- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Είμαι σίγουρος οτι δέν κάνεις μόνο αυτό,μακάρι να ήταν μόνο αυτό.
Φίλε .αποδείξεις. ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ Χωρίς ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Εις ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ..ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ.
Αποδείξεις…από εσένα ή από τους όμοιου σου..
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
Αλεξ...Τον εαυτό σου όμως δέν θα σου τον γνωρίσει κάποιο δόγμα.
Πρώτα να πες μας τι είναι ένα δόγμα ..και μετά πες μας αν αυτά που διαβάζεις για τα Μερκαμπα ανήκουν σε κάποιο δόγμα.. περιμένω πολλές απαντήσεις..
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
Κάτσε βρε φίλε μου ..ποιοι είναι αυτοί οι ίδιοι;Πως είσαι σίγουρος ότι οι iluminati έχουν σχέση με την θεοσοφία και με τους Γνωστικούς;
Δέν μπορώ να σου φέρω ατράνταχτες αποδήξεις.Αλλά μπορείς να πάς απο το γενικό στο ειδικό και να βρείς ενδήξεις.
Το γεγονός οτι μας κυβερνάει ο διάβολος είναι πιό φανερό και απο τον ήλιο,δέν βλέπεις την κατάντια του κόσμου? Αυτό είναι το γενικό,το ειδικό είναι τα ψέματα στον εσωτερισμό.Οι αποδήξεις για αυτό είναι προσωπικές γιατί ο καθένας βιώνει το δικό του σώμα και σύστημα ύπαρξης.Οι διαστρεβλωμένες πληροφορίες που λέγαμε.
Φίλε υπηρέτη και 100 χρόνια να κάνεις αυτά που κάνεις τώρα,δέν πρόκειται να βρείς την αλήθεια,για τον απλούστατο λόγο οτι κολυμπάς στον ωκεανό χωρίς κανένα μέσο σωτηρίας.Το μέσο σωτηρία είναι ο χριστός, ο χριστός ως όρος συνείδησης. Χρειάζεσαι ενέργειες απο την 12η διάσταση,άνοιξε το 12 τσακρα,βρίσκεται 15 εκατοστά κάτω απο τα πόδια σου.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Αυτά που διαβάζω δέν ανήκουν σε δόγμα αλλά σε γνώση με μαθηματική ακρίβεια.
Edited by - alex22 on 08/02/2010 12:52:10
quote:
Το γεγονός οτι μας κυβερνάει ο διάβολος είναι πιό φανερό και απο τον ήλιο,δέν βλέπεις την κατάντια του κόσμου?
Αυτό γίνεται επειδή ο άνθρωπος κοιμάται.. δεν ζει με επίγνωση ..επειδή δεν έχει ζήσει ποτέ το να είναι με επίγνωση μέσα στην ιδία του την επίγνωση.
Ζει με ταύτιση .ζει με κάτι που νομίζει ότι είναι ..ζει με την ιδέα ότι είναι κάποιος ..και γενικά ζει με τις ιδέες.. όταν μάθει ότι οι ιδέες που έχει για το ποιος είναι, αλλά και για το τι είναι ο κόσμος είναι ψευδής..τότε θα δει..
quote:
Το μέσο σωτηρία είναι ο χριστός, ο χριστός ως όρος συνείδησης
Δεν διαφωνώ..
quote:
Χρειάζεσαι ενέργειες απο την 12η διάσταση,άνοιξε το 12 τσακρα,βρίσκεται 15 εκατοστά κάτω απο τα πόδια σου.
Πως;
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 08/02/2010 13:16:23
quote:
Αυτά που διαβάζω δέν ανήκουν σε δόγμα αλλά σε γνώση με μαθηματική ακρίβεια.
Αλήθεια! Και τα τσάκρας πως αποδεικνύονται μαθηματικά και επιστημονικά;;;
Στείλε μου ξανά την διεύθυνση αυτών που διαβάζεις.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 08/02/2010 13:06:00
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7855&whichpage=50
Αυτα που λεει ο PaNo
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΔεν είναι τυχαίο ότι έχουμε 7 μουσικούς φιόγκους.
Αντί για "φθόγγους", γράφει "φιόγκους"
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΚαι ακριβώς σε αυτό έχω επικεντρωθεί από την αρχή..από τις πρώτες σελίδες. Πάνω σε αυτό ήθελα να τράβηξα την προσοχή των συνομιλητών μου.
Αντί για "τραβήξω", γράφει "τράβηξα" - δίνει άλλο χρόνο στο ρήμα δηλ.
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑσε να μιλήσουν αυτοί που ξερνούν και αυτοί που βλέπουν αυτό τον κόσμο και τους απασχολεί.
Αντί για "ξέρουν", γράφει "ξερνούν"
σημαίνει 1000% πως έχει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα, πράγμα που δεν χρειάζεται καμία απόδειξη αφού όλες τις αποδείξεις μας τις έχει δώσει ο Sigmund Freud - με πανομοιότυπα παραδείγματα λάθους !!! - , στο βιβλίο του "Εισαγωγή στην Ψυχανάλυση", στα κεφάλαια που πραγματεύεται την Ψυχολογία του Λάθους.
Αυτό, να το έχει υπ' όψην του όποιος κουβεντιάζει μαζί του γιατί μια επικοινωνία μέσω internet με τέτοια άτομα, δεν ξέρει ποτέ κανείς τι αποτέλεσμα θα έχει. Φυσικά, ο ίδιος δεν θα το παραδεχθεί ποτέ και θα συνεχίσει να λέει πως αυτά είναι απλά λάθη. Έτσι γίνεται συνήθως με τέτοια άτομα. Εγώ από την μεριά μου, τον συμβουλέυω να σταματήσει να γράφει σε φόρουμ Εσωτερισμού και να επικοινωνεί μέσω internet με ανθρώπους που ακολουθούν μια εσωτερική αναζήτηση και πιθανόν να διαφωνούν μαζί του και να αναζητήσει βοήθεια από ειδικούς. Γιατί αυτές οι διαφωνίες - ένας απλός αντίλογος π.χ με έναν συνομιλητή - δεν τον βοηθούν αλλά του κάνουν περισσότερο κακό μέσα του.
Κι αυτό, δεν το λέω ούτε για τον μειώσω, ούτε για να τον προσβάλω. Για καλό του, του το λέω. Όσοι θέλετε να το επαληθεύσετε, μπορείτε να διαβάσετε Freud. Όσοι νομίζετε πως το κάνω για κακό, ok, κανένα πρόβλημα. Δικαίωμά σας. Εγώ, έτσι κι αλλιώς, δεν σκοπεύω να ασχοληθώ μαζί του ξανά. Τα συμπεράσματά μου, τα έχω βγάλει, τόσο για την "εωτερική" του πορεία, όσο και για τον ψυχισμό του. Σε όλη την διάρκεια της επικοινωνίας μας, 2 φορές μου έγραψε "Αν ήμασταν κοντά" και μάλιστα την τελευταία, μου έγραψε κάποια εντελώς κουφά πράγματα. Μου έστειλε mail - κι ας βγει να το διαψεύσει, κανένα πρόβλημα - και πάλι μου ζητούσε, όταν έρθει στο μέρος που διαμένω να βρεθούμε από κοντά. Εγώ τέτοια δεν γουστάρω, του εύχομαι να είναι καλά, να περνάει καλά και να ασχοληθεί περισσότερο με αυτό που βρίσκεται "έξω", στον έξω κόσμο. Κι εκεί θα βρει ανθρώπους, κι εκεί θα βρει συνομιλητές, κι εκεί θα βρει - εκεί είναι δηλ. που θα βρει - πελάτες.
Edited by - zip on 08/02/2010 15:47:32
Περίμενα ότι θα έγραφες εδώ αλλά όχι με αυτόν τον άθλιο τρόπο. Όσο για τα λάθη που λες γίνονται επειδή γράφω στο Microsoft word
Όταν διορθώνω το κείμενο ..πολλές φορές για διαφόρους λόγους στοχεύω άλλη λέξη ..για αυτό και γίνονται αυτά τα λάθη.. Σου έχω πει.. δεν ξέρεις υπό ποιες συνθήκες γράφω..![]()
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:Το να μιλάς face to face είναι νομίζω πολύ πιο αντρίκειο απ' τον να μιλάς πίσω απο ένα ψευδόνυμο
Κι αυτό, δεν το λέω ούτε για τον μειώσω, ούτε για να τον προσβάλω. Για καλό του, του το λέω. Όσοι θέλετε να το επαληθεύσετε, μπορείτε να διαβάσετε Freud. Όσοι νομίζετε πως το κάνω για κακό, ok, κανένα πρόβλημα. Δικαίωμά σας. Εγώ, έτσι κι αλλιώς, δεν σκοπεύω να ασχοληθώ μαζί του ξανά. Τα συμπεράσματά μου, τα έχω βγάλει, τόσο για την "εωτερική" του πορεία, όσο και για τον ψυχισμό του. Σε όλη την διάρκεια της επικοινωνίας μας, 2 φορές μου έγραψε "Αν ήμασταν κοντά" και μάλιστα την τελευταία, μου έγραψε κάποια εντελώς κουφά πράγματα. Μου έστειλε mail - κι ας βγει να το διαψεύσει, κανένα πρόβλημα - και πάλι μου ζητούσε, όταν έρθει στο μέρος που διαμένω να βρεθούμε από κοντά. Εγώ τέτοια δεν γουστάρω, του εύχομαι να είναι καλά, να περνάει καλά και να ασχοληθεί περισσότερο με αυτό που βρίσκεται "έξω", στον έξω κόσμο. Κι εκεί θα βρει ανθρώπους, κι εκεί θα βρει συνομιλητές, κι εκεί θα βρει - εκεί είναι δηλ. που θα βρει - πελάτες.
