ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

stratis7961 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
kyriakopoulosΜέλος
17/06/2005, 17:29:51
ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ.ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΟΥΧ ΕΞΟΥΣΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΔΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΩΟΝ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΝ ΕΝ ΤΟΙΣ ΜΕΤΩΠΟΙΣ ΑΥΤΩΝ,ΥΠ`ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΗΡΙΩΝ ΚΕΝΤΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩ ΙΩ ΑΛΙΣΚΟΜΕΝΟΙ,ΧΑΛΕΠΩ ΘΑΝΑΤΩ ΠΙΚΡΩΣ ΤΕΛΕΥΤΗΣΟΥΣΙ.
kyriakopoulosΜέλος
17/06/2005, 17:41:09
ΛΕΩΝ Ο ΣΟΦΟΣ.ΟΝ ΕΞΟΥΘΕΝΟΥΣΙΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΝΕΚΡΟΝ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΝΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΑΙΟΝ.Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ.
kyriakopoulosΜέλος
17/06/2005, 18:07:56
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΓΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ.Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΙΠΠΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΤΕΙ ΤΗΝ ΛΗΝΟΝ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΕΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕΙ ΤΗ ΛΗΝΟΝ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.ΚΑΤΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.
kyriakopoulosΜέλος
17/06/2005, 18:17:53
ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΛΟΣ.ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΥΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΤΟ ΤΕΘΛΙΜΕΝΝΟΣ ΣΥΝ ΤΕΣΣΑΡΣΙ ΝΗΠΙΟΙΣ.ΤΡΥΓΩΝ ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΓΓΥΣ ΕΨΑΛΛΕ ΤΟΥΣ ΘΡΗΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ.ΚΑΙ ΙΔΟΥ Ο ΚΟΡΑΞ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑΙΣ ΠΤΕΡΥΞΙΝ ΕΛΕΓΕΝ ΟΥΤΩ.ΤΟ ΤΡΙΑΚΟΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΑΧΕΩΣ ΑΠΟΛΗΓΕΙ ΥΙΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΥΝΑΨΟΝ ΤΟ ΤΡΙΑΚΟΣΤΩ ΤΕΤΑΡΤΩ.ΚΑΙ ΙΔΟΥ Ο ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΥΙΟΣ ΩΣΠΕΡ ΕΚ ΒΑΘΕΟΥ ΥΠΝΟΥ ΕΓΕΙΡΟΜΕΝΟΣ ΔΙΔΩΣΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΤΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ.ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΟΝ ΕΠΙ ΛΕΥΚΟΥ ΙΠΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΞΙΦΟΣ ΕΙΚΟΝΗΜΕΝΟΝ ΕΝ ΤΗ ΧΕΙΡΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑ,ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΝ ΚΑΛΩΣ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΣΘΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ.ΙΔΟΥ ΟΥΤΩΣ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ.
22Μέλος
17/06/2005, 18:54:49
εχω την εντυπωση οτι ξεφυγαμαι αρκετα απο το θεμα που ειναι οι προφητειες,αν θελετε να συζητησουμε περι της αγιοτητος της Μαριας και των αγγελων καλο θα ηταν να ανοιξουμε ενα αλλο θεμα.
22Μέλος
17/06/2005, 19:23:27
δλδ αν καταλαβα καλα φιλε menas δεχεσαι ως προφητεια μονο οποια σε βολευει,για αυτο και αποδεχεσαι κατα καποιο τροπο τον Πατροκοσμα ,ενω ολους τους αλλους που μιλανε καθαρα για την Ελευση του Ιωαννη τους αποριπτεις διοτι δημιουργουν προβληματα στον ειρμο της σκεψης σου..
ομως οι προφητειες υπαρχουν,οι αγιοι ειναι αναγνωρισμενοι απο ανθρωπους και θεο και τα μεχρι τωρα γεγονοτα αποδεικνυουν του λογου το αληθες. προφητες υπαρχουν ακομα και σημερα και μαλιστα καποιοι απο αυτους ζουν αναμεσα μας,εγω προσωπικα ξερω εναν που ζει σε μια μεγαλη πολη της ελλαδας,αλλα δεν επιθυμει την στενη επαφη με τον κοσμο διοτι το μυαλο πολλων ειναι στο να τον ρωτησουν τι θα γινει στο προσωπικο τους μελλον.Να σου θυμισω επισης τον ασημο προφητη Αγαβο που αναφερει και η γραφη.
kyriakopoulosΜέλος
17/06/2005, 19:24:10
ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΥ.ΠΑΥΣΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΥΠΟ ΑΓΓΕΛΟΥ(ΧΡΙΣΤΟΥ).
AetosΜέλος
17/06/2005, 23:12:09
Μπράβο simboy, μπράβο Κυριακόπουλε, Ανδρέα, 22 κι όλοι οι άλλοι.

Αν την μητέρα μας ο καθένας πρέπει να τη σέβεται, πόσο μάλλον την Δέσποινα Μητέρα του Κυρίου μας, και Μητέρα όλων των ανθρώπων.
Ποιος θα τολμήσει να ξεστομίσει προσβολή για την Αγιότερη Μήτρα που΄γέννησε ποτέ στην ανθρωπότητα.

Εγώ είμαι πολύ μικρός και πολύ μωρός για να διδάξω κάποιον αιρετικό...Ας τον βοηθήσει ο Θεός.
Αλλά έχει δίκιο να πολεμάει τις προφητείες ο menas και ο κάθε αιρετικός. Λίγες οι μέρες του Αντιχρίστου και του κάθε διαβόλου της Ορθόδοξης Πίστεως.
Πέστε στα γόνατα αιρετικοί και παρακαλάτε τον σατανά που σας καθοδηγεί να μην εμφανιστεί Αγ. Ιωάννης γιατί λίγες οι πλάνες σας.

Και κάτι άλλο φίλε menas....
οι παπούδες μου και οι γιαγιάδες μου, και οι προπάποι μου και οι ακόμα πιο προπάποι μου, που όχι απλά ήξεραν λιγότερα γράμματα από μένα, αλλά ούτε να διαβάσουν δεν ήξεραν, είχαν τον Χριστό μέσα τους, και δεν θέλανε να "διαβάζουν" και να "ερμηνεύουν" την Αγία Γραφή για να πιστέψουν.
Δεν λέω ότι δεν πρέπει να την μελετάμε...αλλά δεν γίνεσαι καλύτερος με 2-3 εδάφια,που στα μάθανε άλλοι για να κάνεις κατήχηση κι όχι εσύ μόνος σου, αλλά μόνο με ΕΝΑ πράγμα:
Την μία και μόνη αληθινή και Ορθόδοξη Πίστη.

Τέρμα με τον menas....κανείς να μην του απαντήσει ξανά - αδιαφορία.
Ξεμπροστιάστηκε μόνος του.

Πίσω στην κουβέντα μας!

HfaistosΜέλος
17/06/2005, 23:58:50
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

Για να μην ξεχνιόμαστε.

Και ρε παιδια η μητερα ολων η Παναγία ειναι τοσο καλη και γλυκια ας μην λεμε πραγματα που δεν ταιριαζουν.

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"

