ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Hoax Gallery : παράξενες φωτογραφίες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Hoax Gallery : παράξενες φωτογραφίες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ostria11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
21/07/2004, 13:00:56

Επειδή είναι καλοκαίρι, ας ασχοληθούμε με κάτι πιό "ελαφρύ". Σε αυτό το site υπάρχουν οι πιό διάσημες, παράξενες φωτογραφίες -παλιές και πρόσφατες- που έχουν κυκλοφορήσει για αληθινές αλλά είναι (οι περισσότερες τουλάχιστον αποδεδειγμένα) ψεύτικες.
Απολαύστε τις!

http://www.museumofhoaxes.com/photos/photos.html

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

erriettaΜέλος
23/07/2004, 13:58:09
Ostria φοβερό!!!!!
Το ακόμα πιο καλό δε είναι ότι για ορισμένες φωτογραφίες ακόμη δεν έχουν αποδείξει πέρα από κάθε βεβαιότητα ότι είναι ψεύτικες. Το λιγότερο προκλητικό το γεγονός αυτό..
Πάντως είχες απόλυτο δίκιο, ήταν απολαυστικές από την αρχή ως το τέλος!

who knowsΜέλος
24/07/2004, 05:29:48
ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΩ ΕΔΩ...
ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ (ΕΜΑΣ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΓΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΡΑΓΜΑ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΦΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ...
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ spooky

never say never **

24/07/2004, 06:49:51
....πηρα ολα τα πακετα με τις κροκετιτσες και τα 'βαλα σ'ενα ντουλαπι που κλειδωνει!/τι;/ μα γιατι;/μεχρι προτεινως ο γατος μου ανοιγε το ντουλαπακι+ ετρωγε απο οποια μαρκα + γευση ηθελε...
αργα το βραδυ...
ειλικρινα πολλες φορες σκεφτηκα μην μου προκυψει σαν το γατο που βλεπω στην τεταρτη φωτο.. που παρεθεσες:)))
"διαιτα" σκεφτηκα + ..καθως ανεμελα πηγα να προσπερασω~ μαλιστα δενηξερα οτι ειναι εκει..κατω κρυμμενος~με τρομαξε !~
να!...σαν τον ανυποψιαστο τυπο στην πρωτη φωτο..:))

ωραιο θεμα αγαπητη Οστρια..//although ..
υπηρξε νομιζω ενα στο χωρο των εικονων ....
αλλα λογω χρονου μαλλον εχει παρελθει...
:))
--αν βρουμε σχετικες να σου τις αφησουμε εδω;....---

Αtma in lv
till the (never)end...
there in neverland...

Edited by - ΑΤΜΑ on 24/07/2004 06:56:23

κώσταςΜέλος
24/07/2004, 12:13:16

gnothe seauton
24/07/2004, 15:31:28
quote:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΩ ΕΔΩ...

Φίλε Girtos μπορείς να στείλεις τη φωτογραφία στη διεύθυνση forums@esoterica.gr
ώστε να μπορείς να την βάλεις μετά σε όποιο τόπικ θέλεις, με url που θα σου δοθεί από το ESOTERICA.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

who knowsΜέλος
25/07/2004, 00:56:20
amalia.. ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο girtos.... ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ!
ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ...ΗΜΑΣΤΑΝ 1 ΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΜΑΣ,ΤΙΣ ΕΒΓΑΖΑ...ΤΙΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΚΙΕΣ.. ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.. ΚΑΤΙ ΑΓΡΙΕΣ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ.. ΤΑ ΠΑΙΞΑΜΕ!!!!!ΒΓΑΖΑΜΕ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΨΥΧΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (!!!)...
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΦΩΣ,ΤΒ 'Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ..... ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ....ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ.....

never say never **

who knowsΜέλος
30/07/2004, 05:52:46
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΕΔΩ?

never say never **

GirtosΜέλος
30/07/2004, 11:40:51
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο GIRTOS.

gK

bodarkΜέλος
01/08/2004, 16:26:51
Και κάτι ακόμα πιο παράξενες εικόνες απο εμένα, απο γενετικά παραμορφωμένα παιδιά και όχι μόνο... (Όποιος σιχένεται ευκολα να μην συνεχίσει, αν και λίγο δύσκολο). Αν κάποιος έχει κανένα πάραπονο να μου το πει να αποσύρω τις φωτογραφίες ή και ακόμα καλύτερα να σβήσει το θέμα κανένας συντονιστής...

Αυτές δεν βάζω άλλες αν και έχω πολλές... όποιος θέλει να δει και άλλες ας μου το ζητήσει να του τις στείλω με e-mail, υπενθυμίζω: bodark@mailbox.gr

DIO BATTE IL DIAVOLO

02/08/2004, 13:44:12
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να βάλετε οποιαδήποτε φωτογραφία εδώ, αλλά να έχετε υπόψιν σας ότι ο τίτλος μιλάει για τις ψεύτικες και τις παραποιημένες φωτογραφίες από τον χώρο του παράξενου. Οπότε θα είναι κρίμα να θεωρηθούν κάποιες πραγματικές παράξενες φωτογραφίες που έχετε, ψεύτικες.

Πάντως μπορώ να σας δώσω ένα site στο οποίο μπορείτε να ανεβάσετε οποιαδήποτε φωτογραφία έχετε σώσει στο pc σας φτάνει να είναι σε jpeg, jpg ή gif μορφή και όχι πολλά bites. Δεν χρειάζετε να κάνετε ούτε login ούτε τίποτα.

http://imageshack.us/index3.php

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-