ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η Συμπυκνωμένη Γνώση της Σωτηρίας - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Η Συμπυκνωμένη Γνώση της Σωτηρίας - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

AntiDragon73 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
05/11/2004, 07:46:33
Τώρα που ξημέρωσε μπορούμε να μιλάμε κανονικά δηλαδή?

quote:
--Ποιοί έχουν αυτές τις δυνατότητες.??
--Ποιοί είναι αυτοί που έχουν αυτές τις προσβάσεις??
--Για ποιό λόγο να το κάνουν αυτό και να δημιουργήσουν υποψίες αφού μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους ανενόχλητοι..

quote:
Τί λόγους θα είχε να το κάνει?Ποιός θα είχε συμφέρον να το κάνει?
Ποιά μυστική οργάνωση τον χρησιμοποιεί για να διεισδύσει στη Μεγάλη Στοά του Esoterica και να τη διαλύσει εκ των Έσω?Και αληθεύει η φήμη ότι μικρός διασκέδαζε με κούκλες και όχι με στρατιωτάκια?Και γιατί να είναι άντρας και όχι γυναίκα?

quote:
Ξέρω όμως ότι εδώ μέσα είχαμε διάφορα "κρούσματα" τελευταία, τα οποία στα μάτια μου τουλάχιστον έμειναν ανοιχτά θέματα, χωρίς απάντηση. Το φόρουμ, για διάφορους λόγους μοιάζει να είναι υπό διάλυση. Μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός, μπορεί και όχι.

Πότε με το καλό θα έχουμε απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα?
και από ποιον περιμένουμε αυτή την απάντηση?
ή εν πάσει περιπτώσει πως περιμένουμε να έρθει αυτή?

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

SIMONAΜέλος
05/11/2004, 10:31:22
quote:
Το φόρουμ, για διάφορους λόγους μοιάζει να είναι υπό διάλυση. Μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός, μπορεί και όχι.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ

ΑΠΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ;
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ; (ΜΠΑ!!!!)

*FORGET
OR
FORGIVE*

05/11/2004, 10:47:41
quote:
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ

ΑΠΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ;
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ; (ΜΠΑ!!!!)

ακούμε προτάσεις...!

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

05/11/2004, 11:15:19
quote:
ΥΓ.Αμαλία,τί λες,θα το λύσεις το αίνιγμα?Πάντως αν,λέω αν,εντελώς τυχαία όλα τα ίχνη οδηγήσουν σε μένα να ξέρεις ότι δεν θα προβώ σε καμία δήλωση αν δεν συνεννοηθώ με το δικηγόρο μου Αλέξη Κούγια.

Δεν ξέρω τι να πω...
Η υπόθεση άρχισε να γίνεται πολύ περίπλοκη...

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

mysticΜέλος
05/11/2004, 11:27:29
Πολύ προσωπικά το έχετε πάρει ρε παιδια...
Δεν λέω απασχόλησε για αρκετο καιρό μέλη, στενοχώρησε πολλούς από εμάς και αποδείχθηκε μια κατά την γνώμη μου ανώριμη πράξη. Τώρα αν θήκτηκε ο εγωισμός σας, που πολλοί από εσάς πιαστήκατε στα δύχτια (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα), βλέπω μια απάθεια απο τους άμμεσα θιγμένους χωρίς να θέλω να καταλογίσω κατηγορίες. Απλά θέλω να πω με απλά λόγια ότι στην τελική αν δεν πειράζει τους τρείς και ιδιαίτερα την ksenitia, ποιος ο λόγος να συνεχίζει να υπάρχει αυτό το tοpic και μάλιστα να έχει μορφή δικαστηρίου. Άσε που είναι μακάβριος και ο τίτλος του.
Όποιος και να είναι ο υπαίτιος είναι σίγουρα άτομο μειωμένης αντίληψης και ωριμότητας που σίγουρα δεν αξίζει όλη αυτή την συζήτηση γιατί παίρνει αξία η πράξη του.
Μου θυμίζει στο δημοτικό που τα πιτσιρίκια λέγανε ψέμματα ότι έπαθε ατύχημα ο δάσκαλος για αρχίσουν όλα να λένε τι καλός που ήτανε, θα μου λείψει, εγώ παρότι δεν διάβαζα τον αγαπούσα κ.α. έτσι για να γίνεται συζήτηση.

''Ο Θεός είναι ένας κύκλος που το κέντρο του είναι παντού και η περιφέρεια του πουθενά''
05/11/2004, 13:30:45
quote:

Μου θυμίζει στο δημοτικό που τα πιτσιρίκια λέγανε ψέμματα ότι έπαθε ατύχημα ο δάσκαλος για αρχίσουν όλα να λένε τι καλός που ήτανε, θα μου λείψει, εγώ παρότι δεν διάβαζα τον αγαπούσα κ.α. έτσι για να γίνεται συζήτηση.

Πολύ σωστή η άποψή σου και ενώ το λές με άλλο τρόπο, έρχεσαι ακριβώς στα λόγια μου.

Η αττάκα προέρχεται εκ των έσω !
Και φυσικά όχι από μένα !
Δεν κάνω τέτοιου είδους επιθέσεις. Ναι, μου αρέσουν τα σκοτεινά και τα υπόγεια (εξού και Vril), αλλά όσοι έχουν διαβάσει το μυθιστόρημα, ξέρουν οτι οι Vril Ya κρατούν στα χέρια τους φοβερή δύναμη. Κοπανάνε απευθείας οι Vril όποιον δε γουστάρουν, γιατί έχουν @@ και το κάνουν.
Δεν είναι κουκουλωμένοι τρομοκράτες οι Vril. Οκ ?

Είμαι ο μόνος απο ολους σας που τοποθετούμαι εδώ ανοιχτά και λέω ανοιχτά οτι βρίσκω τα θέματα και τις τοποθετήσεις της 'ksenitia' χαζά και χαρούμενα, σε μια λέξη. Το τι κάνει στην ιδιωτική της ζωή είναι δικό της θέμα, δεν έχει καμία θέση εδώ, καθώς το esoterica στε΄φεται γύρω από συγκεκριμένα θέματα ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ανοιχτή κοινότητα ανταλλαγής απόψεων και διαβάστε και την τοποθέτηση και του admin σε σχετικά θέματα τύπου "που κατέντησες esoterica"

Ενα θέμα με τον ΑΠΛΟ τίτλο "παντρεύεται η κσενιτια" θα γέμιζε μεν απο καποιες ευχές, δεν θα γέμιζε όμως 8 σελίδες (!) μέχρι σήμερα.
Το πιάσατε ?

Χαίρομαι που ανακατέψατε και το όνομά μου στις θεωρίες σας.
Πέρα από ανοιχτά και δημόσια δεν το έχω ανάγκη να κάνω το οτιδήποτε άλλο.
Έτσι φαίνεται οτι πιάνετε το οτιδήποτε βρίσκετε μπροστά σας και δεν πάει καθόλου πιο "μακριά" το μυαλό σας.

Σχετικά με τις παραβιάσεις των eMail.
Το έχω ξαναπεί κωδικοποιημένα, το λέω όμως πιο εκλαϊκευμένα.

Πιστεύετε σε σκοτεινούς κύκλους που (σας) ελέγχουν και (σας) εξουσιάζουν. Παραβιάζουν τους κωδικούς σας και στέλνουν τα διάφορα μέσα από τον υπολογιστή σας...
Καλά μου στρουμφάκια.... !

(Σκέφτομαι οτι καλύτερα να μήν γράψω εδώ το πώς ακριβώς γίνεται.)

"Η δύναμη Vril μπορεί να χρησιμοποηθεί και για καλούς και για κακούς σκοπούς" (από το γνωστό μυθιστόρημα)

Έχω την εντύπωση οτι το Email που πήρε η Διεύθυνση δεν την κατατόπισε και πολύ, έτσι σεβαστή Amalia ???? Σιγά μην είχε header ή IP απάνω...

Παρατηρήστε όμςς, οτι το "τρίο" την έχει κάνει διακριτικά απο το forum εδώ και μέρες. Κο-πα-νι-ζόλ !

Αυτά.
Να διαλέγετε τους φίλους σας και να γνωρίζετε τους εχθρούς σας.
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι καλοί και αντί να αναλώνεστε μόνο στην θεοσοφική αναζήτηση του καλού, διαβάστε και λίγο Μακιαβέλι καλού-κακού, να ξέρετε τι μπορεί να σας περιμένει στη ... γωνία

Και μερικές σπαζοκεφαλιές τώρα, έτσι να ασχοληθείτε το ΣΚ.

• Κάποιος έχει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε μια διεύθυνση xxxxx@yyyyy.gr
    "Πάτε" στη σελίδα yyyyy.gr και ανακαλύπτετε, οτι δεν είναι σελίδα που ανοίγονται "τσαμπέ" ηλεκτρονικά ταχυδρομεία.
    Αναρωτιέστε, ΠΩΣ άνοιξε εκεί ηλεκτρονική θυρίδα.
    Προφανώς είναι από "μέσα" απ τη σελίδα.
  • Κάποιος σας λέει "αχ, έχω πρόβλημα με τα eMail μου, ξέρω-δεν ξέρω άν έφτασαν, το πήρες Μήτσο το mail μου", ε, δεν έχει και ποοολύ γνώση στο θέμα.
    Εκ των "εσω" ? Πώς γίνεται άσχετος και από "μέσα" ????
  • Κάποιος έπιασε και ανοίγει μια κουβέντα με κάποιους γνωστούς του με θέμα το ψέμμα. Από το πουθενά έρχεται ένας άλλος και λέει ακριβώς τα παρακάτω:

Καλησπέρα παιδιά,

ωραίο το θεματάκι που ανοίξατε. Ξαίρω έναν ο οποίος από τα 100 πράγματα που θα πεί τα 90 θα είναι ψέματα
    (...)
    Παλιότερα έλεγα πάρα πολά ψέματα και πρώτα από όλα κορόϊδευα τον εαυτό μου. Ζούσα δυστηχισμένη χωρίς να καταλαβαίνω τις αιτίες. Και ναι μου έχουν έρθει και μένα μπούμερανγκ. Το ψέμα είναι άσχημο παιδιά όσο γίνετε μακριά του. Θα δείτε ότι θα ζείτε πιο αληθινα με πιο πολύ συμασία στην ζωή σας

Μήπως ταιριάζει με το παρακάτω
    "Τελικά είναι όντως αλήθεια ότι ο δολοφόνος επιστρέφει ΠΑΝΤΑ στον τόπο του εγκλήματος.Είναι νόμος της ψυχολογίας.Τελικά είναι αλήθεια ότι αυτός που φωνάζει πιο πολύ έχει τη φωλιά του λερωμένη."

Χμ...
    Πολύ πιθανόν, αλλά τι είδους φωνές ???

Ένα το χελιδόνι,
η άνοιξη ακριβή,
για να γυρίσει ο ηλιος,
θέλει δουλειά πολύ.

Και ΜΗΝ πάει πάντα το νου σας στο πολιτι(α)κό ! Υπάρχει και ζωή ΕΞΩ από την πολιτική.

Αγαπάτε το esoterica σας ?
Σώστε το !

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

05/11/2004, 14:07:46
quote:
Είμαι ο μόνος απο ολους σας που τοποθετούμαι εδώ ανοιχτά και λέω ανοιχτά οτι βρίσκω τα θέματα και τις τοποθετήσεις της 'ksenitia' χαζά και χαρούμενα, σε μια λέξη.

Σεβαστή η άποψη σου Vril και καλά κάνεις και την διατυπώνεις..
Οτιδήποτε ειπωθεί μπορεί να μας βοηθήσει ώστε να βγει μία άκρη.

Οπως εχω επαναλάβει προηγουμένως τα παιδιά δεν τα έχω ικανά να κάνουν κάτι τέτοιο.

quote:
Παρατηρήστε όμςς, οτι το "τρίο" την έχει κάνει διακριτικά απο το forum εδώ και μέρες. Κο-πα-νι-ζόλ !

Οχι Vril οχι .. είναι αδύνατον .. δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο..
Η μοναδική περίπτωση να έχει συμβεί κάτι τέτοιο είναι να έχουν πέσει θύματα εκβιασμού.. ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ..

05/11/2004, 15:48:09
quote:

Ο ένοχος βρίσκεται ανάμεσά μας.Είναι ένας από εμάς,κρυμμένος μέσα στην πολυφωνία,χαμένος στις σκιές.

Ετοιμάζει το νέο χτύπημα του και χαμογελά μνησίκακα.Θα είναι και αυτό τέλεια οργανωμένο,αψεγάδιαστο.

Όμως το ξέρεις καλά κάθαρμα ότι θα έρθει η στιγμή που θα κάνεις το μοιραίο λάθος,μία μικρή λεπτομέρεια που θα σε προδώσει.

Ή μήπως το έχεις κάνει ήδη το μοιραίο λάθος?Ή μήπως ξέρω ήδη ποιός είσαι?

Τελικά είναι όντως αλήθεια ότι ο δολοφόνος επιστρέφει ΠΑΝΤΑ στον τόπο του εγκλήματος.Είναι νόμος της ψυχολογίας.Τελικά είναι αλήθεια ότι αυτός που φωνάζει πιο πολύ έχει τη φωλιά του λερωμένη.

Όμως δεν είμαι σίγουρος.Κάτι με κρατάει από το να σε κατονομάσω.Είναι που έχεις το τέλειο άλλοθι κάθαρμα.Εξάλλου,υπάρχει ένα 5% να έχω άδικο και ξέρεις τί λένε,"Καλύτερα να αθωωθούν 100 ένοχοι παρά να καταδικαστεί 1 αθώος".

Αναρωτιέμαι ποιό είναι το κίνητρό αυτού του καθάρματος?Αν βρούμε το κίνητρό του ίσως καταλάβουμε τον τρόπο που λειτουργεί,ίσως καταλάβουμε τον επόμενο στόχο του.
Τί λόγους θα είχε να το κάνει?Ποιός θα είχε συμφέρον να το κάνει?
Ποιά μυστική οργάνωση τον χρησιμοποιεί για να διεισδύσει στη Μεγάλη Στοά του Esoterica και να τη διαλύσει εκ των Έσω?Και αληθεύει η φήμη ότι μικρός διασκέδαζε με κούκλες και όχι με στρατιωτάκια?Και γιατί να είναι άντρας και όχι γυναίκα?

Είναι αδίστακτος,είναι αιμοδιψής,είναι αποφασισμένος για τα πάντα,ακόμα και να θυσιάσει την ίδια του τη ζωή,αρκεί να εκδικηθεί αυτούς που τον πρόδωσαν.

Σσσσσσσστ!!!Δεν θέλω να ακούω ούτε τις αναπνοές σας!Κανείς δεν φεύγει
από εδώ απόψε.Αυτή η νύχτα είναι μεγάλη.Όλοι θα ανακριθούν,όλοι θα καταθέσουν.
Μία μικρή αντίφαση,ένα ελαφρύ τρέμουλο,αυτά είναι που θα σε προδώσουν καταχθόνιο σκουλήκι.

Απόψε όλα τελειώνουν!

ΥΓ.Αμαλία,τί λες,θα το λύσεις το αίνιγμα?Πάντως αν,λέω αν,εντελώς τυχαία όλα τα ίχνη οδηγήσουν σε μένα να ξέρεις ότι δεν θα προβώ σε καμία δήλωση αν δεν συνεννοηθώ με το δικηγόρο μου Αλέξη Κούγια.

