- Ε, αυτό δεν είναι επιστήμη!!! - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Για όσους δεν ξέρουν περιγράφει εναν κόσμο οπου οι άνθρωποι παράγονται σε 4 τυπους Α,Β,C και D,με τον A τυπο πιο ευφυη και ρωμαλάιο απο όλους και τον D λιγότερο εξυπνο και κοντύτερο απο όλους.Οι D εκτελούνυποχρεωτικά τις χειρονακτικές δουλειές και όλοι χαπακώνονται για να είναι ευτυχισμένοι και να μην γινονται εξεργέσεις.Ετσι ο Durden με κατηγορεί οτι είμαι ανήθικη,κυνική εκμεταλέυτρια των συνανθρώπων μου και ψυχρή ορθολογίστρια.
Και εσυ Durden ταιριάζεις στον κόσμο των συκοφαντών.Δυστυχώς δεν είσαι ο μόνος που ανήκει εκει πέρα.
Edited by - medtech on 11/04/2006 17:33:36
quote:
To εχω διαβάσει το βιβλίο αγαπητε Durden alle και εαν σε είχα μπροστά μου θα σε χαστούκιζα επειδη λές οτι ο κόσμος εκεί θα μου ταίριαζε πολύ.
Εγώ δεν έχω να κάνω τίποτε άλλο παρά να σε παραπέμψω στα λόγια σου, πχ :
quote:
Καλά εγώ θα αμφισβητήσω στο ότι ο ερωτάς είναι το κύριο κριτήριο εξεύρεσης συντρόφου ιδιαίτερα όταν η σχέση πάει για δημιουργία οικογένειας.Αν θες να βρεις πως εξηγούν το φαινόμενο έμμονης με κάποιο πρόσωπο οι επιστήμονες διάβασε τι λέει η ψυχολογία,η νευροφυσιολογία και η βιολογία αναφορικά με αυτό.
που συνδυαζόμενο με τη λογική σου "χρήσιμο (ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ;;;) = το κρατάμε", "άχρηστο (ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ;;;) = το πετάμε", σκέψου που οδηγεί...
Σ' ευχαριστώ για το χαστούκι...Θα μου δώσεις την ευκαιρία να "αποδείξω" (ώπα, κοίτα να δεις! απόδειξη!) πόσο καλός Χριστιανός είμαι, γυρίζοντας και το άλλο μάγουλο...![]()
(Συγγνώμη αν σου χαλάω τον επιστημονικό ύπνο...Βλέπεις, το βαμβάκι είναι καμιά φορά πολύ κοφτερό)

Α τωρα βαφτίζουμε τις συκοφαντίες βαμβάκι ε?Οποία αυταρέσκια.
quote:
Εγω πάλι δεν είμαι καθόλου χριστιανή και δεν έχω κανένα πρόβλημα να σε ταράξω και στις κλοτσιές αν χρειαστεί.Α τωρα βαφτίζουμε τις συκοφαντίες βαμβάκι ε?Οποία αυταρέσκια.
Χτύπα όσο θες! Ίσως να το 'χει η μοίρα μου να γίνω το πρώτο θύμα στην επέλαση των Α...![]()
(απαπα...την είδα και οσιομάρτυρας τώρα...ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!)

