ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Από χώρος διαλόγου, χώρος παραλόγου - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Από χώρος διαλόγου, χώρος παραλόγου - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

gianipseftis60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
12/11/2011, 10:22:21
Βρε παιδιά το χετε κουράσει το θέμα,
πιο πολύ προσωπικό πρόβλημα βλέπω να υπάρχει παρά, γενικό.
Νομίζω πως οι συντονιστές και οι διαχειριστές δεν είναι τυφλοί
βλέπουν και μπορούν να ξεχωρίσουν τι είναι αυτό που δεν χρειάζεται μέσα
στο σαιτ ή όχι .

Όπως και γίνονται σε πολλούς συστάσεις από τους αρμόδιους .. Αυτή την στιγμή δεν δείχνει κανείς σεβασμό στη σελίδα όπου φιλοξενούμαστε. Τους λέτε τι πρέπει και δεν πρέπει να κάνουν.

Διάβασα πιο πάνω τον zip με τον Νικομάχο να γράφει ο ένας στο θέμα της Άννας ..
και να ρχοντε εδώ να σχολιάζουν τι κάνανε σωστά και τι όχι ,
αυτό συγνώμη για την έκφραση για μένα είναι κατινίστικο ..

Ο Νικομάχος δεν ξέρω πως την έχει δει και μιλάει στον κάθε συμφορουμιστή λες και τον ξέρει τι είναι και δεν είναι..
Δείχνοντας πως είναι ανώτερος κουλάρισε ρε φίλε,
με τις 1000 ενσαρκώσεις σου ένας απλός πολίτης είσαι
που παντρεύτηκε και έκανε παιδιά, γλυκοκοιτάζοντας άλλες κοπέλες.
Που δεν θα μπορεί να χει ποτέ...Ε και , είσαι ένας ανάμεσα σε πολλούς.

Αμφιβάλλω αν αυτά που γράφεις εδώ μέσα τολμάς να τα πεις και έξω .

Τι έγινα το ίδιο με εσένα μόλις έ;
Το γνωρίζεις αυτό;

Η θεωρεία είναι πως αν κυλιστείς μαζί με το γουρούνι θα λερωθείτε και οι δυο,
με μόνη διαφορά πως το γουρούνι θα το ευχαριστηθεί!

Δεν μαρέσει αλλά όκ φτάνει , είμαι νέος στο φόρουμ και
έχω μπει είδη στις σκέψεις να μείνω ή να φύγω ..

Ένα ξέρω όμως όταν δεν μαρέσει αυτό που διαβάζω ,
δεν συμμετέχω απλά.Δεν θα μπω στην διαδικασία να
ειρωνευτώ τον εκάστοτε θεματογράφο , ούτε να τον χλευάσω .

Όλα αυτά τα έγραψα εδώ.. και όχι σε προσωπικό μήνυμα ,
γιατί κάνετε το ίδιο .

'' Μη εν πολλοίς ολίγα λέγε, αλλ` εν ολίγοις πολλά ''

12/11/2011, 10:37:09
quote:

για την έκφραση για μένα είναι κατινίστικο ..

Ο Νικομάχος δεν ξέρω πως την έχει δει και μιλάει στον κάθε συμφορουμιστή λες και τον ξέρει τι είναι και δεν είναι..
που παντρεύτηκε και έκανε παιδιά, γλυκοκοιτάζοντας άλλες κοπέλες.
Που δεν θα μπορεί να χει ποτέ...Ε και , είσαι ένας ανάμεσα σε πολλούς.

Αμφιβάλλω αν αυτά που γράφεις εδώ μέσα τολμάς να τα πεις και έξω .

Τι έγινα το ίδιο με εσένα μόλις έ;
Το γνωρίζεις αυτό;

Η θεωρεία είναι πως αν κυλιστείς μαζί με το γουρούνι θα λερωθείτε και οι δυο,
με μόνη διαφορά πως το γουρούνι θα το ευχαριστηθεί!

Ρακοσυλλέκτης,καλως ηλθες και απο μενα ,αλλα με αυτα που γραφεις και εσυ τωρα δεν κατινιαζεις για μελος του φορουμ?

Θεωρεις οτι εβαλες ενα λιθαρακι τωρα σε ολο το θεμα ΄η αφαιρεσες , το να κριτικαρουμε ειναι ευκολο αλλα το να δειξουμε το κατι τις θετικο ειναι το ουσιαστικο.

12/11/2011, 10:42:12
Ίσως να ναι κατινίστικο αλλά φίλε,
η Άννα δεν συμμετέχη εδώ ,
ενώ ο Νικομάχος σε όποιο ποστ και να με δει,
θα έρθει να ειρωνευτεί ή να χλευάσει ..
Οπότε το κάνω εδώ γιατί βλέπει
και συμμετέχει ενεργά στο συγκεκριμένο ποστ ,
όπου το παίζει και πάλι υπεράνω και το κορυφαίο,
συμφωνεί σε πολλά που δεν κάνει ο ίδιος.

12/11/2011, 10:47:06
φιλε εχουμε την επιλογη να μην συμμετεχουμε ή αν συμμετεχουμε αγαπαμε τους φιλους με τα ελλατωματα τους και τα προτερηματα τους.

12/11/2011, 10:48:50
Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Αναρρωτιέμαι πολλές φορές -και δεν θέω να το ξεχνάω..- ποιός και τι είναι 'κείνο , που διαρκώς μας χειραγωγεί και μας ωθεί στην μια σκέψη και στην άλλη και στην δημιουργία των όποιων συναισθημάτων , αν όχι ο ίδιος μας ο εαυτός???
Ασφαλώς σε τούτη τη ζωή -Και όχι μόνο στο φόρουμ..-όπου και να πάμε , θα συναντήσουμε διαφορους χαρακτήρες και διαφορετικές νοηματοδοτήσεις και συνήθως αυτοί θα βρίσκονται και στο ίδιο τραπέζι όπου καθόμαστε και μείς...
Ο καθένας θα έχει την δική του άποψη-σκέψη και προφανώς σε έναν ανοικτό διάλογο θα την καταθέσει -και εχει δικαίωμα ασφαλώς να το κανει..- , το ερώτημα -το οποίο είναι και μια πρόκληση για μάς..- είναι το πως θα αντι-δράσουμε και κατα πόσο θα μπορέσουμε να αντέξουμε στην διαφορετική άποψη και δεν θα παρεκτραπούμε αλλα ΚΑΙ δεν θα χειραγωγηθούμε απο τις δικές μας ιδέες και οι οποίες θα μας καλέσουν να τις υπερασπισθούμε ως τις μόνες ορθές και αληθείς , που ο απέναντί μας "προσπαθεί" να απορρίψει με έμεσσο έστω τρόπο...
Επι της ουσίας , το όλο θέμα ανακύπτει απο τον ίδιο μας τον εαυτό τον χειραγωγημένο απο τις ιδέες απο τις οποίες έχει κατακλυσθεί και αναζητούν-απαιτούν δικαίωση και "αγκαλίτσες"...σαν το μικρό παιδάκι που αναζητάει την προστασία στην αγκαλιά της μαμάς του , όταν κάποιος "ψηλότερος" το απειλεί και δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μαζί του...
Τον ρόλο της μαμάς , ορισμένοι φίλοι στο φόρουμ τον βλέπουν στο πρόσωπο των συντονιστών και τους καλούν υποκειμενικοποιούμενοι στην θέση του παιδιού , να αναλάβουν εκείνο που οι ίδιοι -προφανώς- δεν μπορούν να αναλάβουν και μάλιστα όταν βλέπουν την μαμά -συντονιστές- να γελούν με τα καμώματά τους , θυμώνουν και οργίζονται με την ίδια αλλα και αισθάνονται ότι υπάρχει έλλειψη αγάπης απο αυτήν προς το πρόσωπό τους...
Η Μαμά , είναι όντως καλή και ζωο-σωτήρια αλλα για τα ανήλικα παιδάκια και όσο αυτά απευθυνονται στην μαμά , είτε απαιτώντας είτε διαμαρτυρόμενα για δικά τους θέματα και αδυναμίες...τόσο προβάλλουν και ισχυροποιούν ταυτόχρονα το μηδέποτε ενηλικιωμένο της ύπαρξής τους...
Έδωσα έναν ορισμό της εσωτερικότητας , όπως προσωπικά τον αντιλαμβάνομαι...
Καλή μας μέρα...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
12/11/2011, 12:04:00
quote:
Αναρρωτιέμαι πολλές φορές -και δεν θέω να το ξεχνάω..- ποιός και τι είναι 'κείνο , που διαρκώς μας χειραγωγεί και μας ωθεί στην μια σκέψη και στην άλλη και στην δημιουργία των όποιων συναισθημάτων , αν όχι ο ίδιος μας ο ψυχολογικός εαυτός???

Κάνω μια "προσθήκη" στο ποστ σου, για να συγκεκριμενοποιήσω λίγο αυτό που λες. Δεν μ'αρέσει κάποιος να λέει ότι αυτός που κάνει τις σκέψεις μας είναι ο "εαυτός" μας, γιατί τότε τίθεται το ερώτημα, ποιος εαυτός μας;
Ο βιολογικός εαυτός μας, αυτός με τον οποίον γεννηθήκαμε, το dna, οι ιστοί του σώματός μας κλπ, ή ο εαυτός μας που διαμορφώθηκε από το περιβάλλον και τις καταστάσεις και ο οποίος μπορεί εύκολα να αναδιαμορφωθεί;

(βέβαια και το dna μας ποιος μας λέει ότι δεν μπορούμε να το διαμορφώσουμε..)

