ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ψυχαναγκαστικος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/10/2012, 23:04:36
quote:
*Στην εθνική της Ελλάδος
Όταν λέμε εθνική της Ελλάδος, ας μην μπερδευτή κανείς με αυτή την εθνική. Αν και ακόμα και αυτή η εθνική, έχει τις ιερές της αγελάδες.
12/10/2012, 00:48:57
quote:

Α είσαι νέος μάλλον εσύ ε; Σε ποια στοά είσαι συ; Στην εθνική της Ελλάδος στην άλλη τη μεγάλη στοά ή σε κάποια μικτή;

Στην HONG είναι!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

psykickΝέο Μέλος
12/10/2012, 20:53:20
Νέκρα. τι γίνετε ρε παιδιά ; αράχνιασε το φόρουμ .Εξαντλήσαμε όλο το θέμα ; Κάνα νέο από το παράλληλο σύμπαν ; Δεν έχουμε και κάνα καινούργιο να μας πει την ιστορία του. Άντε κάποιος.

12/10/2012, 21:48:10
Ώρα να γράψει ο καθένας την δική του ιστορία psykick... αλλά όχι στο φόρουμ, στην πραγματικότητα.. υπάρχει ένας μεγάλος πνευματικός κόσμος εκεί έξω
psykickΝέο Μέλος
12/10/2012, 23:07:31
Εκεί έξω υπάρχει κάτι που ονομάζετε κακό, για να γράψουμε εκεί έξω πρέπει να πράττουμε σωστά και να μην βρεθούμε στα χνάρια του κακού, γιαυτό πρέπει να δώσουμε την γνώση μας στους άλλους μέσο αυτού εδώ του φόρουμ ώστε να μην βρεθούν στο σκοτάδι και να έχουμε την αγάπη του θεού ώστε να μην γίνουμε απάνθρωποι και χάσουμε την ευτυχία την δική μας και της ζωής που μας έδωσε ο θεός. Πρέπει να μείνουμε δυνατή και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες μας τα εμπόδια της ζωής μας, όσο δύσκολο και να είναι πρέπει να το ξεπεράσουμε και να συνεχίσουμε. Ο θεός μας έφερε στον κόσμο και πρέπει να ζήσουμε την ζωή μας, ο θεός δεν θέλει να δει αυτό που δημιούργησε να καταρρέει έχουμε φτάσει στα πρόθυρα κρίσεις σχιζοφρένειας κ.α Και όλα αυτά επειδή αγαπήσαμε το εύκολο που μας πρόσφερε ο εωσφόρος και όχι την προσπάθεια για να είμαστε κοντά στον θεό, Σκεφτείτε αυτό χωρίς τεχνολογία θα γινόταν η δουλεία μας και δεν θα χρησιμοποιούσαμε ύβρις στο οτιδήποτε δεν θα υπήρχε εκμετάλλευση. Δεν φταίμε εμείς αλλά η μαζικοποίηση ήθελε να έχει όλο το πλήθος μαζί ότι έκανε ο ένας έκανε και ο άλλος για ευκολία όλων η η αναγνωρίσει όπως η μόδα και βρεθήκαμε σε αυτόν τον κόσμο που τον ονομάζουμε με χίλια δυο επίθετα. Προτιμώ να ζω στην αδιαφορία του κόσμου παρά να λέω τον άλλον καθυστερημένο η γκέι τουλάχιστον να ζήσουμε την ζωή μας όπως την θέλουμε εμείς και όχι να μας λένε οι άλλοι κάνε αυτό κάνε το άλλο και θα φτιάξεις μία υπέροχη ζωή τη να την κάνεις την υπέροχη ζωή όταν έχεις τους ανθρώπους που αγαπάς τριγύρω σου, το μόνο που χρειάζεστε ένας άνθρωπος είναι η σπηλιά η συνεννόηση με τον γύρο κόσμο και να καλύπτει της βασικές του ανάγκες και χωρίς να ψάχνει το καλύτερο, θα είμασταν ένας κόσμος κανονικός χωρίς περιέργειες χωρίς νεύρα δεν θα γνωρίζαμε κανένα κακό και δεν θα γνωρίζαμε το υπερφυσικό.

