- Είναι το γέλιο μέρος της καθημερινής μας ζωής έτσι ,όπως ,όσο, πρέπει; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Γέλιο, χαμόγελο, ευχή κι ελπίδα.
Είδα στα μάτια σου ένα άσβεστο υπέροχο και λαμπερό φως.
Κι είπα να μην σε χάσω, ν΄αγγίξω τις πτυχές του νου και του κορμιού σου, της καρδιάς αν θες, της ύπαρξής σου ολόκληρης.
Κι αν απομακρύνονται οι άνθρωποι εγώ θα σε κρατήσω πολύτιμο
χαμόγελο στα χείλη μου. Φωνή του δειλινού.
Θέλω να σε θυμάμαι σαν την πρώτη λάμψη της αυγής.
Να σε φιλώ με μιά στοργή που θα σε τρελλαίνει.
Με ένα πάθος απέραντο που δεν θα πάψει να ξημερώνει όσο εγώ ζω,
όσο εσύ ανασαίνεις...
Γέλιο χαμόγελο ευχή κι ελπίδα.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φως αναβλύζεις,και με στηρίζεις,μη με σαστίζεις
μεθώ στη θεική σου γαλήνη,το ίσως είναι μιά φυγή,μην μου ξεφεύγεις λοιπόν γιατί είναι άδικο.Αντίκρυσέ με.Το θέλω είναι μιά αρχή.Εσύ μιλάς γιά το παρόν,κι εγώ γιά αύριο.
Galdriel

in God we trust
quote:Καλή μου, τον τελευταίο καιρό δεν γελώ και πολύ. Μ΄αρέσει που άνοιξα τέτοιο θέμα ενώ είμαι στις γκριζόμαυρες φάσεις μου.
Aφροδίτη μου σήμερα είχα ανάγκη να καταθέσω ένα τεράστιο :
Galdriel
Ωστόσο ένα τόσο γλυκό χαμόγελο μου έφτιαξε τη νύχτα. Αύριο ίσως θα είμαι περισσότερο γελαστή.
Υπομονή θέλει. Η υπομονή άλλωστε είναι μιά δύναμη αιωνιότητας.
΄Ωπα, βρήκε το γελάκι...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Τα χέρια μου ντυθήκαν τα δικά του,ταξίδεψα στη λήθη του θανάτου,και της ζωής, φιλί βροχής.Πριν μέρες γνώρισα τα δάκρυά του, κι ας είχε όλο τον κόσμο χάρισμά του,και άντρας,και τραγούδι, και παιδί,δεν ήξερα πως κλαίνε κι οι Θεοί!!!
quote:
Μιά ωρα γέλιου αρκεί να καούν 500 θερμίδες.
Τότε γιατί όσοι γελάνε πολύ είναι ως επί το πλείστον χοντρούλια;
Απαραίτητη διευκρίνηση: Τ' αγαπάω εγώ τα χοντρά...
![]()
Ζ.- (79 κιλά και 500 γραμ. σήμερα το πρωί, γμ την αδικία μου γμ)
Ίσως γιατι γελάνε με ανοιχτό το στόμα?????
!!
Χαμογελώ αντίκρυ στων ματίων της ψυχής σου.................
-/![]()
Better to save the mystery than surrender to the secret..
quote:
Χαμογελώ αντίκρυ στων ματίων της ψυχής σου.................
Kι η ψυχή μου ευφραίνεται !
(Aλήθεια σου λέω)
![]()
Z.-
το γελιο ειναι υγεια σωματος, ψυχης και ενδειξη καθαριου πνευματος!
ποτε μην πγιγεις το γελιο σου ειναι σαν να σκοτωνεις την χαρα σου...
ο τροπος που γελα ο καθε ανθρωπος φανερωνει τις θωρακισεις που καποιοι του επεβαλαν στη ψυχη!!!
αν λοιπον οπως συχνα λεγεται οτι τα ματια ειναι ο καθρεφτης της ψυχης τοτε το γελιο μας ειναι ο ηχος της!
quote:΄Ομορφο το τελευταίο. Κι εγώ περίμενα αυτό το γέλιο της ψυχής αλλά ήρθε και χάθηκε γρήγορα. Εύχομαι από εσένα να μην χαθεί ποτέ.
χρονια περιμενα να κανει καποιος την ψυχη μου να χαμογελασει.....τα χειλη μου τα κανανε πολλοι την ψυχη μοναχα ενας........
αν λοιπον οπως συχνα λεγεται οτι τα ματια ειναι ο καθρεφτης της ψυχης τοτε το γελιο μας ειναι ο ηχος της!
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Τα χέρια μου ντυθήκαν τα δικά του,ταξίδεψα στη λήθη του θανάτου,και της ζωής, φιλί βροχής.Πριν μέρες γνώρισα τα δάκρυά του, κι ας είχε όλο τον κόσμο χάρισμά του,και άντρας,και τραγούδι, και παιδί,δεν ήξερα πως κλαίνε κι οι Θεοί!!!
Η ζωή είναι ο δισταγμός ανάμεσα στο θαυμαστικό και το ερωτηματικό.Σε περίπτωση αμφιβολίας υπάρχει η τελεία!
quote:Τέλειο.
Ένα χαμόγελο δε στοιχίζει τίποτα.Κι όμως είναι πολύτιμο.Πλουτίζει εκείνος που το δέχεται,χωρίς να πτωχαίνει εκείνος που το δίνει.Κανένας δεν είναι τόσο πλούσιος για να μην το έχει ανάγκη και κανείς τόσο φτωχός για να μην το αξίζει.Δεν δανείζεται,δεν κλέβεται,δεν αγοράζεται γιατί είναι κάτι που έχει αξία μονάχα τη στιγμή που δίνεται.Και αν καμιά φορά συναντήσεις κάποιον άνθρωπο που δεν σου χαρίζει το χαμόγελο που αξίζεις,στάσου γενναιόδωρος και δώσε του το δικό σου.Γιατί κανείς δεν έχει τόση ανάγκη απ'το χαμόγελο όσο εκείνος που δε μπορεί να το δώσει στους άλλους.Η ζωή είναι ο δισταγμός ανάμεσα στο θαυμαστικό και το ερωτηματικό.Σε περίπτωση αμφιβολίας υπάρχει η τελεία!
Μα δεν φταίει πάντα αυτός που είναι δακρυσμένος.
Ούτε τα τεράστια δίχτυα που τον φυλάκισαν μέσα τους και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Φταίνε οι αόρατες παγίδες.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Το γελιο δεν ειναι μονο μερος της καθημερινης μου ζωης αλλα ειναι η ζωη μου.
Οταν αντιμετωπιζεις τα παντα με ενα χαμογελο βρισκεις την δυναμη να συνεχισεις...
Σου προσφερει την δυναμη να αντιμετωπιζεις τα παντα απο την θετικη πλευρα τους. Και μην ξεχνατε απο το μεγαλυτερο κακο παντα γεννιεται και ενα καλο....
Live your life to the max and laugh your way through it....