ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Mας ταπρηξες αγαπημενο και αδικο esoterica... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Mας ταπρηξες αγαπημενο και αδικο esoterica... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

gretel61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
14/09/2004, 18:53:54

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
14/09/2004, 19:02:29

14/09/2004, 19:06:53

OΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

GothicΜέλος
14/09/2004, 20:21:17
quote:

ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ
ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ
ΑΠΛΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑ

BYE BYE ESOTERICA !!!!!!!

Φίλε Ramoglou πραγματικά λυπάμαι γι αυτήν σου τη δήλωση,όμως όπως πολύ καλά γνωρίζεις,το να αποχωρούμε από ένα πρόβλημα δε βοηθάμε στη λύση του.
Εγώ προσωπικά πιστεύω πως το καλύτερο σε τέτοιου είδους προβλήματα είναι η ΠΑΝΤΕΛΗΣ αδιαφορία. Απλώς δεν απαντούμε καθόλου στα συγκεκριμένα άτομα σαν να μην υπάρχουν καθόλου.Έτσι κραταμε και την αξιοπρέπειά μας και το επίπεδο του φόρουμ.Όταν δε,λέω,"τα συγκεκριμένα άτομα" εννοώ τον ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ δεν σέβεται το χώρο και τα μέλη του με τις απόψεις τους ΟΠΟΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.
Είτε είναι παλιός είτε νέος στο φόρουμ.
Το αν κάποιος έχει 1,1000 ή 100.000 μηνύματα,εμενα προσωπικά ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
Θα τον σεβαστώ αν το αξίζει και όταν λέω αξίζει εννοώ αν είναι σωστός συζητητής και προσπαθεί με τα λεγόμενά του να προσφέρει κάτι στην αναζήτηση της γνώσης σεβόμενος τον συνομηλιτή του ή θα τον αγνοήσω ως μη υπάρχων, εάν το μόνο που ξέρει να κάνει, είναι να ξερνάει ύβρεις,προσβολές και ανούσιους παιάνες που πρέπει να σου πιαστεί το δάκτυλο στο ροδάκι του ποντικιού για να περάσεις στο επόμενο μήνυμα.

Εγώ θα μείνω αγαπητέ μου και σου ζητώ να κάνεις το ίδιο.Αν μη τι άλλο,όταν το φόρουμ δεν είναι εποικοδομητικό,βγάζει πολύ γέλιο.
Ειδικά οι γυναικοκαυγάδες είναι αποθέωση.ΨΟΦΑΩ για τέτοια !

Για να σοβαρευτώ και πάλι και να κλείσω θέλω ειλικρινά να πω πως χαίρομαι που σήμερα γνώρισα και έναν admin.Γι αυτόν,όπως και για τον AVATARGR και πολύ λίγους ακόμη,αξίζει να είσαι στο esoterica.

Εύχομαι εκ βάθους καρδίας όλα να διορθωθούν και ΟΛΟΙ μαζί να προχωρήσουμε στην αναζήτηση της αληθείας η οποία κατα την άποψή μου είναι ΜΙΑ και ο καθένας μας να συνεισφέρει το κατιτίς του.
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Ευχαριστώ

14/09/2004, 20:48:22
quote:
Εγώ προσωπικά πιστεύω πως το καλύτερο σε τέτοιου είδους προβλήματα είναι η ΠΑΝΤΕΛΗΣ αδιαφορία

quote:
Απλώς δεν απαντούμε καθόλου στα συγκεκριμένα άτομα σαν να μην υπάρχουν καθόλου.

quote:
Έτσι κραταμε και την αξιοπρέπειά μας και το επίπεδο του φόρουμ

quote:
Εύχομαι εκ βάθους καρδίας όλα να διορθωθούν και ΟΛΟΙ μαζί να προχωρήσουμε στην αναζήτηση της αληθείας η οποία κατα την άποψή μου είναι ΜΙΑ και ο καθένας μας να συνεισφέρει το κατιτίς του.
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

14/09/2004, 22:37:12
για κλάμματα είναι allzaro, όχι για γέλια...

...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...