22Μέλος
18/06/2005, 00:30:20
Φιλε aetos νομιζω οτι υπερβαλεις λιγακι.Πιστευω οτι ειναι χρησιμη καθε διαφορετικη αποψη,θεση και γνωμη πανω στα θεματα των προφητειων,αρκει να γινεται συζητηση πανω στη βαση της ανταλλαγης σκεψεων και επιχειρηματων.Αν καποιος εχει αντιρηση για την ορθοτητα η' την υπαρξη των προφητειων ειμαι ετοιμος να συζητησω μαζι του αλλα οχι σε αυτο το θεμα,διοτι εδω συζηταμε αποδεχομενοι αξιωματικα την ορθοτητα των προφητειων.Θα ηταν λοιπον ενδιαφερον να συμπεριληφθει η υπαρξη η' μη των προφητων στη συγχρονη εποχη, μεσα σε ενα γενικοτερο πλαισιο θεωρητικης συζητησης περι της ορθοτητας του χριστιανικου δογματος και των οποιων διαφορετικων αποψεων μεσα σε αυτον.Αν καποιος θελει να συζητησουμε αυτα σε καποιο αλλο θεμα πολυ ευχαριστως να συμμετεχω με νηφαλιοτητα, οπως ελπιζω οτι κανω μεχρι σημερα.Φιλε aetos η σταση σου και λογος σου απεναντι σε καποιον που εχει διαφορετικη αποψη απο εσενα ειναι υπερβολικη,μη ωφελιμος,και δειχνει στοιχεια φανατισμου,πραγμα που δεν συναδει με την σταση της πραοτητας αλλα και της αυστηροτητας που πρεπει να διακρινει εναν χριστιανο.Εγω παντως θα συνεχισω να του μιλαω εφοσον το θελει αρκει να σεβαστει τους κανονες του διαλογου και να μην οδηγηθει σε συνθηματολογια οπως δυστυχως διαπιστωνω οτι καποιος αλλος συμφορουμιτης κανει τελευταια. Στο κατω-κατω να σου θυμισω τι εκανε ο πατερας στην ιστορια του ασωτου υιου;Δεν τον εδιωξε,δεν του εκλεισε την πορτα,απλα τον περιμενε μεχρι να ερθει η ωρα να καταλαβει το λαθος του...
scorpio_xΜέλος
23/01/2004, 23:35:32
ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΤΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ, ΚΑΤΙ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΑΨΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΤΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ, ΕΚΑΝΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ. ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΗ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΜΠΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΘΥΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΚΡΟΑΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΔΕΝ ΔΕΝΕΙ...
ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ? ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ, ΑΝΗΚΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΑΥΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΚΡΙΑ ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ, ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ?

24/01/2004, 04:01:51
Αγαπητή scorpio_x καλως ήρθες

και μην ανησυχείς. Και στους άντρες, οι πραγματικοί φίλοι λίγοι είναι.
Και ίσως να είναι λίγοι για να τους εκτιμάμε περισσότερο

quote:
ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ? ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ, ΑΝΗΚΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΑΥΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΚΡΙΑ ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ, ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.
Δε νομίζω οτι έχει να κάνει με το φύλο, αλλά με το τι άτομο είσαι και απο τι άτομα απαρτίζεται το περιβάλον σου. Επίσης απ' το πως αντιλαμβάνεσαι την έννοια της φιλίας.
Επίσης είναι και ολιγο απο τύχη, λίγο χημεία.
Ακόμη, η πραγματική φιλία δημιουργείται απο εμπειρίες που μοιράζεσαι με κάποιο άτομο κι αν ειναι και οι δύο έτοιμοι να μοιραστούν ή αν είναι έτοιμοι να θυσιάσουν κάποια πράγματα. Αν μπαίνουν όμως στη μέση εγωισμοί και ανταγωνισμοι, τοτε η φιλία πάει περίπατο.
Δύσκολο πραγμα οι σχέσεις των ανθρώπων, αλλά αξίζει τον κόπο και τον πόνο.
Έχω τρεις πραγματικούς φίλους, ή όπως προτιμώ να τους λέω ψυχικούς αδερφούς και έχουμε ζήσει μοναδικές και συγκλονιστικές στιγμές μαζι σ'αυτά τα 12 χρόνια που γνωριζόμαστε. Αν και τελευταία δε βρισκόμαστε συχνά, λόγω καταστάσεων, τους νιώθω πάντα δίπλα μου, τους κουβαλάω πάντα μέσα μου.

