ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Καρμα - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Καρμα - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

ryche24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
24/07/2004, 23:20:10
ΦΩΣ ΕΝ ΣΚΟΤΕΙ!

Αtma in lv
till the (never)end...
there in neverland...
demoΜέλος
31/07/2004, 17:17:02
Εγώ προσωπικά το ΚΑΡΜΑ, το είχα σάν κάποια προσωπική πίστη & προσωπική Θρησκεία!! Δέν μπορούσα να φανταστώ οτι αυτό ήταν το Βασικό Δόγμα του Ινδουισμού, πίστευα οτι έχει μεγαλύτερη σχέση με την Ορφική & την ΑρχαιοΑιγυπτιακή Θρησκεία!! Μόλις τυχαία διάβασα οτι το Προσωπικό μου Πιστεύω ταυτίζεται με το Κάρμα του Πανάρχαιου Ινδοισμού στην κυριολεξία εξεπλάγην!! Αποδεικνύεται περίτρανα οτι Όλες οι Αρχαίες ΠροΧριστιανικές Θρησκείες έχουν κοινή καταγωγή & κοινές ρίζες βασιζόμενες στην Προκατακλυσμιαία Θρησκεία, & αγγίζοντας πολύ περισσότερο την Αλήθεια συγκριτικά με τις σύγχρονες θρησκείες!!
Αναμφισβήτητα ο Προορισμός της ψυχής του Ανθρώπου είναι η Σωτηρία, η Ένωση της με το Απόλυτο Θείο & με τον Δημιουργό!! Η σταγόνα μόνο όταν ενωθεί με τον Ωκεανό, θα νοιώσει το ίδιο με Αυτόν, θα αισθανθεί την απεραντοσύνη του,θα καταλάβει πόσο μάταιη & εφήμερη ήταν η Ύπαρξη της σάν σταγόνα!! Όλες οι σταγόνες δέν είναι στην ίδια κατάσταση, άλλες προσεγγίζουν την Ένωση, ενώ άλλες είναι λιγότερο & περισσότερο μολυσμένες!! Ο Ωκεανός δέν δέχεται μολυσμένες σταγόνες, έτσι & Όλοι οι Άνθρωοι δέν είναι ίδιοι!! Άν δέν υπήρχε η ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ εγώ πιστεύω οτι το 95% των ψυχών θα είναι καταδικασμένες στην ανυπαρξία!! Η Μετεμψύχωση είναι η μοναδική ευκαιρία να επανορθώσουν ώστε κάποτε να σωθούν Όλες!! Και η μετεμψύχωση θα γίνει πάντα με μοναδικό κριτήριο την προηγούμενη ζωή, αφού η ψυχή θα περάσει πρώτα μιά περίοδο ΤΥΨΕΩΝ,οι ίδιες οι τύψεις θα την οδηγήσουν στον επόμενο προορισμό της!! Όσον αφορά & την Μετεμψύχωση στα ζώα επίσης δέν την αποκλείω, γιατί & αυτά έχουν τέλεια μορφή ζωής,& ψυχής άσχετα άν υστερούν απο τον Άνθρωπο. Έχουν επίσης αναπτυγμένες όλες τις αισθήσεις τους στον Ύψιστο βαθμό!! Γιατί οι εξαιρετικά μοχθηροί Άνθρωποι να μήν μετεμψυχωθούν σε ζώα;;; Άλλωστε ζώο δέν αποκαλούμαστε κάποιον εξαιρετικά αντιπαθή;;;

ΚάθυΜέλος
01/08/2004, 00:33:43
Καλημέρα,

Καλό μήνα των
ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ
ΑΓΩΝΩΝ ΑΘΗΝΑ 2004

Ευχόμεθα την ομαλή και άριστη διεξαγωγή των αγώνων.

Ελπίζομε η 28η ΟΛΥΜΠΙΑΣ να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Και τέλος προσδοκούμε στην φωτισμένη έμπνευση,
των συζητήσεών μας.

ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ, εκεχειρία, εκεχειρία, εκεχειρία, εκεχειρία.......

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον

01/08/2004, 02:17:18
Αγαπητέ demo, καλώς ήλθες στο esoterica!

Πολύ όμορφες σκέψεις κατά την άποψή μου. Νομίζω όμως, ότι τα ζώα μοιράζονται ομαδική ψυχή, ενώ ο κάθε άνθρωπος ατομική και ως εκ τούτου δε γίνονται "ανταλλαγές" μεταξύ των βασιλείων (ζωικό-ανθρώπινο).

Επίσης, φοβάμαι ότι το να αποκαλούμε κάποιον άνθρωπο ζώο ανάλογα με την περίσταση, κρύβει άλλου είδους κίνητρα...

Αγαπητή Κάθυ, επικροτώ και επαυξάνω...

multi - persona

"Virtus Junxit Mors Non Separabit"(Whom virtue unites, death will not separate)