- ΟΝΕΙΡΟ ...... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ Ή ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΩ ΣΥΜΠΤΩΣΗ....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ,¨Η ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,¨Η ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ:,¨Η ΕΣΤΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ....
ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ.
ΜΟΥ ΕΙΠΕ οΤΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ....ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ....ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ " ΖΕΥΓΟΙ ΑΡΙΘΜΩΝ::ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΙΟΛΑΣ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΑΝ ,ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΥΡΕΥΣΕ ΦΟΒΟΣ...
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ::ΜΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΓΩ:ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕ ΕΚΕΙΝΟΣ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ....ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ: ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΑ...ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΔΙΧΩΣ ΑΜΗΧΗ...
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΥΝΗΔΙΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΖΕΥΓΗ ΑΡΙΘΜΩΝ,ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟ ¨ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ΅ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΟΥ.
ΤΟΣΟ ΣΥΜΠΤΩΣΗ;;;;;;;;;;;
ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ;;;;
thalassa
*Σύμπτωση;; Δεν νομίζω//αλλά πάλι
εγώ γενικά δεν πιστεύω στις συμπτώσεις...
Kαλωσήρθες...
Edited by - Valnta on 10/03/2004 14:40:02
Αγαπητή Μαρία, καλως ήλθες!
Αυτά είναι τα περίεργα, παράξενα και ανεξήγητα φαινόμενα που λίγο πολύ έχουν συμβεί σε όλους σε κάποια στιγμή. Απλά σε μερικούς, όπως εσένα, συμβαίνουν με τόσο συνταρακτικό τρόπο και σε άλλους με πολύ πιο ήπιο.
Κάτι τέτοια είναι που σε κάνουν ν'αναρωτιέσαι αν τελικά υπάρχει το "τυχαίο" γεγονός ή όχι.
Αν και, πόσο τυχαίο μπορεί να είναι κάτι που επαναλαμβάνεται;
Μια σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, σταματάει να είναι σύμπτωση!!
Οταν λέω "μια σύμπτωση που επαναλαμβάνεται" εννοώ ότι δεν είσαι η πρώτη που της συμβαίνει κάτι τέτοιο και σίγουρα δεν είσαι η τελευταία.
Μπορεί άραγε κάποιος να απαντήσει με σιγουριά στο ερώτημα σου: "ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ;;;;"
Μάλλον όχι!
Μάλλον ο καθένας θα υποστηρίξει αυτό που θεωρεί πιο δυνατό να συμβαίνει, χωρίς όμως να μπορεί να το τεκμηριώσει και να πείσει κανέναν...
Εγώ λοιπόν πιστεύω στο πεπρωμένο. Πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο και ότι όλοι κάπου πάμε.
Το τυχαίο είναι για μένα πολύ αόριστο και δεν μου λέει τίποτα.
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι όλοι υπαρχουμε χωρίς λόγο.
Φιλικά...
--------------------------------------------------
Να ζείς σαν ετοιμοθάνατος και να δημιουργείς σαν αθάνατος !!
ενταξει μην τρομαζεις....(αλλο!)
απλα..ειχες προειδοποιηση για ο,τι θα σου συνεβαινε...
μα οπως βλεπεις δεν μπορεσες να αποφυγεις...\"απλα σωθηκες"!!!!!
Βαλντα μικρο μου, "κακως" δεν πιστευεις στις συμπτωσεις,για εμας τους "εσωτερικοπαραξενους"...ειναι ο δρομος που σιγουρα σε οδηγει στη συνειδητοποιηση της θεσης σου μεσα στα πραγματα...ετσι ωστε να μεταφερθεις απεναντι τους...
ολη η ζωη μου ειχε τετοια...μα δεν θα αναφερθω ουτε σε συμπτωσεις μου ουτε στις φορες που σωθηκα...
ενα θα πω.
αν δεν "ξαναγυρισεις"....τη ζωη δεν την εκτιμας....!
το γεγονος οτι καποιος αλλος ειδε το ιδιο ονειρο...(μου εχει συμβει.... οχι μοναχα μ' εναν ανθρωπο αλλα με δυο...,οχι την ιδια ..νυχτα/κοιμομασταν μαλιστα στο ιδιο σπιτι..στην μια περιπτωση....στο ιδιο κρεββατι...:)....
αλλα να συμπληρωσω πως εχω ζησει παραλογες για τους λογικους καταστασεις...μα οχι μονη μου....-ωστε να μην εχω αποδειξεις...οπως την παταει συνηθως καποιος με τις πετυχημενες "συνομωσιες"...-
μα ημουν παλι με παρεα...
οι συμπτωσεις τα κοινα ονειρα τα κοινα..θαυματα....τα κοινα οραματα ....και οι κοινες ¨¨παραισθησεις...δειχνουν ποσο αρικτος ειναι ο δεσμος με το αλλο προσωπο....
οι αριθμοι...οταν ερχονται στ'ονειρο σου...οπως και οτιδηποτε ερχεται σε μορφη συμβουλης....αλλα και ο,τι μπορει να διαβαστει....ειναι σημαντικοτατο....να μπορει αυτος που το ειδε....να το θυμηθει....
αλλιως πως θα..."σωθεις"....
καλως ηρθες λοιπον....και οχι δεν παραξενευτηκα/εσωτερικα ειμαστε...τα ματακια ειδαν πολλα....και δεν "τρομαζουμε" ...τοσο ευκολα ουτε φοβομαστε το θανατο...
καλως ηρθες και παλι THALASSA...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2616

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΤΡΕΛΛΗ Ή ΑΛΑΦΡΟΙΣΚΙΩΤΗ...
ΙΣΩΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΤΜΑ...ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ..ΩΡΕΣ ..ΩΡΕΣ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΟΜΑΖΩ ΜΕ ΜΕΝΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΣΩ....ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ>ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΟΜΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ,ΕΝΝΟΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΠΥ ΤΥΧΟΝ ΓΙΝΕΙ????
ΥΓ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ELIZABETH ΕΔΕΙΞΕΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ:ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΓΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟ
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της Αναζήτησης με κωδική λέξη στον τίτλο "ΟΝΕΙΡΟ" και "ΟΝΕΙΡΑ".
Επειδή κινδυνεύουμε να "χαθούμε" μέσα στα όνειρα ![]()
πολλά από τα θέματα αυτά, που
- είτε είναι πολύ παλιά (ο ενδιαφερόμενος δεν συμμετέχει πια),
- είτε έχουν λίγες απαντήσεις,
- είτε είχε γίνει σύσταση για αναζήτηση αλλά παρέμειναν ενεργοποιημένα,
θα παραμείνουν ενεργά μόνο για ανάγνωση.
Εάν δημιουργηθεί η ανάγκη να συνεχιστεί κάποια από αυτές τις συζητήσεις (π.χ. από το ενδιαφέρον του αρχικού συγγραφέα κάθε θέματος), παραθέτω πιο κάτω κάποιες ενεργές συζητήσεις:
βλεπετε "προφητικα" ονειρα?
κάνε κλικ^^^^
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
κάνε κλικ^^^^
ΟΝΕΙΡΑ : ΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ
κάνε κλικ^^^^
Εξηγηση ονειρου!!!
κάνε κλικ^^^^
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!