- Ένα ζεστό αντίο - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

In anticipation of my resurrection...
Τι κάνει το μικρό σου? Είστε και οι δυο σας καλά?!
Αμαλίτσα?
Πως πάει το «ταξίδι»?
Φίλε μου Γιώργο,
Τριγυρίζω μέσα στο «εσω» και βλέπω πως κάνεις εκπληκτική δουλειά σαν συντονιστής!
Περνάς καλά?
Φιλικά

* Ειρήνη *
Είμαστε πολύ καλά, ο γιός μου κοντεύει να με περάσει στο ύψος, τα έχω παίξει, δεν το πιστεύω ότι του χρόνου μάλλον θα με κρατάει αυτός από τους ώμους και όχι εγώ. Το φαντάζεσαι βρε Ειρήνη, λες και ήταν χθες που τον κράταγα μωρούλι στην αγκαλιά και τον τάϊζα.
Τώρα είναι σε διακοπές, μιλήσαμε πριν καμμιά ώρα και μου έλεγε για το στρώμα που έχει και τι κάνει στην θάλασσα. Τι ήταν να μου πει ότι σήμερα δεν κατάλαβε πως πήγε στα βαθιά με το στρώμα, βγήκε η υπερπροστατευτική μάνα που άρχισε να φωνάζει.
Οπότε αυτός σοβαρός μου λέει "δεν μου λες μαμά έχεις κάποιο λόγο που μου φωνάζεις? Όχι του λέω, απλώς ανησύχησα και ύψωσα τον τόνο της φωνής μου, δεν σε μαλώνω. Ναι μου απαντάει, το ξέρω ότι δεν με μαλώνεις αλλά επειδή ανησυχείς δεν σημαίνει ότι πρέπει να φωνάζεις."
Με άφησε άναυδη Ειρήνη, τι να πω κι εγώ, ζήτησα συγγνώμη.
Το δικό σου το μπεμπάκι τι κάνει? είναι τώρα σχεδόν 9 μηνών, ολόκληρο παιδάκι. Σας έχει τρελάνει με τα παιχνίδια του? ο χαζομπαμπάς τι λέει?
Πάρε όσα φιλιά μπορείς όσο είναι καιρός, όταν θα μεγαλώσει, που θα είναι άντρας, ξέρεις γύρω στα 9
, θα σου λέει "άσε με ρε μαμά τώρα".
Όλα καλά και το καλοκαίρι με βοηθάει να έχω καλή διάθεση.
Υποθέτω οτι κι εσύ θα έχεις καλή διάθεση και σε αυτό θα σε βοηθάει κι ο γιός σου, σωστά?

In anticipation of my resurrection...
quote:
Είμαστε πολύ καλά, ο γιός μου κοντεύει να με περάσει στο ύψος,
κορίτσια....
εεε..
Βρε .. pyramid σε φανταζόμουνα .. Σουηδικών προδιαγραφών
.
και σε σένα oneiric1 .. η παρουσία σου.. και η δική σου αλλά και του μπέμπη σου.. (φωτο) δίνουν ενα όμορφο χρώμα...
Edited by - allzzaro on 17/07/2006 19:36:32
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι είμαι 1.70, κανονική θα έλεγα, απλώς ο γιός μου είναι αρκετά ψηλός για 10 χρονών. Τι να κάνω θα το υποστώ η δόλια μάνα. ![]()
Τι όμορφη ιστορία αυτή που μας γράφεις! Τρελαίνομαι ν’ ακούω τέτοιες ιστορίες της καθημερινότητάς μας. Βρε παιδί μου, είδες τι μυαλά "είναι" τα παιδιά? Δεν ξέρω ακριβώς τι, είναι ποιο ανοιχτόμυαλα ίσως… πάντως το μυαλό τους είναι κάτι που με «ιντριγκάρει» πολύ και παρακολουθώ οτιδήποτε λένε.
Φιλιά…? Χμ… φαντάζομαι πως θα φτάσει σε μια ηλικία που θα ψιλο-καταλαβαίνει και θα νομίζει ότι σε όλα τα σπίτια, σε όλες τις οικογένειες έτσι φιλιούνται όλη μέρα! xaxaxa ![]()

* Ειρήνη *
αλλά όπως λέει και η pyramid κάτσε ακόμα, έχει καιρό, όσα χρονια και να περάσουν πάλι σαν χθες θα θυμάσαι που ήσουν με τη κοιλιά ντούρλα και να μη μπορείς να κοιμηθείς γιατί το μωρό χόρευε τσιφτετέλι.
Εμένα ο γιος μου πάει στα 12 σε λίγο, και προχθές που ήμουν σε ένα beach bar έβλεπα κάτι 17χρονα να έρχονται, λέω δηλαδή σε 5 χρόνια τέτοιες θα μου φέρνει στο σπίτι?? Ω ρε μάνα μου γλέντια.
εγώ το έχω δηλώσει τη μισώ από τώρα τη νύφη (όποια και αν είναι)
να χαίρεσαι το μωράκι σου τώρα, γιατί όταν θα αρχίζει να περπατάει θα τρέχεις και συ από πίσω κάνοντας τον σούπερμαν για να μη χτυπάει, και επίσης όταν θα αρχίσει να μιλάει να έχεις ένα βιβλίο να γράφεις αυτά που ρωτάει, γιατί σίγουρα θα είναι αξεπέραστα. Α! και ένα λεξικό πάντα μαζί σου΄, θα με θυμηθείς.
Γερό να είναι βρε, και γερή και συ να τρέχεις ![]()