ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Διαδικτυακή φιλία και real Life - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Διαδικτυακή φιλία και real Life - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Mousa_30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/06/2003, 09:46:12
Καλημέρα σας.

Μπήκα μόνο για να γράψω ότι η παρομοίωση του Αναλύων μου άρεσε πολύ σχετικά με το είδος διαδικτυακής επικοινωνιας που υπάρχει στα φόρουμ. Είναι και γλυκιά παρομοίωση, εμπεριέχει όμως και πολλά από τα χαρακτηριστικά των σχέσεων που δημιουργούνται σε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο.

αυτή...που τα κατάφερε!

thothΙδρυτικό Μέλος
23/06/2003, 10:31:33
Ένα πολύ ωραίο θέμα συζητάτε αλλά μάλλον δεν είναι στην κατάλληλη κατηγορία. Βέβαια όλες μας οι επιλογές θέλουν "ΣΟΦΙΑ" αλλά μάλλον θα πρέπει να πάει στις "ΑΠΟΨΕΙΣ" (Σκέφτηκα και το "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού")αλλά νομίζω ότι είναι πιο κατάλληλο στο "ΑΠΟΨΕΙΣ".

Συνεχίστε την καλή κουβέντα.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

23/06/2003, 11:16:04
Καλημέρα σε όλους και όλες .
Πιστεύω πως πραγματικά οι φιλίες που γεννιούνται στο χώρο του διαδικτύου, μπορούν όχι μόνο να εξελιχθούν σε πραγματικές φιλίες, αλλά κι αυτές οι φιλίες να αντέξουν στο χρόνο και να εξελιχθούν σε κάτι πολύ όμνορφο και δυνατό. Προσωπικά, μέσα από τις συζητήσεις μας στα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, γνώρισα ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ άτομο, τον Σκοτεινό Άγγελο της παρέας μας, την DARK ANGEL κι ευχαριστώ το σάιτ μας για αυτό .

HIGHLANDER
"ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ".

23/06/2003, 14:14:37
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΘΕΜΑ.
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙΣ.

Ο ΦΙΛΟΣ Mousa_ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΦΙΛΙΑ.

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΚΕΛΣΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ (ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΙΟ ΕΝΟΩ ΓΕΝΙΚΑ) ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. (ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ)

ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ?????????????
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ... ΚΑΝΕΙΣ....
ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΤΟΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ.

ΙΣΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ....

ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ CHAT.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΩ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΣΩ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

23/06/2003, 17:12:11
Tην καλησπέρα μου σε όλους...

Αμαλία, Αμαλία...
Αφού τα είπαμε...
Αλλά ας τα παραθέσουμε ΚΑΙ εδώ, έτσι για να μένουν τα γραπτά μας...

Αφού ήρθες και διόρθωσες ή επεξήγησες αυτό που έγραψες, τα πράγματα ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ διαφορετικά ΤΩΡΑ...
Μη βιαστείς να πείς πώς ΔΕΝ διόρθωσες (όπως είπες στον Παλαιότιγρη), αλλά ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΣ, γιατί (αφού θές να κοιτάξω καλά πίσω απο τις λέξεις) όταν ΕΠΕΞΗΓΕΙΣ κάτι που ΕΣΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, που σημαίνει ότι ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ, αυτόματα έρχεται η ΔΙΟΡΘΩΣΗ σε αυτά που οι "άλλοι" κατάλαβαν απο όσα ΕΙΧΕΣ παραθέσει, αλλά ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ το ΠΩΣ ΕΣΥ τα εννοούσες...
Δηλαδή ΔΙΟΡΘΩΣΕΣ τα όποια τα "κακώς κείμενα" είχαν γράφει...!!!

Πάντως όταν σε μία πρόταση, υπάρχουν ΤΡΕΙΣ ΑΡΡΝΗΣΕΙΣ, η όποια θετική κατάληξη θέλεις να δώσεις, ΠΛΑΚΩΝΕΤΑΙ & ΚΑΠΕΛΩΝΕΤΑΙ απο τις ΑΡΡΝΗΣΕΙΣ...

Τώρα σε αυτά που με "ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ" λέγοντας πώς "βάζω λόγια στο στόμα σου"...
Αλήθεια...
Αναρρωτιέμαι...
Τόσο καλά μπορείς να διαβάζεις ΠΙΣΩ από τις λέξεις...
Που το είδες αυτό γραμμένο;

Πουθενά Αμαλία μου δεν είπα ότι μίλησες για CHAT (κουβεντούλα)...
ΠΟΥΘΕΝΑ...
Αυτό που είπα και που ΘΑ ΞΑΝΑΕΛΕΓΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ την απάντησή σου είναι το εξής:

quote:
"...Το λέω αυτό, γιατί (έτσι όπως απάντησε η Αμαλία) φαίνεται πώς..."

