ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Secondborn30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
BLIND GUARDIANΜέλος
26/09/2003, 14:21:01
quote:

quote:
Αραγε, θα μπορούσε μια ερευνητική ομάδα να πάρει άδεια "κλεισίματος" και "φρούρισης" του χώρου του σπηλαίου, γιά ένα συγκεκριμένο διάστημα, για να μπορέσει να ολοκληρώσει με την ησυχία της κάποιες συγκεκριμένες έρευνες;

Mα τι λες τώρα? Στην Ελλάδα βρισκόμαστε...

Αλήθεια βλέπει κανείς τις εικόνες του blind guardian γιατί εγώ δε τις βλέπω... μάλλον πρέπει να κάνω καμμιά ρύθμιση...

"Τάδε έφη Avallon"

Εχεις δικιο κατι λαθος εχω κάνει θα προσπαθισω να τις ξανανεβασω. Ειναι εικονες αππο την τελευταια μοθ επισκεψη στο βουνό

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......

BLIND GUARDIANΜέλος
26/09/2003, 16:16:32
Φιλε ΜΙΒ και φιλε Νταβέλη 666. ΤΟ θέμα μου μυρίζει αυτό που είχα πάθει και εγώ το 93 με το τζιπ και τον τύπο με το σκύλο που μου είχε πει να φυγω γιατι πρόκειται για στρατιωτική ζώνη. Σας παραθέτω τι είχα γραψει σε παρεμφερη τοπικ. "ΚΑΛΙΣΠΕΑ ΡΟΑΗΙΜ. ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 93 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 28/6/1993 ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ 3 ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΑΝΕΩΟΘΜΕ ΣΤΙΝ ΣΠΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΟΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΟΡΙΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΥΧΙΣΗΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΠΙΛΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΙΝ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΖΙΠ (ΛΑΝΤ ΡΟΒΕΡ ΠΑΛΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ) ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΙ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ. ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΝΕΝΑΙΚΟΥ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΨΙΛΟ ΦΟΒΙΘΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ(10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ) ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 29 (ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΛΤΕΡ) Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΖΟΥΛΗ ΠΙΤΣΟΥΛΗ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΔΥΟ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΔΟΤΑΣ ΛΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΠΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΓΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΌΓΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΉΣ ΖΩΝΗΣ. ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΑΜΕ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΑΛΛΑ ΕΓΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η ΚΑΠΟΙΟ ΓΑΥΓΙΣΜΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΣΧΥΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ. ΣΤΗΝ ΣΠΙΛΙΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΑΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΟΙΤΑΖΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΣΤΟ ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΚΟΝΤΑ ΕΝΙΩΘΑ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΦΟΒΟ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΜΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΕ. ΑΥΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΕΡΗ ΣΤΕΙΛΕ ΕΜΑΙΛ."

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......

26/09/2003, 16:55:53
Φίλε BLIND GUARDIAN, ίσως και να ήταν εφικτό αν βέβαια η ομάδα που θα ζητούσε την άδεια είχε "επιστημονικό" προφίλ, δηλαδή επιστήμονες, καθηγητές μαζί με τους φοιτητές τους κλπ.

Αυτό που είπες για τα "ολογράμματα" μου ακούγεται λίγο εξωφρενικό. Εκτός του ότι τέτοια τεχνολογία είναι τεχνολογία αιχμής, μου φαίνεται ακόμα πιό δύσκολο να ενεργοποιηθεί σε ανοιχτό μη ελεγχόμενο χώρο.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

terpandrosΜέλος
26/09/2003, 17:05:55
φιλε ενδοραμα οταν εχεις ενα θεμα για το οποιο εχουνε γραφτει σαυτο το φορουμ 23 σελιδες και αναλυουν τα παντα και καποια ατομα οπωσ ο Νταβελης666 μας κανουν καταθεση ψυχης και υπερ του δεοντως αναλυση για τα παντα οσα εχουν σχεση με το βουνο .Καιερχετε και σου γραφει ο αλλος
1) δουλευουν ΓΙΑ δεν δουλευουν τα ρανταρ
2) αγορασα καινουργιο μηχανακι
3) ειναι επικυνδινο να τριγυρνας βραδυ?
κλπ
συμπερενω οτι το ατομο δεν σεβεται πρωτα απολα τα μελη του φορουμ που κανουν αυτη την πανεμορφη συζητηση-αναλυση-ιστορικη αναδρομη για την πεντελη και φυσικα το βουνο αλλα και μας που διαβαζουμε αυτα που εγραψε με τον τροπο που τα γραψε.
αυτα

innerfearΝέο Μέλος
26/09/2003, 17:23:53
ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟΥ ,ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ!