(Αλλά ο άνθρωπος δεν μπορεί να τα δέχεται όλα.Πολύ απλά γιατί ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ.)
Στην επόμενη επίθεση σου εναντίον μου θα απευθυνθώ στους διαχειριστές και θα ζητήσω να λάβουν τα μέτρα.Πρόσεχε το στόμα σου όταν αναφέρεσαι σε μένα απο δω και το εξης.Το ίδιο ισχύει και για κάθε αλλον. Και εαν δεν σου αρεσει αυτη η συζήτηση πάρε τις απόψεις σου και σε άλλο φορουμάκι (οπου εκεί θα συνεχίζεις να σκούζεις πρέπει να ειμαστέ ανοιχτοιιιιι..ανοιχτοιί σε όλαααααα... σαν γραμόφωνο που κόλησε).
quote:
Λοιπόν Durden.Ποτε σου δεν προσεφερές τίποτα εποικοδομητικό σε μια συζήτηση παρα μόνοι έσκουζες "Ας είμαστε ανοιχτοί σε όλα".Τώρα ξέπεσες και στις ύβρεις.(Αλλά ο άνθρωπος δεν μπορεί να τα δέχεται όλα.Πολύ απλά γιατί ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ.)
Στην επόμενη επίθεση σου εναντίον μου θα απευθυνθώ στους διαχειριστές και θα ζητήσω να λάβουν τα μέτρα.Πρόσεχε το στόμα σου όταν αναφέρεσαι σε μένα απο δω και το εξης.Το ίδιο ισχύει και για κάθε αλλον. Και εαν δεν σου αρεσει αυτη η συζήτηση πάρε τις απόψεις σου και σε άλλο φορουμάκι (οπου εκεί θα συνεχίζεις να σκούζεις πρέπει να ειμαστέ ανοιχτοιιιιι..ανοιχτοιί σε όλαααααα... σαν γραμόφωνο που κόλησε).
Λυπάμαι, medtech, αλλά το αν έχω προσφέρει ή όχι εγώ στις συζητήσεις του φόρουμ δεν θα το κρίνεις εσύ, όπως και δεν μπορείς να κρίνεις το αν και που θα συμμετέχω λέγοντας τις απόψεις μου...Σ' ευχαριστώ πάντως που μου λες την δική σου άποψή για το πρόσωπό μου, την κρατάω και τη σέβομαι! ![]()
Α, όσο για τους διαχειριστές, μην ανησυχείς καθόλου...Αν συνεχίσεις το ίδιο βιολί (με τα μπουνίδια και τα σχετικά) ίσως έρθουν και μόνοι τους...![]()

