- Ποιος έκλεψε το "άγιο δάκρυ"; - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
ZOIROSΜέλος
"αγαπητοι φιλοι φιλε σατυρε κυρια Μαρια .Ειμαι ΚΑΤΑ της λογοκρισιας σε οποιοδηποτε κινιματογραφικο η θεατρικο εργο το οποιο προβαλεται σε κηνιματογραφικη η θεατρικη αιθουσα οσο τολμηρο κι αν ειναι αυτο.Ειμαι ΥΠΕΡ της λογοκρισιας οταν το εργο τηνει να παιχτει σε προαυλιο εκκλησιας." ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗ ΓΗ!""
H APO THN POLH ERXOMAI KAI STHN KORFH KANELLA.
ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ, ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!
"σε προαυλιΑ" ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ!
(ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ)
EGV
VOULΝέο Μέλος
Το θεμα εξ'αρχης ποιο ηταν να βρουνε μια κομα ευκαιρια να μαλωσουν "πιστοι" με "απιστους"?Εχουμε καταντησει σαν δελτιο ειδησεων ιδιωτικου καναλιου πια...Πες με το θεμα του topic να σε πω ποιοι θα μαλωσουν.
fatboy51Νέο Μέλος
Μια βασική πληροφορία, που την αγνοούμε (ο υποφαινόμενος έχει περάσει κάτι χρόνια σε κατηχητικό, και κάτι θυμάται από τα μπάζα...) και που λύνει τα προβλήματα διαφόρων επαναστατών:
Είμαστε ΟΛΟΙ αφορισμένοι!! Η πέμπτη σύνοδος (νομίζω, είναι πολλά τα χρόνια από τότε...), θεϊκή βουλήσει αποφάσισε οτι όποιος απουσιάσει από την Κυριακή λειτουργία πάνω από 2 φορές, ΑΦΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ!!!
Τώρα, για ποιό λόγο επιμένουμε να λυώνουμε όταν μας θάβουνε, τι να σας πω... Μάλλον σε ξεροκεφαλιά οφείλεται!! Όπως είπε και ο Λασκαράτος: Ρε δεν αφορίζετε και τις σόλες των παπουτσιών μου...
--------------------
USE IT OR LOSE IT !!
HermesΜέλος
....Αν σας υπαρχει κανενας αφορισμος ελευθερος...σας παρακαλω αφοριστε με!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παει το χασαμε και εμεις....αχ..."αν χωλώ παροικήσης, υποσκάζειν μαθήση"...αυτα να βλεπουμε μπας και ξυπνησουμε ποτε απο τον ποιο ηλιθιο υπνο!
ΑΦΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ
quote:...
http://home.ripway.com/2004-8/155141/ar15.gif
Παει το χασαμε και εμεις....αχ..."αν χωλώ παροικήσης, υποσκάζειν μαθήση"...αυτα να βλεπουμε μπας και ξυπνησουμε ποτε απο τον ποιο ηλιθιο υπνο!

"Carpe diem, qua minimum credula postero..."