- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ -ΕΚΛΟΓΕΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
T-SEEKERΜέλος
Αυτό ακριβώς ενοώ ! Όσο πιο πνευματικά αναπτυγμένοι οι άνθρωποι τόσο λιγότερο φοβούνται οι α΄νθρωποι υπό όλες τις ένοιες .η αβεβαιότητα και η άγνοια είναι συχνά οι πηγές φόβου και αφότου τα ξεφορτωνόμαστε αυτά μειώνεται σημαντικά και ο φόβος μας και για το θάνατο αλλά και για άλλα θέματα . βέβαια τώρα πουτ το ξανασκέφοτμαι , δε χρειάζεται αυτά που πιστεύουμε να είναι αληθινά . απλά να τα πιστεύουμε εμείς .πάντως η πνευματική ανάπτυξη δεν συνεπάγεται πάντα και σωστά θρησκευτικά πιστεύω .αλλά είναι γεγον΄ς ότι όσο πιο σίγουρος είσαι για ότι πιστεύεις ακόμα και αν αυτό δεν είναι αληθινό τόσο λιγότερο αβέβαιος είσαι για κάποια θέματα . όμως ασ σκεφτούμε πχ την περίπτωση ενός ανθρώπου ο οποοίος πιστεύει ότι μετα θάνατον θα υπάρχει αιώνιο βασανιστήριο άσχετα με το βίο που ζει .άρα αυτός ο άνθρωπος θα είναι "φοβισμένος" . άρα δηλαδή ο φόβος και η ύπαρξη του έχει άμεση σχέση με τα πιστεύω του καθενός και τις αντιλήψεις του για τον κόσμο .και ξαναλέω κλείνοντας ότι η πνευματική ανάπτυξη δε σημαίνει πάντα και σωστά θρησκευτικά πιστεύω.
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
ΓΕΙΑ+ΧΑΡΑ ΑΦΟΒΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ...
ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΜΑ,+ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ..ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ,ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ-ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ-...
ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ +ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΡΟΣ Σ’ΑΓΑΠΑΕΙ-ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ +ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗΣ-ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ-ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ...
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΩ!ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΧΑΡΟΧΟΡΕΥΩ...ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ..ΝΟΙΩΘΩ ΤΥΧΕΡΗ!...
ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΜΑ,+ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ..ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ,ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ-ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ-...
ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ +ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΡΟΣ Σ’ΑΓΑΠΑΕΙ-ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ +ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗΣ-ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ-ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ...
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΩ!ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΧΑΡΟΧΟΡΕΥΩ...ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ..ΝΟΙΩΘΩ ΤΥΧΕΡΗ!...
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ...
ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ;...ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ;
ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙΑΝ ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!
ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΑΙΑ,ΠΟΛΛΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ,ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΩΣ ΣΑΡΚΑ+ΟΣΤΑ...
ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΑΠΟ ΨΗΛΑ!+ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΣΟΥ ΑΞΙΑ;
.......................................
ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΜΙΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.........
ΦΩΣΣΣΣΣΣΣ,ΑΤΜΑ