Τροφή για σκέψη.

(Αυτό ήταν μια σύντομη εκτός θέματος παρέμβαση που τελειώνει εδώ)

quote:
φιλε εχουμε την επιλογη να μην συμμετεχουμε ή αν συμμετεχουμε αγαπαμε τους φιλους με τα ελλατωματα τους και τα προτερηματα τους.
Έτσι είναι.. για αυτό και εγώ δε προτείνω ας πούμε να αφαιρέσουμε το δικαίωμα του λόγου από τα μέλη που συζητάμε εδώ, αλλά να μην τους δίνουμε περισσότερες ελευθερίες από όσες τους ειναι απαραίτητες. Και αυτό αφορά φυσικά όχι μόνο τα συγκεκριμένα μέλη, αλλά ΌΛΑ τα μέλη. Τα δύο μέλη για τα οποία μιλάμε είναι αφορμή για μια μεγαλύτερη κουβέντα, που ουσιαστικά έχει να κάνει με το πώς, πότε και ποιος μπορεί να ανοίξει θέματα. Και ΠΟΣΑ θέματα μπορεί να ανοίξει.

quote:
kost
Συμφωνώ με αυτό που λες δρ. τζέκυλ. Πέντε-έξι θέματα πανομοιότυπα πρέπει να γίνονται ένα...είναι πάντως και πώς ζητάει ο καθένας κάτι και πώς επιχειρηματολογεί για αυτό...έχω βλέπεις ένα θέμα με τον τρόπο του καθενός. Οι αγριοφωνάρες και οι μεγάλες λέξεις τίγκα στα bold δεν νομίζω ότι καταφέρνουν κάτι ουσιώδες,
Ναι ίσως να 'χεις δίκαιο σε αυτό... όχι ίσως, σίγουρα έχεις δίκαιο. Απλά έχουν δίκαιο και με τα μέλη που ακολουθούν την παραπάνω τακτική, γιατί με αυτόν τον τρόπο (τα μπολντ, κλπ) προκαλούν ένα "σοκ" σε αυτόν που τα διαβάζει, τραβάνε την προσοχή του. Το ότι βέβαια αυτό το σοκ μπορεί να έχει είτε θετικά είτε αντίθετα αποτελέσματα, ισχύει.
quote:
μηνύματα όμως σαν το τελευταίο δικό σου, χωρίς δηλαδή φανφάρες, εντυπωσιασμούς και αναθέματα αλλά με λογικά επιχειρήματα είναι πιο πειστικά και αποτελεσματικά.

quote:
Βρε παιδιά το χετε κουράσει το θέμα,
πιο πολύ προσωπικό πρόβλημα βλέπω να υπάρχει παρά, γενικό.
Για κάποιους μπορεί να είναι προσωπικό. Εμένα όμως δε με απασχολεί αυτό, προσωπικό-ξεπροσωπικό εμένα με απασχολεί μόνο η ποιότητα των επιχειρημάτων. Αν κάποιος για λόγους προσωπικούς, λέει κάτι που είναι απολύτως σύμφωνο με την λογική, ας το λέει.
Το πρόβλημα πάντως είναι γενικο. Και εγώ προσωπικά είχα ανοίξει και θέμα παλιότερα σχετικά με αυτό το ζήτημα, δηλαδή σχετικά με το ποιος θα έπρεπε να ανοίγει θέματα και πόσα.
Κατα τη γνώμη μου, ένα μέλος που έχει λιγότερο από μια εβδομάδα στο φόρουμ και λιγότερο απο είκοσι μηνύματα, δεν θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα να ανοίγει παραπάνω απο ένα θέμα στο φόρουμ, παραμόνο με ειδική άδεια.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 12/11/2011 12:19:51

12/11/2011, 12:11:20
quote:

quote:
Αναρρωτιέμαι πολλές φορές -και δεν θέω να το ξεχνάω..- ποιός και τι είναι 'κείνο , που διαρκώς μας χειραγωγεί και μας ωθεί στην μια σκέψη και στην άλλη και στην δημιουργία των όποιων συναισθημάτων , αν όχι ο ίδιος μας ο ψυχολογικός εαυτός???

