- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον,δεν ειμαι δυσπιστη απλα απορω με τον εαυτο μου γιατι δεν ειμαι ιδαιτερα εξυπνη εχω iq 120,απλα ποτε δεν σταματω να σκεφτομαι ετσι εχω τη λυση για ολα τα προβληματα,ουσιαστικα σκεφτομαι τα πιο απιθανα πραγματα γενικα.
Μάλλον το αστρικό σου σώμα είναι πιο συνειδητό απο το φυσικό σου.
Τώρα το τι πάει να πει αυτό θα στο εξηγήσω σε γενικές γραμμές.
(αν βέβαια έχεις χρόνο θα σε παρότρυνα να πας στα θέματα Αστρική Προβολή Μέρος 3 και 4 και να τα διαβάσεις, αλλά επειδή εκεί συζητούνται "παράλληλα" με την ΑΠ και διάφορα άλλα που δεν σε απασχολούν, αλλά θα σου πάρουν πολύ χρόνο να τα διαβάσεις, ή να βρείς πού τελειώνουν, θα σου δώσω μια σύντομη εξήγηση εδώ)
Οι περισσότεροι άνθρωποι, στο φυσικό μας σώμα(εδώ), δεν ζουμε συνειδητά.
Για την ακρίβεια ζούμε σαν κοιμισμένοι ή, αν θες, σαν ζωντανοί νεκροί.
Για ποιο λόγο;
Γιατί ποτέ δεν ζούμε στο ΕΔΩ και στο ΤΩΡΑ.
Ζούμε διαρκώς στο ΑΥΡΙΟ, το ΧΤΕΣ, ή στο "Θα ήθελα...".
Πάντως όχι στο τώρα.
(Όπως είχε πει ένας σοφός, το παρόν είναι εκεί που το παρελθόν με το μέλλον συναντιούνται)
Εμείς τα νοητικά άτομα, αντί να "ζούμε", περνάμε απο το ένα νοητικό συμπέρασμα στο άλλο. Υπερτροφεί η σκέψη μας. Μπορούμε να λύσουμε και το πιο δύσκολο λογικό πρόβλημα. Αλλά δεν ζούμε στη πραγματικότητα. Ζούμε στις σκέψεις μας και θεοποιούμε τον νού σαν τον μοναδικό μας αφέντι που μας λέει τι να κάνουμε, πότε να το κάνουμε, γιατί να το κάνουμε και γενικά ΠΑΝΤΑ έχει κάτι να πει. Δεν κάνει άλλη δουλειά απο το να λέει και να λέει και να λέει και ποτέ δε σταματάει για μια στιγμή για να μας αφήσει να δούμε τα δέντρα, τον ουρανό, τη γη.
Με προσπάθεια λοιπόν, γίνεται σε οποιαδήποτε απ' τα σώματά μας να αρχίσουμε να ζούμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.
Όπως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ παρατήρησες, η κατάσταση όταβ βρίσκεσαι εκεί θυμίζει καταστάσεις στρες στο φυσικό σώμα. Γιατί; Γιατί στο φυσικό σώμα ΞΥΠΝΑΜΕ και ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ μόνο όταν μας συμβαίνει κάποιο γεγονός που απαιτεί τόση προσοχή ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥ που ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ.
Για παράδειγμα θα 'χεις παρατηρήσει ότι τη στιγμή ενός ατυχήματος τα πάντα μοιάζουν να πηγαίνουν σε "slow motion".. αυτό συμβαίνει γιατι ΓΙΑ ΜΑΙ ΣΤΙΓΜΗ αποκτάμε ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
Αλλά θα έπρεπε να ζούμε έτσι ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ και όχι απλά να την αφήνουμε να φεύγει...
Με προσπάθεια και διάφορες τεχνικές γίνεται να το πετύχουμε αυτό.
Εσύ λοιπόν, απ ότι φαίνεται, έχεις πιο συνειδητο Αστρικό σώμα απο ότι φυσικό, για αυτό σου είναι και πιο έντονη η διαφορά.
Αυτό μπορεί να συμβαίνει για διάφορους λόγους και μπορεί να οφείλεται σε δουλειά πάνω στην αυτοσυνείδηση που είχες κάνει η ίδια... κάποια αααάλλη στιγμη.. πολύ αααάλλη όμως.
Αυτά σε γενικές γραμμές.
ΑΚΟΜΑ ΔΙΨΑΣ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ gasmas?
CHARMED
Αλλά αν ψάχνεις αυτά που λες τότε δες το fight club
Και κάν'το βίβλο σου..
quote:
Διψάω για φόβο, αντρεναλίνη και μυστήριο!!!!!! Εχθές είδα το The Others και κόλησα πάλι!!!!
να σου στείλω την πρώην μου τότε, να δεις φόβο αδρεναλίνη και μυστήριο(για το τι λογαριασμούς θα σου έρθουν και που τα ξοδεύει)
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen