- ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Φίλη Valda, κρίμα που δεν ήρθες μία γυναικεία συμπαράσταση την περίμενα..--------------------------------------------------------------------------------
ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ!!!!
Αυτό το είχα πει πριν έρθεις καλή μου Μάρα και είχε να κάνει με τη συνάντηση μεταξύ αγνώστων. Νομίζω μπορείς να θυμηθείς την επικοινωνία μας όταν ήρθες ![]()
Αλλωστε η δικής μας επικοινωνία γνωρίζεις καλά πως είναι λίγο διαφορετική .... λες να φταίνε οι πλανήτες... τίποτα κάρμα ...
quote:quote:
Φίλη Valda, κρίμα που δεν ήρθες μία γυναικεία συμπαράσταση την περίμενα..ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ!!!!
cube περαστικα, την επομενη μην πιεις μαρτινι....δοκιμασε κατι σε αγιασμο καλε μου :P
Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Καλόόόόό !!!! Πολύ καλό !!!!
Δε μου λές φίλη σου είναι ;;;;;;;
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !
Ο κακός λύκος
Edited by - Ramoglou on 29/10/2003 15:31:50
Λοιπόν ΟΛΥΜΠΙΚΟ η καφετέρια, είναι δίπλα στο Ολυμπιακό στάδιο στον πειραιά. Εχει πάρκιν, δεν πληρώνετε το πάρκιν. Ωρα 17:00 εάν διαφωνεί κάποιος ας το πει. Θα περιμένω όλους τους φίλους να έρθουν. Κυριακή 02/11/2003. Συμφωνείτε φίλοι μου?
Το κινητό θα είναι ανοιχτό κατά τις 16:30...και είναι το 6947346228.
Να το γράψετε όσοι δεν το έχετε...mariline
.
Να είστε όλοι καλά και χωρίς ατυχήματα! Θα παω να πιω αγιασμό όπως μου είπαν οι φίλοι μου, θα κάνω αγιασμό στο αυτοκίνητο, θα ανάψω ένα κεράκι για την οδήγηση μου και θα ζητήσω από αυτόν που με μάτιασε λεφτά για το συνεργείο!![]()
![]()
Ευχαριστώ!
Edited by - cube on 29/10/2003 16:10:12
ξαναδές την προηγούμενη απάντηση.
quote:
Δε μου λές φίλη σου είναι ;;;;;;;
και για όσους έχουν απορία ΝΑΙ φίλη της είμαι και φίλη μου είναι και εσείς κύριε Ramoglou θα πρέπει να το ξέρεται καλά.
ααa και που'σαι άμα σου τελειώσει το ελιξίριο του γέλιου θυμησέ μου να σου στείλο ένα μπουκαλάκι, τσάμπα είναι ![]()
![]()
![]()
Ο κακός λύκος
Κύβε τί να πώ... Δύο τρακαρίσματα μέσα σε 10 μέρες είναι βαρύ... Εύχομαι κουράγιο και σκέψου θετικά. Τώρα, βεβαίως και δικαίως θα μου πεις μια κουβέντα είναι αυτή... Ομως, όπως και να χει τα σίδερα φτιάχνονται κι εύχομαι να ξεπεράσεις γρήγορα τα τραύματα... Γενικώς πάντως θέλει προσοχή γιατί κυκλοφορούν απίστευτοι τύποι στο δρόμο που έχουν μετατρέψει τα οχήματά τους σε κονσόλες θανάτου... Ρώτα κι εμένα που κυκλοφορούσα μέχρι πριν λίγους μήνες και με δίκυκλο.
Ας περάσουμε όμως σε πιό ευχάριστα πράγματα. Κυριακή λοιπόν... ΟΚ... μετά χαράς... Οσο για την ώρα που θα ανοίξει το κινητό, αγαπητή mariline, μην δίνεις και πολύ βάση γιατί, λέμε τώρα, καμιά φορά ο φίλος μας ο Κύβος το ξεχνάει... Πάντως καλού κακού λέω να πάρω και το γνωστό τσολιαδάκι μαζί... Και βεβαίως καλώ και τον Anounakis να κρατάει τη γνωστή κόκκινη ομπρέλα.
Τώρα σε ό,τι αφορά την επισήμανση του φιλτάτου AVATARGR
quote:
ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ
ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ......
έχω να πω πως τέτοιες ώρες, ε..., όλο και κάποιο ενδιαφέρον στοιχείο θα δούμε...