14/09/2004, 23:19:01
quote:
Oλοι εχουμε κάτι να προσφέρουμε

Ευπρόσδεκτα φίλε μου.. πρόσεχε ομως κατά τη διάρκεια της πορείας σου.. μην γίνεις ομοιος με αυτά τα συγκεκριμένα άτομα που προαναφέρεις...

zezmpergΜέλος
15/09/2004, 00:06:29

Σας χαιρετώ.
ATMA περίπου μέσα σε ένα 24ωρο... Δυο μεγάλα post από εσένα... και θέλεις να μας πίσεις για τα τόσα ψέματα που ενίοτε γράφεις...
Μάθε ότι οι θεές δεν ψεύδονται...Και οι ψυχούλες προσπαθούν με ΠΟΝΟ να βαδίσουν την ατραπό της λύτρωσης και μακριά από ετούτα τα ψεύτικα τερτίπια...

Μην κουνάς πλέον και για πολύ αγαπητή, το μαντίλι του αποχωρισμού, επιβάλετε να μάθεις τα όρια της πλάνης, του ψεύδους, της κακίας...
Λοιπόν μέσα από τους λόγους, σκέψεις σου, πιστεύω να "έμαθες" πως λειτουργούν τα μπούμερακ και το κάρμα που συχνά-πυκνά επικαλείσαι.
Δες τα ψέματα σου...
όπως και τα αφήνω στην κρίση των μελών του esoterica.gr
Ποιο ερώτημα μου έθεσες και μετά από ένα 24ωρο τι λες ότι με ρώτησες;

quote:

ΖΕΖ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΗ
ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙΣ....
ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΨΑΞΕ ΨΑΞΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ....
--ΟΣΟ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΒΑΣΤΙΚΑ...--ΕΣΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ATMAESOTERCA;

Πως θα πρέπει μετα από ετούτα τα ψέματα που γράφεις να σε αντιμετωπίσω;

Πως να γίνει το άσπρο ,μαύρο;
quote:

θα ηθελα να πω στην Ζεζ που το θρασσος της περισσευει πως εγω ρωτησα αν ξερει τι σημαινει η ταυτοτητα που αφορα στο ονομα μου.

ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ

clickonmebabe..

Mετά από αυτόν τον ανθρώπινο ξεπεσμό τι να πούμε;
Μήπως έχασες τον έλεγχο του "άρματος" που καθοδηγεί το ψέμα σου και άρχισες τώρα μπροστά στα τόσα μάτια, των μελών να μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ;
Σας χαιρετώ.
Υ.Γ.
είπαμε να κάνουμε profils αποχής... άλλες/οι ας κάνουν του ψυχισμού τους τα ράκη σε εικόνες.....
Gretel όμορφες οι εικόνες σου...Πολλές εικόνες, λίγες λέξεις...πολλές λέξεις, λίγες ανοησίες όπου θα κυνηγά η Αμαλία νισάφι πια!

15/09/2004, 00:19:18
Τί παράξενο... ! Η zezmperg όταν νευριάζει, αντιδρά σαν την AFMA.

...Αντίγραφει ξανά και ξανά τα ίδια δικά της μηνύματα!!!

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

GothicΜέλος
15/09/2004, 00:42:45
quote:

Ευπρόσδεκτα φίλε μου.. πρόσεχε ομως κατά τη διάρκεια της πορείας σου.. μην γίνεις ομοιος με αυτά τα συγκεκριμένα άτομα που προαναφέρεις...

Εάν γίνω φίλε μου θα είμαι άξιος της τύχης μουαν και δεν νομίζω να πέσω ποτέ τόσο χαμηλά.
Μεγάλωσα πια

15/09/2004, 03:04:38
quote:

Τί παράξενο... ! Η zezmperg όταν νευριάζει, αντιδρά σαν την AFMA.

...Αντίγραφει ξανά και ξανά τα ίδια δικά της μηνύματα!!!

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΖΑΝΤΟΚ!
ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.

ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ ΕΔΩ Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ....ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ! ΜΟΑΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΦΩΣ-ΚΟΛΟΣ..
ΕΕΠΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ/ΑΥΤΟ ΕΠΗΛΘΕ..ΑΛΛΑ ΘΕΜΑ ΡΟΥΤΙΝΑΣ...

ΑΤΜΑ ,Η ΜΙΚΡΗ ΕΞΟΡΚΙΣΤΡΙΑ.

