- Ιησους Χριστος-Χριστιανισμος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Ο Χριστιανισμός φίλε μου δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια Ιουδαϊκή αίρεση που επιβλήθηκε με τη βία από τους Ρωμαίους και στηρίχτηκε σε ένα μάτσο παραμύθια που γράφτηκαν για τους αγράμματους χωρικούς της Συρίας του 2ου αιώνα.
Τώρα, το ότι σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν τις ανοησίες και τις φαντασίες των ανώνυμων ευαγγελιστών σαν "κορωνίδα των θρησκειών" είναι ενδεικτικό της πνευματικής λοβοτομής όπου τους οδήγησε η εν λόγω αίρεση (η οποία λοβοτομή εν πολλοίς είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη στο συγκεκριμένο μαντρί).

macedon
Μην το παίρνεις τόσο στα σοβαρά.
κι εφόσον εχεις κουμπάρα, επομένως εχεις μπει κι εσύ στην εκκλησία για να παντρευτείς, αρα τήρησες
(αν όχι το θρησκευτικό) το εθιμοτυπικό
Αν πραγματικά θέλεις να βαφτίσεις το παιδάκι να το κάνεις,
το γεγονός αυτό είναι δεν είναι τίποτα άλλο απο ένα ακόμα σκαλοπάτι παραπάνω στο δεσμό με αυτή την οικογένεια
(οπου υποτίθεται οτι σέβεσαι κι αγαπάς)
κι ασε κατά μέρους τους ρασοφόρους ...
τα έθιμα ετσι προστάζουν , κι ασε το μπόμπιρα όταν μεγαλώσει να "διαλέξει"... ![]()

quote:
Οπως ειπες dominic976 είσαι ακόμα μπερδεμένος απ'οτι βλεπω,κι εφόσον εχεις κουμπάρα, επομένως εχεις μπει κι εσύ στην εκκλησία για να παντρευτείς, αρα τήρησες
(αν όχι το θρησκευτικό) το εθιμοτυπικόΑν πραγματικά θέλεις να βαφτίσεις το παιδάκι να το κάνεις,
το γεγονός αυτό είναι δεν είναι τίποτα άλλο απο ένα ακόμα σκαλοπάτι παραπάνω στο δεσμό με αυτή την οικογένεια
(οπου υποτίθεται οτι σέβεσαι κι αγαπάς)
κι ασε κατά μέρους τους ρασοφόρους ...
τα έθιμα ετσι προστάζουν , κι ασε το μπόμπιρα όταν μεγαλώσει να "διαλέξει"...
Μα "Μπόμπιρας" ηταν και ο ίδιος Αιθεροβάμμων κάποτε και τώρα πιά μεγάλωσε και "διαλέγει"..."διαλέγει" να αποστασιοποιηθεί απο την εν λόγω διαδικασία και τελετουργικό , ως αποτέλεσμα των όσων πλέον ως άνθρωπος θεωρεί ως "ορθά"....και έχω την αίσθηση ότι λειτουργώντας όλοι μας κατ'αυτόν τον τρόπο , στην ουσία στηρίζουμε αυτό που δεν θεωρούμε ως "ορθό" ή "αληθές"...
Φαντάζομαι ότι οι γονείς του παιδιού θα σταθούν ώριμα πάνω στην επιλογή του φίλου μας και δεν θα τον κατηγορήσουν , αντιλαμβανόμενοι τις προσωπικές θέσεις του και την εν γένει στάση που πλέον θέλει να τηρήσει!!!
Τις προσωπικές μας επιλογές και στάσεις θεωρώ ότι πρέπει να τις αποδεικνύουμε εμπράκτως...
Αυτή είναι η δική μου άποψη , όσο και σκληρή και να εμφανίζεται...διαφορετικά θεωρώ ότι αυτο-κοροϊδευόμαστε!!!
Ωστόσο θεωρώ επίσης ότι αυτές οι επιλογές είναι όντως δύσκολες και πολλές φορές δημιουργούν σοβαρά θέματα στους επιλογείς τους , οπότε θεωρώ ότι η επίσημη πολιτεία θα πρέπει να πάρει θέση , δηλώνοντας ότι όπως και οι γάμοι , έτσι και οι βαπτίσεις μπορούν ενδεχομένως να γίνονται σε Δημαρχεία και ότι θεωρούνται απόλυτα έγκυρες , ασχέτως τι θα πεί ή δεν θα πεί η εκκλησία , στο κάτω κάτω δεν χρωστάει τίποτα κανένα παιδάκι να λιβανίζεται με το ζόρι και να τραβάει όσα τραβάει στην κολυμπήθρα...
..και οι γονείς να χρεώνονται σχεδόν μια περιουσία!!!
Είναι θέμα!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Απλά ως επισήμανση για τους φίλους που ίσως έχουν χάσει επεισόδια![]()

Για τον anti-lps το ξέρουμε.
Μήπως για τον...κουμπάρο?![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣΓια τον anti-lps το ξέρουμε.
![]()
![]()
![]()

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΕΥΠΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ....
ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ....
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
"Δάσκαλε, ο νους μου είναι ταραγμένος. Σε παρακαλώ ηρέμησέ τον"
Ο Δάσκαλος του απάντησε:
- "Βεβαίως και θα σε βοηθήσω. Φέρε μου τον εδώ, να τον ηρεμήσω"
Ο μαθητής απορημένος του είπε:
- "Μα... δεν τον βρίσκω"
- "Είδες που ηρέμησε..." του απάντησε ο Δάσκαλος.
αλλά και...
Tria capita exsculpa sunt,unum intra alterum et alterum supra alterum

quote:
αφου βαλατε το θεμα στο αχλαδοτυρο παρτε και τα αχλαδοτυρια σας
ετσι
Αχλάδια είδα, αλλ' άμα σου πω οτι δεν είδα πουθενά τυρί....
(πάντως και οι ... πρώτες φωτό....
)
* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
quote:τα αχλαδια με τα αχλαδια και το τυρι με τα τυρια
Αχλάδια είδα, αλλ' άμα σου πω οτι δεν είδα πουθενά τυρί....
quote:ευχαριστω και χαιρομαι που σου αρεσαν.
(πάντως και οι ... πρώτες φωτό....
και επειδη δεν βρηκα ξυδι εφερα λεμονια

Ένας μαθητής του ΖΕΝ πήγε κάποτε σε έναν δάσκαλο και του είπε αναστατωμένος:
"Δάσκαλε, ο νους μου είναι εξαφανισμενος. Σε παρακαλώ βρες τον"
Ο Δάσκαλος του απάντησε:
- "Βεβαίως και θα σε βοηθήσω. Φέρε μου τον εδώ, να τον βρω"
Ο μαθητής απορημένος του είπε:
- "Μα... δεν τον βρίσκω"
- "τοτε να στελνεις θεματα στο μεταξυ τυρου και αχλαδιου..." του απάντησε ο Δάσκαλος.

we'll all take turns
i'll get mine, too
quote:
ΧΜ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ ΔΝ ΛΕΩ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΝ ΕΝΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΙΔΙΕΤΑΙΡΑ Η ΛΕΥΚΗ....
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΕΥΠΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ....
ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ....
τωρα αυτο ηταν αποψη που ταιριαζει στα τυρια?
αν δεν μπορει καποιος να ξεχωρισει το σοβαρο με το ελαφρυ τοτε εχει προβλημα ζυγοσταθμισης

we'll all take turns
i'll get mine, too
quote:
τα αχλαδια με τα αχλαδια και το τυρι με τα τυρια
Μπα, μάλλον το τυρί είναι σε μορφή κρέμας (σώς)
και εμφανίζεται στις follow-up φωτό...
* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
Απάντηση δεν πήρα, μα δεν την περιμένω άλλωστε…
Όμως τώρα έχω νέες απορίες και -σαν μικρό παιδάκι που είμαι, πρέπει να τις μεταφέρω, μήπως και μάθω κάτι…
Γιατί, φίλτατε thoth, ένιωσες υπεύθυνος? Για την τροπή του θέματος, πριν κυλήσει στο Αχλαδότυρο ή για την τροπή του μετά την πρώτη σου δημοσίευση σε αυτό?
Πάντως, για κάποιο που έχει αυξημένο το αίσθημα της ευθύνης, γρήγορα αδιαφόρησες…
…αλλά μήπως αδιαφόρησες επειδή δεν θίχτηκες προσωπικά?
Όσο για τον οίκτο σου, δεν τον καταλαβαίνω και δεν τον έχω ανάγκη, όμως οφείλω να σε ευχαριστήσω για τα ειλικρινά σου συναισθήματα…
Η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική έχουν ανάγκη την φαντασία και την δημιουργικότητα, όπως τα φυτά των ήλιο… το ίδιο και η συγγραφή των ανθρώπινων συναισθημάτων και εμπειριών… τώρα αν σε κάποιο από αυτά βλέπεις την γραφικότητα που «ένιωσες» θα πρέπει να αναρωτηθείς για τα… συναισθήματα σου…
Τέλος, σε ευχαριστώ, δάσκαλε thoth, που πιστοποιείς ότι είμαι ον, που υπάρχω, που ζω, που είμαι παρούσα, που δεν είμαι μια σκιά στο πραγματικό κόσμο, ένα φτωχό ομοίωμα ανθρώπου…
…μετά από όλα αυτά μπορείς να ξαναγυρίσεις στις ασκήσεις υπομονής και κάποια στιγμή θα επιτύχεις την κατάκτηση του στόχου σου… καλή σου επιτυχία… εκ βαθέων…
Και αν αποφασίσεις να μου απαντήσεις, σε παρακαλώ να μην κομματιάσεις τη δημοσίευση μου κατά όπως βολεύει... δεν μου αξίζει και δεν σου ταιριάζει...
Αν το έσβησες ένα φιλί.
Αν το αποθηκεύσεις ένα ραντεβού
μετά πέρασα στη φάση του ενδιαφέροντος...
μετά ένιωθα υπεύθυνος...
μετά στο στάδιο της αδιαφορίας...
κατέληξα στον οίκτο...
και νομίζω ότι αρχίζω να νιώθω
την αύρα της γραφικότητας...
μεγάλη η χάρη μας που ασχολείσαι μαζί μας...
τι έγινε οι "άλλοι" τα βρήκαν μπαστούνια?
αυτό ήταν ό,τι καλύτερο βρήκες να πεις?
κρίμα...
ούτε εσύ τον βρίσκεις έ?
είναι φαίνεται που θα ηρέμησε...
το έχω ξαναπεί...
όταν δεν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη, δεν βαράμε τον καθρέφτη (ασε που άμα σπάσει είναι γρουσουζιά), το κεφάλι μας στον τοίχο βαράμε
Θηλυκά, Galadriel
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΤΣΙ:
ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΠΟΥ:
1. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΑΣΤΑ
2. ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΦΘΑΛΜΟ...
3. ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ
4. ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ
5. ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ
6. ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ PENTHOUSE![]()
![]()
![]()
![]()

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
μ'αρέσουν οι αυθεντικοί άνθρωποι...
που ξέρουν να αγαπάνε
που ξέρουν να σκέφτονται
που ξέρουν να ζητάνε συγνώμη
που ξέρουν να είναι ζωντανοί
που δεν κρύβονται πίσω από τίτλους μεγαλοπρέπειας
που δεν χρησιμοποιούν τις διαχειριστικές τους ιδιότητες για να τα βάλουν με ότι δεν μπορούν καν να φτάσουν
οι υπόλοιποι μου είναι αδιάφοροι...
να 'σαι καλά για την φωτογραφία... είχε μεγάλη πλάκα..![]()
Θηλυκά, Galadriel
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!