ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ρόλος του Πνευματικού Δασκάλου σήμερα - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Ο ρόλος του Πνευματικού Δασκάλου σήμερα - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

thoth78 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
26/06/2006, 23:40:52
Καλησπερίζω την παλιοπαρέα!
Θα ήθελα να ρωτήσω τον Μορφέα ή όποιον άλλον ξέρει...
Ενα σπίτι το οποίο δεν έχει κατοικηθεί για 50 χρόνια έχει αποφορτιστεί από την ενέργεια και τις "δονήσεις" των παλαιότερων κατοίκων του?
Αποφορτίζεται ποτέ? Αν ναι μετά από πόσα χρόνια?

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
27/06/2006, 09:57:42
Καλημέρα Avallon. Πέρασα απο εδώ, σε είδα και μπήκα.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω...εσύ πως νιώθεις μέσα σε αυτό το σπίτι?
Νομίζω οτι εκεί είναι η απάντηση.

υγ. Πάντως ένα τόσο παλιό σπίτι εκτός των ενεργειακών πεδίων θα έχει προβλήματα με τα υδραυλικά, τα ηλεκτρικά και τα πατώματα...
πολλά δεν είναι? Αναπαλαίωση θα θέλει...χμμμ

Φιλάκια

27/06/2006, 11:05:19
quote:
Θα ήθελα να σε ρωτήσω...εσύ πως νιώθεις μέσα σε αυτό το σπίτι?

Mα δεν το έχω κατοικήσει ακόμα!
Το πέτρινο κτίσμα είναι από το 1850 και τώρα βρίσκεται σε φάση ανακαίνισης... Οσο για υδραυλικά... εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν και γίνονται όλα εξ'αρχής. Μάλιστα για να διατηρήσω το ύφος του και να μην το χαλάσω αισθητικά βάζω ενδοδαπέδια θέρμανση.

Το θέμα είναι μετά από τόσα χρόνια ακατοίκητο έχει καθαριστεί από μόνο του ή χρειάζεται να κάνω κάτι?

Ελενάκι... χάθηκες!

27/06/2006, 23:52:41
Δεν χάθηκα, πηγαινοέρχομαι...
Και εσύ δεν εμφανίζεσαι συχνά.
Σχετικά με το σπίτι, ωραίο μου ακούγεται σαν ιδέα.
Μετά απο τόσα χρόνια δεν πιστεύω να έχει μείνει τίποτα περίεργο.
Εκτός και αν εχει ιστορία μυστήρια.
Ενα λιβάνισμα και ένας αγιασμός πρίν το κατοικήσεις καλό θα είναι.
Ομως οταν μπήκες να το δείς τι ένιωσες?
Για μένα αυτό έχει σημασία. Ετσι θα δείς αν είναι συμβατό με εσένα αλλα φαντάζομαι οτι για να αρχίσεις την αναπαλαίωση μάλλον θα σου άρεσει...αρα....καλώς έχει.

φιλιά

another starΜέλος
18/07/2006, 10:03:37
Καλημέρα σε όλους

ελπίζω να το μήνυμά μου να σας βρίσκει όλους καλά.

Λοιπόν
αγαπητέ Μορφέα

δοκίμασα πρώτο και δεύτερο κέντρο.

Στο πρώτο είχα πρόβλημα με τη σπηλιά. Κάποια στιγμή κατάφερα να μπω μέσα αλλά με το που έπιασα απόλυτο σκοτάδι, ένιωσα να με αγκαλιάζει κάτι άσχημο και ότι έπεφτα. Ετσι προτίμησα να σταματήσω αμέσως. το δοκίμασα και δεύτερη φορά. Μπήκα στη σπηλιά ίσα ίσα για να πω ότι είμαι λίγο μέσα. Από έξω ακόμα φώτιζε. Δεν μπόρεσα να προχωρήσω. Δεν ξαναδοκίμασα λοιπόν.
Στο δεύτερο τα πήγα μια χαρά μέχρι που εκεί που είπες να δούμε πρόσωπα της οικογένειάς μας, αναγκαστικά μπήκε και ένα πρόσωπο που ενώ είναι της οικογένειας δεν ήθελα καθόλου να το δω. Από κει και πέρα λες και μπήκε το κακό μέσα μου. Τελείωσα όπως όπως τον οραματισμό και δεν τον ξαναδοκίμασα. Πάντως θεώρησα ότι ήταν πανεύκολος. Ίσως γιατί αγαπημένη μου εποχή είναι το φθινόπωρο με τα πεσμένα φύλλα, και η αγαπημένη μου ώρα η δύση του ήλιου.
Αυτά από μένα

Ελπίζω να είστε όλοι καλά
Πολλά φιλιά σε όλους

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
ΜορφέαςΜέλος
26/08/2006, 14:16:11
7ο Κέντρο

Μουσική

Νότα Σι

Όργανο Διαπασών

Διαλογισμός

Απόλυτη σιωπή!

Οραματισμός.

Βρίσκομαι σε μια ξύλινη καλύβα σε ένα πυκνό δάσος

Έξω βρέχει καταρρακτωδός

Είναι μεσημέρι αλλά τα πυκνά σκοτεινά σύννεφα έχουν σκοτεινιάσει όλο τον τόπο.

Είμαι στο παράθυρο και παρακολουθώ τις δυνατές αστραπές, τους κεραυνούς και τις πολύ δυνατές βροντές.
Οι κεραυνοί χτυπούν κοντά στην καλύβα.

Αισθάνομαι δέος.
Παρατηρώ την καταιγίδα μέχρι να μπω εξ ολοκληρου στο κλίμα της.

Σε λίγο βγαίνω έξω και καθώς βγαίνω η βορχή κοπάζει, τα σύννεφα κινούνται τάχιστα.

Σε λίγο ήδη οι πρώτες ακτίνες του ηλίου φτάνουν στην επιφάνεια της Γης.

Κάθομαι οκλαδών και παρατηρώ αυτήν την εξαίσια εικόνα.
Σε λίγο σχηματίζεται ένα ουράνιο τόξο.

Βλέπω την μία του άκρη απέναντί μου και καθώς σχηματίζεται έρχεται προς το μέρος μου.

Καταλήγει τελικά πάνω μου.
Βλέπω ξεκάθαρα τα χρώματα της ίριδας να με περικυκλώνουν και αισθάνομαι την ζεστασιά που μου προσφέρει το φαινόμενο αυτό.

Νιώθω δέος, ευτυχία, έκσταση.

Σε λίγο παρατηρώ απένανετί μου στην άλλη άκρη του ουράνιου τόξου να σχηματίζεται ένα άλλο όν.

Αυτό είναι ένα θεϊκό ολοφώτεινο υπερλαμπρο ον.

Αισθάνομαι συγκίνηση, δέος και χαρά στην θέα του, στην ακτινοβολία του, στην ομορφιά του και στην δύναμή του.

Τον παρατηρώ και καταγράφω κάθε λεπτομέρεια

Σε λίγο το ουράνιο τόξο αρχίζει να σβήνει από την άλλη άκρη και καθώς σβήνει βλέπω και την εικόνα αυτού του όντος να ξεθωριάζει και να σβήνει σιγά σιγά.

Βλέπω το ουράνιο τόξο να σβήνει ερχόμενο ρπος το μέρο μου.
Πράγματι λοιπόν σβήνει.

Σκέφτομαι... αναλογίζομαι για όλα αυτά που αισθάνθηκα, είδα και σκέφτηκα.

Κάνω τρεις βαθιές αναπνοές και επανέρχομαι.

Το ον αυτό που είδατε, είναι η απεικόνισής σας για των ανώτερο σας εαυτό.
Αν δεν είχατε έρθει άλλη φορά σε επαφή μαζί του, αυτή τη φορά το κάνατε.
Εάν θέλετε να έρθετε πάλι σε επαφή μαζί του τότε επαναλάβετε τον οραματισμό απλά χωρίς το κομμάτι της καταιγίδας.

Πρατηρήστε τον, μιλήστε του, αφήστε να σας πει ό,τι θέλει και πείτε του ό,τι θέλετε.

Είναι ένας εκπληκτικός διαλογισμός

Καλή σας επιτυχία

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

ΜορφέαςΜέλος
26/08/2006, 14:16:55
7ο Κέντρο

Μουσική

Νότα Σι

Όργανο Διαπασών

Διαλογισμός

Απόλυτη σιωπή!

Οραματισμός.

Βρίσκομαι σε μια ξύλινη καλύβα σε ένα πυκνό δάσος

Έξω βρέχει καταρρακτωδός

Είναι μεσημέρι αλλά τα πυκνά σκοτεινά σύννεφα έχουν σκοτεινιάσει όλο τον τόπο.

Είμαι στο παράθυρο και παρακολουθώ τις δυνατές αστραπές, τους κεραυνούς και τις πολύ δυνατές βροντές.
Οι κεραυνοί χτυπούν κοντά στην καλύβα.

Αισθάνομαι δέος.
Παρατηρώ την καταιγίδα μέχρι να μπω εξ ολοκληρου στο κλίμα της.

Σε λίγο βγαίνω έξω και καθώς βγαίνω η βορχή κοπάζει, τα σύννεφα κινούνται τάχιστα.

Σε λίγο ήδη οι πρώτες ακτίνες του ηλίου φτάνουν στην επιφάνεια της Γης.

Κάθομαι οκλαδών και παρατηρώ αυτήν την εξαίσια εικόνα.
Σε λίγο σχηματίζεται ένα ουράνιο τόξο.

Βλέπω την μία του άκρη απέναντί μου και καθώς σχηματίζεται έρχεται προς το μέρος μου.

Καταλήγει τελικά πάνω μου.
Βλέπω ξεκάθαρα τα χρώματα της ίριδας να με περικυκλώνουν και αισθάνομαι την ζεστασιά που μου προσφέρει το φαινόμενο αυτό.

Νιώθω δέος, ευτυχία, έκσταση.

Σε λίγο παρατηρώ απέναντί μου στην άλλη άκρη του ουράνιου τόξου να σχηματίζεται ένα άλλο όν.

Αυτό είναι ένα θεϊκό ολοφώτεινο υπερλαμπρο ον.

Αισθάνομαι συγκίνηση, δέος και χαρά στην θέα του, στην ακτινοβολία του, στην ομορφιά του και στην δύναμή του.

Τον παρατηρώ και καταγράφω κάθε λεπτομέρεια

Σε λίγο το ουράνιο τόξο αρχίζει να σβήνει από την άλλη άκρη και καθώς σβήνει βλέπω και την εικόνα αυτού του όντος να ξεθωριάζει και να σβήνει σιγά σιγά.

Βλέπω το ουράνιο τόξο να σβήνει ερχόμενο προς το μέρος μου.
Πράγματι λοιπόν σβήνει.

Σκέφτομαι... αναλογίζομαι για όλα αυτά που αισθάνθηκα, είδα και σκέφτηκα.

Κάνω τρεις βαθιές αναπνοές και επανέρχομαι.

Το ον αυτό που είδατε, είναι η απεικόνισή σας για τον ανώτερο σας εαυτό.
Αν δεν είχατε έρθει άλλη φορά σε επαφή μαζί του, αυτή τη φορά το κάνατε.
Εάν θέλετε να έρθετε πάλι σε επαφή μαζί του τότε επαναλάβετε τον οραματισμό απλά χωρίς το κομμάτι της καταιγίδας.

Πρατηρήστε τον, μιλήστε του, αφήστε να σας πει ό,τι θέλει και πείτε του ό,τι θέλετε.

Είναι ένας εκπληκτικός διαλογισμός

Καλή σας επιτυχία

Edited by - Μορφέας on 26/08/2006 14:35:16

galazia_sfairaΜέλος
26/08/2006, 18:32:11
EΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
seirinaΝέο Μέλος
01/09/2006, 19:51:38
Γειά σας!!!!!!!!
Είμαι κανούρια στο φόρουμ και το θέμα σου Μορφέα είναι καταπληκτικό . Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!
Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα αν και καιρό έψαχνα πληροφορίες
Έχω διαβάσει τα πάντα εδω , μπράβο σε όλους σας!
ΜορφέαςΜέλος
02/09/2006, 21:16:22
Καλησπέρα σας,

Μετά από περίπου έναν χρόνο το θέμα αυτό έφτασε στο τέλος του ως προς την παράθεση τεχνικών από εμένα.

Ευχαριστώ όλους όσους συμετείχαν ενεργά αλλά και όλους όσους συμετείχαν ανενεργά, απλά διαβάζοντας τα γραφόμενα, αφού όλοι βοήθησαν με τον τρόπο τους στην εξέλιξη αυτού του θέματος.

Μετά την παράθεση του 7ου Κέντρου, πλέον θα απαντώ μόνο σε ερωτήσεις που αφορούν όσα έχουν ειπωθεί ή σε σχέση με τους διαλογισμούς.

Για δύο εβδομάδες δεν θα καταστεί δυνατό να έχω πρόσβαση στο Ιντερνετ οπότε θα απαντήσω σε κάθε ενδεχόμενη ερώτηση εκ των υστέρων.

Ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία στις περαιτέρω αναζητήσεις

toxotisΜέλος
12/09/2006, 14:08:39
Γειά σας παιδιά
Καλό χειμώνα σε όλους εύχομαι και προ πάντων να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη μεριά μου στο Μορφέα

Να' σαι καλά

13/09/2006, 08:56:43
Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω toxotis. Τι κάνει ο σούπερ μπέμπης?
Καλό χειμώνα και σ' εσένα.
Φιλάκια
toxotisΜέλος
13/09/2006, 10:11:39
nstούλα μου!
Κι ελώ χαίρομαι πολύ που σε βλέπω! Χαθήκαμε...το καλοκαίρι στο εξοχικό δεν έχω πρόσβαση κι έτσι το "διάλειμμα" είναι μεγάλο!

Ο μπέμπης έχει εξελιχτεί σε 10 κιλά μωρό-ζούζουλο, κακομαθημένο απο τις αγκαλιές και τρελένετε για την αδελφούλα του!

UnseenΜέλος
14/09/2006, 09:13:54
Μπορεί το τόπικ να έφτασε στο τέλος του, αλλά μια καλημέρα μπορούμε να την πούμε!!!

Καλημέρα σε όλους τους παλιούς φίλους...

Με πολλή αγάπη,
Unseen

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****

14/09/2006, 12:33:49
Καλημέρα κι από μένα!!

Καλό χειμώνα (με συνθλίβει αυτή η ευχή ) με πολλή αγάπη και υγεία!!!

SM-GIOTAΜέλος
14/09/2006, 13:59:39
Καλημέρα κι απο μένα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μορφέα και σε όλους εσας που συμετείχατε σε αυτό το topic.
Φιλάκια Γιώτα
another starΜέλος
14/09/2006, 15:37:09
καλησπέρα και από μένα

καλό χειμώνα να έχουμε όλοι μας, με υγεία και κουράγιο ειδικά για τις μανάδες

τοξοτούλα χαίρομαι που το μωράκι είναι μια χαρά

Φιλιά σε όλους

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
FRA LE NUVOLEΜέλος
14/09/2006, 17:50:12
Και ενώ ο ουρανός σκίζεται από τις αστραπές και τους κεραυνούς το τελευταίο δύωρο, εγώ έχω κάνει κάτι ματάκια κόκκινα και γουρλωτά σαν της κουκουβάγιας και διαβάζω όλα αυτά που έχετε γράψει σ' αυτό το καταπληκτικό topic, που τα έχει όλα και συμφέρει!!! (χα χαχα)

Γειά και χαρά σε όλους, γνωστούς και άγνωστους!!!

Καλέ, τί κάνετε εδώ;;
Τί καθαρισμούς!! Τι ασπίδες!!! Τί γειώσεις!! Τί χρωματοθεραπείες!! Τί energy group!! Τί αγκαλιές και ζεστά χαμόγελα!! Καταπληκτικές και αξιοζήλευτες εμπειρίες, μέσα από τις οποίες έχει δωθεί σε όλους μας ευκαιρία να καταλάβουμε πως η αγάπη και η ομαδική, με αγνές προθέσεις, ''δουλεια'', μπορεί να κάνει θαύματα και να μας κάνει όλους ευτυχισμένους!! Μέχρι και γεννητούριαααα!!!!

Τοξοτάκι, αυτός θα είναι μάλλον super μπέμπης!!

Δεν χρειάζεται να πω πως έχω σκάσει από το...καλό μου, που δεν σας πέτυχα στο ξεκίνημα, έτσι θα μου είχε δωθεί η ευκαιρία να τρυπώσω κι εγώ ανάμεσά σας, δεν πειράζει όμως γιατί ήδη αυτά που έχω διαβάσει μέσα 'δω μου έχουν κάνει πολύ καλό και μου έχουν λύσει πολλές απορίες.

Σας ευχαριστώ, λοιπόν, όλους για την κατάθεση γνώσης και αγάπης που προσφέρατε απλόχερα σε όλους (ακόμα και σε αυτούς που απλώς διάβαζαν).

Περιμένω με αγωνία το επόμενο topic γνώσης και αγάπης!!

Πολλά φιλιά σε όλους από τη βροχερή Ρώμη....
Ρούλα