ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- What if this was a womens world??? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- What if this was a womens world??? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

allzzaro31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
21/05/2005, 20:24:56
quote:
Καλησπέρα...
Να σαι καλά, ειλικρινά το χρειαζόμουν!

Αγαπητή μου .. θα ήθελα να σου γνωστοποιήσω το εξής!!

Μιλήσαμε πρωτίστως για εποικοδομητική αντιπαράθεση...
Εαν θέλεις και εσύ αλλά και οι υπόλοιποι .. να συμφωνήσω μαζί σας .. σε όλα .. και το τόπικ να πάρει το δρόμο του .. και να ξεχαστεί...

Μία ερώτηση λοιπόν
θα είσαι ικανοποιημένη εάν το κάνω αυτό... ???

Νομίζω οτι το χρειάζεσαι!!

Edited by - allzzaro on 21/05/2005 20:27:53

kswtikoulaΜέλος
21/05/2005, 20:32:04

]
quote:
Ικανό ... μα το θεωρείς ικανότητα το να φιλοσοφήσει κάποιος.. μα και ένας ανίκανος μπορεί να φιλοσοφήσει.. ακόμα και ενας αυτιστικός..[/quote

[quote]Εσύ το είπες..

Δεν νομίζω.

και δεν συνεχίζω πλέον ένα διάλογο χωρίς το παραμικρό επιχείρημα.
Να αρχίσουμαι τα κοπι πειστ σα τα παιδάκια του δημοτικού για το αυταπόδεικτο?

Αν πιστεύεις ότι συμφωνούν μπες κι εκει και γράψε παιδια πιστεύω ότι όλοι συμφωνείτε μαζί μου ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να φιλοσοφήσουν.

Να δούμε βρε αδερφέ πόσοι είναι αυτής της άποψης και να μου φύγει κι εμένα η απορία...

Αλλά δεν σε βλέπω για κάτι τέτοιο,
μόνο ειρωνικά χαμογελάκια παρατήρησα...

Τη μια σκύβεις το κεφάλι
και την άλλη και οι χαζοί φιλοσοφούν και οι γυναίκες όχι.

Κι εγώ αντιφάσκω

Ο νοών νοείτω!

Αν επανέλθεις κάντο σε παρακαλώ με επιχειρήματα και όχι με υπεκφυγές και ανούσια σχόλια.

Φιλικά Ξωτικούλα

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα

21/05/2005, 20:41:22
quote:
Αλλά δεν σε βλέπω για κάτι τέτοιο,
μόνο ειρωνικά χαμογελάκια παρατήρησα...

Εαν παρατήρησες μόνον ειρωνικά χαμογελάκια... λυπάμαι .. ειλικρινά..
Φαίνεται οτι δεν παρατήρησες και αλλα πολλά..

quote:
και δεν συνεχίζω πλέον ένα διάλογο χωρίς το παραμικρό επιχείρημα.

Oπως νομίζεις..

Να αποχωρήσω λοιπόν απο το τόπικ ... μιας και δεν εχω αλλα επιχειρήματα..
Σου εύχομαι.. hi tech αναζήτηση .. χωρίς χαμογελάκια...
Να είσαι καλά.

Φιλικά
allzzaro

kswtikoulaΜέλος
21/05/2005, 20:43:17
quote:
Μιλήσαμε πρωτίστως για εποικοδομητική αντιπαράθεση...
Εαν θέλεις και εσύ αλλά και οι υπόλοιποι .. να συμφωνήσω μαζί σας .. σε όλα .. και το τόπικ να πάρει το δρόμο του .. και να ξεχαστεί...

Μία ερώτηση λοιπόν
θα είσαι ικανοποιημένη εάν το κάνω αυτό... ???

Όχι να διαφωνήσεις θέλω,
αλλά με επιχειρήματα.

Όταν φέρνω παραδείγματα από το παρελθόν ή από άλλες χώρες ενοχλούν και χλευάζονται.

Όταν επιχειρηματολογώ για κάτι παίρνω την απάντηση πως έχω άδικο.

Όταν ρωτάω γιατί δεν παίρνω απάντηση.

Αφορισμοί χωρίς ίχνος αιτιολόγησεις.

Είναι δύσκολη η θεωρία σου και δεν μπορείς να τη μεταλαμπαδεύσεις.

Σε τι ακριβώς βασίζεται η δημιουργική αντιπαράθεση, όταν είναι στείρα αναμάσηση στερεοτύπων άνευ υπόβαθρου.

Σε καλώ να υπερασπιστείς τις θέσεις σου που διαλαλείς με παρρησία και μου δείχνεις συμπόνια.

quote:
Νομίζω οτι το χρειάζεσαι!!

Δηλαδή εντάξει πόσες σελίδες ακόμη θα χαραμίσουμε χωρίς νόημα.

Βρες μου κάποιο σου επιχείρημα που να αποδεικνύεται και θα βρω κάποιο νόημα στο να το κουράσουμε κι άλλο το θέμα.

Καλό απόγευμα.
Ξωτικούλα

undeafetedΜέλος
21/05/2005, 21:26:34
ξωτικουλα

Διαβαζω το τοπικσου και το βρισκω πολυ ενδιαφερον.

ειμαι σιγουρος οτι ο allzzaro χρησιμοποιησε τη τακτικη του Σωκρατη ``περι μαιευτικης`` επρεπε νομιζω να το καταλαβεις αυτο

[img]http://www.wfu.edu/~matthetl/sunrise/angels/Mihaly.Zichy.lucifer.jpg[img]

kswtikoulaΜέλος
21/05/2005, 22:07:44
Θα μου επιτρέψεις αγαπητέ να αμφιβάλω, επ'αυτού.
Ο Σωκράτης ισχυριζόταν ότι δεν γνώριζε τίποτα,
ώστε να εκμαιεύσει την απάντηση που έτσι κι αλλιώς υπάρχει μέσα στον καθένα.
Ο φίλτατος allzzaro διατυπώνει ένα συμπέρασμα,
το οποίο δεν μας λέει που το στηρίζει.
Φιλικά Ξωτικούλα

undeafetedΜέλος
22/05/2005, 19:28:41
"
quote:
Ο φίλτατος allzzaro διατυπώνει ένα συμπέρασμα,
το οποίο δεν μας λέει που το στηρίζει.

νομιζω οτι σου διατυπωσε και αυτο θα πρεπει να το σεβαστεις οτι δεν θελει να διατυπωσει περαιτερω αποψεις.πιθανον να εχει πρωσοπικο λογο.δεν νομιζω να μην τα στηριζει πουθενα αυτα που λεει και αυτο αποδεικνυεται κατ'με απο την ολη του πορεια στο esoterica.

quote:
Ο Σωκράτης ισχυριζόταν ότι δεν γνώριζε τίποτα,

ο καθε φιλοσοφος ειχε τον τροπο του οπως και ο πυθαγορας ετσι και ο σωκρατης ισχυριζοταν...οτι δεν ηξερε τιποτα.στην ουσια ομως υποκρινοταν.εγω πιστευω οτι προσπαθησε να εκμαιευσει απο εσενα το απο που πηγαζει ο μισοανδρισμος που σε διακατεχει.

και αυτο ειναι ολοφανερο απο το τοπικ που ανοιξες αλλα και απο την ολη σου πορεια μεσα σε αυτο .

quote:
Σε καλώ να υπερασπιστείς τις θέσεις σου που διαλαλείς με παρρησία και μου δείχνεις συμπόνια.

νομιζω οτι χρειαζεσαι συμπονια ξωτικουλα αν κρινω απο τα λεγομενα σου για τον λογο που ανοιξες το τοπικ (φυτεψες τα κρινα σε απιστο χωμα)για τον λογο αυτον λοιπον και η εμπαθεια σου προς το ανδρικο φυλο νομιζω λοιπον οτι ορθως επραξε.

kswtikoulaΜέλος
22/05/2005, 20:19:53

Αγαπητέ λυπάμαι πολύ για την άποψη που σχημάτισες για μένα,

θα μου επιτρέψεις να αντιπαρέλθω.

Σε όλο το τόπικ το μόνο αρνητικό σχόλιο που έκανα για τον ανδρικό πληθυσμό ήταν σε σχέση με την αντιμετώπιση των γυναικών.

Αν πιστεύεις ότι μισώ τους άνδρες δεν βρίσκω κανέναν λόγο να σε πείσω για το αντίθετο.

Και ούτε η ψηφιακή μου υπογραφή υποννοεί ότι πληγώθηκα από άντρες.
Φυτεύω τα κρίνα της ψυχής μου σε ότι πιστεύω και συνήθως αυτή η προδοσία πονάει πολύ περισσότερο από έναν άντρα που φεύγει.

Δεν πίστεψα ότι κάποιοι θα το δουν τόσο κοντόφθαλμα και θα πιστέψουν ότι μιλώ για μια ερωτική απογοήτευση απλά.

Ποια ακριβώς είναι η τοποθέτησή σου στο θέμα δεν αντιλαμβάνομαι.

Εγώ δεν επιτέθηκα προσωπικά σε κανέναν σε αντίθεση με εσένα ,
που το μόνο που έκανες με δύο συνεχόμενα ποστ,
ήταν η υπεράσπιση του allzzaro και κατόπιν το να με χαρακτηρίσεις χωρίς να έχεις κάτι πραγματικά να πεις.

quote:
νομιζω οτι σου διατυπωσε και αυτο θα πρεπει να το σεβαστεις οτι δεν θελει να διατυπωσει περαιτερω αποψεις.πιθανον να εχει πρωσοπικο λογο.δεν νομιζω να μην τα στηριζει πουθενα αυτα που λεει και αυτο αποδεικνυεται κατ'με απο την ολη του πορεια στο esoterica.

Δύο νομίζω στη σειρά που δικαιολογούν την αβάσιμη θεωρία κάποιου άλλου ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να φιλοσοφήσουν.
Τουλάχιστον εγώ προσπαθώ να στηρίξω τα όσα πιστεύω με παραδείγματα και παραπομπές.

Αν αυτό που ΝΟΜΙΖΟΥΝ δυο άντρες είναι αυταπόδεικτο λόγω του φύλου τους,
συγνώμη και για την αυθάδεια δηλαδη.

Να σαι καλά που δεν καλουπωνεις κατά το δοκούν ότι διαφωνεί με την άποψη σου.

Επίσης είναι λίγο άδικο να κρίνεις εμένα μόνο από το παρόν τόπικ και τον φίλο allzzaro από τη συνολική του πορεία στο εσοτέρικα και να φτάνεις και για τους δύο σε συνολικά συμπεράσματα.

Καλό απόγευμα
Φιλικά Ξωτικούλα

23/05/2005, 00:37:56

quote:

allzzaro

Εδώ θα μου επιτρέψεις να πώ μία κακία... θα γίνω κακός αλλα θα το πώ.. η γυναίκα δεν μπορεί να φιλοσοφήσει..

φιλτατε θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω!

φιλοσοφουν ισαξια και μερικες φορες καλυτερα απο εμας!

.

νομιζω πως χρωσταμε μια μεγαλη συγνωμη στο ετερον μας φυλο, σαν αντρες με Αρετη!

ασε που χωρις αυτο (το ετερον φυλον) ο κοσμος θαταν αχαρος και εμεις θαχαμε ενα μονιμο τσουξιμο!!!

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

kswtikoulaΜέλος
23/05/2005, 00:49:41

Φτάσαμε στο σημείο να χρειάζεται να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες...
quote:
νομιζω πως χρωσταμε μια μεγαλη συγνωμη στο ετερον μας φυλο, σαν αντρες με Αρετη!

Φίλε Γιάννη και με ένα καλόκαρδο χαμόγελο γίνεται δουλειά
και με καταννόηση σαν και τη δική σου και ευτυχώς και πολλών ακόμη αντρών.
Καλό βράδυ φίλοι!
Ξωτικούλα

23/05/2005, 01:45:31
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ...ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ: ΑΥΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ/ΔΙΚΟ ΣΟΥ...ΕΤΣΙ ΕΓΩ/ΕΤΣΙ ΕΣΥ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ...ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΡΑ...ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ...ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ...ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΣΥΝΟΡΑ...ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΥΤΗΧΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ;...ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ;...ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΟΧΙ...ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.

ΦΙΛΙΚΑ...ΤΟ ΚΑΜΕΝΟ PIXEL

..

23/05/2005, 01:58:16

quote:

νομιζω οτι χρειαζεσαι συμπονια ξωτικουλα

το να νιωθεις συμπονια για τον αλλον ειναι υποτιμητικο αδερφε.

θετεις εαυτον υπερανω του "χρηζοντος" την συμπονοια!

