- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical - ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΑΠΟΨΕΩΝ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Σίγουρα είναι ένα κοινωνικό εργαλείο. Αλλά όπως όλα τα εργαλεία, χρειάζεται και επιδέξια, μαεστρική χρήση και διαχείριση.
Αρκετοί είναι αυτοί που νομίζουν πως με μια "συγνώμη" καθαρίζουν ότι κουτσουκέλα - ζημιά έχουν κάνει σε τρίτον -ους. Κι έτσι χάνει τη χρησιμότητά της στην κοινωνία.
Συγνώμη κατά τη γνώμη μου σημαίνει ανάληψη ρίσκου τιμωρίας και ελπίδα μεγαλοθυμίας αυτουνού που εκλιπαρείται η συγνώμη. Να καταδειχτεί ειλικρινής μεταμέλεια και υπόσχεση μη επανάληψης της άδικης συμπεριφοράς. Και να υπάρχουν και δικλείδες εγγύησης γι΄αυτό. Και για να γίνει αυτό ο δράστης αφήνεται σαν ικέτης στη διάθεση του θύματος. Και υπάρχει και περίπτωση το θύμα να μην την κάνει δεκτή τη συγνώμη. Αυτό είναι και το ρίσκο της συγνώμης.
Πρέπει να πείσει ο δράστης....
Αλλιώς είναι μια κουτοπονηρίστικη κίνηση, να γλιτώσουμε τη φουρτούνα και μετά βλέπουμε...
Εγώ εκτιμώ πως θα ζήταγα ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ συγνώμη ως εξής...
Είμαι ο τάδε (πλήρες ονοματεπώνυμο)
κάνω αυτή τη δουλειά, μένω εκεί, το τηλέφωνό μου είναι αυτό, είμαι τόσων χρονών.... με μεγάλη μου χαρά θα περιμένω τηλεφωνημά σας για πρόσθετες εξηγήσεις - αν χρειάζεται.
Κι όλα αυτά δημόσια κι όχι ιδιωτικά. Μη παρανοηθεί σαν εκβιασμός για δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων - παρώθηση για παράβαση του νόμου, αλλά σαν μια ανώτερη - ιδανική πράξη επίδειξης συγνώμης. Και ταυτόχρονα εγγύηση για αποφυγή άλλων παρόμοιων περιπτώσεων σε άλλους επισκέπτες... μαζί με τον αγιασμό και η γάτα βοηθάει κάποιες φορές...
Ποιος είναι διατεθειμένος σήμερα να κάνει αυτήν την ανώτερη πράξη εκδήλωσης συγνώμης;
παραβαίνεις τους κανονισμούς του φόρουμ δημοσιοποιώντας στοιχεία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (ο όρος είναι δόκιμος για το ελληνικό διαδίκτυο), συνεχίζεις με απειλές, εκβιασμούς και προκαλώντας γενικότερα την αντίληψή μας και την ορθή κρίση των πραγμάτων, λαμβάνεις μία συγγνώμη την οποία πολλοί δεν θα θεωρούσαν απαραίτητη και καταλήγεις να κάνεις ένα αδιανόητο για το κοινό αίσθημα κήρυγμα πάνω στην έννοια της συγγνώμης...
πρέπει κάποτε να μάθεις φίλε μου να αξίζεις τη συγγνώμη που σου δίνεται και με το τελευταίο σου ποστ βλέπω πως κάθε άλλο παρά συμβαίνει κάτι τέτοιο...
αυτός που ζητάει συγγνώμη, πρέπει να ξέρεις πως κάνει κάτι πολύ σημαντικότερο απ' αυτά που εσύ απαιτείς με τόση έπαρση. Καταπνίγει δηλαδή τον εγωισμό που έχει ο κάθε άνθρωπος μέσα του, και παραδέχεται πως κάπου έσφαλε. Σε αντίθεση με σένα, που η συγγνώμη δεν ήταν παρά το εφαλτήριο για να τινάξει τον εγωισμό σου στα ύψη.
Προσωπικά πολύ λυπάμαι που μία τέτοια κίνηση καλής θέλησης όχι μόνο δεν βρήκε ανταπόκριση, αλλά και στάθηκε η αφορμή για όλα αυτά που προηγήθηκαν.
Θα συμφωνήσω με την προτροπή του αγαπητού durden_alie και μάλιστα θα επιμείνω να απευθυνθείς στα αρμόδια όργανα σταματώντας εδώ προκειμένου να μην επιβαρύνεις περισσότερο τη θέση σου... αν δεν γνωρίζεις το γιατί και πως την επιβαρύνεις σε συμβουλεύω να ζητήσεις τη συμβουλή δικηγόρου για να καθοδηγήσει κατάλληλα.
Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
Νομίζω πως δε μπορείς.

osev
Απεστάλη: 13/03/2006, 08:46:01
Διαμέσου του μηχανισμού του mailserver σας (του esoterica.gr), στον οποίο μόνο μέλη του φόρουμ σας είχαν τη δυνατότητα χρήσης του, μου στάλθηκε απειλητικό και τρομοκρατικό e-mail στο προσωπικό μου mailbox. Οι απειλές και εξυβρίσεις σε βάρος μου συνεχίστηκαν δημόσια και στην ιστοσελίδα σας.
Παρακαλώ, για την ανεύρεση της αλήθειας και την αποφυγή ταλαιπωρίας, ας μην καταστραφεί οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση του ή τω δραστών των σε βάρος μου γεγονότων, όπως π.χ. τα logfiles πρόσβασης χρηστών στο server όπου φιλοξενείται το φόρουμ σας, τα στατιστικά δεδομένα του φόρουμ, ιδιαίτερα η ip και τα λοιπά στοιχεία εγγραφής του συγκεκριμένου μέλους που φέρεται να απείλησε-τρομοκράτησε-εξύβρισε άλλα μέλη του φόρουμ.
θεωρείστε δεδομένο πως δίνεται η ΜΟΝΗ λύση που θα μπορούσε να δοθεί.
Με εκτίμηση
Απεστάλη: 13/03/2006, 12:16:45
From a........@hotmail.com Sat Mar 4 17:53:10 2006
X-Apparently-To: .....@......gr via 217.146.177.64; Sat, 04 Mar 2006 09:52:16 -0800
X-Originating-IP: [82.113.137.--]
Return-Path: <a.........@hotmail.com>
Authentication-Results: mta233.mail.re2.yahoo.com from=hotmail.com; domainkeys=neutral (no sig)
Received: from 82.113.137.-- (EHLO Esoterica-Delivery-Service) (82.113.137.--) by mta233.mail.re2.yahoo.com with SMTP; Sat, 04 Mar 2006 09:52:15 -0800
Received: from mail pickup service by Esoterica-Delivery-Service with Microsoft SMTPSVC; Sat, 4 Mar 2006 17:53:11 +0000
Από: a.....@hotmail.com Προσθήκη στο Βιβλίο διευθύνσεωνΠροσθήκη στο Βιβλίο διευθύνσεων
Προς: .....@.....gr
Θέμα: Αποστολή Μέσω των ESOTERICA.gr Forums ! απ ό το Μέλος allzzaro
Ημερομηνία: Sat, 4 Mar 2006 17:53:10 -0000
Message-ID: <04a001c63fb4$80759310$34897152@papa>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-7"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Mailer: Microsoft CDO for Windows 2000
Thread-Index: AcY/tIBymI3O/DzaTzOM+npY3QIvJQ==
Content-Class: urn:content-classes:message
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1506
X-OriginalArrivalTime: 04 Mar 2006 17:53:11.0070 (UTC) FILETIME=[80974BE0:01C63FB4]
Content-Length: 300
Γεια σου osev
Έλαβες το ακόλουθο μήνυμα από το Μέλος : allzzaro
(a.....@.......com)
Στη Διεύθυνση: http://www.esoterica.gr/forums/
osev... Hδη εχω κάνει ενέργειες για να σε εντοπίσω και ως geox.
Φρόντισε οι ενέργειες μου να μην καρποφορήσουν. Θα την πληρώσεις και
εσύ και οι φίλοι σου.
