- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ.ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΚΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ.
www.surfingtheapocalypse.net/cgi-bin/forum.cgi%3Fread%3D1342+PHOTOS+OF+JESUS&hl=el" target="_blank">http://66.102.9.104/search?q=cache:WC8Bmn-jq3AJ:www.surfingtheapocalypse.net/cgi-bin/forum.cgi%3Fread%3D1342+PHOTOS+OF+JESUS&hl=el
Απείχα από την συζήτηση για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά σε κάθε περίπτωση την παρακολουθούσα, και γνωρίζω μέσης-άκρης το τι έχει γραφτεί ως τώρα.
Πάντως βρε παιδιά, εντάξει δεν λέω, κοντά είναι ο καιρός, αλλά μας το είπε ο π. Παίσιος: "όταν δείτε τους τούρκους να κόβουν τον Ευφράτη από ψηλά..."
Οπότε μην περιμένετε τίποτα να συμβεί, αν δεν συμβεί αυτό πρώτα...
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
Φίλε μπελσακ,αυτά που μας λέει ο Μπους ότι δηθεν του τα είπε ο θεός,μήπως τα λέει για να μας προετοιμάσει, όπως μας είχε πει ένας άλλος φίλος εδω στο φορουμ, να υποδεχτούμε το Νοέμβριο τον μεσσία των Εβραίων;
Άλλωστε είναι φανερό ότι επιχειρεί να μετατρέψει τις εισβολές σε άλλα κράτη,σε θρησκευτικές εκστρατείες,δλδ σε νέες σταυροφορίες.Είναι νομίζω καιρός να ανοίξουμε ξανά τα βιβλία μας και να διαβάσουμε τι έκαναν τότε οι<<χριστιανοί>>...
" Οταν ακούσετε ότι τά νερά τού Ευφράτη τά κόβουν από ψηλά οί Τούρκοι μέ φράγματα, καί τά χρησιμοποιούν γιά αρδευτικά έργα, τότε νά ξέρετε ότι ήδη έχουμε μπεί στήν ετοιμασία τού μεγάλου εκείνου πολέμου καί ότι προετοιμάζετε ό δρόμος γιά τίς " μύριες μυριάδων στρατού τών από ανατολών ηλίου " , πού αναφέρει ή Αποκάλυψη...
Θα πρέπει να υπάρχουν Τούρκοι για να τα κόψουν.
Εννοείς μήπως για την δεύτερη φάση ότι αυτό θα είναι η προυπόθεση;
----------------------
Σχετικά με τους τυφώνες στις Η.Π.Α. που είναι της μόδας και αν τους έκαναν οι Ρώσοι, μίλαγα με φίλο τις προάλλες αρκετά πατριώτη, ο οποίος παρακολουθεί φανατικά τα αμυντικά και στρατιωτικά θέματα. Μου θύμισε λοιπόν ένα παιχνίδι το Red Alert II. Για όσους δεν το γνωρίζουν επρόκειτο για τον Γ'ΠΠ όπου ή διάλεγες τις Η.Π.Α. ή τη Ρωσία. Κλασικά βέβαια έπαιρνα Ρωσία. Λοιπόν εκεί θυμάμαι ότι οι Ρώσοι διέθεταν υπερόπλα (τα Τέσλα) με τα οποία ήλεγχαν τον καιρό και προκαλούσαν τυφώνες στους Αμερικάνους. Καλό ε; Μου είπε μάλιστα ο φίλος αυτός ότι πόλλα όπλα τα είδαμε πρώτα σε παιχνίδια υπολογιστών - προκειμένου να τα συνηθίσουμε - και μετά τα είδαμε και στην πραγματικότητα.
Έγω θέλω να μάθω πάντως αν μετά από το σεισμό των 7,7R,τη γλίτωσε ο Μπιν Λαντεν ή τον πλάκωσε καμιά σπηλιά στο Αφγανιστάν.
Έτσι και γίνουν ταινία στο σινεμά, θα σπάσουν τα ταμεία. Βάλε και τις προφητείες των Αγίων μέσα, και θα γίνει χαμός.
Και φυσικά, τίτλος της ταινίας:
"Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC"
Με happy ending, την πρώτη λειτουργία στην Αγία Σοφία.
Pws eisai toso sigouros.
"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"
quote:
Για τα νερά του Ευφράτη πάντως είναι γνωστό ότι οι Τουρκοί σχεδιάζουν (αν και έχω μία επιφύλαξη ότι ήση έχουν ξεκινήσει) να φτιάχνουν φράγμα για να κρατούν τα νερά αυτοί και είχε γίνει θέμα με τη Συρία.
Εχει ξεκινήσει:
Greater Anatolia Project ( GAP )
http://news.nationalgeographic.com/news/2000/12/1201_turkey.html
Και μην βιαστείτε να μου τα χώσετε, σας θαυμάζω για την Πίστη σας (έστω κι αν διαφωνώ σχεδόν σε όλα τα επίπεδα μαζί σας) και ρωτάω καλοπροαίρετα...
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Το ονειρο του ηταν να εκδωσει,μια μερα,περιοδικό!!!!
«Ήκουσα φωνή υπό της Άρκτου ερχομένης, λεγούσης ούτω: Ρωσία, ξύπνησεν γε ουν εκ του ύπνου. Προς εσέ ο λόγος του Αγγέλου, και εν τη πρωία του ηλίου αμπλησθήσεται ελαίου η λάμπα σου και πριν ο ήλιος φανή εν τω ανατολικό ζωδίω ,συ μεν εκμανής έση.
Ω φίλη ,ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα, πληρούσι τους αιθέρας μελωδίας.
Οι πολεμισταί και οι ήρωες σου ψάλλουσι τα νικητήρια, προσκαλούντες σε αναμορφώσαι τον πλανήτην.»
Παρατήρησα ότι αναφέρεται στο πόλεμο, λέγοντας ότι θα γίνει πριν ο ήλιος μπει στο ανατολικό ζώδιο.
Απο περιέργεια, επειδή είμαι εντελώς άσχετος με ζώδια και κέρατα, ξέρει κανείς ποιο είναι το ανατολικό ζώδιο και πότε μπαίνει ο ήλιος σε αυτό?
Το ανατολικό ζώδιο είναι ο υδροχόος, στην εποχή του οποίου και μπαίνουμε το 2014.
----------------------