- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:Για ακαδημαϊκή (δηλαδή άχρηστη) γνώση γιαπετ, η λέξη "γόης" είναι η αντίστοιχη ελληνική λέξη της λέξης "μάγος".
Το ζητούμενο είναι ποιοίείναι οι γόητες.
Παλαιότερα, τον παλιό καλό καιρό sτο eparhia ellada, έκαιγαν κοσμάκη με την κατηγορία της γοητείας (μαγείας).
quote:Σαφώς εννοεί τους γονείς της Γιάννη μας.
Δεν ξέρω σε ποιόναναφέρεσαι όταν χρησιμοποιείς τον όρο “Δηιουργός”. Θα μπορούσες να το αποσαφηνίσεις;
Αυτοί είναι οι δημιουργοί μας. Αυτό υπαγορεύει η γνώση μας και η λογική μας.
Οτιδήποτε άλλο είναι απλώς βλακεία, και δεν πιστεύω να θεωρείς την φίλη μας βλάκα.
quote:Δεν κατέχει τίποτα γιάννη μας. Το λέει μόνη της: Ιερές γραφές.
Εσύ θα ξέρεις, αν είναι μέρος της αλήθειας που κατέχεις;;;
Η παπαγαλία δεν είναι γνώση.
quote:Κι εγώ είδα ότι και οι άγγελοι. Θέλεις να σου πω, ή θα μου φορέσεις το σακάκι που κουμπώνει στην πλάτη, όπως κάνουν στο χωριό μου;
Αυτό είναι σωστό, αλλά ευτυχώς είσαι εδώ και διορθώνεται εύκολα.
Για πες τι δεν πήραμε χαμπάρι απ' αυτά που είπαν οι άγγελοοι και οι άλλοι;;
quote:Μα ο εξωαποδώ.
Δημιουργείς υποχρεώσεις για σένα μ' αυτα που λες. Όπως, ας πούμε, ποιός είναι ο μεγάλος πλάνος;
Ολοι το ξέρουν εκτός από 'σένα.
Τι διάολο, γράμματα είναι;
Βρε Γιάννη μας με απογοητεύεις...

