- Ζωή και Θάνατος! - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
lorenzo-Αγαπητέ Σωτήρη νομίζω ότι μετέφερα αυτούσιο το κείμενο του κ. Θανόπουλου με την επικεφαλίδα επάνω επάνω και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα!!!!
Όσο για το λίνκ προφανώς δεν είδες ότι αναφράφεται κάτω κάτω στο τέλος της σελίδας που είναι το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων!!!
Αυτά ως προς την σωστήν ενημέρωσην!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργήθηκε θέμα από το τίποτα…![]()
![]()
Παύλο αν πρόσεξες δεν έγραψα πουθενά ότι πήρες το συγκεκριμένο κείμενο του Κύριου Θανόπουλου και το παραποίησες ή ότι δεν υπάρχει επικεφαλίδα (τίτλος κειμένου) και άλλα στοιχεία που δείχνουν από πού είναι το κείμενο.
ΕΓΡΑΨΑ πως δεν υπάρχει το λίνκ (υπερσύνδεσμος) όπου μπορεί να «μεταφέρει» το κάθε μέλος ή μη στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα όπου πήρες το κείμενο ή ακόμα και να δει αν αυτό που αντέγραψες είναι το αυτούσιο του κειμένου…!!!
Όπως πολύ σωστά επισήμανε και η Ρούλα (pyramid) το λίνκ από κάθε τι που κοπιάρουμε είναι απαραίτητη προϋπόθεση στο ESOTERICA, τουλάχιστον εσύ σαν παλιά καραβάνα εδώ μέσα πρέπει να το γνωρίζεις…![]()
quote:
Εαρινός-Κάθε κατάθεση , απ'οπου κι'αν προέρχεται είναι καλοδεχούμενη φίλε Elo...
Δεν κατάλαβα αυτό γιατί το γράφεις, έχω γράψει κάτι αντίθετο εγώ…![]()
![]()
quote:
Εαρινός-Το "αντέγραψε" δεν μου ηχεί όμορφα , θα ήταν προτιμότερο -κατα την γνώμη- μου , μια διατύπωση του τύπου:"Παραθέτω το λίνκ , απ'οπου ο συνδίκτυος βρήκε και έθεσε υπ'οψιν μας , τόσο σημαντικές πληροφορίες".
Δεν έχω μάθει φίλε εαρινέ να "ντύνω" όμορφα τις λέξεις μου, αλλά να τις γράφω όπως ακριβώς είναι, αν είχε πέσει στην αντίληψη μου κάτι άλλο, δεν θα το έγραφα έτσι αλλά ξεκάθαρα (παραποίηση, αλλοίωση νοήματος, κλοπή κειμένου, κλπ), βλέπεις το να ντύνουμε όμορφα τις λέξεις μας πολλές φορές μπορεί να έχει και κάποια σκοπιμότητα…
quote:
Εαρινός-όσο για τον Elo...ποιός σου είπε ότι ως συντονιστής είναι στο απυρόβλητο..???
Κανείς, και έτσι είναι το σωστό…!!!

quote:
Όπως πολύ σωστά επισήμανε και η Ρούλα (pyramid) το λίνκ από κάθε τι που κοπιάρουμε είναι απαραίτητη προϋπόθεση στο ESOTERICA, τουλάχιστον εσύ σαν παλιά καραβάνα εδώ μέσα πρέπει να το γνωρίζεις…
Με τη μόνη διαφορά οτι η Ρούλα δεν εξήγησε στον Εαρινό ποιό είναι το πρόβλημα, οπως εξηγείς τώρα εσύ και για αυτό δημιουργήθηκε το πρόβλημα.
Τώρα αυτά τα ``πικρόχολα`` λόγια απο lorentzo και nst σίγουρα δεν έχουν σχέση με το πρόβλημα, αλλά με τι έχουν?
quote:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργήθηκε θέμα από το τίποτα…
Εγώ ακόμα το ψάχνω και μάλιστα απορώ...
Δημιουργία εντυπώσεων μήπως...???
Τέλος πάντων!!!![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Έκανες μια επισήμανση/υπόδειξη γιατί έτσι θεώρησες σωστό, εγώ πάλι θεώρησα σωστό να σου υπενθυμίσω την ιδιότητα με την οποία ο elo έγραψε το συγκεκριμένο μήνυμα και επιπλέον σου ανέφερα το ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων.
Κατόπιν μου μίλησες για σιγοντάρισμα και υπεράσπιση του elo.
Από το μήνυμά μου δεν διακρίνεται κάτι τέτοιο και παρόλο που δεν αφορά κανέναν το τι κάνω και γιατί εξηγώ την στάση μου ως προς τα θέματα αυτά.
Δεν είδα να δημιουργείται κάτι το ιδιαίτερο εκτός από τις αναμενόμενες, γι΄αυτή την επικοινωνία, παρανοήσεις.![]()
Φώτη δικαιολογημένα λες ότι λες διότι δεν έχεις όλη την εικόνα. Έχε βρε τόση δα εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, αυτοί είναι το φως του κόσμου. ![]()
(είδες τι κάνεις τώρα, με αναγκάζεις να λέω χριστιανικά, θα αρχίσει ο Εαρινός να μιλάει για το έλλειμμα του Χριστιανισμού και θα πιαστούμε μαλλί με μαλλί)![]()
quote:
Εαρινέ μου
Έκανες μια επισήμανση/υπόδειξη γιατί έτσι θεώρησες σωστό, εγώ πάλι θεώρησα σωστό να σου υπενθυμίσω την ιδιότητα με την οποία ο elo έγραψε το συγκεκριμένο μήνυμα και επιπλέον σου ανέφερα το ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων.Κατόπιν μου μίλησες για σιγοντάρισμα και υπεράσπιση του elo.
Από το μήνυμά μου δεν διακρίνεται κάτι τέτοιο και παρόλο που δεν αφορά κανέναν το τι κάνω και γιατί εξηγώ την στάση μου ως προς τα θέματα αυτά.Δεν είδα να δημιουργείται κάτι το ιδιαίτερο εκτός από τις αναμενόμενες, γι΄αυτή την επικοινωνία, παρανοήσεις.
Φώτη δικαιολογημένα λες ότι λες διότι δεν έχεις όλη την εικόνα. Έχε βρε τόση δα εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, αυτοί είναι το φως του κόσμου.
(είδες τι κάνεις τώρα, με αναγκάζεις να λέω χριστιανικά, θα αρχίσει ο Εαρινός να μιλάει για το έλλειμμα του Χριστιανισμού και θα πιαστούμε μαλλί με μαλλί)
Μπορεί να είμαι βραδύ-νους και να μην αντιλαμβάνομαι σωστά τα νοήματα των λεγομένων κάποιων...όμως εσύ τι "συνάγεις" και ο οποιοσδήποτε απο αυτό το κείμενο..του φίλου Λορέντζου???
-Τώρα ο φίλος Εαρινός προφανώς εξ αφορμής του σχολίου - παρατήρηση του Ελο - θέλησε να ρίξει κάποια καρφιά δήθεν αυτοκρινόμενος, σχετικά με την παράθεση θέσεων θεάσεων γνωμών κάποιων άλλων κι όχι των δικών μας.
Κάποιοι εξ ημών αγαπητέ δεν επιθυμούμε να το παίξουμε ούτε σοφοί ούτε διδάσκαλοι ούτε γκουρού ούτε παντογνώστες που απευθύνονται σε αδαείς ηλιθίους άσχετους αγράμματους κλπ κλπ... οι οποίοι ψάχνουν απεγνωσμένα σοφούς φωστήρες-Σωτήρες να τους ανοίξουν τα μάτια!!!
Κάποιοι εξ ημών δεν έχουν πρόβλημα όταν συμφωνούν με κάποιες ιδέες κάποιου να το δεχτούν δημοσίως κι ευθαρσώς να παραθέσουν διαδίδοντας τις ιδέες του ή κάποιες θέσεις θεάσεις του που τους βρίσκουν σύμφωνους την συγκεκριμένη στιγμή και μάλιστα με τον τρόπο που είναι συντεταγμένες και γραμμένες!!
Κάποιοι εξ ημών ήμαστε εδώ ως αιώνιοι μαθητές που ανταλάσσοντας απόψεις προσπαθούμε να ξεστραβωθούμε όσο περισσότερο μπορεί και θέλει ο καθένας μας. Κι επειδή όσο πιο πολλοί τόσο πιο πολλές οι ιδέες κι θεάσεις πιο πλούσιες γιαυτό λοιπόν κι όταν βρίσκουμε και κάποιες ιδέες άλλων από όμορους χώρους τους μεταφέρουμε εδώ εμπλουτίζοντας έτι περισσότερο τον χώρο μας!
Όσο για τις κουρτίνες και το ποιος κρύβεται από πίσω ή από μπροστά δεν αφορά κανέναν σοβαρό ερευνητή εκτός κι αν ενδιαφέρεται να τον συναντήσει!! Αλλιώς εμάς εδώ μόνον οι ιδέες του ενδιαφέρουν γιατί με αυτές πορευόμαστε στις ενδοσκοπήσεις μας στα ψαξίματα μας!!!
Βραβεία τιμές και διπλώματα δεν προβλέπονται!!!
Και μια παράκληση γράφε όπως μιλάς για να καταλαβαίνουμε και τι θες να πεις γιατί εννίοτε είσαι δυσνόητος για μας τους κατέχοντες την απλήν Ελληνικήν!!1
Ευχαριστώ!!!
Απο μια στο κάτω - κάτω άποψή μου και την οποία ευθέως διετύπωσα και μάλιστα όχι στον ίδιο...ως απάντηση ήρθε , η απάντηση που βλέπεις και ειλικρινά ακόμα απορώ , γιατί???
Όντως μπορεί να είμαι "ηλίθιος" και να μην αντιλαμβάνομαι το ύφος των όσων είπε...και θα ήθελα να σου υπενθυμίσω -πολλές φορές το έχω πεί- ότι δεν είμαι "Θεός"...και ασφαλώς έχω και γώ τις αδυναμίες και τις ατοχίες μου...!!!
Πάντως στην "γωνία" δεν περιμένω κανέναν...και αν απο το όλο κείμενο κρίνεις ότι δεν υπέστην επίθεση ή προσπάθεια -δεν θέλω να αναφέρω την λέξη-.....τότε , να ζητήσω συγγνώμη και με όλη μου την καρδιά..!!!
![]()
![]()

Εκείνο , που κρύβεται και ουδέποτε θα αναγνωσθεί..???

Σχετικά με τις συγγνώμες η άποψή μου είναι πως δεν ψάχνουμε να βρούμε δίκιο και άδικο, ο στόχος είναι η επικοινωνία και εάν ζητήσεις συγγνώμη εσύ θα πρέπει όλοι να κάνουμε το ίδιο κάθε φορά που επικοινωνούμε.
Όσο για το επόμενο μήνυμα για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα τίποτα. Καλά σου λέει ο Παύλος ρε Alejandro, γράφε όπως μιλάς. ![]()
Η Lady Gaga αρέσει στην nst και μπήκε τιμής ένεκεν, sorry για την παρεκτροπή.![]()
quote:
Εαρινέ μου ο lorenzo εξήγησε την θέση του ως προς τις παραθέσεις πληροφοριών και την αυτογνωσία όπως ήθελε εκείνος, είναι δικαίωμά του.
Σχετικά με τις συγγνώμες η άποψή μου είναι πως δεν ψάχνουμε να βρούμε δίκιο και άδικο, ο στόχος είναι η επικοινωνία και εάν ζητήσεις συγγνώμη εσύ θα πρέπει όλοι να κάνουμε το ίδιο κάθε φορά που επικοινωνούμε.Όσο για το επόμενο μήνυμα για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα τίποτα. Καλά σου λέει ο Παύλος ρε Alejandro, γράφε όπως μιλάς.
Η Lady Gaga αρέσει στην nst και μπήκε τιμής ένεκεν, sorry για την παρεκτροπή.
Τελικά έχω την αίσθηση , ότι συνεννοηθήκαμε πλήρως , επικοινωνήσαμε τόσο καλά που ορίσθηκε η μεταξύ μας -πλέον των αβροφροσυνών- ύπαρξη διαφωνίας και η διαφορετική αντίληψή μας...αυτό είναι το πρώτο που επισημαίνω και μπορεί να συγκαταλεχθεί μεταξύ των "θετικών" σημείων..!!!
Όσο για τον Παύλο όπως τον λές -δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο- μπορώ πλέον να πώ , ότι δεν θα μπορούσε να είναι συνομιλητής αλλα ούτε και φίλος μου και αυτό , όχι διότι τον θεωρώ ως "κακό" άνθρωπο αλλα διότι απλά δεν συμφωνούμε και έχουμε διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων και αυτού που λέγεται "επικοινωνία"...!!!
Θεωρώ -και είναι και μένα δικαίωμα μου, έτσι για να υιοθετήσω τον όρο που πρίν ΕΣΥ χρησιμοποίησες- ότι "ακυρώθηκε" δια μέσου του τρόπου με τον οποίο επιλέγει να μιλήσει αλλα και να ερμηνεύσει τα όσα λέω -ασφαλώς και του είναι αδιάφορο το πως εγώ τον βλέπω "έτι" και καλά κάνει- οπότε , το θέμα έκλεισε για μένα..!!!
