ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ρόλος του Πνευματικού Δασκάλου σήμερα - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Ο ρόλος του Πνευματικού Δασκάλου σήμερα - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

thoth78 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
UncorruptedΝέο Μέλος
15/08/2006, 22:03:53
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΔΩ, ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
ΕΦ' ΟΣΣΟΝ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ MAIL ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΔΩ.
ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΕΔΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.
ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ...

Για να δούμε λοιπόν.

quote:
παρά να "παίζεις" με τα νεύρα, την επιείκια και την ανοχή ανθρώπων, κάνοντας κατάχρηση και του χρόνου μας, αλλά και του χώρου που σε φιλοξενεί!

Εγώ δεν αντιλαμβάνομαι τον χώρο σας ως φιλόξενο αλλά ως πεδίο μάχης.
Καιρός είναι να μας πεις οτι έχω και άδικο.
Οτι αυτός ο χώρος δεν είναι αρένα αλλά σαλόνι.
Θα με ρωτήσεις τώρα:
"Αφού ρε φίλε δεν σου αρέσει ο χώρος μας, γιατί είσαι ακόμη εδώ"?
"Γιατί δεν την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια, να υσηχάσουμε κι' εμείς"?
Εύλογο ερώτημα Amalia...
Σου απαντώ απ' ευθείας:
Γιατί ενώ εσείς έχετε θέσει τους κανονισμούς του φορουμ, εσείς οι ίδιοι καταπατάτε τους κανονισμούς σας.
Θες παραδείγματα?
Τον τηλεκίνιση τον διαγράψατε επειδή σας είπε (έστω και με άκομψο τρόπο) οτι θα βρεθείτε στην δικαιοσύνη.
Η χρήση του νόμου δεν συνιστά απειλή, εσείς όμως τον διαγράψατε.
Τον Ψηλό όμως που κάνει όλο τον καμπόσο δεν το αγγίξατε.
Γιατί?
Επειδή ο Ψηλός είναι χριστιανός έχει μεγαλύτερη αξία σαν άνθρωπος απο έναν δωδεκαθεϊστή?
Τον samuel 1974 που είπε τον Δία παιδεραστή και την Αφροδίτη πόρνη γιατί δεν τον πειράξατε?
Να σου πω εγω amalia γιατί:
Γιατί αν όλοι αφήναμε έναν administrator να αποδίδει δικαιοσύνη ο κόσμος θα ήταν σε πολλύ μεγαλύτερο χάλι απ' ότι είναι σήμερα.

Έγώ δεν παίζω με τα νεύρα σας ούτε έχω όρεξη για παιχνιδάκια, αντιθέτως εσείς και οι ομοιδεάτες σας χρήστες παίζουν με τα νεύρα οποιουδήποτε αλόθρησκου που θέλει να πει την γνώμη του.
Το γνωστό σύστημα, μαζική φραστική επίθεση, πόλεμος νεύρων κ.τ.λ. επακόλουθα...

Ξέρω οτι είστε μια αρκετά κερδοφόρα επιχείρηση που πασάρει την νεοκουλτούρα και καλά κάνετε.
Έπρεπε να μείνετε εκεί και όχι να φέρεστε στον κόσμο σαν σκουπίδια.

quote:
παρέβηκες με το "καλημέρα" κανονισμούς για τους οποίους δήλωσες υπεύθυνα ότι συμφωνείς, θες να μας κάνεις και μήνυση!

Οι κανονισμοί σας είναι άκυροι διότι έρχονται σε αντίθεση με το Σύνταγμα του Ελληνικού Κράτους.
Επίσης έχετε κάνει πολλά παραπτώματα που δεν θα σου τα πω απο εδώ, θα σας αφήσω να σας έρθουν σαν κεραμύδα στο κεφάλι για να σας πιάσω στον ύπνο.

Προσπάθησα πολλές φορές να βάλω ένα τουβλάκι στον τοίχο σας για να είστε λιγότερο προσβλητικοί και περισότερο ανθρώπινοι.
Εσείς όμως αντιμετωπίσατε εμένα αλλά και πολλύ άλλο κόσμο με αλλαζονεία και ειρωνία, με κλειδώματα και διαγραφές.

Σου ξαναλέω, ο χώρος είναι δικός σας, o server είανι δικός σας, το systran είναι δίκό σας, ΟΜΩΣ η αξιοπρέπεια του κάθε ανθρώπου δεν ανήκει σε κανέναν σας για να την τσαλαπατάτε σαν κουρέλι.

Όχι δεν θα το βάλω κάτω ποτέ, έχω νευριάσει πολλύ με τον απαίσιο τρόπο σας, με τα δημοσιεύματά σας που βρίζουν τα πιστεύω που διάλεξα εγώ να ακολουθήσω και θα σας κυνηγήσω μέχρι τέλους.

Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμμα όμως:
Δεν μου στείλατε κανένα στοιχείο του δικηγόρου σας, παντού η παρουσία σας είναι κρυμένη πίσω απο κουρτινάκια, γιατί???
Γιατί κρύβεστε τόσο πολλύ, φοβάστε κάτι?
Μήπως τελικά εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε πόσσο απαίσια φέρεστε στον κόσμο που σας τιμάει με την παρουσία του εδώ και γι' αυτό κρυβόσαστε.

Αmalia?
Άδικα κρύβεστε, τα στοιχεία σας τα έχω απο χθες στα χέρια μου, ΟΛΑ.

Για να δούμε τώρα ποιανού το λουκέτο έχει μεγαλύτερη δύναμη, το δικό σας που είναι ψηφιακό ή το δικό μου που είναι μεταλλικό.
Και μη μου κάνετε εμένα μάθημα νομολογίας γιατί είσαστε πολλύ ελάχιστοι για κάτι τέτοιο.
Αλβανός ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας εεε? Καλά δεν τα θυμάμαι?
Τι είπες??? Δεν έχετε καμία ευθύνη???
Χααααα Χααααα ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

UncorruptedΝέο Μέλος
15/08/2006, 22:28:34
Για να διαλέξετε και ποιό σας αρέσει καλύτερα...

http://www.cisa.com/flex/cm/pages/ServeBLOB.php/L/UK/IDPagina/1917

graciousΝέο Μέλος
15/08/2006, 22:35:07
quote:

ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ

εγω παρενέβην διότι... δεν είδα πως το θέμα που ζητείται να διεξαχθεί ανενόχλητα

MoiraidaΝέο Μέλος
20/08/2006, 16:51:16
Uncorrupted...

http://www.s-k.gr/Types1.htm

για να διαλέξεις τι φερμουάρ θα σου ράψουμε, γιατί δεν ξέρεις τι λες...

Φτάνει πια με τον κάθε αμόρφωτο που δεν έχει με τι να ασχοληθεί.

Να θυμάσαι πως κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει.

UncorruptedΝέο Μέλος
21/08/2006, 00:22:36
Moiraida...

Ωραίο κόλπο έχετε οι φορουμάκηδες, ένα νέο μέλος απο το πουθενά με 2 - 3 μυνήματα με απειλεί με φερμουάρ, χαχαχα.

Κρυφτείτε όσο θέλετε, εγώ με κάτι τυπάκια σαν εσένα θα συνεχίσω να χαμογελάω ειρωνικά και αποδοκιμαστικά.

21/08/2006, 18:12:44
To εχουμε παρατραβηξει λιγο το θεμα...Παρακαλω και τις δυο πλευρες να βοηθησουν ωστε να λυθει το θεμα ειρηνικα...χωρις αντι-"φιλοφρονυσεις" ο ενας απεναντι στον αλλο. Η δυναμη του διαλογου ειναι τεραστια και ειναι κριμα να ξεφτιλιζομαστε ετσι μεταξυ μας...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...δεν αξιζει...οποιουδηποτε και αν ειναι το σφαλμα...ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ !!!

Ηρεμα και αποι τις "δυο πλευρες" λοιπον...

...and the Predators will prevail...

urbis et orbis

MoiraidaΝέο Μέλος
22/08/2006, 03:42:39
Uncorruptedaki αν και θα έπρεπε να σε αγνοήσω, απλά πρέπει να σου πω πως μπαίνω στο forum δύο χρόνια και έχω τόσα λίγα μηνύματα γιατι απλά απαντάω σε ότι με αφορά και σε ότι έχω γνώσεις να απαντήσω. Σε αντίθεση με εσένα και κάποιους του είδους σου που γράφετε ασυναρτησίες για να φάινονται περισσότερα τα μηνύματά σας.

Έγραψα αυτό που έγραψα γιατί είσαι κουραστικός φίλε μου εκτός απο αγενής. Και γιατί βαρέθηκα να διαβάζω μηνύματα σαν τα δικά σου.

Δεν περιμένω βέβαια να αποκτήσεις συνείδηση με αυτό που σου γράφω εγώ, αλλά λέμε τώρα...

Όσο για το αν θέλεις να γελάσεις ειρωνικά και αποδοκιμαστικά, κάνε την αυτοκριτική σου.