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ!ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

endoramaΜέλος
26/09/2003, 20:23:03
για τα ρανταρ θα μπορουσε να το δει αλλα τι σχεση εχουν το μηχανακι και η ασφαλεια το βραδυ? γραφει κανενας στο θεμα για μηχανακια στην πεντελη? ειναι κακο να ξερεις σιγουρα αν ειναι ασφαλες το μερος η οχι? ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του για το ποσο ασφαλες ειναι να πηγαινεις στην πεντελη

καλο θα ηταν παντως κατα την γνωμη μου να μην πηγαινει κανενας το βραδυ μονος του στο βουνο (εως και να αποφευγει της νυχτερινες περιπλανησεις) και ας λεει ο καθενας οτι θελει γιατι το βραδυ ισχυουν αλλοι "νομοι" και καταστασεις το ξερω απο προσωπικη μου εμπειρια.καλο παντως θα ηταν να σταματησει εδω αυτη η συζητηση γιατι χαλαμε το θεμα.

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

thothΙδρυτικό Μέλος
26/09/2003, 21:39:25
Μετά την παράκληση του δημιουργού του topic, του Νταβέλη666, και αφού το θέμα πλέον έχει φτάσει στην 28η σελίδα του, με αποτέλεσμα να γίνει... δυσκίνητο και τεχνικά και "διαλεκτικά", κλειδώνω το topic.

Ήταν ένα πολύ όμορφο και δυνατό topic και μας επέτρεψε να γνωρίσουμε καλύτερα αυτό το μαγικό όρος και την ιστορική σπηλιά του. Για αυτό ευχαριστούμε τον Νταβέλη666 για την ευκαιρία που μας έδωσε και για τις σημαντικές γνώσεις που μας πρόσφερε.

Βέβαια μπορεί να ανοιχτεί ξανά ένα τέτοιο θέμα αν το θέλει κάποιο μέλος και νομίζει ότι κάτι πρέπει να προσθέσει.

Αλλά αυτό το topic... "πεθαίνει" πλήρες ημερών και αριθμών μηνυμάτων και του ευχόμαστε να το διαβάσουν και χιλιάδες άλλα μέλη στο μέλλον.

Καληνύχτα... "Όρος Πεντελικόν"

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Ntavelis666Μέλος
13/12/2003, 23:30:55
Γειά σας !

Δεν ξέρω τι ακριβώς με ώθησε να πάρω την απόφαση να ανοίξω πάλι το τόπικ αυτό. Η σκέψη μου έχει αλλάξει πολύ τελευταία. Το σίγουρο πάντως, είναι οτι μου λείψατε όλοι αφάνταστα και τόσο καιρό μακριά σας, δε λέω, μου "κόστισε". Βέβαια, δεν μπορώ να πώ οτι είμαι ιδιαίτερα περήφανος για την δημιουργία αυτού του θέματος, μιάς και οι περισσότερες σελίδες δεν είναι, παρά διαμάχες, τσακωμοί και "θαψίματα". Θα'θελα παρόλα αυτά να επανορθώσω.

Χαιρετώ όλους τους ανθρώπους που έγραψαν εδώ μέσα στο παρελθόν, προσφέροντας γνώση και όχι συκοφαντίες και ύβρεις. Τους ευχαριστώ.

Ένας μεγάλος, εγκάρδιος χαιρετισμός στο τόπικ της Ιερής Πάρνηθας και σ΄όλους τους ανθρώπους που γράφουν μέσα σ'αυτό.

Thoth και Admin, ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ που εισακούστηκε η παράκληση μου.

Με εκτίμηση και ελπίδα για επανένωση
Νταβέλης666

ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ

endoramaΜέλος
13/12/2003, 23:34:01
γεια σου φιλε μου

το εβλεπα και δεν το πιστευα

χαιρομαι που λειτουργει ξανα το θεμα σου

ελπιζω να παραμεριστουν τα φτυαρια και να εχουμε εναν

ευχαριστο διαλογο

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it