Όσον αφορά εσένα τώρα pyramid...
Δικαίωμά μου είναι , να μιλάω όπως με εκφράζει , και μολονότι -αν και δεν χρειάζεται η επεξήγηση αλλα ας το κάνω- εσύ δεν μπορείς να το δεχθείς ή ακόμα και να καταλάβεις τα όσα αναφέρω , σε διαβεβαιώ ότι σαν πρέπει να μιλήσω επι θεμάτων που εχουν να κάνουν με ψυχολογία-ψυχολογικό υποκείμενο και δομή και λειτουργία του , δεν μπορώ να το κάνω διαφορετικά...μολονότι πραγματικά θα το ήθελΑ..αλλα υπάρχουν κάποιοι όροι που αναγκαστικά θα χρησιμοποιήσω και όχι προς δημιουργία εντυπώσεων ή οτιδήποτε άλλο , όπως αναφέρει ο -όπως τον λές- Παύλος..!!!
Σημ:"Φαντάζομαι ότι σαν διαβάζεις κάποιο βιβλίο και δεν μπορείς να εν-νοήσεις τα όσα λέει και αναφέρει ο συγγραφέας του , δεν αρχίζεις να τον βρίζεις ή να τον "εγκαλείς" ....!!!
Τώρα ως προς την παρεκτροπή , εφόσον εσύ έτσι την ορίζεις .. προφανώς έτσι θα είναι.... "παρεκτροπή"...!!!
-Ως προς αυτό δε "γράφε όπως μιλάς"..θα σου απαντούσα και με πολύ καλή διάθεση...
"Προσπάθησε να καταλαβαίνεις , περισσότερα απ'οσα μέχρι σήμερα καταλάβαινες..."
Όσο για το "συγγνώμη/ες" που αναφέρεις , προφανώς γι'αλλη μια φορά δεν κατάλαβες τι είπα στο προηγούμενο μήνυμά μου και απομόνωσες μια φράση μου , χάνοντας όλο το νόημα των όσων διατύπωσα...
Αυτό δεν είναι "αστοχία" δική μου...αν θές ξανα-διάβασε τι είπα και μπορείς να επανέλθεις...!!!
Προσωπικά καταλαβαίνω απο που προκύπτει αυτή σου η "αδυναμία" να αντιληφθείς ότι λέω και ασφαλώς δεν είναι "νοητικής φύσεως"...![]()
Ελπίζω να έγινα κατα-νοητός και η Lady GAGA...Μου αρέσει και μένα..![]()
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω , το γιατί δημιουργήθηκε το "όλο θέμα"...επειδή έκανα μια ευθεία "επισήμανση" στον Elo...εξ'αυτού???
...Δεν νομίζω...![]()
![]()
![]()

Edited by - Εαρινός on 26/08/2010 17:36:26
Ώστε καταλαβαίνεις από πού προκύπτει η «αδυναμία» μου να αντιληφθώ ότι λες? Για πες, από πού προκύπτει? Δέχομαι ακόμα και ανάλυση που περιέχει εξειδικευμένη ορολογία
quote:
Επανήλθα άμεσα
Ώστε καταλαβαίνεις από πού προκύπτει η «αδυναμία» μου να αντιληφθώ ότι λες? Για πες, από πού προκύπτει? Δέχομαι ακόμα και ανάλυση που περιέχει εξειδικευμένη ορολογία.....θα τα δώσω για μετάφραση
Ακόμα και τώρα δεν εν-τύπωσες σωστά αυτό που σου είπα...![]()
Ακολούθησε βήμα - βήμα την ακολουθία των μηνυμάτων -σου διαφεύγουν απλά..??- και θα πάρεις την απάντηση αλλα και θα αντιληφθείς τα όσα είπα....πιστεύεις -θεωρώ ότι είσαι έξυπνο άτομο- ότι ένα μήνυμά μου στον Φίλο Elo...ότι ήταν αυτό ικανό να εγείρει τέτοιες αντιδράσεις...???
Απο "πού κι'ως πού"..???
Δικαιολογείται..???
Σημ:"Εν τω μεταξύ , γιατί αποφεύγεις να απαντήσεις στα ερωτήματά μου...τα θεωρείς "άστοχα" ή παράλογα???

