ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- What if this was a womens world??? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- What if this was a womens world??? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

allzzaro31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
kswtikoulaΜέλος
24/05/2005, 00:51:08
Όχι καλέ μου!
Μα για όνομα! φίλτατε ...
μεταξύ μας?
Τα σέβη μου! και την άλλη φορά πιπέρι στα δάχτυλα...
Κσλό βράδυ σε όλους
Ξωτικούλα

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα

24/05/2005, 01:36:29
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΛΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

kswtikoulaΜέλος
24/05/2005, 01:55:56
quote:
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

Πως μελώνει η ψυχούλα με τόσο όμορφα λόγια!
Να σαι καλά Αφροδίτη απ'την καρδιά μου
Αχ! και να ονειρευόμαστε τέτοια ανοιξιάτικα βράδυα!
Ξωτικούλα

24/05/2005, 02:09:07
ΞΩΤΙΚΟΥΛΑ,
ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΩ, ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ,
ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.
ΑΛΛΑ ΣΥΧΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΟΡΤΑ, ΩΣΤΕ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

kswtikoulaΜέλος
24/05/2005, 02:19:33
quote:
ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΩ, ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ,
ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.
ΑΛΛΑ ΣΥΧΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΟΡΤΑ, ΩΣΤΕ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.

Το ξέρω καλή μου,
το έζησα...
Το κακό είναι όταν μια πόρτα πρέπει να την κλείσεις εσύ...
Αχ! Αυτό πως πονάει!

24/05/2005, 02:48:58
ΞΩΤΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ,
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ. -ΧΡΕΗ ΤΟΥ, ΑΔΙΕΞΟΔΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.
ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΧΕΙ ΑΓΡΙΩΣ Η ΖΩΗ, Ή ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

24/05/2005, 11:52:14
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ.
υπάρχουν δύο περιπτώσεις ,ή να "σταθείς" με την πνευματική και ψυχική σου παρουσία στον άνθρωπο ,που θεωρείς πως αξίζει να είσαι πλάι του....έχοντας επίγνωση,επιμονή και υπομονή...φτάνει να δείς πως κάνει προσπάθειες πρώτα για την καλυτερευση του είναι του και ύστερα για εσάς/εσένα...

ή να απομακρυνθείς,ξεκαθαρίζοντας την θέση σου,πως ίσως έχεις ήδη κουραστεί με καταστάσεις και δικές σου,αν σε νοιώθει πραγματικά θα συμφωνήσει με την όποια επιλογή σου:)

κοίτα εσένα....πρώτα...

αν αξίζει να περιμένεις στην συνέχεια κάντο....

δες το απο όσες περισσότερες πτυχές....

τα λίγα ίσως είναι πιο σημαντικά απο τα πολλά....

η παρουσία ίσως είναι πιο σημαντική απο πολλά άλλα....για ορισμένους ανθρώπους....

ενα απλό "είμαι εδώ"...ίσως είναι τα πάντα για τον άνθρωπο που νοιάζεται για'σένα.

με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 24/05/2005 11:53:06

24/05/2005, 12:16:38
undeafeted χααχχαχαχαχαχααχαχα "RUN LOLA RUN"....χααχχαχαχα πολύ καλό :)))))))))

ναι είναι μια λύση...όμως η ταινία δείχνει πολλά αποτελέσματα...πολλές διαφορετικές εναλλακτικές επιλογές/οπτικές/ ενός θέματος που φτάνουν στα αποτελέσματα....

μου άρεσε...και η ταινία και η μεταφορά σου:)))))))

μονάχα σε παρακαλώ αν μπορείς παρέθεσε μια μικρότερη σε μέγεθος φώτο,ή επεξεργάσου αυτή που έχεις ,έτσι ώστε να είναι πιο προσιτή:)

σε ευχαριστώ εκ των πρωτέρον

με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

undeafetedΜέλος
24/05/2005, 12:24:19
μμμ δεν ξερω ακριβως πως να κανω μια εικονα μικροτερα pixels.

[img]http://www.wfu.edu/~matthetl/sunrise/angels/Mihaly.Zichy.lucifer.jpg[img]

25/10/2012, 20:30:09
Ο τύπος απλά δεν υπάρχει.....

Ο Dave Engledow είναι ένας φωτογράφος που χάρηκε πάρα πολύ με τη γέννηση της κόρης του Alice. Aπαθανάτιζε κάθε στιγμή της και πάντα έβαζε μια χιουμοριστική πινελιά.

Οι φωτογραφίες του είχαν μεγάλη απήχηση και αποφάσισε να τις κάνει ημερολόγιο: το ημερολόγιο του 2012 του καλύτερου πατέρα στον κόσμο κυκλοφόρησε σε ένα περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και έγινε ανάρπαστο. Έτσι ο Dave Engledow αποφάσισε να επαναλάβει το εγχείρημα εκτυπώνοντας πολύ περισσότερα αντίτυπα για το 2013.

Ο Dave διαβεβαίωσε πως δεν τέθηκε σε κίνδυνο η ασφάλεια της Αlice και η μαγεία του photoshop έκανε θαύματα! Για την κορούλα του, Alice Bee δήλωσε: «Όταν γεννήθηκε το 2010, με το που την είδα και την έπιασα στην αγκαλιά μου ήξερα ότι ήθελα να κάνω κάτι ξεχωριστό για αυτή. Έτσι σκέφτηκα να καταγράψω τη ζωή της με ένα δημιουργικό τρόπο και να φτιάξω μια συλλογή φωτογραφιών που σίγουρα θα λατρέψει ως ενήλικας».

http://www.kickstarter.com/projects/1447807309/worlds-best-father-2013-calendar

http://imgur.com/a/BwKeR#0