----------------------------------------------------------
Ερευνώντας στο www.ripe.net για την ip 82.113.137.--
προκύπτουν οι παρακάτω πληροφορίες (αφαιρέθηκαν κάποια στοιχεία , που μπορεί να τα βρει ολοκληρωμένα κάποιος επισκεπτόμενος ο ίδιος το ripe.net):
inetnum: 82.113.137.-- - 82.113.137.--
netname: xtraordinary-papa1
descr: Papa.... assignment
country: GB
admin-c: AT178-RIPE
tech-c: AT178-RIPE
status: ASSIGNED PA "status:" definitions
remarks: *********************************************************
remarks: * ABUSE CONTACT: abuse@...ahost.co.uk REPORT HACKING, *
remarks: * ILLEGAL ACTIVITY, ATTACKS, SCANS, PROBES, SPAM, ETC. *
remarks: *********************************************************
mnt-by: xtraordinary-mnt
mnt-lower: xtraordinary-mnt
mnt-routes: xtraordinary-mnt
source: RIPE # Filtered
person: A.... T....
address: Xtraord.... Networks Ltd
.. The Clockt... Estate
South Gyle Crescent
Edinburgh ......
abuse-mailbox: abuse@...host.co.uk
phone: +44 870 743 7---
fax-no: +44 870 743 7---
nic-hdl: AT178-RIPE
% Information related to '82.113.128.0/19AS30827'
route: 82.113.128.0/19
descr: XTRAORDINARY-AS
origin: AS30827
mnt-by: XTRAORDINARY-MNT
-----------------------------------------
Προκύπτουν επίσης κι άλλες πληροφορίες, οι οποίες θα αποσταλούν σε αρμόδιους.
---------------------------------------
Απεστάλη: 13/03/2006, 12:27:49
Name: f---s
Date Posted: May 2, 03 - 1:15 AM
IP Address: 194.219.88.---
Email: a.....@hotmail.com
---------
ip που ανήκε σε χρήστη της φ...τ από την Αθήνα, το 2003.
Απεστάλη: 13/03/2006, 13:53:57
Puma
Απεστάλη: 13/03/2006, 14:50:05
Απεστάλη: 13/03/2006, 15:03:22
Στο ripe.net βρίσκεις το μπλοκ αριθμών που έχουν δοθεί για χρήση στο συγκεκριμένο δίκτυο που συνδέεται στο ίντερνετ, δηλαδή όπως τα λες βρίσκεις τον provider κι όχι το συγκεκριμένο χρήστη... εκτός κι αν έχει έναν-δυο αριθμούς που του δόθηκαν, π.χ. κάποια static σύνδεση.
Αλλά ο καθένας μας που συνδέεται στο δίκτυο αφήνει παντού ίχνη. Όχι μόνο την ip address. Αλλά και άλλα στοιχεία. Κι όλα αυτά επεξεργάζονται συνδυαστικά.
Όλα καταγράφονται στο ίντερνετ σε τεράστιους σκληρούς δίσκους (συστοιχίες δίσκων) κάπου σε υπόγειες βάσεις σε ερήμους του Τέξας, της Καλιφόρνιας κλπ, από διάφορες εταιρείες, όπου επεξεργάζονται, ταξινομούνται, κατηγοριοποιούνται ώστε κάποια στιγμή να τα διαθέσουν σαν εμπορικό προϊόν. Δες το παράδειγμα του dejanews που το αρχειακό υλικό του αγοράστηκε από το google, κι άλλα παρόμοια. Κι είδες πού έφτασε σαν επιχείρηση το google.
Με αυτό θέλω να πω πως ο καθένας μας αφήνει ίχνη στο ίντερνετ (κείμενα, σελίδες, e-mails κλπ) που ποτέ δε χάνονται. Και το ίντερνετ έχει διαμορφώσει και επάγγελμα ειδικών ερευνητών που ψάχνοντας προς τα πίσω ή περιμένοντας το μέλλον, μπορούν να βρουν ότι ψάχνουν.
Αγαπητέ, σε παρακαλώ να το βάλεις στο μυαλό σου, το ίντερνετ είναι ένα κουτί με διάφανα γυάλινα τοιχώματα. Όσο κι αν δεν το βλέπουμε πίσω από το μόνιτόρ μας.
Μη διανοηθείς ποτέ να κάνεις κάτι κακόβουλο, σε βάρος οποιουδήποτε. Θα το βρουν.
Απεστάλη: 13/03/2006, 23:00:42
Ναι, είμαι σίγουρος ότι τα πάντα καταγράφονται και μπορεί ο καθένας να σε βρει ανά πάσα στιγμή. Ξέρω ότι όλο και κάποιο ίχνος αφήνει κάποιος. Απλά ή8ελα να μάθω πόσο εύκολο είναι να βρεις ακριβή στοιχεία για τον υπολογιστή με τον οποίο συνδέεται κάποιος. Πρέπει δηλαδή να απευθυνθείς στον αντίστοιχο provider ή σε κάποια άλλη υπηρεσία? 'Η μπορεί κάποιος να το ανακαλύψει κι από μόνος του?
Απεστάλη: 14/03/2006, 00:26:01
Τα πληροφοριακά στοιχεία υπάρχουν αρχή αρχή στον ISP και δευτερευόντως και στο διαχειριστή αυτού του δικτυακού τόπου (για όσους επισκέπτονται το φόρουμ). Τα τηλέφωνα όμως από τα οποία γίνεται η σύνδεση τα έχει μόνο το αρχείο που φτιάχνεται στον ISP.
Ναι μεν όλοι λένε πως τα δεδομένα αυτά τα διαχειρίζονται σύμφωνα με το νόμο, με ασφάλεια κλπ, αλλά όλο και κάποια εσωτερική κουτσουκέλα μπορεί να γίνει από κάποια ανεύθυνη κατάσταση που μπορεί να προκύψει. Θυμήσου πως πριν μερικά χρόνια είχαν βγει στο εμπόριο τα δεδομένα του Υπουργείου Μεταφορών (στοιχεία οχημάτων). Πως και τώρα διακινούνται τα δεδομένα σου από τραπεζικές συναλλαγές- δοσοληψίες και τα παρόμοια.
Ο νόμος επιβάλλει πως τα δεδομένα πρόσβασης στο ίντερνετ, δίνονται από τον ISP μετά από εισαγγελική παραγγελία. Και η παραγγελία δίνεται όταν είναι ολοφάνερο πως έχει γίνει αδίκημα ή πιθανολογείται η διάπραξη εγκλήματος κατά της ζωής κι άλλων σοβαρών καταστάσεων. Είναι δηλαδή εύκολο να δοθεί εντολή από τον εισαγγελέα όπου θα καταφύγεις [το κτίριο 16 στην Ευελπίδων], αν πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου κι όχι για καυγά σε chat μεταξύ οπαδών για την εξύβριση της ομάδας των άλλων!
Όμως, εσύ ρωτάς αν μπορούν να βρεθούν - να δοθούν στοιχεία κι από τρίτους. Η απάντηση είναι πως είμαι πεπεισμένος πως γίνεται. Από εταιρείες στο ίντερνετ, που κάνουν αυτήν τη δουλειά. Διαβάζουμε κατά καιρούς πως υπάρχουν αμερικάνικα sites , που με 100 δολάρια μπορείς να έχεις λίστα κλήσεων του κινητού που σε ενδιαφέρει. Ανάλογο πρέπει να γίνεται και στο ίντερνετ και μάλιστα πιο εύκολα, καθώς το ίντερνετ δεν έχει εθνικά σύνορα, και δεν μπορούν να ελεγχθούν από τις ανεξάρτητες εθνικές αρχές προστασίας του απορρήτου οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο αυτό. Σκέψου πως αρκετοί από εμάς - όσους διατηρούν website - πως βάζουν στις σελίδες τους μετρητές στατιστικών από εταιρείες που τα προσφέρουν free. Αν έχεις δει ένα txt αρχείο με τα logfiles κάποιου website, θα δεις πόσα και ποια στοιχεία μπορούν να καταγραφούν, να ταξινομηθούν, να κατηγοριοποιηθούν και να μπουν στη διαδικασία find it αργότερα.
Ποιο όνομα; Το username δεν είναι προσωπικό δεδομένο, αν δε συνοδεύεται με το ονοματεπώνυμό του, αν δεν το ταυτοποιεί. Ακόμα και η παραπομπή στο profile του μέλους, οδηγεί σε ένα μικρό όνομα και μια πόλη 5 εκατομμυρίων.
Το e-mail είναι προσωπικό δεδομένο. Όπως και το ονοματεπώνυμο του μέλους, π.χ. Φοίβος Παπαφίγκος... ή το τηλέφωνό του... ή η διεύθυνση κατοικίας ή η θρησκεία του ή η φιλοσοφική του ιδιαίτερη προτίμηση-στάση ζωής, γενικότερα οποιεσδήποτε πληροφορίες τον προσδιορίζουν - ταυτοποιούν επακριβώς
Το περιεχόμενο; Μα λέχθηκε και πριν... αυτό δεν εμπίπτει στον όρο ΑΛΛΗΛΟγραφία.
Κι ακόμα ποιος αποφασίζει-κρίνει για το αν υπήρξε παραβίαση του νόμου; Εσύ ή το δικαστήριο; Φυσικά το δικαστήριο. Εσύ μπορείς να πας σαν μάρτυρας, και να καταθέσεις ότι υπέπεσε στην αντίληψή σου, ότι είδες - όχι το τι υποθέτεις. Κι αν αποδειχθεί πως έγινε παραβίαση του νόμου επιβάλλεται και η ποινή που είναι συνάρτηση των συνθηκών όπου έγινε η παραβίαση. Π.χ. το θύμα του βιασμού δεν το δικάζουν γιατί γρατσούνισε το δράστη! Και μπορεί και να εκδοθεί απαλλακτική απόφαση.
Κι ακόμα η μη δημοσιοποίηση εγκληματικής πράξης είναι αντίθετη κι από το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους. Είναι υποχρέωση του πολίτη.
Για δες το ελάχιστο της ποινής που προβλέπεται για όσα περιέχονται στο απειλητικό μήνυμα. Ακόμα και όλα τα ελαφρυντικά να του καταλογιστούν, υπάρχει πάντα το "τουλάχιστον" στο όριο της ποινής.
τα ΧΧΧ που 'χεις βάλει δεν εξυπηρετούν σε τίποτε απολύτως μια που όταν γίνεται αποστολή μηνύματος μέσω των φόρουμς αναγκαστικά εμφανίζονται τα mail τόσο του αποστολέα όσο και του παραλήπτη που υπάρχουν στο προφίλ τους. Εδώ θα πρέπει να διαλέξεις τι απ' τα δύο συμβαίνει : αν θίχτηκες από κάτι που είπε ένα username (σύμφωνα μ' αυτά που λες παραπάνω) ή από αυτά που είπε ένα φυσικό πρόσωπο (σύμφωνα με αυτά που επικαλείσαι αρχικά). Θα ξέρεις φαντάζομαι τη διαφορά μεταξύ των νόμων που διέπουν το ελληνικό κράτος και των κανονισμών που διέπουν τη χρήση των φόρουμ.
Ως προς το πρώτο αν φαντάζεσαι πως έχεις δίκιο αρμόδια είναι τα ελληνικά δικαστήρια, και εκεί θα έπρεπε να απευθυνθείς εξ αρχής. Ως προς το δεύτερο, και με δεδομένο ότι τα ΧΧΧ που έβαλες δεν εξυπηρετούν σε τίποτα, παραβιάζεις τους κανονισμούς του φόρουμ, τους οποίους και αποδέχτηκες προκειμένου να κάνεις την εγγραφή σου. Όπως καταλαβαίνεις αν κάποιος ήθελε θα μπορούσε να κινήσει τις ίδιες διαδικασίες ταυτοποίησης με το φυσικό πρόσωπο που εσύ επικαλείσαι και να αντιμετωπίσεις κι εσύ τις δικές σου ευθύνες απέναντι στην ελληνική δικαιοσύνη.
