ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Πύρινος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
03/07/2015, 01:32:51
Τα κανάλια κάνουν ωμή προπαγάνδα προς το ΝΑΙ.
Άργησαν βέβαια λίγο..
Φαίνεται κατάλαβαν οτι καίγεται και η δική τους γούνα αυτή τη φορά..
Πάντως αν δεν είχαν τόσο φιλική στάση απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ όλο το καιρό πριν (γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέστρεψε τώρα τη χώρα, πέτε μήνες τη καταστρέφει), με την προπαγάνδα που κάνουν τώρα, θα μπορούσαν σχεδόν να με πείσουν οτι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι καλό
03/07/2015, 01:34:20
Γιουσουφάκι,

Άντε να δεις αν ερχόμαστε τώρα.Με την όπισθεν.Όπως πάντα.
Καλά βρε αθεόφοβο..εμένα βρήκες να πεις Σύριζα?

Και προσοχή με εκείνο το καλτσόν ε? Σκίζεται εύκολα.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

03/07/2015, 01:37:49
Τί? Δεν είσαι?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

03/07/2015, 01:38:45

03/07/2015, 01:42:04
Παιδιά, ψέματα σας λέει. Ακριβώς πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του, έχει μια τεράστια φωτογραφία της Ζωής. Δίπλα από αυτήν του Τσακ Νόρις.

03/07/2015, 01:43:46
Άντε, αφαίρεσα τη φράση "οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ" απ' το μήνυμα της 03/07/2015, 00:11:20

Να μη χαλάμε καρδιές

03/07/2015, 01:44:50
Ποια λες ρε συ?
Αυτήν της Ζωής, με το στραπ ον?

Τσίπρας: Ζωή,θα ήθελα σε παρακαλώ να έχεις μια πιο θηλυκή παρουσία στο κοινοβούλιο.Δε νομίζεις ότι θα βοηθούσε στην εικόνα μας?

Ζωή: Στ'@ρχίδια μου..

Edited by - @ΑΜΕΙΝΙΑΣ on 03/07/2015 01:46:05

03/07/2015, 01:45:54

quote:
Κατάλαβες τώρα γιατί το μοναδικό πραγματικό ερώτημα, είναι ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ;

Δεν συμφωνώ...απάντησέ μου ειλικρινά...εάν βγει το ΟΧΙ με ένα 55-60% πιστεύεις θα μας διώξουν;;; Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι μπορούν να το κάνουν πιστεύεις θα το κάνουν;

με ποιό σοβαρό σκεπτικό και με ποιά νομιμοποίηση;;

αυτό το δημοψήφισμα μπορεί να είναι παρδαλό ωστόσο αφορά ένα συγκεκριμένο στυλ σκληρότατου μνημονίου που συζητήθηκε στα πλαίσια διαπργματεύσεων.

μπορεί οι άλλοι να γαυγιζουν και να απειλούν αλλά στην πραγματικότητα μία μικρή πλειοψηφία του Όχι επουδενί δεν εκλαμβάνεται ως "θέλουμε οι Έλληνες να φύγουμε από το ευρώ"...όχι μόνο επειδή αγνοούν το 40% που αποδέχεται πολύ σκληρούς όρους αλλά και επειδή στο 60% του Οχι είναι πολλοί που θέλουν το ευρώ! με πιάνεις;

ακόμα και ο Μητσοτάκης με περούκα (η Ντόρα) πριν λίγο έλεγε ότι η Μέρκελ, ο Ολάν θέλουν την Ελλάδα στο ευρώ όπως και να'χει! στα ψιλά αν το προσέξεις θα δεις ότι λένε ότι και μετά από Όχι φυσικά και υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης...απλά απειλούν περί αποπομπής ώστε να φθείρουν τους άλλους και να τους ρίξουν...στην πραγματικότητα όμως ξέρουν ότι δεν γίνεται να ερμηνεύσουν αυθαιρετα το ερώτημα ενός δημοψηφίσματος όπως θέλουν αυτοί

όλο αυτό λοιπόν μου φαίνονται σαν παιχνίδι...ξέρουν ότι ο ελληνικός λαός κατά 70-75% θέλει να μείνει στο ευρώ...και γι'αυτό προσπαθούν παρεμβατικά και αυθαίρετα να καθορίσουν αυτοί το ερώτημα του δημοψηφίσματος για να πείσουν τους πολλούς! αυτό δείχνει το πόσο ελεγκτικά λειτουργούν σε οτιδήποτε ξεφεύγει από τον έλεγχό τους! εν προκειμένω όμως αυτό δεν γίνεται

03/07/2015, 01:52:40
quote:
Δεν συμφωνώ...απάντησέ μου ειλικρινά...εάν βγει το ΟΧΙ με ένα 55-60% πιστεύεις θα μας διώξουν;;; Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι μπορούν να το κάνουν πιστεύεις θα το κάνουν;

Το επιχείρημά μου δεν είναι οτι θα το κάνουν... είναι οτι, σύμφωνα ακριβώς με αυτά που λες, το δημοψήφισμα είναι ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ.
Δηλαδή χαλάσαμε λεφτά, προκαλέσαμε bank run απλά και μόνο γιατί..; Για να χωρίσουμε τους έλληνες σε στρατόπεδα;
..Δεν το καταλαβαίνω!

