ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΕ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΕ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

null_n_void30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/01/2006, 21:53:04
Cheers null_n_void!
Και ελληνιστι ευχαριστώ κι εγω.
16/01/2006, 23:12:54
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ OANNHSEA ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο "Ηρόδωτος"
ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ????
ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ..

ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΟΓΚΟΛΙΘΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ 2,5 ΤΟΝΟΙ ΜΕΧΡΙ 15...
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ "σαντούφ"...
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ....

quote:
μάλλον οι μεγάλες παπυρένιες βάρκες οι οποίες μπορούσαν να σηκώσουν μέχρι 5 τόνους φορτίο)

ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ 15 ΤΟΝΩΝ ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ?????

ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ 264 ΟΓΚΟΛΙΘΟΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ (2,5 ΤΟΝΟΙ ΜΕΧΡΙ 15) ΜΕ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ....

ΜΙΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ??

ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ (ΚΑΙ ΟΠΟΙOΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΘΕΛΕΙ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ.

ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΓΚΟΛΙΘΟ 2,5 ΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ 15 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ 30 χλμ.
(ΜΕ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙΝΗΣ)

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ BEBAIA ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ...

ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΝΧΕΙΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ....

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ (ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ)..
ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ....

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΜΑΙΛ ΣΟΥ...

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΟΚΙΜΟ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

ZanderΜέλος
16/01/2006, 23:20:24
Να επιτέλους και κάποιος με μια λογική εξήγηση εδώ μέσα
Και για αυτούς που υποστηρίζουν πως οι αρχαίοι Αιγύπτιοι, οι κάτοικοι του Ράπα Νουι, και γενικά όλοι οι αρχαίοι λαοί στην αρχαιότητα είχαν εξελιγμένη και μυστήρια τεχνολογία, τότε γιατί δεν την αξιοποίησαν κατάλληλα>?
Πχ κανένα σχέδιο στυλ 'κατάκτηση του κόσμου'.
Δε μπορεί, είναι ανθρώπινη φύση.Κάποτε όλο και κάποιος θα εμφανιστεί και θα θέλει να κυριαρχήσει τους γύρω του...
Πως και δεν γίνεται καμία αναφορά ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ από αρχαίους που να μιλάνε για τέτοια προηγούμενη τεχνολογία?(και όχι από εκδ.Αρχέτυπο,Φουράκηδες,Λιακόπουλους,Χαρδαβέλλες κτλ).
Επίσης πως γίνεται όλοι αυτοί οι αρχαίοι λαοί, ενώ βρίσκονται στο απόγειο της τεχνολογίας, ξαφνικά ΟΛΟΙ να αρχίσουν λίγο λίγο να χάνουν τις δυνάμεις τους?Αναφέρομαι και στους Αρχαίους Έλληνες που είχαν τον εξοπλισμό να αφανίσουν μια ολόκληρη ήπειρο που λεγόταν Αταλαντίδα, και ύστερα ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΧΑΣΑΝΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...
Πως γίνεται αυτό εε? Πώς????

Δώσανε την πολύτιμη ζωή τους για 1002 λόγους.Κανένας από αυτούς όμως δεν ήταν δικός τους...

17/01/2006, 01:04:04
quote:
Παντως μ' αρεσει που (ας) δεν σε απασχολουν τα λογικα κενα που υπαρχουν στους ισχυρισμους του Φον Ντενικεν ετσι οπως πολυ ευγλωττα τα παραθεσε ο συγγραφεας του αγγλικου αρθρου που μεταφρασα.Ελπιζω να σε καλυψα με τις πλαστογραφιες που εκανε ο Φον Ντενικεν.

Αλλο τα λογικά κενά αγαπητή medtech και άλλο η πλαστογραφία για να στηρίξεις την όποια θεωρία σου. Δεν είχα ακούσει για πλαστογραφία γι αυτό και μου έκανε εντύπωση. Δυστυχώς παρόλο που έψαξα στο νετ να βρω την σχετική φωτογραφία, δεν τα κατάφερα.

Βρήκα όμως ένα site σχετικό με το πώς μπορεί να κτίστηκαν οι πυραμίδες.
http://www.civilization.ca/civil/egypt/egca12e.html

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

17/01/2006, 01:18:52
Ας πούμε βρήκα μία άλλη πλαστογραφία που κυκλοφορεί ακόμα στο νετ.