.

εχω την εντυπωση πως βιαστηκες να την κρινεις την ξωτικουλα...

.

.

23/05/2005, 02:04:40

.

καπου διαβασα οτι οι γυναικες δεν χορευουν ζεϊμπεκικο?

εχω μια ξαδελφη που βαζει το ποτηρακι στο πατωμα, κανει κωλοτουμπα, το πιανει με τα δοντια και το πινει ενω σηκωνεται.

.

ανεξαρτητως των ακροβατικων (για μενα ο ζεϊμπεκικος δεν εχει σχεση με ακροβασιες) γνωρισα πολλες γυναικες που ειχαν περισσοτερα "καμπανελια" στην ψυχη τους(που λεει και ο Κακαουνακης) απο οσα αρκετοι αντρες στο σωβρακο τους...

.

.

23/05/2005, 10:32:01
Γεια σας.Ξωτικουλα συμφωνω οτι μπορει να γινεται καποια διακριση κυριως μισθολογικα ως προς την γυναικεια εργασια[οχι σε ολα τα επαγγελματα] αλλα δεν νομιζω οτι μας υποτιμαει κανεις.Οπως κρινεται μια σαχλη γυναικα κρινεται και ενας σαχλος αντρας.Τωρα οσο αφορα το θεμα πιστευω οτι ο κοσμος πρεπει να διοικηται και απο τα δυο φυλα. Σε επαγγελματικο χωρο παντως που ειναι περισσοτερες γυναικες και κυριως τα στελεχη η ιντρικα και η δολοπλοκια παει και ερχεται συννεφο.Και χρειαζομαστε και την αντρικη παρουσια και για κατι αλλο [εκτος του οτι σκοτωνουν τις κατσαριδες],δουλευουν αυτοι καθε φορα που εμεις το σκαμε απο τον 1ο μηνα εγκυμοσυνης.Καλυτερα να μην εχουμε ανταγωνισμο μεταξυ μας ,δεν εξυπηρετει μας παει και τους δυο πισω. Παντα φιλικα
Στο παρελθον παντως ωσπου να ξεχρεωσω τα καταλοιπα απο την μαμα μου εκανα την σουφραζετα με πολυ σθενος.
23/05/2005, 10:48:23
Συμπληρωματικο...Το αν φιλοσοφεις η οχι δεν χρειαζεται να στο επιβεβαιωσει καποιος αλλος .Ειναι προσωπικη υποθεση εκτος και αν θελεις να συμμετασχεις στην ακαδημεια Αθηνων οποτε...Ας μην ξερουν ολοι ομως την δυναμη του μυαλου σου,ετσι κινησαι πιο ευκολα εξω.
undeafetedΜέλος
23/05/2005, 11:05:11
το τραβηξαμε το πηγαμε απο εδω το πηγαμε απο εκει και τιποτα.δεν εχει νοημα να διαφωνουμε.εγω φευγω απο το τοπικ.στο μονο πραγμα που επιμενω και ειμαι σιγουρος οτι δεν μπορει να ειναι αλλιως ειναι οτι το τοπικ φτιαχτηκε ωστε να δεχθει τετοιες απαντησεις.καλη συνεχεια σε ολους.

kswtikoulaΜέλος
23/05/2005, 17:47:28
quote:

Να αποχωρήσω λοιπόν απο το τόπικ ... μιας και δεν εχω αλλα επιχειρήματα..
Φιλικά
allzzaro

quote:
το τραβηξαμε το πηγαμε απο εδω το πηγαμε απο εκει και τιποτα.δεν εχει νοημα να διαφωνουμε.εγω φευγω απο το τοπικ.στο μονο πραγμα που επιμενω και ειμαι σιγουρος οτι δεν μπορει να ειναι αλλιως ειναι οτι το τοπικ φτιαχτηκε ωστε να δεχθει τετοιες απαντησεις.καλη συνεχεια σε ολους.