Προτίμησες όμως να ακολουθήσεις μία διαδικασία εκβιασμού της ανοχής μας ή/και της σύμφωνης γνώμης μας, καθώς και της ανοχής των υπευθύνων του χώρου με εκφοβιστικές πρακτικές (βλέπε απειλές κλπ) προκειμένου να συνεχίσεις να γράφεις. Να προσθέσω εδώ ότι όπως καταλαβαίνεις στη δική σου πρακτική πλέον υπάρχουν και μάρτυρες, τους οποίους απ' όσο γνωρίζω εκτιμάνε ιδιαίτερα στις δικαστικές αίθουσες. Εκτός βέβαια και αν κατά περίπτωση (ή αλλιώς κατά πως μας βολεύει) ξεχωρίζουμε το username από το φυσικό πρόσωπο.
Στο θέμα της αλληλογραφίας θα πρέπει να αντιληφθείς αυτό που είπα και παραπάνω ότι πρόκειται για έναν δόκιμο όρο στη χρήση του ελληνικού διαδικτύου και να σταματήσεις την ετυμολογική ανάλυση η οποία σίγουρα δεν είναι επιχείρημα αρκετό ώστε να υποστηρίξει όσα λες.
Αν κάθε φορά που λαμβάναμε στο mail μας υβριστικά ή άλλου είδους μηνύματα απασχολούσαμε τα ελληνικά δικαστήρια μόνο από εδώ μέσα το κτίριο 16 θα ήταν γεμάτο κόσμο. Μπορούμε όμως όλοι και κάνουμε μία διάκριση του τι έγκειται στα όρια της πραγματικής ζωής και τι στα όρια της διαδικτυακής. Και πάλι συνιστώ να απευθυνθείς αρμοδίως όπου πρέπει και να μην επιβαρύνεις άλλο τη θέση σου εδώ.
Η βασική μου διαφωνία με σένα βρίσκεται στους όρους και τις απαιτήσεις που έχεις γύρω από τη συγγνώμη, την οποία όπως είπα και παραπάνω δεν πιστεύω πως με αυτή σου τη στάση αξίζεις.

Απεστάλη: 14/03/2006, 01:31:12
durden_alie
Απεστάλη: 14/03/2006, 01:48:17

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ "Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical",
ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ (ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ) ΜΕ ΤΗ - ΓΝΩΣΤΗ ΠΙΑ - ΥΠΟΘΕΣΗ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΟΥ.
Επίσης παρακαλώ θερμά τα υπόλοιπα μέλη, να μην απαντούν στο μέλος αυτό, στο αναφερόμενο θέμα, παρά στον παρόντα χώρο.
Ευχαριστώ. ![]()
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μα με την Αμαλία είχα σχετική συζήτηση, η ίδια δήλωσε δημόσια πως θα πράξει κάτι τέτοιο. Δε βλέπω το λόγο που ανακατεύεσαι στο θέμα μεταξύ της δήλωσης της Αμαλίας και της δικής μου επιθυμίας. Δε νομίζω πως υπάρχει ανάγκη ερμηνευτή των δηλώσεών της.
Και δε νομίζω πως χρειάζεται να επικολλήσω εδώ τη δήλωσή της. Θα είναι πλεονασμός.
ΥΓ. μη ξαναχαιρετήσεις αν έχεις σκοπό να μπαίνεις κάθε λίγο και λιγάκι.
Λοιπόν, η G τα είπε όλα...![]()
Μέλος osev, και μόνο που κατονομάζεται στο email που έλαβες το username, "φωτογραφίζεται" (εφόσον η πρόσβαση στο προφίλ είναι ελεύθερη) η ηλεκτρονική διεύθυνση του αποστολέα.
Από εκεί και πέρα, οι κανονισμοί του ΦΟΡΟΥΜ δεν είναι νόμοι του ελληνικού κράτους. Οι κανονισμοί του φόρουμ μπαίνουν από τους διαχειριστές του...Κι άμα σ' αρέσει! ![]()
Και, αν και συνεχίζεις να αγνοείς τις παρατηρήσεις μου, θα σου επιστήσω την προσοχή για άλλη μία φορά στα γραφόμενά σου σε προηγούμενα ποστ, πάνω στα οποία μπορούν ενδεχομένως να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες για αδικήματα.
Σκέψου...Σκέψου πριν αγοράσεις...! ![]()