- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
scorpio_xΜέλος
Πιστεύω οτι δόθηκε ήδη αρκετή έκταση στο θέμα, κατανοώ το πρόβλημα της συνύπαρξης ίδιων θεμάτων και τον προβληματισμό που τυχόν δημιουργεί. Και τα δύο θέματα αναφέρονται στην φιλία, συμφωνώ, αλλά εγώ δεν ήρθα να ρωτήσω με την δημιουργία του συγκεκριμένου θέματος τι σημαίνει η φιλία για τον καθένα μας, αλλά ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ, τώρα αν κάποια μέλη θέλησαν με τις απόψεις τους να επεκταθούν στο νόημα της φιλίας και όχι στο αν εχουν αναλογιστεί πόσους και αν έχουν πραγματικούς φίλους, αυτό ειναι ενα άλλο θέμα.
Ισως η τελευταία μου απάντηση ήταν λίγο απότομη, αλλά με όλο τον σεβασμό, εφόσον ήδη είχα πει οτι είχα απαντήσει στην φίλη την ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ και πιστεύω οτι κατανόησε οτι η κίνηση μου δεν είχε ανταγωνιστικές διαθέσεις, στο διάβασμα της απόψεως ενός άλλου μέλους του LENCOLAS, είδα οτι όντως υπάρχει ενας αδικαιολόγητος και συγχωρέστε με για την έκφραση πόλεμος σε εισαγωγικά.
Δεν ήρθα με καμια πρόθεση να κλέψω είτε δημοσιότητα είτε οτιδήποτε άλλο που εσείς θεωρείτε,
Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας
Φιλικά scorpio_x
Ισως η τελευταία μου απάντηση ήταν λίγο απότομη, αλλά με όλο τον σεβασμό, εφόσον ήδη είχα πει οτι είχα απαντήσει στην φίλη την ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ και πιστεύω οτι κατανόησε οτι η κίνηση μου δεν είχε ανταγωνιστικές διαθέσεις, στο διάβασμα της απόψεως ενός άλλου μέλους του LENCOLAS, είδα οτι όντως υπάρχει ενας αδικαιολόγητος και συγχωρέστε με για την έκφραση πόλεμος σε εισαγωγικά.
Δεν ήρθα με καμια πρόθεση να κλέψω είτε δημοσιότητα είτε οτιδήποτε άλλο που εσείς θεωρείτε,
Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας
Φιλικά scorpio_x