Ηρθαν κατόπιν της βαρύτατης προσβολής σου προς το προσωπο μου!
Οποιος έχει διαβασει το βιβλίο Brave New World μπορεί να αντιληφθεί την βαρύτητα της προσβολής!
Και εσυ απο που κι ως που με ξέρεις και με συγκρίνεις με τους ήρωες του βιβλίου και λές οτι ταιριλαζω γάντι στον εφιαλτικό,απολυταρχικό τους κόσμο αναίχυντε συκοφάντη?Ε?Με ήξερες και απο χτές?Δεν είσαι μόνο συκοφάντης αλλα ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ γιατι τις αναίσχυντες προσβολές σου τις κάνεις με πλάγιο τρόπο και μετά κρύβεσαι πίσω απο το δάκτυλο σου σαν κότα και ισχυρίζεσαι οτι σφάζεις με το βαμβάκι.Θρασύδειλε!
quote:
Ναι μόνο που τα μπουνιδια δεν ήρθαν μόνα τους.
Ηρθαν κατόπιν της βαρύτατης προσβολής σου προς το προσωπο μου!
Οποιος έχει διαβασει το βιβλίο Brave New World μπορεί να αντιληφθεί την βαρύτητα της προσβολής!
Και εσυ απο που κι ως που με ξέρεις και με συγκρίνεις με τους ήρωες του βιβλίου και λές οτι ταιριλαζω γάντι στον εφιαλτικό,απολυταρχικό τους κόσμο αναίχυντε συκοφάντη?Ε?Με ήξερες και απο χτές?Δεν είσαι μόνο συκοφάντης αλλα ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ γιατι τις αναίσχυντες προσβολές σου τις κάνεις με πλάγιο τρόπο και μετά κρύβεσαι πίσω απο το δάκτυλο σου σαν κότα και ισχυρίζεσαι οτι σφάζεις με το βαμβάκι.Θρασύδειλε!
Μάλιστα...
Προσβλήθηκες από τον παραλληλισμό που έκανα, αλλά δεν κάθισες ούτε ένα δευτερόλεπτο να αναρωτηθείς ΓΙΑΤΙ τον έκανα...Διότι ακριβώς περιγράφεται εκεί ένας κόσμος απόλυτης επιστημονικής προόδου, ένας κόσμος που έχει αφανίσει κάθε θρησκεία και κάθε δεισιδαιμονία και κάθε "άγνωστο"...Υπάρχουν απαντήσεις για όλα, κι αν δεν υπάρχουν, δεν απασχολούν κανέναν! Ένας κόσμος όπου ο έρωτας ΔΕΝ είναι "χρήσιμος" όπως είπες για την εύρεση συντρόφου, έχουν ξεφύγει από όλες αυτές τις "βλακείες" και τα παιδιά πλέον "παράγονται" στο εργοστάσιο, ενώ λέξεις όπως "μάνα" θεωρούνται βρισιές...Ποια μάνα; Ποιος πατέρας; Όλα αυτά τα έχουμε εξηγήσει μωρέ και μπορούμε να τα αναπαράγουμε σ' ένα εργαστήριο...Γιατί να παιδευόμαστε;
Εσύ στάθηκες μόνο στους Α και στους D και στο "χαπάκωμα"...Άποψή σου, αλλά και δικαίωμά μου να εκφράζω την άποψή μου πάνω σ' αυτά που διαβάζω να λες. Εάν δεν μπορείς να το δεχτείς, μην κάνεις διάλογο, τι άλλο να σου πω; Και ακριβώς επειδή ούτε κι από χθες σε ήξερα, ποιος ο λόγος να σε βρίσω και ΠΟΥ το είδες τελοσπάντων αυτό; Κρίνω τις απόψεις σου και όχι εσένα προσωπικά, θα ξαναλέμε τώρα τα αυτονόητα; Ή μήπως όποιος διαφωνεί μαζί μας θεωρούμε ότι μας υβρίζει; Εάν πάλι διαφωνείς με τον τρόπο που εκφράζω τις απόψεις μου, λυπάμαι, αλλά αυτός είναι ο τρόπος μου και δεν έχω δει να δημιουργεί και πολλά προβλήματα μέχρι τώρα! Κάνε ό,τι παράπονα θες να κάνεις, αλλά εγώ ΔΕΝ αλλάζω...Και φαντάζομαι ούτε κι εσύ...

Οι προσωπικές επιθέσεις είναι ανεπίτρεπτες να μεταφέρονται στα τόπικ του εσωτέρικα.
Η επόμενη προειδοποίηση θα είναι:

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Εκεί η αναπαραγωγή ήταν ελεγχόμενη με ΣΚΟΠΟ να παράγουν άβουλους εργάτες-σκλάβους και να γίνει ο καταμερισμός της εργασίας χωρίς προβλήματα απο εξεργεσεις δυσαρεστημέων εργατών!
Οντως είχαν μια κοινωνία χωρίς προβλήματα αλλά με κόστος την ανθρώπινη ελευθερία!Κανείς δεν είχε δικαίωμα επιλόγής ήδη πρίν απο την γέννα η μοίρα του ήταν προαποφασιμένη: Αυτός θα γίνει επιστήμονας,αυτός τεχνικός,αυτός σκλάβος-εργάτης!Αρα με αποκαλείς άνθρωπο ρομποτικό,απολυταρχικό,χωρίς συμπάθεια για τον συνάνθρωπο του.
Ο έρωτας εξηγήται.Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έχει την δική του αξία.Αν και εγώ δεν τον εκτιμώ τόσο όσο εκτιμώ και σέβομαι την αγάπη.
Αυτη μάλιστα.Αγάπη.Αν ήθελε κάποιος απο τους εσωτεριστες να με στριμώξει θα έπρεπε να ρωτήσει "πώς οι επιστήμονες εξηγούν την αγάπη"?
(Αν και βέβαια το γεγονός οτι η επιστήμη δεν τα έχει εξηγησει όλα δνε μειώνει διόλου την αξια της ώς μεθοδου διερευνησης της αλήθειας.)