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
quote:
Περίμενα ότι θα έγραφες εδώ αλλά όχι με αυτόν τον άθλιο τρόπο. Όσο για τα λάθη που λες γίνονται επειδή γράφω στο Microsoft word
Όταν διορθώνω το κείμενο ..πολλές φορές για διαφόρους λόγους στοχεύω άλλη λέξη ..για αυτό και γίνονται αυτά τα λάθη.. Σου έχω πει.. δεν ξέρεις υπό ποιες συνθήκες γράφω..
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Μα και πάλι αγαπητέ ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ο αυτόματος ορθογράφος , προλαβαίνει να διορθώσει την λέξη που στοχεύεις και πληκτρολογείς ,η κάνω λάθος ?
Είτε γράφεις από το σπίτι σου ,είτε μέσω internet café .![]()
quote:
Γειά σας! Νέο μέλος του forum.Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την αστρική προβολή, παρόλα αυτά θα ήθελα να κάνω την αρχή! Μπορεί κάποιος από εσάς να μου προτείνει μια σειρά από βιβλία? Θα ήθελα να μάθω τόσο τι ακριβώς είναι όσο και πως θα μπορούσα να το επιτύχω. Ισως να έχει ειπωθεί κάτι από αυτά ήδη,αλλά αν θα το εκτιμούσα να μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει...Ευχαριστώ!
Ρε μπάς και είναι στημένο?
Marig-poll, μην χάνεις τον χρόνο σου εδω μέσα.
quote:
Γράψε astral projection σε site σχετικά με το downloading κ όλο κ κάτι θα βρεις. Υπάρχει βέβαια κ το google κ οι προηγούμενες(πολύ προηγούμενες) σελίδες αυτού του θέματος. Καλό είναι να μην ασχοληθείς με την ΑΠ πριν ασχοληθείς με την Αυτογνωσία. Και μη περιμένεις να τα βγάλεις πέρα με το αστρικό χωρίς το τελευταίο. Η ΑΠ δεν είναι(δεν πρέπει να είναι) αυτοσκοπός.
Πόσο χαζός πρέπει να είναι κάποιος για να μήν το σκεφτεί αυτό?
Η ανθρωπότητα όσο πάει γίνεται και πιο ηλίθια.
quote:
Πόσο χαζός πρέπει να είναι κάποιος για να μήν το σκεφτεί αυτό?Η ανθρωπότητα όσο πάει γίνεται και πιο ηλίθια.
AXAXAXAXAXAX!!!!!!!!
TON ΛΑΤΡΕΥΩ...
quote:
Ρε μπάς και είναι στημένο?
ΑΧΑΧΑΧΑ Θ-Ε-Ο-Σ!!
CHARMED
Μια διάσταση πέρα και πάνω από την 4η, τον χρόνο.
Έχει κανείς την πληροφορία για το πως, ενώ είμαι συνειδητός στο αστρικό κόσμο, μπορώ να ταξιδέψω στον χρόνο;
Δηλαδή τι πρέπει να κάνω για να βρεθώ σε μια μελλοντική στιγμή ή ακόμα σε μια παρελθούσα;
Τώρα δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός, μιλάω για αληθινές αντιλήψεις και για αντίληψη του πραγματικού αστρικού κόσμου και όχι για καταστάσεις ελεγχόμενου ονείρου.