ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΣ ΤHOTH,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠΡΟΣ ΤHOTH,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

serpentpan66 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
30/07/2007, 20:01:51
quote:

όχι μωρέ, το έχω σε screener, με ήχο 5.1, αλλά ξέχασα το dvd που το είχα σε ένα φίλο, ο οποίος έφυγε διακοπές... γι'αυτό μισώ τις διακοπές! ακομα και οι διακοπές των αλλων μπορούν να σου χαλάσουν το πρόγραμμα!

Aυτο ξανα πες το !!!!

31/07/2007, 08:50:01
ακομα και οι διακοπές των αλλων μπορούν να σου χαλάσουν το πρόγραμμα!

31/07/2007, 20:59:01
xexexe...

Το Transformers The Game... πολυ καλα στημμενο (οπως στην ταινια δηλαδη)...αλλα πολυ μικρο (οσο η ταινια "δηλαδη")

Απλως εχει κανα δυο ρομποτ παραπανω (οπως ο Shockwave, των Decepticons)

01/08/2007, 11:09:12
Τελικα, στο Wikipedia βρηκα "πληροφοριες" για την ταινια-animated Τhundercats...

Movie
On June 5, 2007 it was announced that Warner Bros. have optioned the rights to make a CGI animated feature film based on the ThunderCats cartoon. It will be an origin story expanding on the events of the first episode.[1] The script has been written by Paul Sopocy and will be produced by Paula Weinstein (of Blood Diamond fame)[2] and an entry now appears at IMDB

http://www.variety.com/article/VR1117966320.html?categoryid=13&cs=1

Edited by - PREDATOR on 01/08/2007 11:10:23

02/08/2007, 10:36:17
είδες; αυτό σου έλεγα!

το παιχνίδι να το τσεκάρω λες;

02/08/2007, 11:43:33
(για το Thundercats) ισως το σχεδιο για κανονικη ταινια ηταν ασυμφωρο.. και αφου τοοοσα χρονια δεν εγινε τιποτα, δεν θα γινει!

Για το παιχνιδι... ειναι ομορφο, εχει καταπληκτικα γραφικα, εχεις το ελευθερο να καταστρεψεις τα παντα μεσα, ειναι οπως η ιστορια, ελαχιστα παραλαγμενη,,,

το ΜΟΝΟ μειονεκτημα (που βρηκα αλλα και ειναι) ειναι η μικρη του διαρκεια!!!

Αμα ομως εισαι φανατιλα... σου το συνιστω ανεπιφυλακτα! Ο σχεδιαστης του, ειναι αυτος που εβγαλε τα LEGO STAR WARS, τα οποια ειναι τρομερη επιτυχια...

Επισης, η βαθμολογια το PC GAME ηταν 7,5 στα 10!!!! (αν αυτο σου λεει κατι)

02/08/2007, 17:41:19
για τους thundercats... πίστεψέ με, θα γίνει! σκέψου πόσα φραντσάιζ δεν έχουν ακόμα βρει το δρόμο τους προς τη μεγάλη οθόνη. ο iron man, ο μοναδικός ήρωας της μάρβελ που μπορώ να πάρω στα σοβαρά [ένας αλκοολικός ευέξαπτος τύπος, που έχει όλα τα λεφτά του κόσμου, και θα μπορούσε άνετα να αφανήσει όλη τη γη, δεν είναι και τόσο παιδικό θέμα] μόλις πέρσυ ξεκίνησε κανονική παραγωγή...

αλλά το υλικό που είδα ήταν απίστευτο... άξιζε να περιμένουν μέχρι να βρουν το σωστό τρόπο. κάτι που θα γίνει με τους thundercats, και, ελπίζω, με το σίκουελ των τρανσφόρμερς... αν απλά βιαστούν να το βγάλουν, απλά για να το βγάλουν... καήκαμε!

το παιχνίδι θα το τσεκάρω όταν βρω χρόνο... ελπίζω μόνο να μην απαιτεί vista...

02/08/2007, 17:51:32
κανονικα και με XP ειναι συμβατοτατο!!!

06/08/2007, 10:09:24
λαμπρά, λαμπρά !!!

06/08/2007, 18:52:48
Aντε και καλες "βολτες" και σαν παραλλαγη... αλλα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΩΣ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ-ΓΙΓΑΣ!!!!!

07/10/2007, 11:45:09
Εχθές το απογευματάκι είδα την ταινία και μου φάνηκε πραγματικά μια χαρά!
Κι από εφέ ήταν καλή κι οι μάχες μου άρεσαν!
Δεν ήταν καμία ταινία για Όσκαρ αλλά δεν θεωρώ ότι σπατάλησα άδικα τον χρόνο μου για να την δω.

Βρε παιδιά, θυμάται κανείς τον υπαρχηγό των Dicepticons?
Ήταν ένας που γινόταν αεροσκάφος κι ήταν μπλε με ροζ στο χρώμα - αν θυμάμαι καλά.
Δεν τον είδα στην ταινία.

Υ.Γ. Μη μου πείτε ότι το ειδύλλιο που παίχτηκε στο τέλος δεν το περιμένατε, ε?

In anticipation of my resurrection...

08/10/2007, 20:38:07
quote:

Εχθές το απογευματάκι είδα την ταινία και μου φάνηκε πραγματικά μια χαρά!
Κι από εφέ ήταν καλή κι οι μάχες μου άρεσαν!
Δεν ήταν καμία ταινία για Όσκαρ αλλά δεν θεωρώ ότι σπατάλησα άδικα τον χρόνο μου για να την δω.

Βρε παιδιά, θυμάται κανείς τον υπαρχηγό των Dicepticons?
Ήταν ένας που γινόταν αεροσκάφος κι ήταν μπλε με ροζ στο χρώμα - αν θυμάμαι καλά.
Δεν τον είδα στην ταινία.

Υ.Γ. Μη μου πείτε ότι το ειδύλλιο που παίχτηκε στο τέλος δεν το περιμένατε, ε?

Ο ΜEGATRON...

Βεβαια, στην Τηλεοπτικη σειρα κινουμενων σχεδιων, μεταμορφωνοταν σε οπλο χειρος!!!!

08/10/2007, 20:48:15
Ε, το περιμεναμε... Επισης, το πως τεέιωσε, υποδεικνυει και συνεχεια!!!!

Ναι, η ταινια δεν γυριστηκε για Oscar, αλλα ειναι μια καλη περιπετειωδης-επιστημονικης φαντασιας

09/10/2007, 07:34:56
Ναι, μπορεί να βγει και συνέχεια.
Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα, θα την έβλεπα ευχαρίστως!

Ο Megatron ήταν ο αρχηγός, όχι ο υπαρχηγός.
Τον υπαρχηγό πως τον έλεγαν?
Αν κάνω λάθος, πες μου και τα δύο ονόματα.

09/10/2007, 13:34:58
Yπαρχηγος δεν υπαρχει... απλα, ειναι ο Soundwave, το "δεξι χερι" του Megatron (δεν επαιξε στην ταινια)...

Επισης, ειναι και ενας αλλος, ο Starscream, που εποφθαλμια την θεση του αρχηγου των Decepticons, και παντα προσπαθει να "στρεφεται" εναντιον του Megatron...

Ειδες το πρωτο επεισοδιο, της πρωτης γενειας Transformers που εβαλα???

Στην ταινια ο starscream μεταμορφωταν σε F-22 Raptor

στα κινουμενα σχεδια ηταν ετσι:

στην κινηματογραφικη ταινια:

10/10/2007, 09:11:17
Τον Starscream εννοούσα!
Είχα την εντύπωση ότι ήταν υπαρχηγός αλλά προφανώς το είχα μπερδέψει επειδή έπαιζε σε κάθε επεισόδιο σχεδόν και θυμάμαι ότι όντως εποφθαλμιούσε την θέση του Megatron.

Δεν θυμόμουν το όνομα του αλλά επειδή στην ταινία είχε εντελώς διαφορετική μορφή από ό,τι στην τηλεοπτική σειρά δεν τον κατάλαβα καθόλου.

10/10/2007, 10:22:53
Και μην ξεχνας, το "αριστερο" χερι του Megatron, που τον ειχε αφησει στον Cybertron (Κιλμπετρον η μεταφραση στα Ελληνικα, αν θυμασε) ηταν ο Shockwave (που επισης δεν επαιξε στην ταινια)...

μεταμορφωνοταν σε αυτο:

10/10/2007, 21:32:34
πωπω, την προηγούμενη βδομάδα τερμάτισα το παιχνίδι, το ξανάρχισα το ξανα τερμάτισα και δε μπορώ να ξεκολλήσω! ήταν όντως άπαιχτο! κατέστρεφα τα πάντα! λέω τώρα να αρχίσω να μαζεύω και τους κύβους!

λοιπόν, στα δικά μας, ο σπίλμπεργκ είπε ότι το σενάριο για το σίκουελ είναι έτοιμο, αλλά τα πάντα θα κριθούν από αυτή την αναθεματισμένη απεργεία που θα κάνουν οι σεναριογράφοι, και έχει τσαταλιάσει κάθε ταινία που βρίσκεται σε προπαραγωγή...

σε αυτήν θα παίζει πάλι ο πιτσιρικάς ο le beouf και με χαρά σας ανακοινώνω ότι ο ίδιος ο στηβι υποχσέθηκε ότι θα έχει περισσότερο βάθος, θα αφιερώνεται περισσότερο στους cybertronians, θα είναι πιο επικό, και άφησε να εννοηθεί ότι θα δούμε και πολλά πράγματα για τον cybertron...

δεν είναι σίγουρο, αλλά πολύ θα ήθελα να δω τον Orion Pax πριν γίνει Optimus...

http://en.wikipedia.org/wiki/Orion_Pax

και να δούμε και καλύτερα τους autobots στην ορίτζιναλ τους μορφή...

11/10/2007, 03:55:28
Κατέβασα και είδα την ταινία καθυστερημένα πριν από καμιά εβδομάδα.

Βλεπόταν, σε μερικά σημεία είχε και γαμώ τα γέλια, αλλά ο τυπάκος που πρωταγωνιστούσε μου την έδωσε στα νεύρα για κάποιο λόγο.

Ελπίζω το sequel να έχει περισσότερο βάθος και περισσότερα στοιχεία για το transformers universe δηλαδή λιγότερη έμφαση στις ανθρώπινες ιστορίες, όπως ο νεαρός που πάει να βγάλει την γκόμενα κ.τ.λ. Φαίνεται πως το 1 το μαρκετάρανε για τα 14χρονα.