- Το κείμενο με το μήνυμα από την Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Ξερετε τι λεω ρε παιδια; Να μην του μιλαει κανενας. Μην του απευθυνετε το λογο, αν μπορειτε κι αντεχετε φυσικα. Θελω να δω οταν δεν ασχολειται κανενας μαζι του, τι αλλη προφαση θα βρει για να γραψει ακομα μια φορα τις μπουρδες του. Τοτε θα φανει αν κανει spamming ή οχι.
Διαφωνώ Heretic
Τους καλόγερους τους ενδιαφέρει να λένε το ποιηματάκι τους. Όσο δεν του απαντάς και δεν του υπενθυμίζεις ότι είναι μόνο ένα ανόητο παπαγαλάκι θα έχει πετύχει τον σκοπό του. Να υπάρχει εδώ μέσα δηλαδή και να ψαρεύει τελείως αγράμματους Χριστιανούς.
Βέβαια, δεν μπορούμε να του απαντάμε σαν να πρόκειται για κάποιο ηλικιωμένο ή σοβαρό άτομο, αφού όταν δεν έχει από που να αντιγράψει, τότε πέφτει σε πανικό και οι απαντήσεις που δίνει είναι της νοημοσύνης ενός οχτάχρονου παιδιού σε παιδικό καβγά.
Όπως για παράδειγμα, η απάντηση που δίνει όταν τον ρωτά κανείς αν ο ίδιος είναι προϊόν κυττάρου. Εδώ φαίνεται καθαρά το επίπεδο της δικής του νοημοσύνης, αφού σε αυτή την περίπτωση δεν έχει από που να αντιγράψει.
Πρέπει να του συμπεριφερθούμε, όποτε έχουμε χρόνο και διάθεση βέβαια, σαν να επρόκειτο για ένα οχτάχρονο παιδί κατηχητικού. Έτσι, θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι, κι αυτός, κι εμείς και οι συντονιστές.

Edited by - Συνοδινός.1 on 26/08/2016 22:58:44
Ο τύπος είναι εντελώς κακόβουλος και τρολάρει ασύστολα, οπότε πρέπει να φύγει, ή είναι παρανοϊκός (ή κάπου ανάμεσα). Αφήνοντας τον να το κάνει ανενόχλητος, το εκλαμβάνει σαν επιβράβευση, οπότε συνεχίζει να επεκτείνεται στο ίδιο μοτίβο, βλάπτοντας πρώτα τον εαυτό του, και μετά τον χώρο που βρίσκεται. Οπότε και στη μία και στην άλλη περίπτωση θέλει οριοθέτηση.
Συμμετέχοντας ενεργά σε αυτό που κάνει, θέλοντας να τον νουθετήσεις, να τον απωθήσεις, να τον ξεφτιλίσεις ή απλά να τον ξεχέσεις για να εκτονωθείς, του δίνεις περισσότερο καύσιμο. Το χειρότερο απ' όλα είναι αν κάποιος σαρδόνιος admin ήθελε εμμέσως να σου πει ότι θεωρεί πως "είστε οι διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος", σε αφήνει με αυτόν το τρόπο να το καταλάβεις μόνος σου. Οπότε, μένει να αναρωτηθείς τι κάνεις εδώ μέσα. Συνεχίζεις, αποχωρείς ή κάτι άλλο; Ποιό θα ήταν αυτό;
Ας περιμένουμε λοιπόν, μέχρι το επόμενο:
Αγαπητέ Συνοδινός.1 έχω εξηγήσει αναλυτικά στον Ιωάννη, στο παρακάτω δοκίμιό μου
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=12285&whichpage=4&ARCHIVE=
που βρίσκεται το λάθος σας. Η κοσμογονική πρόταση της ορθοδόξου εκκλησίας είναι αληθής, αλλά τα παράγωγα του πανεπιστημίου που θεωρείτε "επιστήμη" δεν σας αφήνουν να το καταλάβετε. Μην ανησυχείτε όμως, για το δικό σας καλό παραμένω εδώ παρ' όλες τις ύβρεις. Έχω την υπομονή του Ιώβ και το πείσμα γαϊδάρου.
Abyssus Abyssum Invocat
Edited by - Heretic on 27/08/2016 00:18:18
quote:
Να υπάρχει εδώ μέσα δηλαδή και να ψαρεύει τελείως αγράμματους Χριστιανούς.
Μα αυτοί παντού χώνονται γιά να ψαρέψουν κόσμο επιρεπή στον προσυλητισμό.
Η πλάκα είναι οτι ο προσυλητισμός είναι νομικό και μάλιστα συνταγματικό αδίκημα, αλλά στο ελλάντα του 2016, ποιός δίνει σημασία...Ε?
Δηλαδή, όλη αυτή η προκλητική κουτοπονηριά, η θρησκευτική ψευτοευγένεια, οι τακτικές που ακολουθεί με τα λίνκ, η κοπτοραπτική και οι πολλαπλές και άσχετες αντιγραφές, με στόχο την κούραση και τον εκνευρισμό των άλλων, είναι γνωστή.
Οι προηγούμενοι βέβαια, οι δάσκαλοί του, κουράστηκαν και έσπασαν και οι ίδιοι κάποια στιγμή, ενώ ο συγκεκριμένος είναι αγαθούλης από την φύση του και μέχρι να κουραστούν πλέον και οι συντονιστές από το μονότονο κουτοπόνηρο ποιηματάκι του, θα ζει και θα βασιλεύει.
Τώρα βέβαια, όταν ο ίδιος, ως γνήσιος κατεργάρης καλόγερος, γνωρίζει ασφαλώς ότι θα εκνευρίσει και δηλώνει ότι οι ύβρεις και η γελοιοποίηση του είναι, επί της ουσίας, παράσημα γι αυτόν και διαβατήριο για μια καλή θέση στον παράδεισο, δεν μπορώ να καταλάβω ούτε κι εγώ γιατί πρέπει να τιμωρούνται αυτοί που φροντίζουν για τα παράσημά του.
Γενικά, η πονηριά και η προπαγάνδα είναι δύσκολο να τιμωρηθούν και επομένως, ότι κι αν πούμε, το πρόβλημα θα υπάρχει πάντα. Ακόμη κι αν φύγει αυτός, ενδεχομένως θα εμφανιστεί ο επόμενος συλλέκτης παρασήμων, με πιο εξελιγμένα τα θρησκευτικά τεχνάσματα και πιο οργανωμένη την Παπαδίστικη κουτοπονηριά.

Φίλε Συνοδινέ, για να γελοιοποιηθώ από εσάς,
πρέπει να εμφανίσετε τις αποδεδειγμένες θέσεις σας,
στο θέμα της κοσμογονίας. = Πως και πριν χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ζωή.
Λοιπόν περιμένω να τις εμφανίσετε.
Αν δεν τις εμφανίσετε, είναι ευνόητο ποιοι θα έχουν γελοιοποιηθεί…..
Συγνώμη φίλε να σε ρωτήσω κάτι?
Εσύ έχεις κάποια χειροποιαστή απόδειξη χριστιανικής προέλευσης, για το πως δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ζωή?
quote:... τολμώ να πω θα φτάσει μέχρι και την ατομική καταστροφή μερικών μελών του φόρουμ
Abyssus Abyssum Invocat
Ξέρω έναν σίγουρο. ![]()
υγ. βρέθηκε ο Λιαντίνης ανοίξτε κάνα τόπικ επί του θέματος γιατί εμένα δεν μου σέρνονται...
http://www.zarpanews.gr/%CE%B2%CF%81%CE%AD%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%84%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84/
Edited by - ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ on 27/08/2016 19:02:41
Abyssus Abyssum Invocat
quote:
Ξέρω έναν σίγουρο.
Χμ...

Τι γίνεται βρε στο Μοναστήρι; Όλα καλά; Τις χτυπήσατε τις καμπάνες; Ξέρεις εσύ... ντιν, ντον, ντιν, ντον.
