- Τι ευχή θα γράφατε στον έναστρο ουρανό,αν μπορούσατε; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
θα πάει...και θα πάει ΚΑΙ ηλεκτρονικα μέσω δορυφόρων.
Αγάπη μου..
Άν τ'αστέρια μου τα βλέπεις και με συννεφιάς καιρό
είσαι στου ουρανού μου μέρος θέλω να'ρθεις καρτερώ
Σ'αγαπώ
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ.

ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΓΡΗΣ. ΕΤΣΙ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΕΕ.
ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΦΗ. ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.
Α.Ρ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

Α.Ρ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
"Χύνομαι μέσα στα αφιλόξενα όνειρά της...
Σαν να γεννήθηκα χθές ένιωσα στο πρώτο άγγιγμα της..."
Nossoforos
Να ξυπνήσουν οι αλήθειες μας,
και να κοιμηθούν αιώνια τα ψέματα, κι όσα μας πονάνε.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΜΙΝΑ.
ΖΗΣΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΕΤΑ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

Α.Ρ.
ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

ΓΙΝΟΜΑΙ ΦΥΛΛΟ
ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΟΝΕΣ
ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ
ΓΟΝΥΚΛΙΣΙΑ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΥ,
ΣΤΑ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΕΡΑΥΝΩΝ ΣΟΥ...
ΝΕΡΟΣΥΡΜΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗΣ.
ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣΥΝΗΣ. 
ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.
ΕΝΑ.

ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ.
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ...