σελίδες μέσα σε 40 μέρες! Πώς τα καταφέρνετε; Και συν τοις άλλοις γράφοντας τα ίδια και τα ίδια! Δεν βαριέστε;

Και μην βιαστείτε να μου τα χώσετε, σας θαυμάζω για την Πίστη σας (έστω κι αν διαφωνώ σχεδόν σε όλα τα επίπεδα μαζί σας) και ρωτάω καλοπροαίρετα...

Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

gogorasΝέο Μέλος
10/10/2005, 20:08:07
dim.kar,ας ειναι καλα ο STITS!!!!
Το ονειρο του ηταν να εκδωσει,μια μερα,περιοδικό!!!!
AetosΜέλος
10/10/2005, 21:19:49
Ξαναδιάβαζα την προφητεία του Αγίου Αγαθαγγέλου:

«Ήκουσα φωνή υπό της Άρκτου ερχομένης, λεγούσης ούτω: Ρωσία, ξύπνησεν γε ουν εκ του ύπνου. Προς εσέ ο λόγος του Αγγέλου, και εν τη πρωία του ηλίου αμπλησθήσεται ελαίου η λάμπα σου και πριν ο ήλιος φανή εν τω ανατολικό ζωδίω ,συ μεν εκμανής έση.
Ω φίλη ,ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα, πληρούσι τους αιθέρας μελωδίας.
Οι πολεμισταί και οι ήρωες σου ψάλλουσι τα νικητήρια, προσκαλούντες σε αναμορφώσαι τον πλανήτην.»

Παρατήρησα ότι αναφέρεται στο πόλεμο, λέγοντας ότι θα γίνει πριν ο ήλιος μπει στο ανατολικό ζώδιο.

Απο περιέργεια, επειδή είμαι εντελώς άσχετος με ζώδια και κέρατα, ξέρει κανείς ποιο είναι το ανατολικό ζώδιο και πότε μπαίνει ο ήλιος σε αυτό?

22Μέλος
10/10/2005, 22:07:06
Ο Λιακόπουλος είχε πει ότι είναι ο Υδροχόος,αλλά δεν ξέρω πότε μπαίνουμε στην εποχή του,έχω ακούσει πάντως για 2000 και κάτι για 2005-2006.
10/10/2005, 22:16:51
Αετέ, ρώτησα έναν φίλο μου που απ'όσο ξέρω τα γνωρίζει αυτά.

Το ανατολικό ζώδιο είναι ο υδροχόος, στην εποχή του οποίου και μπαίνουμε το 2014.

----------------------