- Φτηνό τσίπωμα - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Τρέχω από παραπομπή σε παραπομπή και άκρη δεν βγάζω. Έφαγα και αυτό το στιφάδο εχθές το βράδυ, τώρα δεν ξέρω τι από τα δύο με πείραξε πάντως το βράδυ δεν αισθανόμουν πολύ καλά.
Αποτέλεσμα εκεί που προσπαθούσα να χαλαρώσω μήπως και με πάρει ο ύπνος είδα ένα όραμα ότι ειμαι ο προφήτης Ησαϊας… τώρα όνειρο ήταν ,ενόραση ήταν, θα σας γελάσω! Εγώ πάντως ήμουν προφήτης ,και τώρα γράφω αυτά που προφήτευσα.
Ω! ψεύτη κόσμε , έχεις χάση τον προσανατολισμό σου, έχεις χάσει το νόημα της ζωής.
Ω! ψεύτη κόσμε, πότε θα αποκτήσεις συνείδηση; Πότε θα αποκτήσεις θέλημα;
Ω! ψεύτη κόσμε, θα σου δείξω εγώ! Θα δείτε τι θα πάθετε!!!!!!!
(ανοίγω την πρώτη σφραγίδα, του δεύτερου τεύχους, της τρίτης έκδοσης, του Λούκι Λουκ, ΣΕΛ. 666)
«Και αφού οι ντάλτον τα βρούνε με τον λούκι λουκ θα συνεργαστούν από κοινού για την πάταξη της εγκληματικότητας σε όλο τον πλανήτη. Από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα θα μαζέψουν τους τέσσερεις ανέμους , και δεν θα φυσάει για λίγο καιρό!
Μαζί με τους συνεργάτες από τις φυλές δαν, χαν, και αστραχάν θα ιδρύσουν μια εταιρία καταστολής και συμμόρφωσης απόρων κορασίδων.
Το όνομα της εταιρίας είναι ΕΦφαγα ΜΠριζολα ΑΗδια και ΣΙΑ.
(αλλάζω σελίδα , με την βοήθεια του προσωπικού αγγέλου από τις Φιλιππίνες)
Το πραγματικό όνομα της εταιρίας μου απαγορεύτηκε να τω πώ , αλλά εδώ είναι η τέχνη του σοφού εσωτεριστή να το ξεαποκρυφίσει.!!!
Τότε θα φρίξει ο χρις τος και παν αγία . όλοι οι άνεμοι μαζί θα πέσουν σε επιλεγμένα σημεία . στα σημεία αυτά οι άπορες κορασίδες έκανα του κεφαλιού τους , δεν πλήρωναν φόρους στην εταιρία μας , γιαυτό θα πληρώσουν με αίμα αυτοί τα παιδιά τους τα παιδιά των παιδιών τους και (ΟΥ), ρε , (ΤΟ) (ΚΑΘ)ικια (ΕΞΗΣ).
Αφού τα διαλύσω όλα ,με την βοήθεια των επιστημών και των ανθρώπων του πνεύματος θα σας βάλω ένα ειδικό υπόθετο στον ποπό που θα καταγράφει όλες σας τις κινήσεις . όσοι βάλετε το υπόθετο αυτό δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.
ΟΥΕ! ΟΥΕ! Στις κορασίδες που δεν θα το δεχτούν.
(ανοίγω την επόμενη σφραγίδα της επόμενης σελίδας κτλ)
ΑΛΙ. ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΛΙ! ΩΧ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ !!!
Εσείς κορασίδες που δεν συμμορφώνεστε είστε απόγονοι της φυλλής γκουα-ντανα-μο
Εσείς θα ενδυθείτε το κόκκινο φωσφοριζέ ένδυμα που είναι κομμένο και ραμμένο για εσάς από την ημέρα γέννησης σας.
Σίδερα ,σίδερα, σίδερα παντού
Και τα μυαλά στα κάγκελα
Ρε κάντε κάνα ντου!
Οι υπόλοιποι θα ενδυθείτε το σωστό ένδυμα με τα 50 τόσα αστέρια, τα οποία συμβολίζουν την καλή μας την καρδιά και το υπόθετο στον ποπό σας.
Και τώρα θα ανοίξω την τελευταία σφραγίδα, από το τελευταίο τεύχος , από την τελευταία σελίδα . εκεί είναι γραμμένο το μέλλον των παιδιών σας.
Φτου ρε γαμω! Χτύπησα στο κομοδίνο και ξύπνησα!
Αλλά άσε! δε πειράζει, μπορεί να με έπαιρναν και τα κλάματα….
`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
Τι μου θυμίζουν?
Τι μου θυμίζουν όλα αυτά...?
Κάτι τέτοια έβλεπα κι εγώ στον ύπνο μου, και πολύ περισσότερα και χειρότερα στον ξύπνιο μου!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
οταν το στιφάδο δεν βγάζει ψεύτικα ονειρα..
Η επίσημη ανακοίνωση από το Δελτίο τύπου του ΚΤΞ αγαπητέ φίλε Ριζίτη αναφέρει μεταξύ άλλων ότι κυρήσσει τον πόλεμο ενάντια στα επερχόμενα Σαϊμπόργ(κ)ια και τους κάθε λογής ρουφιάνους!
Ευχαριστώ για το νέο βιονικό χέρι-τηλεκοντρόλ, αλλά δεν θα πάρω!

.
.
.
![]()
Καλημέρα σε όλους
Νέμεσις![]()
![]()
quote:
χμμμμμμ, δέχεστε ακόμα νέα μέλη στο ΚΤΞ????Καλημέρα σε όλους
Νέμεσις
Βεβαίως και δεχόμαστε!
Το ΚΤΞ λειτουργεί με "all weather conditions", 25 ώρες τη μέρα, 8 μέρες την εβδομάδα, πέντε εβδομάδες το μήνα,....
Εγγραφές καθ'όλη τη διάρκεια του έτους!
Όσοι α-πιστοι,α-τιθασοι,α-ντιδραστικοί,α-ντιφρονούντες,α-νενταχτοι,α-νεξάρτητοι,α-ναρχικοί, προσέλθετε!

.
.
.
Και τι υποχρεώσεις έχουν τα νέα μέλη?
Αν έχουν κάποιες δηλαδή ![]()
quote:
Καλημέρα αν και συννεφιασμένη
Ε, καιρός ήταν να πιάσουν και τα πρωτοβρόχια επιτέλους!
quote:
Και τι υποχρεώσεις έχουν τα νέα μέλη?
Αν έχουν κάποιες δηλαδή
Το ΚΤΞ δεν είναι club όπως τα συνήθη και τετριμμένα...![]()
![]()
![]()
Αλοίμονο αν επέβαλε υποχρεώσεις στα μέλη του, τη στιγμή που διακηρύσσει την αντίδραση και την απειθαρχία!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η μόνη "υποχρεώση" είναι να θέλετε ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ να είστε και να παραμείνετε ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ !!!![]()
![]()
![]()

.
.
.
Ναι, αγαπητέ μου Πυθαγόρα, ήταν καιρός να πιάσουν τα πρωτοβρόχια σε σας, μόνο που εδώ που είμαι εγώ, δεν είναι και τόσο... πρωτοβρόχια![]()
Όσο για τις... υποχρεώσεις... αυτό είχα φανταστεί κι εγώ, απλά ήθελα μια επιβεβαίωση από τον... πρόεδρό του ![]()
Nemesi
ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠΩΜΑ
ΝΑΙ ΣΤΟ ΞΕΤΣΙΠΩΜΑ

.
.
.
-Αν το γυαλί δεν είναι στερεό, τότε τι είναι;
Ξέρω τον λαγό.Μπορείς να βρείς την κουκουβάγια?![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Ξέρω τον λαγό.Μπορείς να βρείς την κουκουβάγια?
Ο Ζιπ είναι
Γιατι πολλοί εδώ στο θέμα συνεχώς υπεκφεύγετε ερωτήσεις αντί να απαντάτε κανονικά;
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 15/07/2012 22:41:47
- Πως την παλεύεις με τον καύσωνα;

In anticipation of my resurrection...
-Παθαίνεις ναυτία όταν ταξιδεύεις με πλοίο;
Σε φέρνουν σε δύσκολη θέση οι ερωτήσεις που γίνονται εδώ;
I'm surrounded by idiots!
- Λένε , αυτά που βλέπουμε στους γύρω μας , είναι αυτά που έχουμε μέσα μας. Εσύ τι λες;
Εσυ τι πιστεύεις;
I'm surrounded by idiots!
- Θρυλος η βαζελος???
Ποιός ήρθε?
- Αν η Ελλάδα είναι ο ταύρος, ποιοι είναι το κοκκινο πανί που της κουνάνε προκλητικά;
Ποιος είναι ο ταυρομάχος και ποιοι οι θεατές στις κερκίδες;