- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
DIAVASA PIO PANW APO ENAN ALLO FILO TOU SITE OTI EIXE PAEI KAI AYTOS ME TON SKYLO TOU KAI OTI APO THN MESH TOU SPILEOY KAI META DEN KATEVENE ME TIPOTA TO SLYLI.TA DIKA MAS KATEVIKANE XWRIS TIN PARAMIKRH ANTIDRASI KAI MALLISTA TRIGYRISAME SE OLOI THN SPILIA.
Το δικό μου το σκυλί δεν κατέβαινε. Τα δικά σας μια χαρά ε;
Τι να σου πώ; Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι υπάρχει έντονα το στοιχείο της περιοδικότητας στην Πεντέλη γενικότερα.
Πάντως χαίρομαι που δεν φοβήθηκαν τα κακόμοιρα τα σκυλάκια σας.
Φιλικά

quote:αυτης της αποψης ειμαι και εγω αλλα απο οτι ξερω για την παρνηθα υπαρχουν φορες που εχω την αισθηση οτι εκατονταδες ματια παρακολουθουν καθε μου κινηση,εμφανιση σκιων και αλλα παραξενα φαινομενα και αλλες φορες τιποτα απο ολα αυτα εκτος απο την υπεροχη αισθηση που σου προσφερει το δασος το θεμα ομως ειναι τι ειναι αυτο που προκαλει την εκκινηση αυτης της περιοδου και τον τερματισμο της μηπως εχει να κανει με την παρουσια του ανθρωπου? δηλαδη μηπως ο ανθρωπος επηρεαζει με καποιο τροπο τον διακοπτη που ανοιγει και κλεινει τα φαινομενα?
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι υπάρχει έντονα το στοιχείο της περιοδικότητας στην Πεντέλη γενικότερα
και πολυ σωστα θα μου πειτε οτι τα φαινομενα αυτα δεν γινονται μονο οποτε ειναι παρων καποιος ναι αλλα αυτο δεν το ξερουμε και φυσικα δεν ξερουμε τι θεοτρελα πραγματα γινονται οταν δεν υπαρχει κανενας στην περιοχη ολα αυτα βεβαια ειναι θεωριες αγαθοτατες αλλα μου αρεσει να κοιταζω και της πιο απιθανες εκδοχες.
αληθεια σκεφτηκε κανενας να εγκαταστησει καμερα στην σπηλια του νταβελη ωστε να δει τι γινεται οταν "ο λυκος δεν ειναι εδω?" το πιθανο βεβαια σε αυτη την περιπτωση ειναι να αρπαξει την καμερα καποιος καλοθελητης
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
Edited by - BLIND GUARDIAN on 25/09/2003 14:29:31
quote:quote:
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι υπάρχει έντονα το στοιχείο της περιοδικότητας στην Πεντέλη γενικότερα
αληθεια σκεφτηκε κανενας να εγκαταστησει καμερα στην σπηλια του νταβελη ωστε να δει τι γινεται οταν "ο λυκος δεν ειναι εδω?" το πιθανο βεβαια σε αυτη την περιπτωση ειναι να αρπαξει την καμερα καποιος καλοθελητης
Κάτι τέτοια τείνω να πιστεύω και εγώ. Δεν ξέρω αν οφείλεται στην παρουσία των ανθρώπων (μήπως έτσι όμως δίνουμε μεγαλύτερη σπουδαιότητα στην παρουσία μας, βαυκαλιζόμενοι;)
Πιστεύω ότι θα είχε ενδιαφέρον η παραπάνω πρόταση, απ ότι θυμάμαι κάτι τέτοιο έγινε με ένα μαγνητόφωνο παλιότερα.
Αραγε, θα μπορούσε μια ερευνητική ομάδα να πάρει άδεια "κλεισίματος" και "φρούρισης" του χώρου του σπηλαίου, γιά ένα συγκεκριμένο διάστημα, για να μπορέσει να ολοκληρώσει με την ησυχία της κάποιες συγκεκριμένες έρευνες;
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 23/09/2003 11:05:11
AN KATALAVA KALA TO ARXAIO MONOPATI EINAI AUTO STA DEXIA MAS OPOS PAME STHN SPILIA POU KATEVENI KATW KAI KAPOU EKEI EINAI KAI H DEUTERH ME THN OPOIA H EISODOS THS KRYBETE APO ENA PEUKO?
THA HTHELA NA MATHW AN FUSIKA XEREI KANEIS NA MOU PEI GIA KAMIA SPILIA STHN PARNHTHA MIAS KAI LEW NA PAW VOLTOULA THN KYRIAKI.
EUXARISTW POLY .
FILIKA NIKOS.
Τον πρωθυπουργό ενημέρωσε το πρωϊ η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας για το δασικό νομοσχέδιο. Ο υπουργός Γεωργίας δήλωσε οτι στόχος του νομοσχεδίου το οποίο γίνεται κατ' επιταγή του νέου Συντάγματος είναι η προστασία των δασών, η οριοθέτηση όλων των εκτάσεων που είναι δάσος και η απόλυτη προστασία τους.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ...
Αποχαρακτηρισμός δασών. Έγκλημα κατά της φύσης και της κοινωνίας, που μεθοδεύεται με τον αποχαρακτηρισμό 6.5 εκατομμυρίων στρεμμάτων δασών και δασικών εκτάσεων.
Σε μία χώρα που χρόνο με τον χρόνο χάνει τεράστιες ποσότητες πολύτιμου εδάφους, εξαιτίας της αποδάσωσης και της εκτεταμένης διάβρωσης που αυτή προκαλεί, αντί η πολιτεία να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη διασφάλιση και προστασία του φυσικού κεφαλαίου, εμπορεύεται και εκχωρεί τα δάση, τον σπουδαιότερο φυσικό πόρο.
Κερδισμένοι από τον επερχόμενο εφιάλτη, δεκάδες χιλιάδες καταπατητές δημόσιας δασικής γης και περισσότεροι επίδοξοι οικιστές των δασών που περιμένουν στις λίστες αναμονής των οικοδομικών συνεταιρισμών.
Χαμένη, η ελληνική κοινωνία και κυρίως οι μελλοντικές γενιές, που θα πρέπει να τα καταφέρουν να ζήσουν σε μια μεταλλαγμένη χώρα, χωρίς την παρουσία των ...«ενοχλητικών» δασών.
Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
Λυπάμαι...τα βουνά μας χάνονται και εμείς (χωρίς να βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω) μιλάμε για Βρίλ, υπερφυσικά φαινόμενα κ.ο.κ.
Κοινώς ΜΑΛ...ΖΟΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
quote:
Αραγε, θα μπορούσε μια ερευνητική ομάδα να πάρει άδεια "κλεισίματος" και "φρούρισης" του χώρου του σπηλαίου, γιά ένα συγκεκριμένο διάστημα, για να μπορέσει να ολοκληρώσει με την ησυχία της κάποιες συγκεκριμένες έρευνες;
Mα τι λες τώρα? Στην Ελλάδα βρισκόμαστε...![]()
![]()
Αλήθεια βλέπει κανείς τις εικόνες του blind guardian γιατί εγώ δε τις βλέπω... μάλλον πρέπει να κάνω καμμιά ρύθμιση...

Ούτε εγώ τις βλέπω τις εικόνες και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω γιά να τις δω... αν κάποιος ξέρει ας μας πει!
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
from us
quote:
Καλησπέρα κι΄απο 'μένα.
Θα ήθελα να συζητήσω μαζί σας για κάτι που με απασχολεί καιρό τώρα, αλλά δεν έτυχε μέχρι στιγμής να μιλήσουμε για αυτό.
Αναφέρομαι στο τι επιρροή έχει ασκήσει στον εσωτερικό μας κόσμο αυτό το Βουνό. Έχει τύχει και έχω μιλήσει με γεροντότερους (κατοίκους του Βουνού) για αυτό, και μου είπαν πράγματα που σου δίνεται η εντύπωση οτι μιλάνε για το Θεό τον ίδιο! Πιστεύω πως ένα ακόμα απο τα παράδοξα της Πεντέλης μας, είναι η πανίσχυρη επιρροή που ασκεί στην ψυχολογία μας. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω, αν το θέλετε και εσείς, να περιγράψετε εδώ τι νιώσατε (αν βέβαια νιώσατε) να εισβάλλει μέσα σας στην πρώτη επίσκεψη σας στην Πεντέλη αλλά και τι συνεχίζετε να νιώθετε. Αυτή η παράκληση ισχύει και για τους ανθρώπους που έγραφαν εδώ παλιότερα.
Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
Με εκτίμηση
Νταβέλης666
Υγεία και χαρά.
Το παραπάνω μύνημα του φίλου Νταβέλη, σαν να αγνοήθηκε φαίνεται από όλους.
Ή κανένας φαίνεται δεν αισθάνεται τίποτα όταν επισκέφτεται το βουνό !
Ή αυτά που ασισθάνεται είναι τόσο 'περίπλοκα" που δεν μπορούν να καταγραφούν.Αν αυτή η δυσκολία είναι υπαρκτή, θα βοηθούσε να ξεκαθαρίσει κανείς το πότε σκέφτεται και μετά αισθάνεται και το πότε αισθάνεται και μετά σκέφτεται.
Κάντε λίγο "debuging", βοηθάει στο να βρεθεί άκρη !
Φιλικά,
Ο Κένταυρος Χείρων
Σκοπός το μυνήματος μου είναι όλα αυτά που κατά καιρούς λέγονται και γράφονται για τα περίφημα "έργα" που γίνονται αυτό τον καιρό στο Σπήλαιο Νταβέλη. Και τι δεν έχουν ακούσει τα αυτάκια μου. Οτι το ΝΑΤΟ ξαναμπήκε πάλι στη Σπηλιά και οτι τα έργα του 77' συνεχίζονται, οτι είναι έργο των Σιωνιστών και άλλα τέτοια ανέκδοτα.
Απο την άλλη ακούω και διαβάζω χίλια δύο ανόητα σχόλια όπως το "μυστήριο" της βρύσης στη Σπηλιά, η "αινιγματική" εξέδρα, η "δήθεν" αναστήλωση των δύο ναϊδρίων, το "ύποπτο" μπάζωμα των καταπακτών κ.ο.κ Ας ηρεμήσουν για λίγο οι ανύσηχοι συνωμοσιολογοερευνητάδες μας, παλιοί και καινούριοι, και ας προσέχουν τι λένε και ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ γιατί δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις.
Ήθελα να'ξερα, όλοι αυτοί, έκαναν ποτέ τον κόπο να πάνε να βρούνε τους εργάτες, τον ίδιο τον προϊστάμενο των έργων και να τους μιλήσουν για όλα αυτά ; Όχι, παρά αρέσκονται να πλάθουν τις δικές τους ιστορίες, ίσως για να δώσουν λίγο παραπάνω μυστήριο στη ζωή τους και ένα ακόμα έναυσμα για το ξεκίνημα νέων συνομωσιολογικών σεναρίων εκεί που δεν χρειάζεται, γιατί πολύ απλά δεν συμβαίνει τίποτα απο όλα αυτά που διατυμπανίζουν.
Ένα πρωϊ, είχα την τύχη να μιλήσω με το "κεφάλι" των έργων. Τον ρώτησα για όλα αυτά διότι είχα και' γώ διάφορες απορίες και μεταξύ άλλων, μου είπε τα εξής σημαντικά :
1ον : Η βρύση δεν προορίζεται για να πλένουν τα χεράκια τους οι επισκέπτες και να πίνουν νερό, ούτε η ξύλινη εξέδρα προορίζεται για βάση φυλακίου καθώς έχει λεχθεί, αλλά και τα δύο χρησιμοποιούνται για διευκόλυνση των εργατών. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ.
2ον : Το τσιμεντένιο κτίσμα που βρίσκεται έξω απο το Σπήλαιο και που έκλεισαν με σιδερένια πόρτα, δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ "ΥΠΟΠΤΟ ΜΕΣΑ" παρά μόνο εργαλεία.
3ον : Το χώμα που ρίχτηκε στο δάπεδο ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΖΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΚΤΕΣ, αλλά για να προστευτεί το δάπεδο.
Αυτό τον καιρό, τα έργα αναστήλωσης ολοκληρώνονται και ήδη οι εργάτες, αρχίζουν να μαζεύουν τις μπετονιέρες, τις σκαλωσιές και τα συναφή.
Ο άνθρωπος αυτός μου μιλούσε με δέος για το Σπήλαιο και ο ίδιος μου έλεγε οτι θα κάνει οτι περνάει απο το χέρι του για να μην αλλοιώσει το χώρο απο τις επεμβάσεις του. Δεν πίστευα στα αυτιά μου όταν μου είπε : "Μεγάλη πληγή ο χριστιανισμός φίλε μου. Δεν μπορώ να πώ οτι αυτά τα εκκλησάκια είναι και οτι καλύτερο για αυτή την πανίερη Σπηλιά. Θα προτιμούσα να αναπαλαιώσω το Ιερό του Πανός παρά τούτα δώ τα εκκλησάκια." (!)
Και'δω που τα λέμε αυτά τα εκκλησάκια, παρόλη την περίεργη σκοτεινή, μεσαιωνική ατμόσφαιρα τους, το μόνο που καταφέρνουν είναι να υποβιβάζουν την Ιερότητα του Σπηλαίου.
Ευχαριστώ
Νταβέλης666
Το Μέγα Θηρίον
Φίλε μου Χείρων, καλές εξορμήσεις στην Πεντέλη !
Την Κυριακή που μας πέρασε,το πρωϊ, πηγαίνοντας πρός Κρύα Βρύση, είδα τρία άτομα με mountain. Αργότερα θυμήθηκα οτι και'σύ ασχολήσαι με το σπόρ. Ήσουν κάποιος απο αυτούς ;
Σήμερα το πρωί βρεθήκαμε με τον endorama στην Πάρνηθα. Σε κάποια στιγμή, λοιπόν, που βρισκόμασταν σε κάποιο σημείο στην ανατολική πλευρά του βουνού και είχαμε απέναντί μας την Πεντέλη, σε χαιρετήσαμε... λέγοντας οτι κάπου εκεί θα είναι ο Ntavelis666. Αλήθεια, ήσουν ;
Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
FILE M.I.B DEN TOUS EXW DEI EGW TOULAXISTWN POTE AUTOUS ALLA KAI APO THN ALLH TO VOUNO EINAI DHMOSIOS XWROS AN DEN KANW LATHOS.
FILIKA NIKOS.
Φίλε Μ.Ι.Β ( Man in Black ;;;) δεν έχω δεί ποτέ στη ζωή μου αυτούς τους τύπους που λές, αν και έχω κάτσει εκεί ατέλειωτα βράδυα μέχρι πρωϊας. Αυτό δε σημαίνει οτι σε αμφισβητώ, αλλά θα ήθελα να μας πείς αν θέλεις, σου 'χει τύχει εσένα κάτι τέτοιο, ή σε κάποιο γνωστό σου ; Πώς έμαθες κάτι τέτοιο ; Αν θές βέβαια, μας λές.
Πάντως και να υπάρχουν αυτοί οι τύποι, προσωπικά, καρφί δε μου καίγεται. Όταν βρίσκομαι εκεί, βρίσκομαι εντός έδρας οπότε ας πάρουν φόρα απο τα ραντάρ και.....
γεια σας παιδιά:)
1)τελικά δουλευοθνε για δεν δουλε΄υουν τα ρανταρ? σε σταματάνε?
2) που πεφτει ο καταράκτης που λεει ο νταβελησ?Εχω καινούργια μοτο και σκοπεβω να φέρω γυρα όλο τοβουνό:)))
3)είνα επικινδηνο να κυκλοφορας μονος το βραδι αργα? Εχω πάει πριν κάτι χρόνια με την παρέα του σχολειόυ αλλά πρωι, Τωρα πωσ ειναι?
Κατερίνα
be happy:)
eleos
καλο θα ηταν να μην ειρωνευομαστε της ερωτησεις καποιου γιατι δεν τα ξερει κανενας ολα και καποια στιγμη θα χρειαστει να ρωτησει κατι (ακομα και εσυ) και θα λαβει ως απαντηση "ελεος"
from us