03/07/2015, 01:53:19
quote:
Να μη χαλάμε καρδιές

Σώπα βρε,δε τρέχει τίποτα.
Τα πισινάκια χαλάνε από τη χρήση.Οι καρδιές ενδυναμώνονται.
Συχωρεμένος.

Άμα βαρεθείς να βλέπεις την Ευρώπη να γαμεί τον Σύριζα,(που τυγχάνει κυβέρνησή της Ελλάδος προς το παρόν) ,αφαίρεσε και το βίντεο.
Ξέρεις εσύ απ' αυτά.Τα κάνεις κάθε τρία τέσσερα ποστ...

Τελικά τσέκαρες? Ερχόμαστε?

03/07/2015, 01:53:54
Ξέρετε ποιά είναι η μοναδική φορά, που λύγισε ο Τσακ Νόρις?
Όταν ο Αμεινίας έβαλε τη φωτογραφία Της, δίπλα στη δική του.

03/07/2015, 01:56:03
Αυτά είναι...

03/07/2015, 02:02:29
quote:
Το επιχείρημά μου δεν είναι οτι θα το κάνουν... είναι οτι, σύμφωνα ακριβώς με αυτά που λες, το δημοψήφισμα είναι ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ.
Δηλαδή χαλάσαμε λεφτά, προκαλέσαμε bank run απλά και μόνο γιατί..; Για να χωρίσουμε τους έλληνες σε στρατόπεδα;
..Δεν το καταλαβαίνω!

Κοίτα φαινόταν ότι θα το κάνει μιας και δεν έβγαινε άκρη, αλλά το τάιμινγκ ήταν ό,τι χειρότερο...κανονικά έπρεπε να γίνει πιο πριν...τώρα που το σκέφτομαι πάντως οι συριζαίοι θα σκεφτόντουσαν καιρό ποιό θα πρέπει να είναι το ερώτημα του δημοψηφίσματος...από τη μία είχαν εντολή για σκληρή διαπραγμάτευση -στα όρια της ρήξης- από την άλλη είχαν ετνολή για παραμονή στο ευρώ...εδώ είναι η πεμπτουσία της συριζαίικης αντίφασης, που φαίνεται και από τις διαφορετικές γραμμές μες στο κόμμα...

επομένως ουδέποτε ο Σύριζα θα έθετε το ερώτημα "ευρώ ή δραχμή" διότι θα έπρεπε να πάρει μία θέση...επέλεξαν λοιπόν ερώτηση πάνω στην πρόταση των άλλων ώστε να κινηθούν αναλόγως...το έκαναν όμως σε πολύ κακό τάμινγκ...

03/07/2015, 02:09:23
Ρε Πύρινε

Κάθε θέμα σε αυτό το φόρουμ, πρέπει να έχει και τον μαλάκα του?

τράβα πηδήξου κάπου αλλού.

Σε φτύνουν όλοι και νομίζεις ότι βρέχει!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

03/07/2015, 02:13:28
quote:

Φυσικά όχι.
Δεν θα κάνουν απολύτως τίποτα.
Και ξέρεις γιατί?

γιατί θα νιώσουν την αιχμή της σάρισσας στον κώλο τους.

και αν εκείνη την ώρα είναι και σκυφτοί...!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

03/07/2015, 02:14:10
Νικόμαχε, άσε τις παπαριές. Ο Πύρινος δεν θα πάει πουθενά. Τουλάχιστον μέχρι να φτιάξει ένα σκίτσο με τη δική μου κομματική τοποθέτηση. Γιατί δηλαδή? Μεγαλύτερη μούρη είναι ο Αμεινίας?

03/07/2015, 02:15:26

03/07/2015, 02:21:28
Εν τω μεταξύ, ο Νικόμαχος έδωσε αβάντζο δέκα μέρες στον Χ.Ο. και στην καταστροφή του κόσμου, και δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται. Πόθεν, ρε μάγκα? Ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να αυθαιρετείς τοιουτοτρόπως? Και γιατί δέκα, κι όχι δεκατρείς? Για συμμαζέψου λίγο.

03/07/2015, 02:56:57
Θεός είμαι, ότι γουστάρω λέω και λογαριασμό δεν δίνω.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

03/07/2015, 02:59:26
Μόνο μην σε πάρει χαμπάρι ο Αμεινίας.