Edited by - Αίολος on 28/03/2012 13:30:21
Για πες μας βρε Αίολος ποια είναι η δικιά σου γνώμη για τον αστροστόλο του Φοίβου και τον πόλεμο με των Γιαχβέ που βρίσκετε στη σκοτεινή πλευρά της σελήνης;
quote:Θα ήθελα να σε ρωτήσω αρχικά, τι είδους γνώση είναι αυτή; Γιατί δεν μας έστειλαν έναν "δικό τους" να μας τη δώσει όλη μαζεμένη σε ένα βιβλίο ή στο διαδίκτυο;
Αν ο άνθρωπος είχε τη γνώση που του έκρυψαν δημιουργώντας τη δική τους “πραγματικότητα”, ίσως τώρα, να μιλούσες διαφορετικά.
quote:Τι είναι επίγνωση και γιατί είναι κλειδωμένη;
Κανείς δεν ξέρει τι μας αξίζει και τι όχι. Βλέπεις, η επίγνωση είναι κλειδωμένη.
quote:Γιατί δεν την έχει;
Αν ο άνθρωπος είχε τη γνώση που του έκρυψαν δημιουργώντας τη δική τους “πραγματικότητα”,
quote:Είμαι με το πλευρό του εαυτό μου φίλτατε. Δεν περιμένω καμία γιαλαξιακή δύναμη να με σώσει. Αυτό είναι το ίδιο με το να περιμένεις ότι επειδή σε έβαλαν στην κολυμπήθρα θα μπεις στον παράδεισο.
NIKOMAXOΣ
Αν ήξερε ο Ντοτόρο με ποιόν είναι καλά θα ήταν.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 28/03/2012 21:00:51
οι άνθρωποι θα είναι εγωιστές, φιλάργυροι, αλαζόνες, υπερήφανοι, βλάστημοι, απειθείς στους γονείς, αχάριστοι, ανόσιοι,
άστοργοι, αδιάλλακτοι, συκοφάντες, ακρατείς, ανήμεροι, εχθροί του αγαθού,
προδότες, αυθάδεις, θολωμένοι από υπερηφάνεια, φιλήδονοι μάλλον παρά φιλόθεοι,
έχοντας εξωτερική μορφή ευσέβειας, αλλά θα έχουν αρνηθεί τη δύναμή της. Aυτούς απόφευγε.
ammia
Μόνο αν σταματήσουν να είναι όλα αυτά, θα πάψουν να πληγώνονται. Επομένως αφού δεν μπορώ να τους αλλάξω, μπορώ να τους πληγώσω.
Και αυτό έιναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω για αυτούς.
Όπως ακριβώς κάποιος που έχει καρκίνο, αλλά δεν αποδέχεται ότι έχει καρκίνο και επομένως δεν ακολουθεί κάποια θεραπεία, αν τον αγγίξεις στους όγκους, θα αρχίσει να πονάει. Πώς θα αρνηθεί τότε, ότι έχει καρκίνο; Πώς θα σου στηρίξει λογικά, ότι δεν έχει καρκίνο; Και να θέλει δε μπορεί.
Τροφή για σκέψη.
Σιγά-σιγά θέλει η πνευματική ζωή να προοδεύει...
Αργά-αργά αλλά σταθερά μικρά και σίγουρα βηματάκια...
Δεν θέλει βιασύνες... Δεν θέλει εγωϊσμούς...
<<Παν Πνεύμα ό ομολογεί Ιησούν Χριστόν εν σαρκί ελυλυθότα εκ του Θεού εστίν>>.
και <<Παν Πνεύμα ό ουκ ομολογεί Ιησούν Χριστόν εν σαρκί ελυλυθότα εκ του πονηρού εστίν>>.
Να ζητάς τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος κι όταν μελετάς..
ammia
Επέλαση σκοτεινών δυνάμεων του Γιαχβέ και στο τόπικ αυτό!
Εχω λυθεί στα γέλια.Ακου Τζέκυλ να ζητάς τον φωτισμό του αγίου πνεύματος πριν μιλήσεις.
Αλλά και πριν διαβάσεις!!!
Τι έχεις να πείς τώρα Ντοτόρο?
Θα αποστατήσεις απο τον Γιαχβέ?![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Ποίο από τα δύο με πλήγωσε πιό πολύ;
Ωπ Αίολε, πώς απ' τα μέρη μας; Δε σε πετυχαίνουμε συχνά εδώ. Είδες χριστιανό και μπήκες;
Για πες μας βρε Αίολος ποια είναι η δικιά σου γνώμη για τον αστροστόλο του Φοίβου και τον πόλεμο με των Γιαχβέ που βρίσκετε στη σκοτεινή πλευρά της σελήνης;
Πες μου...

quote:Οχι πως έχω κάποια μύγα, αλλά δεν πιστεύω να περιλαμβάνομαι σ' αυτούς τους "Aυτούς απόφευγε", ε;
tzekyl,
οι άνθρωποι θα είναι εγωιστές, φιλάργυροι, αλαζόνες, υπερήφανοι, βλάστημοι, απειθείς στους γονείς, αχάριστοι, ανόσιοι,
άστοργοι, αδιάλλακτοι, συκοφάντες, ακρατείς, ανήμεροι, εχθροί του αγαθού,
προδότες, αυθάδεις, θολωμένοι από υπερηφάνεια, φιλήδονοι μάλλον παρά φιλόθεοι,
έχοντας εξωτερική μορφή ευσέβειας, αλλά θα έχουν αρνηθεί τη δύναμή της. Aυτούς απόφευγε.ammia
Αν ναι, είναι αργά πλέον...

Edited by - Αίολος on 28/03/2012 22:24:10
quote:quote:Ποίο από τα δύο με πλήγωσε πιό πολύ;
Ωπ Αίολε, πώς απ' τα μέρη μας; Δε σε πετυχαίνουμε συχνά εδώ. Είδες χριστιανό και μπήκες;
Πες μου...
Θεωρείς ότι έγραψα κάτι για να σε πληγώσω; Μάλλον έχεις ευαίσθητη ψυχή Αίολε, εγώ δεν είχα τέτοια πρόθεση.
Ας επαναλάβω την ερώτησή μου λοιπόν:
ποια είναι η δικιά σου γνώμη για τον αστροστόλο του Φοίβου και τον πόλεμο με τον Γιαχβέ που βρίσκετε στη σκοτεινή πλευρά της σελήνης;
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 28/03/2012 22:46:46
quote:Σκέφτηκα ότι μπορεί να το έλεγες και για 'μένα....
Επομένως αφού δεν μπορώ να τους αλλάξω, μπορώ να τους πληγώσω.
Δεν μπορείς να με αλλάκσεις, ε;
quote:Θα μπορούσε να είναι κι έτσι, άνευ αποδείξεως του αντιθέτου.
ποια είναι η δικιά σου γνώμη για τον αστροστόλο του Φοίβου και τον πόλεμο με τον Γιαχβέ που βρίσκετε στη σκοτεινή πλευρά της σελήνης;