Νομίζω καλή μου, πώς έχω αναλώσει ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ στα forums για τη ΔΙΑΦΟΡΑ του "ΦΑΙΝΕΤΑΙ" και του "ΕΙΝΑΙ"
Ρίξε μιά ματιά και ΙΣΩΣ να κατανοήσεις ΚΑΛΥΤΕΡΑ τι έγραψα....

Επίσεις έγραψα ΞΕΚΑΘΑΡΑ πώς:

quote:
Και η Αμαλία απάντησε, ΑΛΛΑ με γνώμονα το CHAT (κουβεντούλα) και ΟΧΙ τα FORUMS (συζητήσεις)...
Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί, πράγμα που με βρίσκει αντίθετο...

Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι αναφέρομαι σε δικό μου συμπέρσμα που εξήγαγα απο το μύνημά σου ΠΡΙΝ τη διόρθωση που έκανες αλλά προπαντώς τη ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ότι είσαι "κατά" του CHAT...

'Oσα Αμαλία μου, ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ απο όσα έγραψα, τώρα που ΕΣΥ διευκρίνησες την ΑΡΧΙΚΗ σου απάντηση, υποθέτω ότι τα καταλαβένεις ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Και λές στο τέλος πώς :

quote:
Με πείραξε το γεγονός ότι ερμήνευσες τα λόγια μου, όπως εσύ ήθελες ή νόμισες πως έπρεπε να τα ερμηνεύσεις.

Μάθε λοιπόν καλή μου φίλη, πώς ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΩ όπως τα "βλέπω" εμπρός μου...
ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
Μάλιστα, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ σε καμία περίπτωση να μου "υποδεικνύουν" τι ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ή ΠΩΣ να ερμηνεύω κάτι...
Αν το έκανα αυτό Αμαλία μου, θα ήμουν μαζί με όλον εκείνο το κόσμο, τους ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ (έτσι τους αποκαλώ) και θα δεχόμουν αμάσητο το κάθε τι που μου μόστραρε για φαγητό ο ΚΑΘΕΝΑΣ...
Διάκριση λέγεται...

Λοιπόν, σε καμία περίπτωση δεν είπα πώς μίλησες σε CHAT (αλλά πώς να το κάνουμε, μέσα στη ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΑ που λές ότι απάντησες, περικλείεται ΚΑΙ το CHAT...)
Aυτό λοιπόν είναι κάτι που το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ και το ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΑ απο το Esoterica.gr και τα FORUMS μας...
Χαίρομαι που συμφωνείς λοιπόν μαζί μου...

Αν είπα κάτι που σε ΕΘΙΞΕ, ζητώ συγγνώμη, αλλά ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ της παρερμηνείας...

Και μιάς και μιλάμε για ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙΣ που η Λίλιθ τις δίνει ως ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΦΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΝΕΙ τίς όποιες τυχόν παρεξηγήσεις, ας δούμε αυτό που με ρωτά, περί ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗΣ...

quote:
το ΜΕΛΟΣ αυτό, αν θες να ξέρεις, το έγραφε εκείνο με καλή διάθεση, συμπάθεια, και καλή καρδιά.

Αχ βρέ Πρώτη μου Γυναίκα....
Η λέξη ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ προέρχεται ή έχει συγγένεια με την ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ λέξη ΑΠΟΜΥΘΕΟΜΑΙ...
Το "Απομυθέομαι" λοιπόν, σημαίνει αποτρέπω, μεταπείθω...
Δηλαδή καλή μου Λίλιθ, το ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΩ σημαίνει απλά ΑΛΛΑΖΩ ΓΝΩΜΗ για κάτι....

Αν λοιπόν ΕΣΥ ΛΕΣ ότι το μέλος εκείνο το είπε με καλή διάθεση (που δεν έχω λόγο να το αμφιβάλω αυτό, ΤΩΡΑ που ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ αυτό), εμένα μου έκανε κάτι περί ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ που είχε ως πρός κάποια άλλα μέλη...

Ελπίζω να σε ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑ...

Φίλε μου AvatarGr...
Δε νομίζω πώς κάποιος είπε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΝΔΙΑΦΡΟΝΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!!!!!
Απεναντίας μάλιστα...
Τουλάχιστον στο μήνυμά μου είπα ξεκάθαρα πώς:

quote:
"...μέσα απο την υπηρεσία του διαδυκτίου, αυτή στην οποία συμμετάσχω, τα FORUMS (συζητήσεις), έχω γνωρίσει ΑΞΙΛΟΓΟΤΑΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με τους οποίους είμαστε ΚΑΙ φίλοι..."

Πάντως η γνώμη μου είναι πώς ΑΝ θέλουμε να ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ κάποιους, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΑΥΤΟΙ ΜΑΣ...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

23/06/2003, 23:00:01
Ρε συ Κέλσο...

Αφού το ξέρεις ότι είσαι χρυσό παιδί!
Και ότι πολλοί πολύ σε αγαπάμε!