The Lolladoff Plate

Και σε ένα site βρήκα το εξής:
"We have received the following information on this object:
The Lolladoff Plate
This plate was first shown in a book from the 1970s entitled 'Sungods in Exile' by Karyl Robin-Evans. The book was actually written by a chap named David Agamon whose real name was Gamon who admitted to magazine Fortean Times that this was his hoax."

http://www.bibleufo.com/anamisc2.htm

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

17/01/2006, 09:28:39
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ Zander ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΔΩ (ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ) ΓΙΑ ΦΟΥΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ....

ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΥΦΛΑ...

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΦΙΛΗ Zander ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΗΜΑ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

17/01/2006, 10:14:54
quote:
Αλλο τα λογικά κενά αγαπητή medtech και άλλο η πλαστογραφία για να στηρίξεις την όποια θεωρία σου.

Θα συμφωνήσω με την Οστρια αλλα και με την Medtech γιατί και γω ήξερα ότι τα Νησιά του Πάσχα ήταν κάποτε πολύ πυκνοκατοικημένα και ο πληθυσμός τους έφτανε τις 10.000 ενώ την ίδια στιγμή υπήρχαν πάρα πολλά δέντρα για να υποστηρίξουν την οικοδόμηση των σπιτιών τους αλλά και αρκετή τροφή για όλους! Μάλιστα θεωρείται ότι ένας λόγος πολύ σημαντικός για την "εξαφάνιση" αυτού του λαού μάλλον ήταν ένας λιμός ο οποίος τους οδήγησε σε κυριολεκτική λιμοκτονία...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
17/01/2006, 17:03:13
Και αιτια αυτου του λιμου ηταν οτι κατεκοψαν αυτα τα δεντρα για να μεταφερουν τα αγαλματα...

Οκ παιδια βρητε τον ογκολιθο και ας συναντηθουμε.
Αφου δεν κρινετε τις εξηγησεις των αρχαιολογων επαρκεις...

Ας σημειωσουμε εδω οτι ο Φον Ντενικεν και οι ομοιοι του δημοσιευσαν τα βιβλια τους ΠΡΙΝ δοθουν αυτες οι εξηγησεις απο τους αρχαιολογους που εγω τις βρισκω λογικες και επαρκεις και καποιοι αλλοι οχι.

Ας τονισουμε επισης οτι αναφερομαστε στους Φουρακη,Λιακοπουλο,Λευκοφρυδη και Κεραμυδα διοτι διαπνεονται απο την ΙΔΙΑ φιλοσοφια με τον Φον Ντενικεν,οτι τα επιτευγματα των αρχαιων Ελληνων οφειλονταν στην εξωγηινη καταγωγη τους και οχι στα ανθρωπινα χαρακτηριστικα τους καθως και στο περιβαλλον στο οποιο εβρεθησαν-οι αποικιες πχ τους επετρεψαν να γνωριστουν με αλλους ανθρωπους και να θεσουν σε αμφισβητηση τις θρησκευτικες τους δοξασιες και αυτο τους οδηγησε στον διαχωρισμο του Μυθου και του Λογου.Ησαν οι πρωτοι που εδωσαν νατουραλιστικες και οχι θρησκευτικες ερμηνειες για την προελευση του κοσμου και δεν θα ηταν υπερβολη να πουμε οτι απο τους αρχαιους Ελληνες προηλθε η επιστημη(και οχι απο εξωγηινους)-ομως δεν ειχαν υπεροπλα ουτε λεηζερ-ΕΔΩ ΠΑΛΙ καποιοι παρερμηνευουν μυθους με την ιδια μεθοδολογια που ακολουθησε ο Φον Ντενικεν).

Εγω αναφερω τον Φον Ντενικεν και τις ανακολουθίες του για να καταδειξω ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ,δηλ. οτι οι Κεραμυδοφουρακηδες διαστρεβλωνουν στοιχεια και χρησιμοποιουν μυθους για αποδειξεις για να υποστηριξουν τα λεγομενα τους μιμουμενοι τον Φον Ντενικεν,τον Ελβετό αυτό απατεώνα.

Διοτι πιστεύω οτι ειναι επικίνδυνο να περιμενεις μεσσιανικά τους Ε για να συγυρισουν και να υπερασπιστουν την πατριδα σου.
Οπως θεωρω επικινδυνο τον εθνικοσοσιαλισμο και τον πασης φυσεως φανατισμο που δεν σου επιτρεπει να σκεφτεις λογικα ή σε ωθει να παρερμηνεψεις τα στοιχεια κτλ

Και καλο θα ηταν αν εξετασουμε και τα λογικα κενα!Μα καλα αλλη δουλεια δεν ειχαν να κανουν αυτοι οι υπερεξελιγμενοι εξωγηινοι παρα να καθονται να διδασκουν στους Ινκας,Μαγιας και Αιγυπτιους πως να κτιζουν μεγαλιθικα μνημεια?

Επισης γιατι υπαρχουν σπασμενοι οβελισκοι?Δεν ειναι αυτο σημαδι οτι οι Αιγυπτιοι με ανθρωπινα μεσα προσπαθησαν να τους αναγειρουν και απέτυχαν?

Απο τα στοιχεια που διαθετουμε καταφαινεται οτι ανθρωποι εχτισαν αυτα τα μνημεια,οτι ο Φον Ντενικεν ΟΝΤΩΣ πλαστογραφησε,οτι ο Φον Ντενικεν οντως πηγε να στριμωξει καθε μυθο στην θεωρια του,οτι υπαρχουν τεραστια λογικα κενα στην θεωρια του κτλ

Σημειωση.Θα κατσω να μεταφρασω εν καιρω και οσα αναφερονται για τις γραμμες τις Naska που ο αθεοφοβος ο Ντενικεν ισχυριζεται οτι αποτελουν αεροδιαδρομους για να προσγειωνονται τα ΑΤΙΑ των εξωγηινων επισκεπτων.Ειναι καιρός να ξεσκεπασουμε τον Φον Ντενικεν και τους ομοιους τους και στους ομοεθνεις μας.

17/01/2006, 17:52:17
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ medtech ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ "Φουρακη,Λιακοπουλο,Λευκοφρυδη και Κεραμυδα".. KAI BEBAIA OYTE TA ΠEΡI "E".

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΥΤΟ...

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΕΚΑΝΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ
ΠΕΣ ΟΧΙ...

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ...

ΤΙ ΠΟΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ..

ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΜΑΣΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

17/01/2006, 21:49:14
Μα κατα καιρους εχουν εμφανιστει ανθρωποι εδω μεσα που οντως πιστευουν σε αυτους .Επίσης υπαρχουν επισκεπτες στο forum αυτο που πιθανον ασπαζονται την ιδεολογια των Φουρακη-Κεραμυδα-Λιακο-Λευκοφρυδη.
Δεν απευθυνομουν σε εσενα ειδικα.
Αντε να το κανουμε το πειραμα.Βρητε την κοτρωνα και ερχομαι αν και σαν φυσικα δεν εχω την μυικη δυναμη ενος αντρα.
Επισης καλο θα ηταν να αναζητησουμε στο net αν εχει εκτελεστει οντως ενα αναλογο πειραμα.
Επισης δεν ειναι κακο να επαναλαμβανεις εφοσον αυτα τα θεματα ανακυπτουν συνεχως (λογικο αφου οι νεοι επισκεπτες δεν καθονται συνηθως να αναζητησουν στο forum ενα θεμα αλλα θετουν μια ερωτηση απευθειας).Επισης εξηγησα οτι Φον Ντενικεν και Λιακο/Λευκο/Φουρακο etc συνδεονται,με τους τελευταιους να εχουν κατεφανεστατα επιρρεαστει απο τον πρωτο.
Θα αναμασαω λοιπον καθοτι ειναι δικαιωμα μου να εκφραζω την αποψη μου,η οποια ειναι οτι οι διαφωτιστες αυτοι δεν ειναι διολου διαφωτιστες και οτι η ιδεολογια που πρεσβευουν ειναι σαθρη και επικινδυνη.Τωρα αν ενοχλουνται καποιοι επειδη τους χαλαμε το ονειρο ειναι ενα αλλο ζητημα.