Τι καινούργιο θα μας πεις σήμερα;
quote:
Φίλε Συνοδινέ, για να γελοιοποιηθώ από εσάς,
πρέπει να εμφανίσετε τις αποδεδειγμένες θέσεις σας,
στο θέμα της κοσμογονίας. = Πως και πριν χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ζωή.
Λοιπόν περιμένω να τις εμφανίσετε.
Αν δεν τις εμφανίσετε, είναι ευνόητο ποιοι θα έχουν γελοιοποιηθεί…..
Ποιος βρε να σε γελοιοποιήσει εσένα; Τον αήττητο; Μα τι λες τώρα; Παρεξήγησες τα λόγια μας βρε Καλογεράκο.
Αφού, έτσι κι αλλιώς, δεν κατανοείς, ούτε φυσική, ούτε Βιολογία. Ένας άσχετος πονηρός καλογεράκος είσαι, που παπαγαλίζεις ότι ψαρέψεις από τους Ιμάμηδες και τους Παπατζήδες δεξιά και αριστερά για να παριστάνεις τον Ιεροκήρυκα. Δεν είναι για σένα αυτά τα σπορ.
Εμείς οι δυο άλλωστε, έστω και με έμμεσο τρόπο, συμφωνήσαμε τελικά στα πιο απλά, στα αυτονόητα. Έστω και αν με κούρασες, αφού η νοημοσύνη σου είναι δεν είναι ούτε για τα πιο απλά πράγματα, κατάλαβες τελικά ότι είσαι προϊόν Κυττάρου.
quote:
Παράπεμψέ με στο μήνυμά μου, στο οποίο παραδέχομαι αυτά που ισχυρίζεσαι.
Βρε παμπόνηρε καλόγερε, πάλι τα ίδια;
Δεν πιστεύω να υπονοείς αυτό που υποψιάζομαι..;
Μήπως υπονοείς ότι δεν είσαι προϊόν κυττάρου και ντρέπεσαι να το πεις; Μάλλον δεν θα άκουσα καλά!
Επαναλαμβάνω την ερώτηση Βασιλάκη...
Τι ήσουν στην κοιλιά της μαμάς σου πριν φουσκώσεις και αυξηθείς;
quote:
Στην κοιλιά της μητέρας μου αυξήθηκα σύμφωνα με τις διαδικασίες που όρισε ο Θεός.
Ναι εντάξει αυτό! Το καταλάβαμε. Κάνε ένα κλικ πίσω τώρα, πάνε στο πριν. Το πριν θέλουμε να μας πεις. Πριν σε φουσκώσει ο Θεός με την τρόμπα και αυξηθείς, τι ήσουν;
Που κοιτάς βρε, σαν αεροπλάνο; Εδώ θα κοιτάς. Λέγε, λοιπόν...
quote:
Στην κοιλιά της μητέρας μου αυξήθηκα σύμφωνα με τις διαδικασίες που όρισε ο Θεός.
Μα τι διάολο, μήπως ξέχασε ο Θεός την τρόμπα μέσα στον εγκέφαλό σου;
Για να σε δω... Χμ, σαν παραφουσκωμένος μοιάζει ο εγκέφαλό σου! Θα έχει πάρει πολύ αέρα.
Νάτος πάλι! Που κοιτάς βρε;
Εδώ ευθεία θα κοιτάς. Εκεί που κοιτάς εσύ, είναι το ταβάνι.
Εδώ, έτσι μπράβο!
Λοιπόν, άκου προσεχτικά τώρα...
Πριν φουσκώσεις και αυξηθείς στην κοιλιά της μαμάς σου, τι ήσουν; Ήσουν κύτταρο; Ήσουν κοπριά; Ήσουν λάσπη; Σκατά; Τι ήσουν βρε;
quote:
Μάλλον πρέπει να βγάλουμε λίγο αέρα από τον εγκέφαλό σου.
Που πας τώρα; Γύρνα πίσω. Έλα πίσω βρε. Δεν μας απάντησες ακόμη αν ήσουν κύτταρο. Στάσου μην τρέχεις. Στάσου, κύτταρα...