- ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΤΥΟΥΣ ΜΑΣ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:Έπεσες πιο κοντά από άλλους! Πάντως, για να απαντήσω σε όλους, μοιάζω πολύ και στη φάτσα και στα μαλλιά και στο σωματότυπο με τον καθηγητή Λιαντίνη.
Με έδιωξε ο Dr Know και δεν είχα που να πάω.Και εγώ Αιγόκερως είμαι.
Και δεν σε φαντάζομαι όπως οι άλλοι.
Εγω σε βλέπω για περίπου σαρανταπεντέρη με ψαρα μαλλιά
ευδιάθετο με αθλητικά υποδήματα πεταχτούλη και κάθε άλλο
παρά συντηρητικό!!!!
(Λιαντίνης: "Το φάρμακο" )
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 02/06/2011 00:10:37
Υπάρχουν προσωπικές μαρτυρίες;
γεια και χαρα παιδια.
διαβασα με ενδιαφερων ολες τις απαντισεισ στο θεμα αυτο και τωρα ειναι η ωρα να μπω και εγω.
εν αρχην να ξεκαθαρησω οτι δεν πιστευω στα πνευματα τα οποια υπαρχουν αναμεσα μας(στο θεμα οτι προερχοντε απο μια αλλη δικη τους διασταση το πραγμα αλλαζει) και αυτο το λεω και το πιστευω γιατι δεν μου ετυχε ποτε κανενα(ειμαι των χειροπιαστων αποδειξεων στο θεμα αυτο)και πιστευω οτι ολα αυτα ειναι παιχνιδια του νου. στην επαφη που λεει ο Secondborn λεει για μετακινηση αντικειμενων. το θεμα αυτο αναφερεται ως Poltergeist (Ο όρος poltergeist σχηματίζεται από τις λέξεις 'poltern' που σημαίνει 'χτυπώ' και 'geist' που σημαίνει 'πνεύμα'. )και σχετιζετε με τις τηλεκινητικες ειδιοτητες που εχουμε οι ανθρωποι αλλα δεν ξερουμε να τις χρεισιμοποιησουμε. εδω θα βρειτε αρθρο του esoterica.gr που αναφερεται στο θεμα(http://www.esoterica.gr/articles/contributions/psychics/polterg/polterg.htm). το αρθρο λεει οτι οι μετακινησεις αντικειμενων γινεται με τη δικη μας βουληση. οποτε μπορουμε να πουμε οτι και στι θεμα της cat το ατομο που καλεσε το πνευμα (αυτη δηλαδη) εχει ποιο αυξημενη την ικανοτητα της τηλεκινησης (αυτη δεν το ξερει ομως) και τις απαντησεις τις εδινε αυτη στα χαρτακια. το επιχειρημα μου αυτο ενισχυεται στο οταν ρωτησε το πνευμα για το ποιος ειναι και το πνευμα εδωσε την χειροτερη (για την cat) απαντηση.αν οντος ειχατε καλεσει τον εξω απο εδω (δεν αναφερω ουτε και εγω το ονομα γιατι παντα εχω τις αμφοιβολιες μου) τοτε την ειχατε ασχημα. οπως λεει και ο Oculatis Abis για τους εξπερτ του ειδους Ποτέ δεν καλούσαν πνεύμα πιο ισχυρό από αυτό που μπορούσαν να αντιμετωπίσουν . και δεν νομιζω να μποροσε ενα τσουρμο φοβισμενα (εκεινη τη στιγμη) 18χρονα (δεν το λεω με κακια το 18χρονα αλλοστε και εγω 18 ειμαι)να κανουν καλα των εξω απο εδω.οσο για το περιστατικο στο club μπορει να ηταν καποια κακογουστη φαρσα απο καποιο παιδι που ηταν στην επικλειση και ειπε σε καποιον φιλο του να ερθει και να σου πει οτι σου ειπε για να σε τρομαξει(με την προυποθεση οτι το παιδι αυτο ειναι καπου μεσα στο club και δεν το ειχες δει ,ή δεν εδωσες ιδιτερη βαση στην παρουσια του).σιγουρα εκεινη τη στιγμη cat εισουν πολυ ταραγμενη(τρομαγμενη) και δεν μπορουσες να σκεφτεις την πιθανοτητα που λεω,αλλα θα ηταν καλυτερα να του πεις του mr εξω απο εδω να κανει κατι για να σου αποδειξει την ταυτοτητα του(ξερεις και μολις το ελεγες αυτο να εβγαζε την αστυνομικη ταυτοτιτα και να επιβεβεωνες τα στοιχεια του )να δεις τι θα εκανε σιγουρα δεν θα εκανε τιποτα και θα προσπαθουσε να καλυψει το θεμα με λογια.
αυτη ειναι η γνωμη μου παιδια τα σχολια δικα σας και πιστευω οτι ο νους ειναι ποιο δυνατος απο οτι νομιζουμε και μαλιστα αυτη η δυναμη που δεν ξερουμε να ελενχουμε καμια φορα μας κανει ασχημα παιχνιδια.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=2&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=455
I Stand Alone

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρόμοιο: