ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

stratis7961 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
GuessWhoΜέλος
25/01/2004, 02:09:39
ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΦΙΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ...ΕΝΑΣ.
ΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ,ΑΓΚΑΛΙΑ. Π.Χ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΙΟΡΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΕΣΜΟΣ.ΣΥΜΠΑΣΧΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΣΧΕΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΙΛΙΑ ΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ(ΗΡΕΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!).ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΙΛΑΩ.ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.
ΕΧΩ ΔΕΙ 'ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΙΛΕΣ' ΝΑ ΘΑΒΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΗΜΑΡΤΟΝ!

25/01/2004, 14:10:14
quote:

ΑΧ, η αγάπη, κι η φιλία. Η μοναξιά και η κατάθεση ψυχής σε πρόσωπα που λατρεύουμε. Λίγοι είναι οι καλοί κι οι εκλεκτοί φίλοι πίστεψέ με. Απλά κάνουμε σωστές επιλογές. Προσέχουμε που δίνουμε την καρδιά μας. Οι καιροί είναι δύσκολοι, κι οι σκέψεις των πολλών πονηρές ύπουλες και ανέντιμες. ΄Ολοι κάπου κάπως κάποτε νοιώσαμε την απογοήτευση και την προδοσία. Θέλει προσοχή. Δεν είναι πιστοί οι άνθρωποι σήμερα. Σε ιδέες ιδανικά όνειρα οράματα ανθρώπους.
Χαμογέλα μόνο σε αληθινά πρόσωπα, και γνήσιες σχέσεις. ΄Οταν κλείνουμε την πόρτα συνήθως μένουμε μόνοι. Κι όταν προσέχουμε που ανοίγουμε διάπλατα την πόρτα της καρδιάς, γλυτώνουμε από πόνο και δυσαρέσκεια.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

25/01/2004, 18:22:42
ΣΤΟ "ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ" Ο ΦΙΛΟΣ ΑΒΑΤΑΡ,ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΑΝΟΙΞΗ,ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ "ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ" ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ...
ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ "ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ" ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΑΔΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ!!!
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ, Η ΦΙΛΗ ΣΚΟΡΠΙΟ,
Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΙΣΩΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ( ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΚΑΠΩΣ...),
ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ.
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2003.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ:"ΦΙΛΙΑ:ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ" http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2037&ARCHIVE=&whichpage=4

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΡΠΙΟ... ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ" ΣΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΘΕΜΑ!!!
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΚΕΙ,ΣΚΟΡΠΙΟ...
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ !!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

25/01/2004, 19:42:51
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευλογημένο απο το να βλέπεις (και να αγαπάς) τον εαυτό σου μέσα απο τα μάτια ενός άλλου.

Φίλου ή εραστή δεν έχει σημασία αλλά να είναι απο τη καρδιά!

Εγώ αυτή τη περίοδο είμαι κλεισμένος στον εαυτό μου γιατί απλά ο κόσμος των ανθρώπων γύρω μου δεν με γεμίζει....δεν βλέπουν με τα δικά μου μάτια, έτσι απλά!

Για όσους δεν έχουν μέινει στο εξωτερικό για πολύ καιρό δεν το έχουν ζήσει.

Δεν υπάρχουν Φίλοι! είπε ο Αριστοτέλης

Για όσους αμφιβάλλουν τους συγχαίρω, και αυτό δεν είναι ειρωνεία...

25/01/2004, 21:08:26
quote:

Σε νιώθω φίλε μου...
25/01/2004, 21:29:08
quote:
ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ? ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ, ΑΝΗΚΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΑΥΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΚΡΙΑ ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ, ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.

Χμμμ...Τώρα που το ξανασκέφτομαι στις γυναικίες φιλίες έχω παρατηρήσει το εξής: Όταν στην όλη εικόνα μπαίνει το "πρόσωπο" οι φιλίες δε χωρούν. Σαν να "ξεφουσκώνουν", σαν να μη τις χρειάζονται πια
Σαν να συγκεντρώνεται όλη τους η προσοχή σε ένα άτομο και δεν υπάρχει χώρος για κανένα άλλο. Μάλιστα μερικές βλέπουν τις φίλες τους και σαν απειλή!
Όχι πως είναι απαραίτητα άσχημα όλα αυτά (εκτος απ' το τελευταίο που είναι παράνοια). Είναι προτεραιότητες που βάζει ο καθένας στη ζωή του.
Το αν θα το μετανιώσει ή όχι είναι άλλο θέμα...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος

scorpio_xΜέλος
25/01/2004, 23:28:39
ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΛΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ESOTERICA.
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ TOPIC, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ
_Μέλος
26/01/2004, 01:26:21
Φιλία? Χα, αναρωτιέμαι πως και δεν έχει αντικατασταθεί ακόμα αυτή η λέξη με την «συνεργασία»

scullyΜέλος
26/01/2004, 10:41:43
quote:
Φιλία? Χα, αναρωτιέμαι πως και δεν έχει αντικατασταθεί ακόμα αυτή η λέξη με την «συνεργασία»

Οπως βλεπεις, αυτο δεν το πιστευουν και πολλοι...!

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

_Μέλος
26/01/2004, 23:20:55
Ένταξη, η φιλία γίνεται συνεργασία, η συνεργασία κοροϊδία και στο τέλος που καταλήγουμε?

27/01/2004, 17:48:29
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ scorpio_x ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ...
ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ?

ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ????????

ΚΑΝΕΝΑΝ ......

ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ....

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ/Η....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

scorpio_xΜέλος
27/01/2004, 20:12:10

ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ....

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ/Η....

ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ , ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑΡΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Η ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ, ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ...
scorpio_x

GEORGE DΜέλος
28/01/2004, 03:26:30
ΦΙΛΙΑ : ΜΙΑ ΨΗΧΗ ΣΕ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΑ........ΠΛΑΤΩΝ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ

ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ...ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΗΚΩΣΟΥΝ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΔΕΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ

ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ

lencolasΜέλος
28/01/2004, 12:44:28
quote:

ΣΤΟ "ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ" Ο ΦΙΛΟΣ ΑΒΑΤΑΡ,ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΑΝΟΙΞΗ,ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ "ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ" ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ...
ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ "ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ" ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΑΔΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ!!!
Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΙΣΩΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ( ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΚΑΠΩΣ...),
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2003.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ:"ΦΙΛΙΑ:ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ" http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2037&ARCHIVE=&whichpage=4

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΡΠΙΟ... ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ" ΣΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΘΕΜΑ!!!
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΚΕΙ,ΣΚΟΡΠΙΟ...
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Η ΦΙΛΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΑΘΕΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ...
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

scorpio_xΜέλος
29/01/2004, 00:04:18
ΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ FORUM ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΜΕΛΟΣ Ή ΟΧΙ.

ALWAYS LOOKING
ALWAYS SEARCHING...
ALWAYS FEELING

29/01/2004, 00:13:14
Χμ...΄δύσκολο θέμα.
Φίλους έχω πολλούς.Θέλω να πιστεύω και αληθινούς.
Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.
Και το λέω αυτό, γιατί κατά το παρελθόν φίλοι και φίλες καρδιακοί
αποδείχθηκαν οι χειρότεροι εχθροί μου.Παρόλα αυτά δίνομαι απόλυτα στη φιλία,γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας μου.
Δεν θέλω να προδικάζω και να καταδικάζω ανθρώπους έστω και αν έχω κάποιες ενδείξεις.
Άλλωστε...
Τους εχθρούς μου τους ξέρω,τους φίλους μου φοβάμαι.
Οι φίλοι μου ξέρουν τις προσωπικές μου στιγμές μπαινοβγαίνουν στο σπίτι μου σαν να είναι δικό τους,πανεύκολο αν θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα.
Οι εχθροί μου είναι <έξω>, δεν ασχολούμαι καν με αυτούς,και δύσκολα μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο, από ότι είχαν κάνει κάποτε.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

SilverwolfΜέλος
29/01/2004, 00:31:15
quote:

Εγώ αυτή τη περίοδο είμαι κλεισμένος στον εαυτό μου γιατί απλά ο κόσμος των ανθρώπων γύρω μου δεν με γεμίζει....δεν βλέπουν με τα δικά μου μάτια, έτσι απλά!

Πόσο σε νοιώθω κι εγώ φίλε μου...

Όμως με μαθαίνουν να βλέπω με τα δικά τους μάτια... και εγώ τους δείχνω να βλέπουν με τα δικά μου... Δεν λέω δεν είναι εύκολο... έχουμε αρκετές παρεξηγήσεις και αστεία περιστατικά με τις συγκρούσεις κουλτούρας και νοοτροπίας αλλά έχουν την ομορφιά τους!

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"

scorpio_xΜέλος
29/01/2004, 00:35:18
Τους εχθρούς μου τους ξέρω,τους φίλους μου φοβάμαι.

Μια απο τις πιο σοφές φράσεις που είχα ξεχάσει....

lencolasΜέλος
29/01/2004, 11:13:56
quote:

ΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ FORUM ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΜΕΛΟΣ Ή ΟΧΙ.

ΦΙΛΗ SCORPIO ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕ ΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΥΤΟΥ!
ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΘΙΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ "ΑΠΕΙΛΕΙΣ" ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ Η ΟΧΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ,ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕΣ.ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ,ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΑΘΕΤΩ:
"
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΡΠΙΟ... ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ" ΣΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΘΕΜΑ!!! "

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ,ΑΠΛΑ ΞΑΝΑΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΣΕ ΕΘΙΞΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙ:"Η ΦΙΛΗ ΣΚΟΡΠΙΟ,

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

29/01/2004, 15:26:44
ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!
ΑΜΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ
ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ.
ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΚΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΠΙΚΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΕΤΣΙ.

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος