ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ενα παραξενο αντικειμενο στον ουρανο..... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ενα παραξενο αντικειμενο στον ουρανο..... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

someone31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
toxotisΜέλος
12/05/2005, 04:56:11
Αγαπητέ someone αναφερόμουν στη φωτο του orf;ea san weatherballon, οχι στη δική σου.
Έχεις δίκιο για το φως σχετικά με τη δική σου φφωτο. Γιάυτο λεω πως είναι άσπρο το χρώμα, δεν μοιάζει να είναι φωτεινό.
Η φωτο στην οποία παραπέμπεις είναι λιγότερο ευκρινής από τη δική σου και μοιάζει περισσότερο με σχηματισμό από σύννεφα.
Φιλικά Τοξότης
12/05/2005, 08:24:05
quote:

quote:

Καλά, αλλά η φωτογραφική μηχανή με 2 Mpixel δεν είναι δα και κανένα αξιόπιστο τεχνολογικό επίτευγμα ... !

Όχι βάβαια, αλλά η συγκεκριμένη φωτο δεν δείχνει να έχει πρόβλημα ανάλυσης

Δεν είναι τόσο το θέμα της ανάλυσης, όσο της μηχανής !

Αυτές είναι τεχνολογικά ξεπερασμένες, έχουν ένα κάρο σοφτγουερικά λάθη και το βρίσκω αστείο να ασχολείται κόσμος με την "φωτογραφία" σου, που κατα 99,999% είναι σφάλμα μεταξύ αυτού που υπάρχει και αυτού που βλέπεις.

Πίστεψέ με, έχω 2 τηλεσκόπια και δε χάνω ευκαιρία να "ρίχνω" μια ματιά. Αυτό που "είδε" η φωτογραφική σου μηχανή των 2 Mpixel, άν υπήρχε, θα το είχαν δεί εκατοντάδες αστρονόμοι και σε ποόοοολύ μεγαλύτερη μεγένθυση (ή μήπως ισχυρίζεσαι οτι η φωτογραφική σου μηχανή των 2 Mpixel "βγάζει" καθαρά και τους κρατήρες της Σελήνης ? )

Βρίσκω ενδιαφέρουσα τα λαγόμενά σου, οτι ασχολείσαι με τη φωτογραφία και μιλάς για μηχανή των 2Mpixel. Σε λίγο θα μας φέρεις και καμιά φωτογραφία από κινητό, με εξωγήινους...

orfeas7Μέλος
12/05/2005, 10:07:02
Λίγα δευτερόλεπτα μετά έβγαλα ακόμη μία φωτογραφία με διαφορά μερικές μοίρες αριστερά γιατί προσπαθούσα να πιάσω ολοκληρη την πεδιάδα από κάτω.

Γιαυτό αποκλείω το γεγονός ότι μπορεί να είναι σκουπιδάκι στην μηχανή ή καμένο πίξελ. Πίσω από εκείνα τα βουνά που φαίνονται στην φωτογραφία βρίσκονται παραθεριστικά μέρη όπως η Περαμος και η Ηρακλείτσα Καβάλας. Δεν θυμάμαι να έχω δεί ποτέ κάποιο μετεωρολογικό σταθμό εκει.

Υπάρχει αεροδρόμιο σε απόσταση περίπου 60 - 70 χιλιομετρα σε ευθεία γραμμή. Αν υπωθέσω ότι υπήρχε κάποιο αντικέιμενο και η θέση του ήταν πάνω απο την κορυφογραμή τότε η απόσταση δεν ήταν πάνω από 6 - 7 χιλιόμετρα από την θέση μου.

Δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ούτε τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!

12/05/2005, 11:49:27
Παιδιά μετεωρολογικό μπαλόνι το βράδυ, μου φαίνεται μάλλον απίθανο. Πάντως, το επόμενο βράδυ, στις 24, είχαμε μιά βροχή μετεωριτών πάνω από την Νέα Αγγλία, στον Καναδά, που κατατρόμαξε τους κατοίκους και συζητήθηκε αρκετά στο internet.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

XDΜέλος
12/05/2005, 11:50:33
Θεωρώ πως είναι κρίμα να μην υπάρχει η φωτογραφία αυτή άμεσα διαθέσιμη στο παρόν forum οπότε έκοψα το επίμαχο σημείο, σήκωσα λίγο τα mid-tones ώστε να φαίνεται πιο καθαρά ( ; ) δίχως να έχουμε over-exposure τα αντικείμενα και την ανέβασα στο web-site-archive μου ώστε να την κάνω derive κατευθείαν εδώ..

Υ.Γ.
Εάν φυσικά ο someone διαφωνεί μου το λέει και την κατεβάζω αμέσως..

Edited by - XD on 12/05/2005 11:51:42

12/05/2005, 11:56:05
XD καλά έκανες. Δεν νομίζω ο someone να διαφωνεί. Εδώ εγώ το έβαλα σε αμερικάνικο φόρουμ...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

orfeas7Μέλος
12/05/2005, 12:36:43
Αγαπητή φίλη Ostria θα ήθελα ένα σχόλιο για την δικιά μου φωτογραφία. Μήπως μπορείς να πάρεις καμία γνώμη από το αμερικάνικο φόρουμ που έλεγες πριν; Ευχαριστώ.

Δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ούτε τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!

someoneΝέο Μέλος
12/05/2005, 16:06:00
XD εκανες πολυ καλα που την εβαλες την φωτογραφια ετσι.Ηθελα και εγω να το κανω αλλα δεν ηξερα πως... VRIL εχω πει πιο πανω οτι εκανα λαθος και η φωτογραφικη ειναι 3.2 αλλα για μενα δεν εχει σημασια. Δεν ειπα ποτε οτι ειναι καποιο σοβαρο εργαλειο το οποιο μπορει να μας δειξει πολλα πραματα..Ισως να εχεις και δικιο και να ειναι λαθος τις καμερας αλλα το βρικσω πολυ απιθανο.Αν παλι το θεωρεις αστειο μην ασχολισε καν. Για μενα και τους υπολοιπους πιστευω ειναι κατι που τουλαχιστον μας κινει την περιεργεια.
Εψαξα λιγακι παραπανω χτες το βραδυ παρακολουθοντας ενα ντοκιμαντερ σχετικο με φωτηνες μπαλες και αλλα αστρικα φαινομενα. Υπαρχει εντονη δραστιριοτητα τετοιων φαινομενων γενικα στον διαστημα και γυρο απο το φεγγαρι. Αλλοι το ερμηνευουν ως φυσικο φαινομενο που ειτε ειναι space debris(διαστιμικα αποβλητα)ειτε ice crystals οπως ειχα πει και πριν τα οποια ελευθερονονται απο τα διαστιμοπλοια και τους διαστημικους σταθμους, και οι ποιο τρελαμενοι υποστιριζουν οτι ειναι ιπταμενα αντικειμενα με νοημοσυνη..Ξερω...και σε μενα ακουγετε αρκετα τραβηγμενο απλα παραθετο οτι ακουσα. To ντοκιμαντερ λεγεται "Nasa secret transmisions the smoking gun" και εχει γινει λιγο φασαρια γυρο απο αυτο διοτι αποκαλυπτει αρκετα πραματα. Θα συνεχισω το ψαξιμο ... γιατι προσωπικα μου αρεσει
toxotisΜέλος
12/05/2005, 18:36:01
quote:

Παιδιά μετεωρολογικό μπαλόνι το βράδυ, μου φαίνεται μάλλον απίθανο.

Φίλη Ostria, το σχόλιο για το μετεωρολογικό μπαλόνι ήταν για τη φωτο του Orf;ea που είναι μέρα τραβηγμένη.

Τώρα για τη φωτο του someone, δεν νομίζω να είναι μετεωρίτης, μιάς και η επιφάνεια του μοιάζει να είναι λεία, η περίπτωση να είναι διαστημικά απόβλητα-ice crystals μοιάζει ίσως πιο κοντά, αλλά ποιός ξέρει...
Ίσως ο καλός μας Βρίλ με το τηλεσκόπιο του...κρίμα που δεν το είδε να μας πεί...

12/05/2005, 22:52:38
orfea μόλις έβαλα και την δική σου να δούμε τι θα πουν τα παιδιά.

Αγαπητή toxotis νόμιζα ότι το λέγατε για την φωτογραφία του someone. Συμφωνώ ότι θα ήταν περίεργο να είναι μετεωρίτης, απλώς το συνδύασα με τον χαμό που έγινε με τα fireballs την επόμενη μέρα.
Πάντως είναι περίεργη φωτογραφία. Νομίζω ότι κάτι παίζει (δεν νομίζω να είναι πρόβλημα της μηχανής ή του φακού που λέει ο Vril), αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ τι ακριβώς.

-Arthur C. Clarke-

13/05/2005, 01:38:05

η πρωτη μου εντυπωση ειναι πως δεν φαινεται καποιο αντικειμενο, αλλα φως που περναει μεσα απο τα συννεφα.

επειδη η πυκνοτητα των νεφων δεν ειναι ομοιομορφα κατανεμημενη στην μαζα τους, ενα ισχυρο φως θα περνουσε απο τα όποια "ανοιγματα" κατ αυτον τον τροπο.

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr