ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ιησους Χριστος-Χριστιανισμος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ιησους Χριστος-Χριστιανισμος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

skartados67 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
31/05/2005, 12:13:20
Λαθος κουμπι

Edited by - Ostria on 31/05/2005 12:16:13

31/05/2005, 12:15:19
quote:

quote:
Δεν μπορώ να πω ότι δεν συμφωνώ, δηλαδή η κεφαλή είναι πάντα η πιο χρήσιμη. Όμως για να είναι σίγουροι δεν θα έπρεπε να τους καθαρίσουν όλους;;;; (Θυμίζω καθόλου τον Μακιαβέλι;)

Ο Μύθος της Λερναίας Ύδρας παρουσιάζει ακριβώς αυτό ότι δεν πρέπει μόνο να κόψεις το κεφάλι αλλά και να καυτηριάσεις την πληγή...

Σωστό αλλά άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε! Και τα σφάλματα πληρώνονται αργά ή γρήγορα. Αν και στην περίπτωσή τους μάλλον καλό τους έκανε παρά κακό. (τυχαία πρέπει να τους βγήκε)
Κατάφεραν να διαδώσουν μέσω του Χριστιανισμού την εβραϊκή μυθολογία σε όλο σχεδόν τον κόσμο (έτσι κι αλλιώς η θρησκεία τους δεν μπορούσε να σταθεί πουθενά αλλού) και ανήγαγαν τον "πολιτισμό" τους (έναν σχεδόν ανύπαρκτο πολιτισμό) σε υποκείμενο "σημαντικής μελέτης" μέχρι τις μέρες μας.

ΥΓ.Περιμένω απαντήσεις από τα παιδιά σε ένα ξένο αστρονομικό φόρουμ και θα βάλω και γω τα σχόλια τους. Είδομεν!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

GDS1Μέλος
31/05/2005, 12:16:39
"άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε"

Σωστό Σωστό

VELISSARIOSΜέλος
31/05/2005, 12:29:35
ΨΗΛΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩ Σ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΟΙΝΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ?ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜ ΟΤΑΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΚΑΙ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΝ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΑΔΑΜ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ.
31/05/2005, 13:03:51
Φίλε Σβάμπε,
Αν δεν κάνω λάθος, στο δεύτερο μήνυμά μου, υπάρχουν αναφορές στην Αγία Γραφή, δεν τις είδες;;;;

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την ευχή σου (καλομελέτα κι έρχεται), να είσαι καλά.
Πολύ φοβάμαι όμως πως η δική μου αγάπη προς τα παιδιά μου δεν θα μπορεί να συγκριθεί σε τίποτα με την αγάπη του Αιώνιου Πατέρα μας.

Φιλικά όπως πάντα

31/05/2005, 13:17:29
Για τον Αδάμ, την Εύα, το φίδι κλπ δεν βάζετε ένα καινούργιο θέμα του στυλ "Παλαιά Διαθήκη και επίμαχα εδάφια;" (αν και πρέπει να υπάρχει και παλιότερο σχετικό). Εχει ενδιαφέρον αλλά δεν έχει άμεση σχέση με το κυρίως θέμα.

-Arthur C. Clarke-

GDS1Μέλος
31/05/2005, 13:32:24
ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ ΠΕΙΡΑΜΕ ΚΑΡΔΙΑΑΑΑΑΑΑ
(Τ. Βοσκοπουλος)