(ΑΠΟΔΕΔΙΓΜΕΝΑ ΠΡΓΜΤ//ΔΕΣ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΡΕΙ...ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.../ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ//ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ! ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΣΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ../ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ..ΚΑΚΟ/ΑΠΛΑ Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.../Η Ο ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ...//ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΕΕΙ...ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΝΑ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ...ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ Ν'ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ..Η ΕΡΜΗ ΨΥΧΗ...:(

ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΥΤΗ Η ΓΡΑΙΑ;
ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ;

ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ, ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΗΝ "ΗΛΙΚΙΑ" ΣΟΥ/ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
(ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ Η ΨΥΧΗ ..ΤΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ../ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΕΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ..Ν'ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ....)

ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑΚΙΣ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΑΤΑΙΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΟΥ...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ.
ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ.
ΑΝ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΤΟΤΕ ΠΕΣΤΟ.
ΑΠΛΑ ΠΕΣΤΟ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΟΥ ΟΣΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ/ΜΟΝΑΧΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΙΕΚΡΙΝΕΣ/ΑΣΧΕΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΌ//ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Η ΒΟΛΤΑ...ΕΝΩ ΕΜΕΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ..
ΣΕ ΒΟΛΤΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ...ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ... ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ..:(
Ε ΜΕΝΑ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΝΟΣ ΤΥΧΑΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ.

ΚΑΝΕ ΚΥΚΛΟΥΣ...ΚΑΝΕ ΚΑΝΕ! ΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ..ΚΙ ΑΣΕ ΤΗ ΓΗ...ΤΗ ΖΑΛΙΣΕΣ...
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΣΕΝΑ/ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΕΣΥ ....;

ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ...ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ...

clickonmebabe..
zezmpergΜέλος
15/09/2004, 08:39:30

Σας χαιρετώ.
ATMA περίπου μέσα σε ΤΡΊΑ 24ωρα... Τέσσερα μεγάλα post από εσένα... και θέλεις να μας πίσεις για τα τόσα ψέματα που ενίοτε γράφεις...
Μάθε ότι οι θεές δεν ψεύδονται...Και οι ψυχούλες προσπαθούν με ΠΟΝΟ να βαδίσουν την ατραπό της λύτρωσης και μακριά από ετούτα τα ψεύτικα τερτίπια...

Μην κουνάς πλέον και για πολύ αγαπητή, το μαντίλι του αποχωρισμού, επιβάλετε να μάθεις τα όρια της πλάνης, του ψεύδους, της κακίας...
Λοιπόν μέσα από τους λόγους, σκέψεις σου, πιστεύω να "έμαθες" πως λειτουργούν τα μπούμερακ και το κάρμα που συχνά-πυκνά επικαλείσαι.
Δες τα ψέματα σου...
όπως και τα αφήνω στην κρίση των μελών του esoterica.gr
Ποιο ερώτημα μου έθεσες και μετά από ένα 24ωρο τι λες ότι με ρώτησες;

quote:

ΖΕΖ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΗ
ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙΣ....
ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΨΑΞΕ ΨΑΞΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ....
--ΟΣΟ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΒΑΣΤΙΚΑ...--ΕΣΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ATMAESOTERCA;

Πως θα πρέπει μετα από ετούτα τα ψέματα που γράφεις να σε αντιμετωπίσω;

Πως να γίνει το άσπρο ,μαύρο;
quote:

θα ηθελα να πω στην Ζεζ που το θρασσος της περισσευει πως εγω ρωτησα αν ξερει τι σημαινει η ταυτοτητα που αφορα στο ονομα μου.

ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ

clickonmebabe..

Mετά από αυτόν τον ανθρώπινο ξεπεσμό τι να πούμε;
Μήπως έχασες τον έλεγχο του "άρματος" που καθοδηγεί το ψέμα σου και άρχισες τώρα μπροστά στα τόσα μάτια, των μελών να μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ;
Σας χαιρετώ.
Υ.Γ.
Τα 48 χρόνια, μου χάρισαν MONO αλήθειες... Τα 34 χρόνια, σου χάρισαν MONO ψέματα...Τώρα ας σε αφήσω να πεις τα τελευταία για τούτη τη σελίδα ψέματα... Και μετά θα έρθουν να ΜΑΣ πουν καποιες/οι: Ω!!! μα το ποσο πολύ πονάνε... ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΟΥΝ... Τις ψυχικές "αναθυμιάσεις"... ΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ TOPICS ΕΤΟΥΤΟ;

15/09/2004, 10:30:34
ηρέμησε zez.... αν δεν σου αρέσουν αυτά που διαβάζεις ισχύει και για σένα ότι το τόπικ είναι ανοιχτό και επιλέξιμο....