Λίγο ξέφυγα από το θέμα αλλά τι να κάνουμε αυτά μου βγήκαν τώρα να ανοιχτώ στο φόρουμ ρε παιδάκι μου, ελπίζω να μην σας κούρασα
Και κάτι άλλο όλοι αυτοί που είναι στην αρχή βαρέθηκαν να γράφουν ; δεν ενημερώνονται για όταν γράφουμε, τι ξεγράφτηκαν; κάθονται και παρακολουθούν τι γράφουμε και τι ξέρουμε ; Δεν θέλω να ενοχλήσω κανέναν μήπως υπάρχει περίπτωση να έχουν φτιάξει πολλούς χρήστες και να λένε διαφορετικές ιστορίες με το παιχνίδι ;

12/10/2012, 23:35:52
quote:
Εκεί έξω υπάρχει κάτι που ονομάζετε κακό, για να γράψουμε εκεί έξω πρέπει να πράττουμε σωστά και να μην βρεθούμε στα χνάρια του κακού, γιαυτό πρέπει να δώσουμε την γνώση μας στους άλλους μέσο αυτού εδώ του φόρουμ ώστε να μην βρεθούν στο σκοτάδι και να έχουμε την αγάπη του θεού ώστε να μην γίνουμε απάνθρωποι και χάσουμε την ευτυχία την δική μας και της ζωής που μας έδωσε ο θεός.
Θα συμφωνίσω και θα δώσω τη δική μου γνώση σχετικά με το θέμα: Το μεγαλύτερο κακό σε αυτόν τον κόσμο, είναι ο φόβος.
quote:
Ο θεός μας έφερε στον κόσμο και πρέπει να ζήσουμε την ζωή μας, ο θεός δεν θέλει να δει αυτό που δημιούργησε να καταρρέει έχουμε φτάσει στα πρόθυρα κρίσεις σχιζοφρένειας κ.α
Πράγματι, έτσι είναι.
quote:
Και όλα αυτά επειδή αγαπήσαμε το εύκολο που μας πρόσφερε ο εωσφόρος και όχι την προσπάθεια για να είμαστε κοντά στον θεό,
Ο Εωσφόρος κανεί σωστά αυτό που έπρεπε να κάνει, αλλά εμείς δεν κάνουμε αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε
quote:
Σκεφτείτε αυτό χωρίς τεχνολογία θα γινόταν η δουλεία μας και δεν θα χρησιμοποιούσαμε ύβρις στο οτιδήποτε δεν θα υπήρχε εκμετάλλευση.
Η τεχνολογία είναι ένα απο τα πολλά πράγματα που δημιουργήσαμε. Η αιτία του προβλήματος, είναι μέσα μας.
quote:
Δεν φταίμε εμείς
Εμείς φταίμε.
quote:
αλλά η μαζικοποίηση ήθελε να έχει όλο το πλήθος μαζί ότι έκανε ο ένας έκανε και ο άλλος για ευκολία όλων η η αναγνωρίσει όπως η μόδα και βρεθήκαμε σε αυτόν τον κόσμο που τον ονομάζουμε με χίλια δυο επίθετα.
Ναι, αυτό μας έχει κάνει μεγάλο κακό
quote:
Προτιμώ να ζω στην αδιαφορία του κόσμου παρά να λέω τον άλλον καθυστερημένο η γκέι τουλάχιστον να ζήσουμε την ζωή μας όπως την θέλουμε εμείς και όχι να μας λένε οι άλλοι κάνε αυτό κάνε το άλλο και θα φτιάξεις μία υπέροχη ζωή τη να την κάνεις την υπέροχη ζωή όταν έχεις τους ανθρώπους που αγαπάς τριγύρω σου, το μόνο που χρειάζεστε ένας άνθρωπος είναι η σπηλιά η συνεννόηση με τον γύρο κόσμο και να καλύπτει της βασικές του ανάγκες και χωρίς να ψάχνει το καλύτερο, θα είμασταν ένας κόσμος κανονικός χωρίς περιέργειες χωρίς νεύρα δεν θα γνωρίζαμε κανένα κακό και δεν θα γνωρίζαμε το υπερφυσικό.
Κάνεις λάθος. Το "υπερφυσικό" ΕΙΝΑΙ η φυσική μας κατάσταση. Τη χάσαμε επειδή ασχολούμασταν με άλλα πράγματα (ας πούμε). Και η λέξη αγάπη, η οποία τόσο εύκολα πετιέται... η "αγάπη" είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί μέσα σε όλα αυτά τα σατανικά στοιχεία που φέρουμε μέσα μας. Ζήλεια, λαγνεία, απληστία, λαιμαργία κλπ. Όλα αυτά είναι δαίμονες.
quote:
Λίγο ξέφυγα από το θέμα αλλά τι να κάνουμε αυτά μου βγήκαν τώρα να ανοιχτώ στο φόρουμ ρε παιδάκι μου, ελπίζω να μην σας κούρασα
Και κάτι άλλο όλοι αυτοί που είναι στην αρχή βαρέθηκαν να γράφουν ; δεν ενημερώνονται για όταν γράφουμε, τι ξεγράφτηκαν; κάθονται και παρακολουθούν τι γράφουμε και τι ξέρουμε ; Δεν θέλω να ενοχλήσω κανέναν μήπως υπάρχει περίπτωση να έχουν φτιάξει πολλούς χρήστες και να λένε διαφορετικές ιστορίες με το παιχνίδι ;
Μπορεί να βρήκαν την αλήθεια τους και να μην χρειάζονται πια να μπαίνουν στο φόρουμ για να γράφουν. Γενικά μετά απο αρκετό καιρό οι περισσότεροι παύουν να ασχολούνται με το σάιτ. Η ελεύθερη έκφραση κάνει καλό, πάντως.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 12/10/2012 23:38:25