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος

scullyΜέλος
24/01/2004, 10:35:28
Νομιζω πως οι καταστασεις ειναι αυτες που ευνοουν ή οχι τις σχεσεις των ανθρωπων.
Τωρα με χτυπας στο αδυνατο σημειο γι'αυτο και δεν μπορω να μην σου απαντησω...
Οι φιλιες των γυναικων βασιζονται σε αμφιδρομο θαυμασμο.
Οι γυναικες γενικα δεν συγχωρουν ευκολα λαθη και σφαλματα στη φιλια, ειτε με αντρα, είτε με γυναικα!
Γι'αυτο και κανουν πιο δυσκολα φιλιες, οι οποιες ομως ειναι δυνατοτερες!!!!!

Εμενα παντως μου ειναι δυσκολο να κανω παρεα, να ειμαι φιλη με αγορια, γιατι παντοτε το γυριζουμε στο αισθηματικο...

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

katiaΜέλος
24/01/2004, 11:56:50
ΜΟΝΟ 2 ΦΙΛΕΣ ΕΧΩ.ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ Η ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΞΕΧΝΑΕΙ.ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΩ.ΕΠΕΙΣΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΦΙΛΙΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ.

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
24/01/2004, 13:01:15
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΟ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΛΥΣΗ.
ΕΞΑΛΟΥ ΦΙΛΕ scorpio_x ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

""ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΑΚΡΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΖΗΤΩ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟ ΧΑΟΣ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΧΑΘΩ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΨΥΧΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΦΙΛΙ"

ΚωσταςΜέλος
24/01/2004, 18:26:20
Την καλησπερα μου σε ολους και σε ολες.
Εγω παιδια δοξα τον θεο εχω δυο φιλες που ειναι υπεροχες και δυο φιλαρακια επισης υπεροχα.
Πρωσωπικη μου γνωμη για να εχει καποιος αλληθινους φιλους πρεπει να ειναι κι αυτος αλληθινος και να μην υπερισχυει το εγω του.
Πριν τους βρω εφαγα απο αλλους "σφαλιαρες" αλλα ερχεται καποτε η στιγμη που καποιοι θα εκτιμησουν την καλοκαρδη ψυχη.
Με χτυπησαν,με εκμεταλευτηκαν αλλα τωρα οι νεοι φιλοι με λατρευουν.

H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...

scorpio_xΜέλος
24/01/2004, 19:55:17
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΑ.
ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ 15ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΑ. ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΑΜΟ , ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΧΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ.
ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Κ ΥΣΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΑ ΜΟΙΑΖΑΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ, ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ Κ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ , ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΗΚΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ, ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ? ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΛΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΙΔΕΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ? ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ?
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑ ΜΑΡΙΑ, ΠΗΡΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ π.χ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΑ.
ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

24/01/2004, 22:42:13
quote:
ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ?

Εκατομμύρια φίλε μου...εκατομμύρια!...
Οι φίλοι αναγνωρίζουν αυτό που ΕΙΣΑΙ...
Εαν ΕΙΣΑΙ...υπάρχουν τριγύρω σου...συνεχώς...
Είναι μαζί σου σε ακολουθούν...μπορεί να συμβεί για 1 ώρα, για 1 μέρα, για 1 χρόνο ή και περισσότερο.
Σημασία έχει να είσαι έτοιμος.
Να αναγνωρίσεις το φιλικό πρόσωπο μπροστά στα μάτια σου και στην καρδιά σου.

Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!

Edited by - reptilesalonica on 28/01/2004 02:12:01

MasvidalΜέλος
25/01/2004, 00:11:19
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ Ε ; XXMMM... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΩ MOY ΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΧΕΡΙΟΥ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ;
OXI ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ... ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ....ΧΙΛΙΑΑΑΔΕΣ !!!
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΟΣ/ΦΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ/ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ (Ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΥΠΗ ΣΟΥ ΛΥΠΑΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΣΕΝΑ (Ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ).
ΠΟΣΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ; .......
ΜΜΜΜΜ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ.... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ.

VAIHINGERΜέλος
25/01/2004, 00:53:13
ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΙΛΟ;;;;;;ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΙΩΘΩ ΜΟΝΑΞΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ «ΦΙΛΟΥΣ». ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.21,5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΣΝΩΡΙΜΙΕΣ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΕΣ,ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΨΑΧΝΩ ΑΚΟΜΑ…….

ΠΒ*