Κάνω μια "προσθήκη" στο ποστ σου, για να συγκεκριμενοποιήσω λίγο αυτό που λες. Δεν μ'αρέσει κάποιος να λέει ότι αυτός που κάνει τις σκέψεις μας είναι ο "εαυτός" μας, γιατί τότε τίθεται το ερώτημα, ποιος εαυτός μας;
Ο βιολογικός εαυτός μας, αυτός με τον οποίον γεννηθήκαμε, το dna μας κλπ, ή ο εαυτός μας που διαμορφώθηκε από το περιβάλλον και τις καταστάσεις και ο οποίος μπορεί εύκολα να αναδιαμορφωθεί;

Τροφή για σκέψη.
(Αυτό ήταν μια σύντομη εκτός θέματος παρέμβαση που τελειώνει εδώ)

Πάντα ευπρόσδεκτος φίλε μου και οι παρατηρήσεις σου , προσωπικά δεν το συγκεκριμενοποίησα διότι το θεώρησα ως αυτο-νόητο , ωστόσο η παρατήρησή σου είναι εύστοχη!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
12/11/2011, 12:32:25
Αμοθεν
quote:
Για την αποκατάσταση της αλήθειας σε ότι αφορά τις κατηγορίες εναντίον μου για άρνηση διαλόγου με τα μελή του φόρουμ έχω να δηλώσω τα εξής.

Ουδέποτε αρνήθηκα το διάλογο.

Θέλω να πω κάτι.
Ανέφερα ότι η Αννα999 και ο Άμοθεν γράφουν μηνύματα που έχουν κλειστό χαρακτήρα.
Τι εννοώ όταν λέω "κλειστό χαρακτήρα";
Εννοώ ότι γράφουν τις απόψεις τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει ποια είναι η ανταπόκριση των άλλων. Με άλλα λόγια δεν γράφουν για τους αναγνώστες, αλλά γράφουν για τους εαυτούς τους. Αν έγραφαν για τους αναγνώστες, τότε θα τους ενδιέφερε να έχουν και λογική συνέπεια τα όσα γράφουν, να γίνονται δηλαδή κατανοητά.
Αντ'αυτού, όταν οι άλλοι ζητάνε διευκρινίσεις, απαντήσεις ή επιχειρηματολογία σχετικά με κάποια απ' τα πράγματα που αναφέρουν, τα εν λόγω άτομα είτε γυρνάνε την πλάτη, είτε προβάλλουν κυριολεκτικά απίθανα επιχειρήματα.

Η ερώτηση της ημέρας λοιπόν.

Πώς λέγεται κάποιος που μιλάει μόνος του,
για πράγματα που κανείς δεν καταλαβαίνει,
τα οποία μεταξύ τους δεν έχουν λογική συνοχή
και δεν στηρίζονται σε καμία απτή απόδειξη;

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 12/11/2011 12:36:39

12/11/2011, 12:45:02
Dr Jekyll Mr Hyde

quote:
Για κάποιους μπορεί να είναι προσωπικό. Εμένα όμως δε με απασχολεί αυτό, προσωπικό-ξεπροσωπικό εμένα με απασχολεί μόνο η ποιότητα των επιχειρημάτων. Αν κάποιος για λόγους προσωπικούς, λέει κάτι που είναι απολύτως σύμφωνο με την λογική, ας το λέει.
Το πρόβλημα πάντως είναι γενικο. Και εγώ προσωπικά είχα ανοίξει και θέμα παλιότερα σχετικά με αυτό το ζήτημα, δηλαδή σχετικά με το ποιος θα έπρεπε να ανοίγει θέματα και πόσα.
Κατα τη γνώμη μου, ένα μέλος που έχει λιγότερο από μια εβδομάδα στο φόρουμ και λιγότερο απο είκοσι μηνύματα, δεν θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα να ανοίγει παραπάνω απο ένα θέμα στο φόρουμ, παραμόνο με ειδική άδεια.

Σε αυτό θα συμφωνήσω , μερικός όμως δεν συμφωνώ στο ότι δεν έχουν δικαίωμα να γράφουν κείμενα τα άτομα που χουν λιγότερες αναρτήσεις απ τις 20. Γιατί εδώ μπορεί να χουν είκοσι σε άλλα σάιτ επίσης άξια,
μπορεί να χουν πολλές περισσότερες το ότι είναι νέοι στο σάιτ δεν τους καθιστά αυτόματα αμαθείς ή ότι δεν ξέρουν να γραφούν ένα κείμενο.
Ειδική άδεια; συγνώμη φίλε αλλά σε πιο φόρουμ , οποιοδήποτε και να ναι αυτό υπάρχει κάποιος τέτοιος όρος; Είναι λογικό αυτό;

12/11/2011, 13:14:22
quote:
Ρα

Καλά αδελφέ έσκισες!!!
Και πάντα αναρωτιόμουν,γιατι τα παραμύθια έχουν τόση αποδοχή!!!
1000 ενσαρκώσεις!!!!!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

05/01/2004, 04:31:16
Section 13: e Cards ~ Metafysica vol. 10

© SoulWeavers.com

Once you were wild, don't let them tame you
05/01/2004, 04:32:00
Section 13: e Cards ~ Metafysica vol. 11

© SoulWeavers.com

Once you were wild, don't let them tame you
05/01/2004, 04:32:42