Edited by - Αίολος on 28/03/2012 22:58:53
quote:Όχι βρε κουτέ... Εσένα χρειάζεται να σε πληγώσω;
Αίολοςquote:Σκέφτηκα ότι μπορεί να το έλεγες και για 'μένα....
Επομένως αφού δεν μπορώ να τους αλλάξω, μπορώ να τους πληγώσω.
quote:
Δεν μπορείς να με αλλάκσεις, ε;
Βρε τι με νοιάζει το αν "αλλάκσεις" εσύ; Κουμπάρος μου είσαι;
Υπάρχει βέβαια κάτι που θα ήθελα να "αλλάξω" στο τρόπο που γράφεις. Αν σου πω να γράφεις το "κσ" ως "ξ", όπως είναι το σωστό δηλαδή και όπως ακριβώς το έγραφαν και οι αρχαίοι πρόγονοι που -τουλάχιστον εγώ- θεωρώ ως δικούς μου, μπορείς να το κάνεις;
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 28/03/2012 23:23:59

quote:
NtoctorΕίμαι με το πλευρό του εαυτό μου φίλτατε. Δεν περιμένω καμία γιαλαξιακή δύναμη να με σώσει
Ναι καλά!!
Με αυτό το ....πλευρό να κοιμάσαι.
Εδώ στην αθέατη πλευρά (όχι “σκοτεινή” άσχετε) , γίνεται της Καλλιόπης, και εσύ δεν έχεις πληροφορηθεί τίποτις?
Διάβασε και κανά σοβαρό έντυπο - ηλεκτρονικό ή μη -
Μας έλειψες βρε χαμένο
Κατέθεσε τον...οβολό σου κι εδω,γιατι χανόμαστε.
Επικές μάχες γίνονται στο Ηλιακό σύστημα!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Καλώς τον Γιάννη, υλιστικότατος όπως πάντα
Μας έλειψες βρε χαμένο
Μόλις γύρισα από ειδική διαγαλαξιακή αποστολή.
Από το κεντρικό γαλαξία Μ87 του μεγάλου γαλαξιακού σμήνους της παρθένου.
Πρέπει να εξασφαλίσουμε και να οργανώσουμε την μεγάλη διαγαλαξιακή αντεπίθεση.
Αποστολή μου να ενημερωθώ για νέες τεχνολογίες
Μιλάμε αδερφέ για τεχνολογία εκατομμυρίων ετών μπροστά.
Τι αντιβαρύτητα, τι ενέργεια από οπές και τα τοιαύτα?.
Αυτά είναι ξεπερασμένοι, ανθρώπινοι πρωτόγονοι πόθοι
Βέβαια .... η NASA και οι λοιποί – ξέρεις εσύ, ονόματα δεν λέμε – έχουν επιβάλει σιγή ασυρμάτου.
Καταλαβαίνεις , ... τι έχει να γίνει αν δημιουργηθεί πανικός και την πέσουν όλοι στα σουπερμάρκετ, και εξαφανιστούν τα γάλατα !
Μετά ....γαργάλατα γαργάλατα
quote:
Που ήσουνα ρε βλαμμένο?Κατέθεσε τον...οβολό σου κι εδω,γιατι χανόμαστε.
Επικές μάχες γίνονται στο Ηλιακό σύστημα!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
'Έλα ρε μουρλέ!!!!
Όπως διαπίστωσες , έδωσα παραπλανητική αναφορά στον πράκτορα του Γιαχβέ .
Εσύ αποκωδικοποίησε το μήνυμα που κόμισα από το ταξίδι στον Μ87, και ενημέρωσε τις φίλιες δυνάμεις μας.
Καταλαβαίνεις πως και οι τοίχοι έχουν αυτιά.
Πρέπει να προσέχουμε τα λόγια μας
Η τελική αναμέτρηση πλησιάζει
Ειδικά αυτο με τον πράκτορα του Γιαχβε,έγραψε!!
Γιάπετ συμφωνείς?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.