PREDATOR για να υπάρξει διάλογος πρέπει να υπάρχει διάθεση. Έτσι δεν είναι;

Να θυμάσαι πως κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει.

AngelosΜέλος
31/08/2006, 10:24:47
Uncorrupted

Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει κανενα στοιχειο.
Αν θεωρεις οτι εχει γινει κατι παρανομο, πηγαινε στο δικηγορο
σου, συντάξτε παρεουλα μια μυνητηρια αναφορα, και καταθέστε τη στον αρμοδιο εισαγγελεα.

Αντε καλή χρονια σε ολους μας !

Αγγελος.

SM-GIOTAΜέλος
13/06/2006, 15:50:43
Kαλώς τους όλους.
Μορφέα ο οραματισμός του 6ου κέντρου δύσκολος.
Μαγεύτηκα μόνο που τον διάβασα, αλλά δεν τον κατάφερα. Θα τον προσπαθήσω ξανά και ξανά.
Unseen, μου έρεσε η τρίτη λύση που πρότεινες για τις φοβίες.
Σκέφτομαι ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και για άλλα δυσάρεστα συναισθήματα που μπορεί να έχουμε .
Φιλακια σε όλους.
another starΜέλος
13/06/2006, 19:37:55
χαιρετώ τους πάντες

unseen μου θεωρώ και γω ότι η τρίτη λύση είναι η πιο καλή αλλά τη θεωρώ πολύ δύσκολη.

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
fluidramΝέο Μέλος
13/06/2006, 21:17:59
Ευχαριστώ θερμά που σπεύσατε να με βοηθήσετε. Να διευκρινίσω ότι καθόλου δεν θυμάμαι αν τις φάτσες τις έβλεπα στα αλήθεια ή με τη φαντασία γιατί ήμουν 2-3 χρονών. Τώρα απλώς φοβάμαι ότι θα δω κάτι και αυτό μου δημιουργεί έναν ανίκητο πανικό. Έβαλα σε εφαρμογή αυτά που μου είπατε. Προσπάθησα να κάνω την ασπίδα με τον ρόμβο. Όμως εκείνο τον ρόμβο που πρέπει να τον φανταστώ παράλληλα με το έδαφος και πάνω από το κεφάλι μου (αν κατάλαβα σωστά) και να βγάζει φως εγώ όλο των φαντάζομαι να βγαίνει ο μισός μπροστά από το στήθος μου και ο μισός πίσω από την πλάτη μου, δηλαδή ΄να με εσωκλείει. Αυτή η θέση που μπαίνει μου είναι πολύ ευχάριστη, αλλά δεν είναι σωστή. Θα προσπαθήσω κι άλλο.
another starΜέλος
13/06/2006, 22:13:33
αγαπητέ/ή fluidram

να είσαι σίγουρος/η ότι εδώ πέρα τα παιδιά είναι πρόθυμα να βοηθήσουν.
ακολούθησε τις συμβουλές της unseen και προσπάθησε να αποβάλεις ή να ελαχιστοποιήσεις τον φόβο σου. δίνεις έτσι τροφή στο κακό (αν αυτο υπάρχει). το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά προσπάθησε. θα είναι το πρώτο σημαντικό βήμα σου
άρχισε με τα πιο απλά από αυτά που προτείνει ο μορφέας για να μπορείς να προχωρήσεις σε άλλα.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι

EarendilΜέλος
13/06/2006, 22:32:27
Καληπέρα,

Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον Μορφέα. Θα παρακολουθώ την συζήτηση. Που και που ίσως ρωτάω και κάτι

Να είστε καλά

ΜορφέαςΜέλος
14/06/2006, 11:02:03
Καλημέρα σας...

Γιώτα... πράγματι ο οραματισμός αυτός είναι πολύ υπερβατικός... αλλά σου υπόσχομαι ότι όταν το πετύχεις θα έχεις και μια εξαιρετική εμπειρία που θα την θυμάσαι για πολύ πολύ πολύ καιρό. Εύχομαι να το καταφέρεις το συντομότερο δυνατόν.

Κι εγώ δυσκολεύτηκα πολύ όταν πρωτοέκανα τους διαλογισμούς στο τρίτο Κέντρο και στο έκτο.

Αγαπητέ Fluridam...

επέλεξες μία από τις πιο δύσκολες ασπίδες να κάνεις. Ακόμα και άνθρωποι που ασχολούνται πολύ με τον οραματισμό δυσκολεύονται να καταφέρουν την συγκεκριμένη ασπίδα. Πόσο μάλλον εδώ που είναι απλά γραμμένο. Θα σου πρότεινα προσωπικά να κάνεις την ασπίδα της Χρυσής Αύρας ή την ασπίδα της Αγάπης οι οποίες επίσης είναι δυνατές και έχουν άμεσα αποτελέσματα.

Εαρεντίλ...

Μπορείς να ρωτάς οτιδήποτε,΄οποιαδήποτε στιγμή.
Κοίταξα και το θέμα που έχεις ανοίξει για το αν είναι νωρίς να ασχολείσαι με όλα αυτά τα ζητήματα. Προσωπικά είμαι ένας άνθρωπος που ασχολήθηκε νωρίς, και έχω να πω οτι όσο πιο μικρός... τόσο το καλύτερο να ασχολείσαι με τον εσωτερικό δρόμο.

Σας χαιρετώ και επιφυλάσομαι να γράψω για τον ΄δύσκολο οραματισμό του 7ου Κέντρου.

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

UnseenΜέλος
14/06/2006, 11:25:24
Καλημέρα σε όλους

Fluidram
Προφανώς ήταν πολύ έντονες εμπειρίες (φανταστικές ή μη) που επιβίωσαν της "βρεφικής αμνησίας", ενός σταδίου που περνά κανείς στα 7 του περίπου όπου διαγράφονται οι περισσότερες αναμνήσεις που είχε μέχρι τότε. Η ηλικία των 3 ετών είναι η ηλικία των "νυκτερινών τρόμων", πρόκειται για εφιάλτες που βλέπουν τα παιδιά (απόρροια των παραμυθιών ή άλλων ιστοριών που εμφανίζονται ως σύμβολα για τους φόβους που νιώθουν, π.χ. φόβο του αποχωρισμού, της τιμωρίας κ.ά.) οι οποίοι τα κάνουν να πετάγονται από τον ύπνο τους χωρίς φαινομενική (εξωτερική) αιτία.

Παραδόξως, κι εμένα με βασάνιζε σ' αυτήν την ηλικία η γριά που φοβόμουν ότι θα έρθει να με πάρει επειδή δεν ήμουν "καλό παιδί". Μόνο που η δική μου η γριά δεν είχε καθόλου πρόσωπο κι αυτό την έκανε πιο τρομακτική. Όμως κατάφερα να την ξεπεράσω πλάθοντας ιστορίες μόνη μου. Η πρώτη ιστορία ήταν ο πρώτος διαλογισμός που σου πρότεινα. Ντυνόμουν με πανοπλίες κτλ και περίμενα. Και ξέρεις τι; Επειδή είχα επίγνωση της προετοιμασίας, η γριά δεν ερχόταν. Η δεύτερη ιστορία που έπλαθα ήταν ο δεύτερος διαλογισμός που σου πρότεινα. Φανταζόμουν όλα όσα μου άρεσαν και με έκαναν να αισθάνομαι ασφαλής και εκεί μέσα η γρια απλά δεν είχε θέση.

sm_giota και another star
Χαίρομαι ειλικρινά πολύ που τα ξαναλέμε στο φόρουμ. Η μέθοδος 3-2-1 δουλεύει πάνω στις σκιές μας, ανεξαρτήτως. Μπορούμε να απομονώσουμε κάτι που μας ενοχλεί στα όνειρά μας ή αρνητικά συναισθήματα που βιώνουμε στη διάρκεια της ημέρας ή που γενικότερα έχουμε για μία κατάσταση/ένα άτομο και να τα δουλέψουμε μέσα από αυτή τη μέθοδο. Η βασική ιδέα της προβολής των σκιών συνοψίζεται στη φράση:
"αυτό που νόμιζα πως ήσουν εσύ, ήμουν εγώ και πάλι εγώ".

Μορφέα
Κατάφερα να κάνω τον οραματισμό του τρίτου κέντρου. Μεταφέρω αυτά που κατέγραψα:

"Καθώς προχωρώ η θάλασσα βαθαίνει και γίνεται πιο σκοτεινή. Νιώθω ανησυχία.
Περπατώ ώσπου δεν βλέπω πια στεριά πουθενά, μόνο θάλασσα, και συνεχίζω.
Η θάλασσα αγριεύει προς τα μέσα – λίγο όμως – γίνεται δυνατή και σηκώνει ελαφρύ κύμα. Μου χτυπά τα πόδια, αισθάνομαι να κλυδωνίζομαι λίγο αλλά προχωρώ.

Κάποια στιγμή ένιωσα ταχυπαλμία και μια αγωνία "πού πάω τώρα;", αλλά δεν έκανα πίσω. Γενικά όμως φοβήθηκα λιγότερο απ' όσο περίμενα. Ακόμη κι όταν η γέφυρα πίσω μου χάθηκε. Άργησα λίγο να πηδήξω στη θάλασσα. Αλλά όταν το έκανα, δεν έμεινα στην επιφάνεια, αφέθηκα να βουλιάξω.

Προς στιγμήν σκέφτηκα ότι μπορεί να πνιγώ, αλλά για κάποιο λόγο δεν με ένοιαζε καθόλου. Αισθανόμουν ότι ανήκα εκεί, ότι ήμουν η θάλασσα ή ότι η θάλασσα ήταν εγώ."

Αυτά!
Με πολλή αγάπη
Unseen

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****

another starΜέλος
14/06/2006, 11:42:16
καλημέρα σε όλους

unseen και morfea και γω χαίρομαι που σας βλέπω
αλήθεια που είναι η γαλάζια σφαίρα??

όσο για τη γρια βρε παιδιά που λετε, εγώ δεν είχα αυτό το φόβο, εμένα ο φόβος ήταν ανέκαθεν ένας καθολικός μοναχός όπου φορούσε τη κουκούλα και δεν είχε πρόσωπο . τρόμαξα όταν είδα το ίδιο εξώφυλλο στους πεφωτισμένους. μόνο που το ράσο είναι μαύρο στο δικό μου μυαλό.

ένιωθα ότι ήταν κάπου σε μία γωνία και με κοιτούσε
΄
unseen για τα βήματα 3-2-1 που λες, αντε το 3 το κάνεις, το 2 μου φαίνεται πολύ φρικιαστικό για να το κάνω. Αμα κάνω το 2 οκ πάω στο 1 αλλά το 2 μου φέρνει τους χειρότερους φόβους μου στην επιφάνεια.

galazia_sfairaΜέλος
16/06/2006, 12:50:09
Kαλημέρα σε όλους
εδω είμαι Another star...ακόμα κι όταν σιωπω.
Καλά να είστε!
another starΜέλος
16/06/2006, 13:44:28
έλα βρε γαλάζια σφαίρα

μου έλειψες εσύ και η διάθεση σου που έστω και μέσα στα στραβά σου έδινες κουράγιο σε όλους

Μορφέα έχω σκοπό αυτό το σκ που θα λείπει και ο γιος μου αφού τελειωσαν τα σχολεία, να κάνω τους οραματισμούς, ότι μπορέσω δηλαδή, οπότε θα σε ενημερώνω μόλις τελειώνω τον καθένα

να είστε καλά όλοι

aries0Μέλος
16/06/2006, 17:21:42
Καλημερα σας..

Δεν επανηλθα !!!! απλα μπηκα να πω ενα γεια.

Δεν παρακολουθω κανενα θεμα απο το esoterica ειπα δεν θα συνεχισω..!!

Σας χαιρετω

Δεν θα μπω για πολυ καιρο παλι καθολου αλλως τε τον αλλο μηνα φευγω για διακοπες μιας και μου εδωσαν " μονιμη αδεια ".

Αυτα σας χαιρετω ..

Sunrise zero

Υ.Γ. Αν θελετε κατι θα βλεπω μονο τα e mail μου..

Edited by - aries0 on 16/06/2006 17:22:59

EarendilΜέλος
21/06/2006, 19:11:15
Καλημέρα σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω, οι τεχνικές γείωσης απ' οτι έχω καταλάβει πρεπεί να γίνονται στο έδαφος, σε επαφή με την γη...έτσι δεν είναι;

Ακόμα, την ίδια μέρα που είχα προσπαθήσει τον οραματισμό στο 1ο ενεργειακό κέντρο, ξαναπροσπάθησα άλλες 2 φορές, όπου την δεύτερη μπόρεσα να μπώ στην σπηλιά αλλα ο δρόμος σε ένα σημείο κοβόταν κάθετα και δεν μπορούσα να συνεχίσω. Όταν μετά από λίγο ξαναπροσπάθησα, βρήκα το δρόμο ο οποίος συνέχιζε προς το κέντρο και ήταν αρκετα κατηφορικός και στενός αλλά και φιδογυριστός όπου όταν προχωρούσα ένιωσα να πιέζομαι στο μέτωπο οπότε και σταμάτησα τον οραματισμό. Μετά είδα βέβαια τι μου γράψατε και δεν συνέχισα. Αυτά από μένα,

Ελπίζω να είστε όλοι καλά