- Hoax Gallery : παράξενες φωτογραφίες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Επειδή είναι καλοκαίρι, ας ασχοληθούμε με κάτι πιό "ελαφρύ". Σε αυτό το site υπάρχουν οι πιό διάσημες, παράξενες φωτογραφίες -παλιές και πρόσφατες- που έχουν κυκλοφορήσει για αληθινές αλλά είναι (οι περισσότερες τουλάχιστον αποδεδειγμένα) ψεύτικες.
Απολαύστε τις!
http://www.museumofhoaxes.com/photos/photos.html
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Το ακόμα πιο καλό δε είναι ότι για ορισμένες φωτογραφίες ακόμη δεν έχουν αποδείξει πέρα από κάθε βεβαιότητα ότι είναι ψεύτικες. Το λιγότερο προκλητικό το γεγονός αυτό..
Πάντως είχες απόλυτο δίκιο, ήταν απολαυστικές από την αρχή ως το τέλος!
ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ (ΕΜΑΣ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΓΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΡΑΓΜΑ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΦΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ...
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ spooky
never say never **
αργα το βραδυ...
ειλικρινα πολλες φορες σκεφτηκα μην μου προκυψει σαν το γατο που βλεπω στην τεταρτη φωτο.. που παρεθεσες:)))
"διαιτα" σκεφτηκα + ..καθως ανεμελα πηγα να προσπερασω~ μαλιστα δενηξερα οτι ειναι εκει..κατω κρυμμενος~με τρομαξε !~
να!...σαν τον ανυποψιαστο τυπο στην πρωτη φωτο..:))
ωραιο θεμα αγαπητη Οστρια..//although ..
υπηρξε νομιζω ενα στο χωρο των εικονων ....
αλλα λογω χρονου μαλλον εχει παρελθει...
:))
--αν βρουμε σχετικες να σου τις αφησουμε εδω;....---
till the (never)end...
there in neverland...

Edited by - ΑΤΜΑ on 24/07/2004 06:56:23

![]()
![]()

quote:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΩ ΕΔΩ...
Φίλε Girtos μπορείς να στείλεις τη φωτογραφία στη διεύθυνση forums@esoterica.gr
ώστε να μπορείς να την βάλεις μετά σε όποιο τόπικ θέλεις, με url που θα σου δοθεί από το ESOTERICA.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ...ΗΜΑΣΤΑΝ 1 ΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΜΑΣ,ΤΙΣ ΕΒΓΑΖΑ...ΤΙΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΚΙΕΣ.. ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.. ΚΑΤΙ ΑΓΡΙΕΣ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ.. ΤΑ ΠΑΙΞΑΜΕ!!!!!ΒΓΑΖΑΜΕ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΨΥΧΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (!!!)...
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΦΩΣ,ΤΒ 'Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ..... ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ....ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ.....
never say never **
never say never **

gK

Αυτές δεν βάζω άλλες αν και έχω πολλές... όποιος θέλει να δει και άλλες ας μου το ζητήσει να του τις στείλω με e-mail, υπενθυμίζω: bodark@mailbox.gr
DIO BATTE IL DIAVOLO
Πάντως μπορώ να σας δώσω ένα site στο οποίο μπορείτε να ανεβάσετε οποιαδήποτε φωτογραφία έχετε σώσει στο pc σας φτάνει να είναι σε jpeg, jpg ή gif μορφή και όχι πολλά bites. Δεν χρειάζετε να κάνετε ούτε login ούτε τίποτα.
http://imageshack.us/index3.php
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-