- ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ (((-_-))) - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
quote:
Παρακαλούμε δείτε εδώ
Αμαλία ευχαριστώ για την κατατόπιση.. έλλειπα.. δεν τα εχω δεί.
Στα συγκεκριμένα πόστ ομως αλλος φαίνεται να είναι ο ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ.
Οι υποψίες μου οτι ο λογαριασμός ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ φτιάχτηκε για να κατηγορήσει το γηγενή μιμώντας τον τρόπο γραφής του-συμπεριφοράς του φαίνεται να ευσταθεί..!!
pci
quote:
Ελπιζω να το καταλαβουνε καποιοι.
Εγώ κάποτε σας είπα κάτι...
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ![]()
Αυτό είναι καλό.
Σου απαντάω στο θέμα:
ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ <---κάνε κλικ
και παραπέμπουμε σε εκείνο το θέμα (που είναι και πιο σχετικό με το τελευταίο αυτό ζήτημα) τη συνέχεια αυτής της συζήτησης

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Με κουρασαν οι δολοπλοκιες...ανωμαλοι και ανωμαλοι...ψυχακηδες και ψυχακηδες...
Ανθρωποι με αισχρη, τιποτενια και μιζερη ψυχη...
Ουτε καν μπερδεμενη, (ετσι θα ελεγα για να τους δικαιολογησω...).
Ανθρωποι που συνειδητα δημιουργουν μια πραγματικοτητα σε αντιθεση με αυτην την οποια δηθεν υπερασπιζονται...(και γραφουν...και ξαναγραφουν...).
Ανθρωποι ανειλικρινεις με τον εαυτο τους και με τους αλλους.
Ανθρωποι σκληροι και με διεφθαρμενη ψυχη...
Τιποτενιοι, ανικανοι και αδυναμοι να υποστηριξουν την προσωπικοτητα τους (και το ξερουν).
Ανθρωποι...ανηθικοι...
Κουραστηκα...
Η συμβουλη μου:
Υπαρχουν και ψυχιατροι.
Μην μεταφερετε σε ξενους τα σκατοκαταλοιπα σας....

quote:
allzzaro είσαι πολύ καλοπροαίρετος
Αυτό είναι καλό
Ευχαριστώ Αμαλία.
Δεν πιστεύω να πέρασε απο το μυαλό σου οτι εχω κακοπροαίρετη συμμετοχή![]()
Απλά εχω στεναχωρηθεί με το γηγενή.
Ένας κόσμος γεμάτος αδυναμίες, εγωϊσμούς, μικρότητες, λάθη.
Αυτό είναι όμως και ένα μέρος από την ομορφιά του: γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να τα δούμε όλα αυτά και να προσπαθήσουμε να τα αλλάξουμε. Σε ατομικό επίπεδο πρώτα απ' όλα. Γιατί όλα αυτά στην πραγματικότητα, είναι ατομικά ζητήματα στη βάση τους. Δεν είναι κάποιοι άγνωστοι "μεγάλοι" έχθροι που να μας κάνουν να τα βάζουμε με την κοινωνία γενικώς και απροσδιορίστως, αλλά να μην μπορούμε να κάνουμε τίποτε για να τα διορθώσουμε. Είναι συγκεκριμένα καθημερινά θέματα.
Κάποιες φορές τα βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας, είτε από άλλους ανθρώπους είτε και από τον ίδιο τον εαυτό μας και τρομάζουμε, θλιβόμαστε, απελπιζόμαστε. Είναι όμως η μικρή αλήθεια της προσωπικότητάς μας (και πικρή οπωσδήποτε κάποιες φορές), που μας κάνει τη μεγάλη χάρη να εμφανίζεται μπροστά στα μάτια μας και να μας προκαλεί να την αντιμετωπίσουμε.
Το πρόβλημα αλλά και η λύση του λοιπόν, βρίσκεται εκεί που συνήθως δεν ψάχνουμε: σε μας τους ίδιους. Έχουμε ευθύνη να βοηθήσουμε και τους εαυτούς μας, αλλά και τους άλλους εάν μπορούμε. Μέσα από τον κάθε ένα από εμάς, αλλά και από τη μεταξύ μας συνύπαρξη μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο για την ανθρωπότητα, γιατί όλοι εμείς είμαστε η ανθρωπότητα.

Ψυχή μου,
quote:
allzzaro:
Ευχαριστώ Αμαλία.
Δεν πιστεύω να πέρασε απο το μυαλό σου οτι εχω κακοπροαίρετη συμμετοχή
Αλίμονο! και βέβαια δεν μου πέρασε κάτι τέτοιο απ' το μυαλό μου allzzaro.
Πως είναι δυνατόν;

Ψυχή μου,
ενα πραγμα θα πω:
"Δεν καταλαβαινω".
Εαν ερθει ανθρωπος και μου πει οτι καποτε του εκανα κακο ηθελημενα ή οτι δεν ειχα την διαθεση να τον βοηθησω, ή οτι φερθηκα χωρις ειλικρινεια,
τοτε ας η ψυχη και το πνευμα μου χαθει εις στους αιωνες τους απαντες τους πιο αυστηρους και ας το σωμα μου καει με το τροπο και πονο....
Κουραστηκα με τις δολοπλοκιες...
Δεν χρειαζομαι κανενα παραδειγμα απο κανεναν...
Εμαθα απο μικρη να ψαχνω το δικαιο και το σωστο.
Και θα γινω ακομη και αυταρχικη οταν αντιμετωπιζω ανωμαλους που δεν ενδιαφερθηκαν να ενδοσκοπησουν...στον εαυτο τους...
Να προσπαθησουν τουλαχιστον....
Γαμω το στανιο μου,
Το νιονιο μας γιατι το εχουμε;
Ξερετε κατι;
Ειμαι σιγουρη οτι θα παω στον Παραδεισο!!!!....
Γιατι εσεις μου δωσατε την ευκαιρια!!!.....
Τομαρια....
Ας προσπαθουσατε να τα βρειτε περισσοτερο με τον εαυτο σας....

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=2&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=1508#32195
Ευχαριστώ.