psykickΝέο Μέλος
12/10/2012, 23:48:22
Παρόλο που περισσότερο ανήκει σε άλλη κατηγορία αυτό που λέμε ο θεός μας δημιούργησε έτσι με αισθήματα.
Μια απόρροια που έχω πως κάνετε quote και έχετε το κείμενο του άλλου ;

13/10/2012, 00:15:43
Είναι εύκολο, πατάς το και ανάμεσα στα δύο [quote] βάζεις το κείμενο του άλλου.

Έτσι δηλαδή: [quote] ---κείμενο--- [/quote]

Και γράφεις απο κάτω την απάντησή σου

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 13/10/2012 00:16:19

21/10/2012, 20:33:19
Doctor:
quote:
τα πνεύματα είναι τόσο καλά όσο οι προθέσεις αυτών που τα καλούνε.
Ο νοών νοείτω.

Δεν υπάρχει δήλωση που να απέχει τόσο απ' την αλήθεια όσο το παραπάνω. Στο δίχτυ για τα "καλά" ψάρια, πιάνονται και δράκαινες και σκορπίνες. Πρόσεχε λοιπόν τι είδους δίχτυα ρίχνεις.
Για τον καλό ψαρά βέβαια οι σκορπίνες και οι δράκαινες είναι χρήσιμες. Φτιάχνουν καταπληκτική σούπα

21/10/2012, 23:33:29
ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ
quote:
Δεν υπάρχει δήλωση που να απέχει τόσο απ' την αλήθεια όσο το παραπάνω.
Μάλλον ερμήνευσες διαφορετικά τη φράση απ' ο,τι σκόπευα.
Λέω: "Τα πνεύματα είναι τόσο καλά όσο και οι προθέσεις αυτών που τα καλούνε."
Ένα άτομο με κακές προθέσεις τι νομίζεις ακριβώς οτι θα προσελκύσει... αγγέλους;
Το είπα αυτό, γιατί βαρέθηκα να ακουώ απο διάφορα άτομα θέλω να καλέσω αυτό και το άλλο πνεύμα, θέλω οδηγίες για να κάνω επικλήσεις, θέλω να ανοίξω τις πύλες της κόλασης, και ο,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.
Είναι προφανες οτι όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν ιδιοτελείς προθέσεις. Επομένως λέω, οτι και αυτό που θα "βρουν", θα είναι κάτι του επιπέδου τους. Ιδιοτελές.

Αυτό δε σημαίνει οτι κάποιος με καλές προθέσεις... θα κάνει ouja board (ή ο,τι κάνει) και θα βρει "αγγέλους".. μην έχουμε ψευδαισθήσεις. Ο αφελής, θα βρει άτομα που τον εκμεταλλεύονται. Η λύση είναι: Να μην είσαι αφελής. Να είσαι καλά προετοιμασμένος και ώριμος σε αυτά που κάνεις.