ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μπράβο στον Σφακιανάκη! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Μπράβο στον Σφακιανάκη! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

beetlejuice10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
beetlejuiceΜέλος
04/05/2002, 12:36:07
Ενα μεγαλο μπραβο στο Νοτη Σφακιανακη ο οποιος τολμα να λεει καποια πραγματα ως εχουν.Μετα το Μικη Θεοδωρακη αλλος ενας καταξιωμενος καλλιτεχνης κανει τετοιου ειδους δηλωσεις.Οποιος διαφωνει με αυτες ειναι το λιγοτερο ανιστορητος...

GATEWAY TEAM: www.metafysiko.cjb.net

04/05/2002, 13:52:53
Μιάς και δεν γνωρίζω τις δηλώσεις που μας λές φίλε beetlejuice, θα είχες τη καλοσύνη να μας ενημερώσεις και εμάς, για να κάνουμε και εμείς κριτική στο είπε ο ΝΟΤΙS....
Για να δούμε πώς είναι τα πράγματα που βλέπει... και πώς τα βλέπει...

Κέλσος

Edited by - kelsos on 04/05/2002 13:53:39

04/05/2002, 14:34:42
Ανάμεσα στα .."άλλα", και περί αρχαιο-ελληνικής θρησκείας...
Το "ύφος " του πάντως, αλλά και ο τόπος και το "κοινο" που επιλέγει για τις δηλώσεις του, μόνον αντιδράσεις προκαλούν......

ΑφροδίτηΝέο Μέλος
06/05/2002, 19:57:10
Είπε, ανάμεσα σε πολλά άλλα, ότι:
1. Δεν είναι Ρωμιός αλλά Έλληνας
2. Έγιναν μεγάλα εγκλήματα κατά των Ελλήνων για να συρθούν στον Χριστιανισμό
3. Επάνω στους Ελληνικούς Ναούς υπάρχουν άλλα κτίσματα, "άλλων" λατρειών
4. Όλοι οι -ισμοί ("ταοϊσμοί, χριστιανισμοί κ.λ.π" είπε και πήρε η μπάλλα ολίγον και τον δόλιο τον Λάο Τσε..)είναι εχθροί της ανθρώπινης ελευθερίας και δεν θέλει να έχει σχέση με κανέναν από αυτούς.
5. Κατήγγειλε ότι ο Ραδιοσταθμός της... Εκκλησίας παίζει ξένα και όχι ελληνικά τραγούδια !!!!!!

~Ίσως το δικό μου άστρο να'ναι κάπου εκεί στο φως~

rosariumΜέλος
06/05/2002, 22:13:31
Αγαπητέ φίλε beetlejuice,"μου αρέσει" ο τρόπος που τοποθετείσαι.Όποιος διαφωνεί έχει υβριστεί εκ των προτέρων..και είναι και το λιγότερο που του αποδίδεις, ανιστόρητος..

Λοιπόν φίλε μου,πραγματικά δεν μου αρέσει η πρόκληση.Γι αυτό δεν θεωρώ άξιο μπράβου,κάποιον που δεν σέβεται τουλάχιστον την πίστη των άλλων..και εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδος κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις για εντυπωσιασμό.Εν μέρει συμφωνώ,αλλά πραγματικά απορώ, ΓΙΑΤΙ διάλεξε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή..

rosarium

BelzevulΝέο Μέλος
11/05/2002, 00:07:19
Αυτά που είπε ο Σφακιανάκης παρ΄ολο που δεν με συγκινεί σαν καλιτέχνης είναι πολύ σωστά και αναφέρω σχετικά με τα κτησίματα των ναων στο θέμα Διάβολος-Ένα καλο παιδί.

As above, so below.

sembekΝέο Μέλος
14/05/2002, 01:36:15
o sfakianakis moy timizi tis diagonizomenes sta kalistia pu an tis rotisi kapios gia tin zoitus ta pun oti diabazun sopenhouer platona ,kant ,akune betoven ,bibalnti,xanzidaki,kai to onirotus ine na boitisun tus analfabitus.
kapios ta tu ipe oti apto pu kani pulai tu edose ke ena biblio ante dio ke arxise na prokali
otan autos o kat"onoma antropos ipostirizi apopcis pu pisteuo ,pcaxno meros na krifto

nikolasΝέο Μέλος
03/06/2002, 13:27:18
Διαβαζοντας το θεμα μου ηρθε μια σκηνη στο νου που με εκανε να γελασω αρκετα.
Φανταζεσται να παρει χαμπαρι ο νοτις τι λεμε γι αυτον?
Θα αρχισει τα καντηλια μαζι με κλωτσιες και μπουνιες.
Αστειευομαι βεβαια. (αστειευομαι???)
Τελος παντων. Δεν θα πω κατι για τον ιδιο η για αυτα που ειπε
γιατι μου την "δινει" παρα πολυ και σιγουρα θα τον αδικησω.

SKΝέο Μέλος
03/06/2002, 14:27:36
Kserete oti o agapitos kurios Sfakianakis se ena kentro sti Thesaloniki apokalese tous Thesalonikis Voulgarous?Nomizw to oti ta paidia spasane to magazi itan oti to ligotero...

sk

05/06/2002, 01:36:13
'Ηταν ότι το 'λιγότερο" θα μπορούσαν να κάνουν οι φίλοι τα "καρντάσια"...
Όσο για το τι θα λέει για μάς ο ΚΑΘΕ Νότις Σότις Τότις ακόμα και ο Φώτης.... λίγο με ενδιαφέρει!!!
Με ενδιαφέρει να μπορούμε να ανταλάσουμε τις ΟΠΟΙΕΣ ιδέες μας ΑΦΟΒΑ. Και μέχρι τώρα, αν μη τι άλλο.... αυτό πράτουμε!!!

Κέλσος