Πως γίνεται και οι διαφωνούντες που ρίχνουν απόψεις χωρίς δικαιολογία μόλις δουν ότι οι περισσότεροι διαφωνούν μαζί τους να αποσύρονται?
Γιατί η διάθεση για εποικοδομητική διαφωνία εξαφανίζεται όταν βρεθούν περισσότερες φωνές που διαφωνούν.
Αν κάποιος έχει πραγματικά επιχειρήματα για να στηρίξει τις απόψεις του δεν πτοείται από το πλήθος των διαφωνούντων.
Αντιθέτως επιχειρηματολογεί όχι για να πείσει αλλά για να στηρίξει τη θέση που εκδηλώνει.
"Το θέμα θα μπορούσε να δεχτεί μόνο τέτοιες απαντήσεις"
Ποιες ήταν ακριβώς οι απαντήσεις σου φίλτατε?
Ποια ακριβώς στιγμή απάντησες στο θέμα του τόπικ και δεν αναλώθηκες σε κρίσεις και επικρίσεις των απόψεων των υπολοίπων?
Να καταλαβαίνουμε λίγο και τι γράφουμε.
Το είπα "ίσως" και είναι οριστικό, από πότε στοιχειωθετεί απάντηση?

quote:
Συμπληρωματικο...Το αν φιλοσοφεις η οχι δεν χρειαζεται να στο επιβεβαιωσει καποιος αλλος .Ειναι προσωπικη υποθεση εκτος και αν θελεις να συμμετασχεις στην ακαδημεια Αθηνων οποτε...Ας μην ξερουν ολοι ομως την δυναμη του μυαλου σου,ετσι κινησαι πιο ευκολα εξω.

Καλωσήρθες στην παρέα μας!
Συμφωνω απόλυτα με αυτή την άποψη.
Η ένστασή μου ήταν ο δογματικός αποκλεισμός των γυναικών από τη φιλοσοφία από τον φίλο allzzaro
και η έλλειψη επιχειρημάτων για το παραπάνω δόγμα.

quote:
Γεια σας.Ξωτικουλα συμφωνω οτι μπορει να γινεται καποια διακριση κυριως μισθολογικα ως προς την γυναικεια εργασια[οχι σε ολα τα επαγγελματα] αλλα δεν νομιζω οτι μας υποτιμαει κανεις.Οπως κρινεται μια σαχλη γυναικα κρινεται και ενας σαχλος αντρας.Τωρα οσο αφορα το θεμα πιστευω οτι ο κοσμος πρεπει να διοικηται και απο τα δυο φυλα. Σε επαγγελματικο χωρο παντως που ειναι περισσοτερες γυναικες και κυριως τα στελεχη η ιντρικα και η δολοπλοκια παει και ερχεται συννεφο.Και χρειαζομαστε και την αντρικη παρουσια και για κατι αλλο [εκτος του οτι σκοτωνουν τις κατσαριδες],δουλευουν αυτοι καθε φορα που εμεις το σκαμε απο τον 1ο μηνα εγκυμοσυνης.Καλυτερα να μην εχουμε ανταγωνισμο μεταξυ μας ,δεν εξυπηρετει μας παει και τους δυο πισω. Παντα φιλικα
Στο παρελθον παντως ωσπου να ξεχρεωσω τα καταλοιπα απο την μαμα μου εκανα την σουφραζετα με πολυ σθενος.

