- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:
Καπου διαβασα οτι ο Μαξιμος δεν γραφει στα βιβλια του τιποτα για τους προφητες Ενωχ και Ηλια,διοτι πιστευε/ει οτι ειναι ο ιδιος ενας εκ των δυο.Να προσθεσω οτι αυτο αποδεικνυεται και απο την παραπανω προφητεια/οραμα την οποια,ολως τυχαιως ειπε 7(ΕΠΤΑ)χρονια πριν την δευτερα παρουσια.Δηλαδη 3,5 χρονια οι προφητες και 3,5 χρονια ο Αντιχριστος.
Απριλιος 2011---Μαρτιος 2018nediβ,
δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι οι 2 προφήτες,και αν ο μοναχός μας είναι ένας απο αυτούς...Αυτό που περιμένουμε είναι πρώτα η εμφάνιση του Αντιχρίστου,και μετά θα δούμε και για τους 2 προφήτες,ποιοι θα είναι τελικά...
Καλοοοοο!!!!!!
Τελικα ο αντι θα υποδειξει τους προφητες;;;
321
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Παει και ο Απριλιος...( δυο ημερες εμειναν )
X.O.
Παει και ο Απριλιος...( δυο ημερες εμειναν )gewkwn,
ου,έχουμε καιρό!8 μήνες ολόκληρους!Μέσα σε αυτό το διάστημα θα έχει εμφανιστεί...Απλά δεν ξέρω τον μήνα,μπορεί Μάιος,μπορεί Ιούλιος,μπορεί Οκτώβριος,μπορεί Δεκέμβριος.....Όλοι οι μήνες παίζουν....
[quote]
gewkwn,
ου,έχουμε καιρό!8 μήνες ολόκληρους!Μέσα σε αυτό το διάστημα θα έχει εμφανιστεί...Απλά δεν ξέρω τον μήνα,μπορεί Μάιος,μπορεί Ιούλιος,μπορεί Οκτώβριος,μπορεί Δεκέμβριος.....Όλοι οι μήνες παίζουν....
χαχαχαχαχα....
Ρε συ αυτη η σιγουρια σου...
Εγω απλα κανω οτι σου εχω γραψει
σχετικα με τους μηνες και την
υποσχεση μου οτι θα σου μετραω αναποδα
του μηνες
ξεκινισαμε με 12/12 και εχουμε 8/12
αντε να δω τι θα γραφεις στο τελος Νοεμβριου.
Εαν βεβαια δεν ειμαι στην υπηρεσια του "αντι-προσωπου",
μιας που δεν πιστευω στις ανοισιες του "κ.Μαξιμου"....
Υσ: περα απο τα χρηματα λες να εχω καιτα "Τυχερα" μου;
Aν όμως δεν έχεις επιλέξει για θεό , αυτόν τον εκδικητικό Εβραϊκό θεό και.......τον αντίπαλό του (...θεός απ΄ την ανάποδη ;;;) μάλλον δεν σε αφορά το θέμα.
Όλους τους αφορά το θέμα,διότι το ναι ή το όχι στο χάραγμα,θα αναγκαστούν όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη να επιλέξουν ανάμεσα...Δεν υπάρχει εξαίρεση για κανέναν....