Δημ.Νέο Μέλος
15/09/2004, 12:33:00
Γειά φίλοι.
Φίλτατοι.
Αγαπητή φίλη.

quote:

ηρέμησε zez.... αν δεν σου αρέσουν αυτά που διαβάζεις ισχύει και για σένα ότι το τόπικ είναι ανοιχτό και επιλέξιμο....

Με είχες συγκινήσει αγαπητή με όλες τις ευαισθησίες που μας είχες παραδώσει τόσο "έντεχνα και πονετικά" πριν ένα 2ημερο στο topic με το δακρίβρεκτο post της αγάπης προς τα μέλη του εσωτέρικα.
Και εγώ σαν τον φίλτατο Στέφανο (τότε) θα σου έλεγα Μπράβο!

ΌΜΩΣ...

Φίλτατη, τι συνέβηκε και έβγαλες (λαϊκιστί) δοντάκια, τόσο γρήγορα;
Καλό θα ήταν νομίζω, εμείς σαν νέα μέλη, όταν θέλουμε. Ας to παρακολουθούμε (φυσικά και δεν μας προσθέτη καμία εσωτερική ,ή, πνευματική γνώση το συγκεκριμένο topic) και όχι να βιάζουμε τα τεκταινόμενα και τα παλαιά μέλη προς ποθούμενες και εμφανή προθέσεις.
Έτσι για να μην μας συγκινείς και πάλι... Θέλεις το πιστεύεις, θέλεις όχι... ΕΓΩ έχω χορτάσει εδώ έσω... από "αποστόλους" αγάπης προς το site του esoterica.gr!

Με σεβασμό στον άνθρωπο και την φύση.

τα χαμηλωμενα φωτα κανουν σκιες στα προσωπα μας και τα παραμορφωνουν.
Δια τούτο μόνο φως.
Ελατε στο φως, ξεχαστε τις σκιες.

15/09/2004, 13:38:27
Επειδή διαπιστώνω ότι ισχύει στο topic η φράση

Στου Κουφού Την Πόρτα Όσο Θέλεις Βρόντα!

δεν πρόκειται να ξανακάνω καμία παραίνεση σε κανέναν ούτε να συμμετάσχω ενεργά στο παρόν θέμα, παρά μόνον αν παραστεί ανάγκη.

Ζήσε τη στιγμή!

15/09/2004, 15:33:06
Ο λογαριασμός "Δημ." απενεργοποιήθηκε.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

15/09/2004, 15:40:55
Καλή μου zez, δοντάκια? ούτε καν αρχισα ακόμα και δεν το βλέπω κιόλας.... αν μάλιστα ήξερες πόσο καλό μου έχεις κάνει μ'αυτά και μ'αυτά θα είχες σταματήσει να γράφεις...

Labolas GlasyaΜέλος
15/09/2004, 16:00:30
Αγαπητο ***** απο τα Μεγαρα

Εξαφανισου απο μονη σου (μονος μονη ολα ειναι σχετικα). ***** ***** ***** ***** ***** ***** Πιστεψε με θα μετανιωσεις για ολα οσα εχεις κανει. Και ειναι πολλα αυτα. Και ασχημα. Μην εκμεταλευεσαι το οτι σε ανεχομαι.
Ξερεις, ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ. *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ FORUMS

15/09/2004, 16:09:44
Ο λογαριασμός "Labolas Glasya" απενεργοποιήθηκε.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

endoramaΜέλος
15/09/2004, 17:00:17
There are lasses getting trouble on their own home beat
There are old folk battered in the open street
In this city of hours
There are eyes that see but say nothing at all
There are ears that hear but they don't recall
In this city of hours
So we followed your man back to your front door
And we're waiting for you outside
'Cause not everybody here is scared of you
Not everybody passes on the other side

No police, no summons, no courts of law . . .

And we could spend our whole lives waiting for some thunderbolt to come
And we could spend our whole lives waiting for some justice to be done
Unless we make our own

Purity is a virtue, purity is an angel
Purity is for madmen to make fools of us all
So forgive yourself my friend, all this will soon be over
What happened here tonight is nothing at all
Revolution for ever . . .

I met someone like Jesus in the spring of '98
He was so full of love and I was so full of hate
So I nailed him on a cross where he belonged
told myself it's what he would have wanted all along