(χμ, δύο πολύ σε μία πρόταση...τι να σημαίνει άραγε αυτό; άρνηση; κατάφαση;...συγχώρα με που χιουμορίζω, νά σαι καλά!)

αυτή...που τα κατάφερε!

Odysseus_nemoΜέλος
28/06/2003, 20:34:33
MOUSA (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΥΣΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ, ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ)!!
ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ (ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ) ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ. ΓΙΑΤΙ:
ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ¨VIRTUAL¨ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ;H TA ΛΟΓΙΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΤΟΥ "REAL".
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ), ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΑ (ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ).

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

ΕΡΩΤΗΜΑ : ΜΟΥΣΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ!!!

ΕΠΙΛΟΓΟΣ : ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΗΣΑΤΕ!!

...

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo

03/07/2003, 12:18:34
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΩΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΘΕΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

ME TA ATOMA ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΔΩ ΔΥΝΑΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΟΥ.

ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

03/07/2003, 17:49:01
quote:

Πιστεύω πως δεν παίζει κανένα ρόλο ο τρόπος γνωριμίας (είτε αυτός είναι μέσο του διαδικτύου είτε κάτι άλλο) στη δημιουργία μιας πραγματικής φιλίας.
Αυτό που κάνει μια φιλία να είναι αληθινή, είναι η επαφή και ο χρόνος.

Mε βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη φίλε Νότη!
Γνώρισα πολλά παιδιά από εδώ μέσα που θέλω να πιστεύω ότι είναι φίλοι μου. Ο χρόνος θα δείξει.... και όπως η γάτα βρήκε γαμπρό έγώ βρήκα κουμπάρα που θα μου βαπτίσει το παιδί... Κουφό εε??
Αυτό βέβαια δείχνει και κάτι άλλο...πόσο πολύ απογοητευμένη είμαι από τις real φιλίες. Για τις virtual το πόρισμα αναμένεται... (κουμπάρα ελπίζω να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων...)

Eπίσης νομίζω ότι τα φόρουμ ενδείκνυνται για πραγματικές φιλίες (αντίθετα από το chat που ποτέ δεν κάνω)αφού έχεις χρόνο για να απαντήσεις σε σοβαρά (και όχι μόνο)θέματα και έτσι να αποφύγεις τα ανούσια του τύπου: ελα ρε...τι κάνεις τώρα? ...βάφω τα νύχια μου...εγώ μόλις έφαγα ένα χάμπουργκερ... (μα καλά είναι επικοινωνία αυτό?)

"Τάδε έφη Avallon"
19/11/2003, 19:26:13
Καλησπερα σας.
Ανακαλυψα! την Αναζητηση και βρισκω παλια θεματα αυτη την στιγμη ,οπως καταλαβατε.
Βρηκα και αυτο το θεμα και ηθελα να πω(οχι απο προσωπικη εμπειρια)οτι μπορει και υπαρχει διαδικτυακη φιλια.
Το θεμα ειναι να μπορεις (οπως ειχα πει και το πρωι σε αλλο τοπικ) να καταλαβαινεις τα γραπτα του αλλου και να μην βιαζεσαι στο να γνωριζεις ατομα απο εδω μεσα(πολλοι ειναι,οπως αναφερθηκε,αυτοι που δειχνουν αλλον εαυτο απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα),και για αυτο θελει χρονο και πρωτα καλο γνωρισμα του αλλου απο εδω μεσα και μετα αποφασιζεις (με βαση το τι εντυπωση σου εχει κανει ο αλλος) το αν θες να τον γνωρισεις.
Και ναι Μουσα_ ξαναλεω οτι υπαρχει διαδικτυακη φιλια,εχω μπορεσει να την δω και θεωρω οτι ειναι απο τα καλυτερα παραδειγματα στο διαδικτυο το να βλεπεις φιλιες που κρατιουνται 4 και 5 χρονια,(οχι απο προσωπικη εμπειρια λεω ξανα μιας και δεν ειμαι πολυ καιρο στο νετ γενικα).
Το θεμα ειναι να μην βιαζεσαι αλλα (αυτο το λεω για μενα κυριως)να εισαι στο παρασκηνιο ωστε να μπορεις να διαμορφωσεις την αποψη σου απο την γενικη σταση του αλλου στα γραπτα του και την εικονα που παρουσιαζει προς τα εξω με αυτα τα γραπτα.
Οπως ειχα πει και σε ενα αλλο τοπικ το πρωι ,τα γραπτα ειναι πολυ αποκαλυπτικα,οσο αφορα τον χαρακτηρα καποιου οσο και να κανει προσπαθειες να τον κρυψει,ειτε τον συναντας σε ενα τσατ ρουμ ,ειτε ανταλασεις αποψεις μαζι του σε ενα φορουμ.
Μαλλον πηρα καπως φορα για αυτο καλυτερα να κλεισω...

Καλο σας βραδυ