- Μοντέρνες Δουλειές - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
σκεφτόμουν την πρότασή σου... θα πρόσθετα και κάτι ακόμα στον κατάλογο των απαραίτητων στοιχείων... έναν φορητό με σύνδεση στο internet για να έχω πρόσβαση στο esoterica... Αν σκεφτούμε αντίθετα πάντως... που θα βρισκόμασταν (σαν σύνολο) αν όλοι πραγματοποιούσαν αυτό που προτείνεις;
Αγαπητή amalia, έγραψες...
quote:
Μόνο που κάτι τέτοιο, για τα τωρινά δεδομένα, είναι απλά ανέφικτο.
όντως... "έγραψες"
Αγαπητή Avallon, μου αρέσεις γιατί ακούγεσαι αληθινή... (αρχίσαν οι συμπάθειες;)
Jejeje (πρώην μέλος των Wham και κολλητός φίλος του George Michael)
..."follow me" the wise man said, but he walked behind...
Σε παραλία τροπική?Είσαι σίγουρος?
quote:
Σε παραλία τροπική?
Ελα βρε ασπρίγια, μην φέρνεις την καταστροφή!
Θα έβαζε 2-3 επιπλέον ανεμιστηράκια στο κουτί και κανένα πρόβλημα!!!
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
"THOSE WHO THROW OBJECTS ON THE CROCODILES WILL BE ASKED TO RETRIEVE THEM"
--Je^3-- (o κολλητός του GM)
quote:
Αγαπητή Avallon, μου αρέσεις γιατί ακούγεσαι αληθινή... (αρχίσαν οι συμπάθειες;)Jejeje (πρώην μέλος των Wham και κολλητός φίλος του George Michael)
Ω! Ναι! Είμαι αληθινή!
Τόσο αληθινή όσο και η κυτταρίτιδά μου...![]()
(με συμπαθείς ακόμα?![]()
)
Υ.Γ. Το πολύ κολλητηλίκι με τον George Michael έβλαψε πολλούς άνδρες γι'αυτό πρόσεχε...

Περί συμπάθειας...
υπάρχει άλλη που μου έχει κλέψει την καρδιά και είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ... η μοναδική μου αγάπη... αυτή δεν πρόκειται να την αντικαταστήσει καμία και ποτέ!
Τώρα αν η κυτταρίτιδά σου είναι αληθινή δεν το γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει. Οπότε στο πλαίσιο αυτό δεν υπάρχει και λόγος του να μην συνεχίσω να σε συμπαθώ.
Φιλικά
Αν ναι,πείτε κάτι.
Ευχαριστώ.
quote:
Περί συμπάθειας...
υπάρχει άλλη που μου έχει κλέψει την καρδιά και είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ... η μοναδική μου αγάπη... αυτή δεν πρόκειται να την αντικαταστήσει καμία και ποτέ!Τώρα αν η κυτταρίτιδά σου είναι αληθινή δεν το γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει. Οπότε στο πλαίσιο αυτό δεν υπάρχει και λόγος του να μην συνεχίσω να σε συμπαθώ.
Φίλε jejeje...να να μην παρεξηγηθώ γιατί πραγματικά δε το θέλω...
καυστικό χιούμορ + αυτοσαρκασμός = AVALLON ![]()
![]()
![]()
![]()
Aλλωστε έχω και γω μοναδική ΑΓΑΠΗ!!!

quote:
Μιας και μιλάμε για δουλειές,ξέρει κανείς καμμια καλή περίπτωση για Κρήτη? (ξενοδοχείο,τουριστικό γραφείο ή ακόμη και δουλειά σε θερμοκήπιο).
Aν το δούμε λίγο ρεαλιστικά το θέμα είναι δύσκολο κάποιος που δεν σε γνωρίζει να σε προτείνει σε κάποιο γνωστό του για δουλειά. Ξέρεις τις "τυπικούρες"... και αν δεν είναι καλός θα εκτεθώ κ.λπ., κ.λπ. (σωστά Avallon;) Ψάχνεις για εποχιακή εργασία ή μόνιμη; Οι εργασίες που σε ενδιαφέρουν απαιτούν κάποιο (δυστυχώς έστω και μικρό) βαθμό προϋπηρεσίας. Σκέψου να πας να εργαστείς σε θερμοκήπιο όταν δεν έχεις ξαναπιάσει τσουγκράνα! Θα μου πεις όλα μαθαίνονται... αλλά (και πάλι δυστυχώς) οι σημερινοί εργοδότες είναι πολύ απαιτητικοί. Θέλουν τον καλύτερο με τις λιγότερες δυνατές απολαβές. Αυτά από τη σημερινή πραγματικότητα...
Εντάξει, εντάξει... σταματάω το κήρυγμα...
Σε παρακαλώ μην παρεξηγήσεις τις προθέσεις μου... απλά προσπαθώ να συνεχίσω και να προβληματίσω τους υπολοίπους!!
Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ.
Γιάννης
Αντιθέτως μάλιστα!
Φιλικά
--Je^3-- (o πρώην κολλητός του George Michael)
Edited by - Jejeje on 21/03/2004 19:31:44
Oλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει...

Xmmm...telika,oson afora to thema "douleia" kai eidikotera "eyresh ergasias" isxyei olws paradocsws h idia koinotyph pleon idiothta pou isxyei kai stis perissoteres periptwseis...Oso poio poly prospatheis,toso poio poly apexeis...H gnwmh mou loipon,apotelesma apeirhs prospatheias (tssssss....),einai oti oso poio cool eisai mesa sou (oxi pantelws anaisthitos),toso poio konta tha vretheis se ayto pou theleis...Apla prepei na vriskesai se epagrypnish,molis vrethei mia eykairia na thn adracseis kai na ths rouficseis to aima (xmm..enstiktwdh pragmata)...Ton ypoloipo kairo,to mono pou arkei einai mia paralia kai ena potaki...(me liga logia kati pou na apexei apo to agxos,thn piesh kai ola ta synepakoloutha)...
Anyways,arxizw na makrylogw kai na epanalamvanomai opote ayta pros to paron...Kissies se olous kai se oles pou apo oti fainetai apasxolountai arketa me diafora themata kai psaxnontai..pragma kalo...parola ayta (ayto pou prospathisa na anaptycsw kai poio panw).."Pan metron ariston"
Είναι πολύ σωστά αυτά που λες περίς άγχους και επαγρύπνησης...
Αλλωστε αν δεν είσαι cool αλλα αγχωμένος πως θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε ένα δύσκολο interview?

quote:
Oso poio poly prospatheis,toso poio poly apexeis...
Τι εννοείς; Δεν καταλαβαίνω... να διευκρινήσω ότι είμαι χαμηλού νοητικού επιπέδου. Συγγνώμη αν σε ταλαιπωρώ!! (ποια μίλησε για αυτοσαρκασμό;!;) Απέχω από τι; Από την αναζήτηση εργασίας; Εγώ νομίζω ότι όσο προσπαθείς τόσο πιο κοντά έρχεσαι στο να πετύχεις το στόχο σου! Εμένα προσωπικά δεν μου έχουν κτυπήσει το κουδούνι να μου πουν ότι με προσλαμβάνουν! Εργάζομαι, κερδίζω την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και προϊσταμένων μου και προχωρώ σε κάτι καλύτερο. Μάλλον έχω καταλάβει λάθος!! Πάλι;! Αχ τι κάνει ο έρωτας!
Για το ποτάκι και την παραλία με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο. Αλλά και εγώ (βάσει της εμπειρίας μου) σου γράφω ότι αν μπεις στο "λούκι" δύσκολα βγαίνεις. Είναι ωραίο να συζητάμε για αλλαγή του τρόπου ζωής μας αλλά στην πράξη τι γίνεται. Ημίμετρα βλέπω!
Βρε Avallon μου θέλεις να μου πεις ότι ψάχνεις για δουλίτσα;; Ήσουν "manager assistant στο γενικό διευθυντή πολυεθνικής εταιρείας", σου δόθηκε η ευκαιρία να τα πάρεις χοντρά και είπες όχι. Δεν ξέρω αλλά δεν με πείθεις κοπέλα μου (τα ανωτέρω σχόλια γράφθηκαν χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας). Αφού τα λες "έξω από τα δόντια" γι'αυτό μ' αρέσεις.
Γιάννης
ΥΓ: interview.... χμμ τι μου θυμίζεις τώρα;!;!
ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που έδειξες.
Τα προσόντα μου,ουκ ολίγα.
Μιλώ Γερμανικά,Αγγλικά και τώρα μαθαίνω Ισπανικά.
Έχω δουλέψει σε ξενοδοχεία από 3 αστέρια και πάνω,το βιογραφικό μου είναι πολύ ενημερωμένο.
Τώρα τα έχω παρατήσει και δουλέυω οικοδομή με τον πατέρα μου.
Απλά δε θα με χάλαγε να βγάλω καλοκαίρι στην όμορφη Κρήτη.
Δεν εννούσα αν ξέρετε κάποιο συγκεκριμένο εργοδότη.
Αλλά αν κάποιος γνωρίζει που παίζουν κάποιες καλές δουλειές,θα τον ευχαριστούσα από την ψυχή μου.
Avallon,αν το εννοείς σοβαρά,τι ακριβώς ψάχνεις?
Ίσως να μπορώ να βοηθήσω.
Ευχαριστώ για το διάλογο.
Θεωρητικά μιλώντας (γιατί η θεωρία από την πράξη διαφέρει πολύ, ειδικά βάσει των σημερινών συνθηκών) και αν λάβουμε υπόψη ότι το Ηράκλειο είναι Ολυμπιακή πόλη πιστεύω ότι η τουριστική κίνηση θα είναι αυξημένη στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ηρακλείου κατά την περίοδο των αγώνων. Έχω ένα φίλο που εργάζεται στα Χανιά (όχι στον τομέα του τουρισμού) και μου έλεγε ότι η τουριστική κίνηση (πληρότητα δωματίων) πέρυσι το καλοκαίρι ήταν πεσμένη κατά 30% περίπου σε σχέση με το 2002. Προσωπικά πιστεύω ότι αν κατέβεις στην Κρήτη και ψάξεις από μόνος σου κάτι θα βρεις (ειδικά αν δεν έχεις και υψηλές οικονομικές απαιτήσεις). Βλέπεις οι ξένοι κάνουν ότι κάνουμε εμείς σε πολύ χαμηλό κόστος. Μπορεί να γράφω και μπούρδες (δεν ξέρω πως λειτουργεί η συγκεκριμένη αγορά) οπότε συγχώρεσε πιθανά λάθη μου. Πάντως επειδή οι απαιτήσεις την περίοδο αυτή στο Ηράκλειο θα είναι λίγο αυξημένες θα σου πρότεινα κάτι πιο χαλαρό (π.χ., Χανιά... δεν παίζονται με τίποτα)
Γιάννης
Ολυμπιακή πόλη?
ΤΑΛΙΜΠΑΝ μου μυρίζεται!
Τα Χανιά σίγουρα είναι από τις καλύτερες πόλεις στην Ελλάδα,αλλά εκεί έχω κάνει φαντάρος.
Σητεία είναι το μέρος που προτιμώ.
Μάλλον για κει με βλέπω,αν πάρω την απόφαση να ψάξω μόνος μου.
Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον Jejeje!
(εμένα πάλι το nickname που διάλεξες
μου θυμίζει ένα παντελώς άγνωστο
τραγούδι
που λέγεται skinhead moonstomp
και είναι rocksteady,δηλαδή πρώιμη reggae)
(το γιατί θα το καταλάβεις μόνο
αν το ακούσεις!).
Γιάννης (Je^3)
ΥΓ: Δυστυχώς δεν γνωρίζω το τραγούδι που αναφέρεσαι.
Στο Γαιδουρονήσι δεν έχω βρεθεί ποτέ αν κι έχω ακούσει από πολύ κόσμο για τις χάρες του.
Μοναδικό πρόβλημα?
Δεν μπορείς να μείνεις το βράδυ,άρα αποκλείεται και η παραμονή και εργασία σ'αυτό.
Κάνω λάθος?
Αν ναι,διορθώστε με.
Θα φροντίσω να το επισκεφτώ πάντως,με την πρώτη ευκαιρία.
Σήμερα δεν γνωρίζω τι "παίζει". Πάντως αξίζει να πας μόνο για την ηρεμία που σου προσφέρει το μέρος. Και πάλι να σου επισημάνω ότι γράφω βάσει των δικών μου εμπειριών (3ετίας σίγουρα ίσως και παραπάνω).
Γιάννης