Όσο για τον τίτλο του θέματος πρέπει να αλλαχτεί.Το "Έφυγε η Ksenitia" ακούγεται άσχημα

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
05/11/2004, 16:01:41
quote:

Η μοναδική περίπτωση να έχει συμβεί κάτι τέτοιο είναι να έχουν πέσει θύματα εκβιασμού.. ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ..

Ε αυτόν τον συλλογισμό σου δεν τον καταλαβαίνω.

Θα μου πείς οτι ο καθένας σκέφτεται με το μυαλό του - και όποιος προσπαθεί να με εκβιάσει εμένα του ανοίγω μια καινούργια τρύπα...

Αλλά εξήγησέ μου, πώς γίνεται να εκβιάσει κάποιος τρείς, να μην εμφανιστούν σε ένα forum και με τι τρόπο γίνεται αυτό ????
Τι ΘΑ μπορούσε να βγάλει στη φόρα ο "εκβιαστής" τους ? Λές να μπερδέψουμε τoν δείκτη του Ι.Q. με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος ???

Σαν σκεπτικιστής που είμαι θα εξετάσω σοβαρά κάθε απάντηση που πιθανών να θέλεις να μου δόσεις.

Α, και κάτι άλλο.
Μια και εμπλέχτηκα στη συνωμοσιολογία, μία προειδοπίηση, αν τυχόν κυκλοφορήσουν τίποτα eMail με το ονομά μου και το eMail account ειναι αυτό που χρησιμοποιώ στο esoterica, μην τα λάβετε υπ'οψη, δεν στέλνω eMail με αυτό το account (λογαριασμό). Πολλά γίνονται. Διαβάστε και λίγο για τις μεθόδους ασφαλούς αναγνώρισης και ηλεκτρονικές υπογραφές PGP.

05/11/2004, 16:10:37
quote:

προειδοπίηση

@admin
Φτιάξτε σας παρακαλώ αυτό το πημάδι το "edit"

05/11/2004, 16:43:08
quote:
Αλλά εξήγησέ μου, πώς γίνεται να εκβιάσει κάποιος τρείς, να μην εμφανιστούν σε ένα forum και με τι τρόπο γίνεται αυτό ????

Δεν είναι ακριβώς έτσι...
Ειχα πεί σε κάποιο post οτι .. δεν ήταν φάρσα αλλά ..σχέδιο στρατηγικής σημασίας ...
Εσύ ο ίδιος μίλησες για

quote:
Πιστεύετε σε σκοτεινούς κύκλους που (σας) ελέγχουν και (σας) εξουσιάζουν. Παραβιάζουν τους κωδικούς σας και στέλνουν τα διάφορα μέσα από τον υπολογιστή σας...
Καλά μου στρουμφάκια....

Εδώ λοιπόν δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει συμβεί...

05/11/2004, 16:51:45
Εδω το πράμα....

παραπαίει
παραπατάει
παραμιλάει
παρανοεί
παραποιείται
παρασύρεται
παραφέρεται
παρεξηγεί

... ελπίζω να μην παραδοθεί κιόλας αμαχητί

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

05/11/2004, 17:16:41
Αυτο που μου κάνει εντύπωση περισσότερο απο όλα και απορώ πως δεν το πρόσεξες Vril είναι οτι ο cyber μπαίνει ξαφνικά με ενα ύφος οπου απευθύνεται σε μένα..

quote:
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΙΞΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΕΡΜΑ ΟΚ?

Προφανώς λοιπόν δεν γνωρίζει..οτι η ``ksenitia`` γύρισε άσχετο αυτό βέβαια και δεν δικαιολογεί την συμπεριφορά του που με έκανε . Ε .. δύο εβδομάδες δεν εχει την αγωνία να μάθει τι έχει γίνει..??

Υπομονή λοιπόν.. το πράγμα έχει συνέχεια..