- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Μιας και πιάσατε αυτό το θέμα, πως και δεν έχετε θίξει ακόμη την ιστορία του Alex Collier;
quote:
Καλησπέρα παιδιά!Μιας και πιάσατε αυτό το θέμα, πως και δεν έχετε θίξει ακόμη την ιστορία του Alex Collier;
Xμ..καλή φάση.
Κάνε την αρχή εσυ ώστε να ενημερωθούν όλοι.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ας το δει ο καθένας (εκτός απ' τον ΓιάννηΨεύτης) και ας μας πει αν τον πείθει.
http://www.youtube.com/watch?v=r0vVSrBLazo
Από την ίδια συνέντευξη είναι το απόσπασμα που παρέθεσε ο Dr.
Όσοι αντέχουν πραγματικά το διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση ας το δουν, χαχα. Μετά από αυτή τη συνέντευξη χάθηκε, και ξαναβγήκε να μιλήσει στο 2009 αν δε κάνω λάθος, πάλι μετά από παράκληση ενός Ανδρομέδιου.
Αυτό που κράτησα εγώ από μία συνέντευξη (δε θυμάμαι αν είναι σε αυτή που παρέθεσα), είναι πως αυτός ο άνθρωπος λέει πως του ζήτησαν να παροτρύνει τους Γήινους να ''αποδογματιστούν''. Θεωρώ πως είναι σημαντικό γιατί δείχνει πως ακόμη κι εδώ η αυτοβελτίωσή μας είναι απαραίτητη!
quote:
Προτείνω να ξεκινήσουμε από αυτό το βίντεο του Alex CollierΑς το δει ο καθένας (εκτός απ' τον ΓιάννηΨεύτης) και ας μας πει αν τον πείθει.
Σιγά μην καθόμουν να δω το βίντεο.
Τέτοιες “ιστορίες” , με αναλυτικές μάλιστα περιγραφές, και με θεραπευτικές επεμβάσεις σε μέλη του φορουμ, έχουμε ακούσει , και μάλιστα από αξιόπιστα και σοβαρά άτομα, και όχι από ιδιοτελείς καιροσκόπους (Collier)
Αλλά σκέφτομαι βρε ντοκτορ, είναι δυνατόν, εκτός από σκόρδα Κίνας , αυγά Τουρκίας κλπ κλπ, να κάνουμε εισαγωγή και UFO Αμερικής?
Και μετά λέμε γιατί δεν πάει η Ελλάδα μπροστά.
Με τόσα εγχώρια UFO, να εισάγουμε και Αμερικάνικα?
Αμάν ποια με αυτή την ξενομανία.
quote:Ακριβώς Γιάννη, δεν το σηκώνει η οικονομία μας
Και μετά λέμε γιατί δεν πάει η Ελλάδα μπροστά.
Με τόσα εγχώρια UFO, να εισάγουμε και Αμερικάνικα?
quote:
Γιαπετ δεν νομίζω ότι ήταν απαραίτητο να απαντήσεις στην Αμμία, αλλά ομολογω ότι μου δημιούργησαν διάφορα ερωτήματα αυτά που είπες.
Γιατί δεν ήταν απαραίτητο;
Και μόνο λόγοι ευγενείας, με υποχρέωναν να το κάνω.
quote:
Θα ήθελα να σε ρωτήσω αρχικά, τι είδους γνώση είναι αυτή; Γιατί δεν μας έστειλαν έναν "δικό τους" να μας τη δώσει όλη μαζεμένη σε ένα βιβλίο ή στο διαδίκτυο;
Η Γνώση της ύπαρξής μας.
Προέλευση, προορισμός, καθήκοντα, σκοποί, στόχοι κλπ. κλπ.
"Δικοί τους" υπάρχουν πολλοί και προσπαθούν να δημιουργήσουν τις συνθήκες για να γίνει αυτό που αναρωτιέσαι.
Για φαντάσου να πει κάποιος ότι είναι από εκεί, όπως όλοι μας, σχεδόν, να αναφέρει τους λόγους που βρίσκεται εδώ καθώς και τι πρόκειται να γίνει...
Θα σε έπειθε ή θα τον θεωρούσες τρελλό;
Δεν είμαστε εκπαιδευμένοι για κάτι τέτοιο, ακόμη, φίλε μου.
quote:
Τι είναι επίγνωση και γιατί είναι κλειδωμένη;
Θέλεις ερμηνεία τού όρου;
Η σαφής γνώση και η κατανόηση μιας κατάστασης, κατ' εμέ.
Είναι τεχνητά κλειδωμένη διότι, μάλλον, δεν είμαστε σε θέση να τη διαχειριστούμε ακόμη, πνευματικά.
Η αλήθεια είναι ότι και μένα μου τη δίνει αυτό ντόκτορα. Πολύ θα ήθελα να είχα πρόσβαση σ' αυτήν.
quote:
Γιατί δεν την έχει;
Είπαμε ντόκτορ... διότι του την στέρησαν.
quote:
Είμαι με το πλευρό του εαυτό μου φίλτατε. Δεν περιμένω καμία γιαλαξιακή δύναμη να με σώσει. Αυτό είναι το ίδιο με το να περιμένεις ότι επειδή σε έβαλαν στην κολυμπήθρα θα μπεις στον παράδεισο.
Κανείς δεν περιμένει να τον σώσουν, ντόκτορ, απλά κάποιοι προσμένουν να αποσαφηνιστεί ο ρόλος που θα παίξουν, ενώ κάποιοι άλλοι δεν φαντάζονται ότι έχουν ρόλο. Για βοήθεια μιλάμε δεν είμαστε σε παθητική αναμονή.
Έχουμε ρόλο και θα τον παίξουμε, όταν έρθει η ώρα.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
"Δικοί τους" υπάρχουν πολλοί και προσπαθούν να δημιουργήσουν τις συνθήκες για να γίνει αυτό που αναρωτιέσαι.
Ενδιαφέρον. Και πώς το κάνουν αυτό;
quote:Ναι αλλά πώς του την στέρησαν;
Είπαμε ντόκτορ... διότι του την στέρησαν.
quote:Για να δούμε πόσο καιρό θα κάνει για να έρθει αυτή η ώρα...
Κανείς δεν περιμένει να τον σώσουν, ντόκτορ, απλά κάποιοι προσμένουν να αποσαφηνιστεί ο ρόλος που θα παίξουν, ενώ κάποιοι άλλοι δεν φαντάζονται ότι έχουν ρόλο. Έχουμε ρόλο και θα τον παίξουμε, όταν έρθει η ώρα.
quote:
Ενδιαφέρον. Και πώς το κάνουν αυτό;
Αν δεν δηλώσεις υπεύθυνα και κατηγορηματικά με ποιούς είσαι, δεν μπορώ να σου πω...![]()
![]()
![]()
Μπορεί να πας και να τα πείς!!1![]()
![]()
![]()
quote:
Ναι αλλά πώς του την στέρησαν;
Ακόμη του την στερούν μέσω της "εκπαίδευσης".
Θα τα πούμε εκτενέστερα αργότερα που θα έχω χρόνο, διότι τώρα φεύγω πάλι.....

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
quote:
Ενδιαφέρον. Και πώς το κάνουν αυτό;Αν δεν δηλώσεις υπεύθυνα και κατηγορηματικά με ποιούς είσαι, δεν μπορώ να σου πω...
Μπορεί να πας και να τα πείς!!
Ε τότε άστο, ας μη βάλουμε σε κίνδυνο αυτό που κατάλαβες εσύ αλλά δεν το κατάλαβαν οι δρακονιανοί φίλοι σου