ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η πινακοθήκη των ηλιθίων... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η πινακοθήκη των ηλιθίων... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

TruthHunter32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
JimmerlusΜέλος
29/07/2004, 21:35:41
Ετσι Hermes!

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

JimmerlusΜέλος
30/07/2004, 14:20:56
Ρε Hermes βάλε κανα πανδύσκολο! (Μη το παρακάνεις)

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

TwilightfairyΜέλος
30/07/2004, 16:09:08
Μπορει αυτο που γραφω τωρα να ειναι το πιο ηλιθιο πραγμα ever αλλα απαντηστε να μου φυγει η απορια ...
Φιλε ogygos η μεθοδος σου ειναι αναγραμματισμος ?

Η προταση σου ειναι μηπως :
Η οσμη ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ βηξ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΣΕΚΙΣΩΝ". ΑΡΑ ΤΑ καζανακια ΕΙΝΑΙ "ΔΙΣΟΣΑΦΕΥ".

Περιττο να πω οτι λυθηκα στο γελιο ...τα "σεκισων"και "δισοσαφευ"τ αψαχνω ακομα ...

Ad astra per Aspera

AmazonaΜέλος
01/08/2004, 23:51:51

ΦΙΛΕ HERMES,

ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΠΩΣ ΑΝ ΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΣΕΣ ΜΕ 100 ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ -100 ΓΙΑΤΙ ..ΕΧΩ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.

"Ματαιότις, ματαιοτήτων,τα πάντα ματαιότις"

ΒλήτοΝέο Μέλος
01/08/2004, 23:58:47

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ:

HERMES ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΩ.
ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΟΛΟΝΩΝ ΤΣΑΤΑΛΙΑ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...

ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΘΕΜΑ ΑΝΕΠΤΥΞΕΣ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ.ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ.ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ..ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΛΑΒΕΣ.
ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙΣ ΕΣΥ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ.
ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΗ AMAZONA ΠΟΥ ΣΤΑ ΦΥΛΑΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΟΥ
ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΤΩΡΑ.
ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ "ΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΑΣΤΡΑ"
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ...

ΤΡΕΞΕ ΚΟΣΜΕ......................................

AmazonaΜέλος
02/08/2004, 00:02:10

ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΩΡΑ??

ΜΟΥΡΛΑΘΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ,ΤΑ 'ΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....ΕΛΕΟΣ..

ΤΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ??
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ...

HermesΜέλος
02/08/2004, 17:23:51
Ρε βλητο τι θες?
Θες και αλλα να ακουσεις? Δεν σου εφταναν αυτα που σου ειπα?
Οχι, ρε παιδι μου αν θες σου λεω και αλλα...ΧΑΧΑΧΑΧΑ ;P
Αν θες να ασχοληθεις με το topic μου κατσε,αλλιως κανε την...
Βρε αθλιε το να ξερεις αρθμολογια δεν ειναι κατι το σπουδαιο,ενας φιλος μου απο το Forum μου ζητησε να φτιαξω τετοιο θεμα....
ΑΑΑ...Αφου ρε Βλητε εισαι τοσο εξυπνος γιατι δεν αποκρυπτογραφεις κατι απο αυτα που εκανα?....Οση γλωσσα εχεις αλλο τοσο μυαλο δεν εχεις!!!

AMAZONA φιλη μου ποτε δεν ειναι αργα αν θες στειλε στο mail μου να σου στειλω μερικες μεθοδους αποκρυπτογραφησης...δεν ειανι τιποτα μην ανυσηχεις...Δεν μου λες συμφωνεις με οσα εστειλα στον φιλο Βλητο στο Topic του...

He is named 1669

AmazonaΜέλος
03/08/2004, 12:31:32

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ,,
ΚΙ ΑΛΑΛ ΝΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΔΗΛΑΔΗ....

ΒΛΗΤΟ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!
ΠΑΝΤΑ

"Ματαιότις,ματαιοτήτων,τα πάντα ματαιότις"

ThiosΜέλος
03/08/2004, 14:22:29
quote:
AMAZONA φιλη μου ποτε δεν ειναι αργα αν θες στειλε στο mail μου να σου στειλω μερικες μεθοδους αποκρυπτογραφησης...δεν ειανι τιποτα μην ανυσηχεις...Δεν μου λες συμφωνεις με οσα εστειλα στον φιλο Βλητο στο Topic του...

Φίλε Ερμή, στείλε τις και στο δικό μου mail, αν δεν σου κάνει κόπο...
Και βιβλιογραφία, αν σου ειναι εύκαιρη.

HermesΜέλος
05/08/2004, 18:07:51
Thios να ναμενεις βιβλιογραφια.....μεσα στις επομενες 5 ημερες.

He is named 1669

ThiosΜέλος
05/08/2004, 21:32:42
Σου είμαι υπόχρεος Ερμή .

XDΜέλος
06/08/2004, 07:01:02
Αν θες στείλε και σε εμένα αυτές τις πληροφορίες (thx!)

Υ.Γ.
Το 70, 1285 και η συστιχία 80-400-κοκ. μήπως έχει να κάνει με κρυπτογράφηση «βιβλίου»; Δηλαδή οι αριθμοί υποδεικνύουν γράμματα ή λέξεις (το 70 μου φαίνεται πιο πιθανό για το δεύτερο) σε κάποιο γνωστό plain text όπως για παράδειγμα (ενδεχομένως) το κείμενο που συνοδεύει το κρυπτογράφημα συγκεκριμένα ή συνολικά;