Το θέμα δεν είναι ακριβώς τα δικαιώματα των γυναικών και συμφωνώ μαζί σου ότι στο μεγαλύτερο μέρος του δυτικού κόσμου οι γυανίκες δεν αντιμετωπίζουν τα κακώς κείμενα ου παρελθόντος(παραμένει σαφώς σε άπειρες χώρες η απόλυτη καταπίεση των γυναικών: σε αραβικές χώρες αλλά και στη Γεωργία και σε άλλες μη μουσουλμανικές περιοχές το να καπνίζει μία γυναίκα είναι αρκετό για να ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου και να διαπομπευτεί!).
Το θέμα είναι εντελώς υποθετικό και αυτό που ρωτά είναι το τι θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αν η ανθρώπινη κοινωνία στην πορεία της δεν ήταν αποκλειστικά αντροκρατούμενη.
Αν οι γυναίκες είχαν παίξει σημαντικότερο ρόλο στη ροή της ιστορίας,
τι θα μπορούσε να είναι διαφορετικό.
Σαφώς και ειπώθηκαν πολλά από αρκετούς εκπροσώπους του αντρικού φίλου στις 9 σελίδες που καταλαμβάνει το θέμα που αποδεικνύουν πως μόνο γραφεοκρατικά η γυναίκα έχει εξισωθεί με τον άντρα καθώς οι αντιλήψεις τους είναι άκρως μεσαιωνικές.
Η γυναίκα ως έννοια συνδέεται κατα κύριο λόγο με το ψέμμα την υπουλότητα, την υποκρισία και παρόμοια τραγελαφικά στερεότυπα.
Και κανείς μα κανείς δεν έχει πει ακόμη κάτι που θα μπορούσε ίσως να είναι καλύτερο ή απλά αλλιώς από το τώρα.
Μου είπαν ακόμη ότι μισώ τους άνδρες και γι'αυτό το λόγο άνοιξα ένα τέτοιο θέμα! κορυφαίο επίπεδο συνεννόησης!
Δεν είχα σκοπό εξ'αρχής να αναλωθεί η συζήτηση στην καταπίεση της γυναίκας.
Το αντίθετο
Με την ψευδαίσθηση πως πλέον είμαστε ίσοι ήθελα να δω αν κάποιος πιστεύει πως ακριβώς γιατί αποδαιμονοποιήθηκαν οι γυναίκες θα μπορούσαν να είχαν βάλει το χεράκι τους από παλιά,
ωστε ο κόσμος να μην έχει αυτό το σημερινό χάλι.
Με ελάχιστες εξαιρέσεις οι περισσότεροι είπαν απλά άντε άντε πολλή αέρα πήρατε και θέλετε κι άλλο.
Τα συμπεράσματα δικά σου αγαπητή φίλη.

quote:

Το είπα και πριν φίλε μου:
Χαμήλωσε!
Από ψηλά δε ζωγραφίζονται τα όνειρα,
δεν διακρίνεται η αλήθεια.
Μη σφίγγεις,
τα χρώματα πολύ μη σφίγγεις μες τη χούφτα σου,
δεν βλέπεις που το κόκκινο θέλει να δραπετεύσει!

Αλλά ως γυνή επιβάλλεται να δείξω ευγνωμοσύνη στον άρχοντα άντρα που δείχνει τόση ευσπλαχνία.

Ας είναι!

Συγνώμη φίλοι μου για το μακροσκελέστατο ποστ!
Καλή συνέχεια και καλή εβδομάδα.
Φιλικά Ξωτικούλα

23/05/2005, 20:52:07
Ως επι το πλειστον εχεις δικιο Ξωτικουλα αν το παμε και στις χωρες του τριτου κοσμου.Εχεις ομως πολυ δυναμη χωρις να το ξερεις[καλυτερα να μην αποκαλυπτεται γιατι προκαλει φοβο σε αυτους που νομιζουν οτι εδω εχει πολυ αερα].Ειναι γεγονος οτι η γυναικεια φυση συνδιαζεται με το σκοτεινο το υγρο και το ρεον αλλα εμεις δεν διημιουργουμε και την τοσο[καθαρη καιλαμπερη και ντομπρα] ανδρικη φυση?Ποιος μεγαλωνει τα αγορια?Χαμογελα...
kswtikoulaΜέλος
23/05/2005, 21:08:41
quote:
Ως επι το πλειστον εχεις δικιο Ξωτικουλα αν το παμε και στις χωρες του τριτου κοσμου.Εχεις ομως πολυ δυναμη χωρις να το ξερεις[καλυτερα να μην αποκαλυπτεται γιατι προκαλει φοβο σε αυτους που νομιζουν οτι εδω εχει πολυ αερα].Ειναι γεγονος οτι η γυναικεια φυση συνδιαζεται με το σκοτεινο το υγρο και το ρεον αλλα εμεις δεν διημιουργουμε και την τοσο[καθαρη καιλαμπερη και ντομπρα] ανδρικη φυση?Ποιος μεγαλωνει τα αγορια?Χαμογελα...

Μ'έφτιαξες φιλενάδα!
Αν και αν διαβάσεις κάποιες σελίδες πιο πίσω κάνουμε και αρκετά λάθη στην διαπαιδαγώγηση των κανακάηδων,
αλλά... ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βάλετω...
Να σαι καλά που συμμετέχεις στο τόπικ.
φιλικά
Ξωτικούλα

24/05/2005, 00:46:57

quote:

quote:

jonniebegood:

kswtikoula:

Το είπα και πριν φίλε μου:
Χαμήλωσε!

εγω?

.