Edited by - Εαρινός on 26/08/2010 18:57:43
quote:
Φώτη δικαιολογημένα λες ότι λες διότι δεν έχεις όλη την εικόνα. Έχε βρε τόση δα εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, αυτοί είναι το φως του κόσμου.
αχ..αχ. πως τα λές..
Εμπιστοσύνη στους Ανθρώπους έχω καλή μου, σε αυτούς που εννοείς οτι είναι το φώς του κόσμου, στους ανθρώπους ομως οχι![]()
Μην μου στεναχωρείτε τον Εαρινό..![]()
quote:Μην μου στεναχωρείτε τον Εαρινό..
Γι'αυτό σ'αγαπάω...![]()

«Όσον αφορά εσένα τώρα pyramid...»
«προφανώς γι'αλλη μια φορά δεν κατάλαβες τι είπα στο προηγούμενο μήνυμά μου…»
«Ακόμα και τώρα δεν εν-τύπωσες σωστά αυτό που σου είπα... »
Έχω διαφορετικό στόχο μάτια μου, δεν με εξυπηρετεί η αλληλεπίδραση που προτείνεις την δεδομένη στιγμή.![]()
Φώτη μου, πολύ χάρηκα που σε διάβασα.
Δεν στενοχωρώ τον Εαρινό, είμαστε φίλοι.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=4_UUKJlPbXM&feature=related
Αυτο ειναι το καλυτερότερο ...της θεάς....
http://www.youtube.com/watch?v=L53A22tBaMg&feature=related
quote:
Όσο για τον Παύλο όπως τον λές -δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο- μπορώ πλέον να πώ , ότι δεν θα μπορούσε να είναι συνομιλητής αλλα ούτε και φίλος μου και αυτό , όχι διότι τον θεωρώ ως "κακό" άνθρωπο αλλα διότι απλά δεν συμφωνούμε και έχουμε διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων και αυτού που λέγεται "επικοινωνία"...!!!
Κι ομως Εαρινέ ο Παύλος μπορει να ειναι ολα μια και ειναι Α - νθρωπος αλλα αυτο ειναι δική μου αποψη. Περαν ομως αυτου, η επικοινωνία ειναι ακριβως αυτό. Η ικανότητα να μπορουμε να συμπλέουμε και να εναρμονιζόμαστε με την ''διαφορετική θεώρηση'', με αυτούς που ειναι ''εξω απο την ζωή μας'', με το ''αλλοιώτικο'' και ολα οσα η περιορισμένη αντίληψη των προσωπικοτήτων μας νομίζει ως διαφορετικά ....πόσο ομως μοιάζουν πότε πότε...
Edited by - nst on 26/08/2010 21:27:17
quote:
Ρούλα μου ευχαριστώ.....http://www.youtube.com/watch?v=4_UUKJlPbXM&feature=related
Αυτο ειναι το καλυτερότερο ...της θεάς....
http://www.youtube.com/watch?v=L53A22tBaMg&feature=related
quote:
Όσο για τον Παύλο όπως τον λές -δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο- μπορώ πλέον να πώ , ότι δεν θα μπορούσε να είναι συνομιλητής αλλα ούτε και φίλος μου και αυτό , όχι διότι τον θεωρώ ως "κακό" άνθρωπο αλλα διότι απλά δεν συμφωνούμε και έχουμε διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων και αυτού που λέγεται "επικοινωνία"...!!!Κι ομως Εαρινέ ο Παύλος μπορει να ειναι ολα μια και ειναι Α - νθρωπος αλλα αυτο ειναι δική μου αποψη. Περαν ομως αυτου, η επικοινωνία ειναι ακριβως αυτό. Η ικανότητα να μπορουμε να συμπλέουμε και να εναρμονιζόμαστε με την ''διαφορετική θεώρηση'', με αυτούς που ειναι ''εξω απο την ζωή μας'', με το ''αλλοιώτικο'' και ολα οσα η περιορισμένη αντίληψη των προσωπικοτήτων μας νομίζει ως διαφορετικά ....πόσο ομως μοιάζουν πότε πότε...
Edited by - nst on 26/08/2010 21:27:17
Kαθένας σε τούτο τον κόσμο , κουβαλάει μέσα του πολλά και επιλέγει τον δρόμο του αλλα ΔΕΝ επιλέγει -ως επι το πλείστον- τον τρόπο που μιλάει και μέλλεται αυτός να προβάλλει -πέραν κάθε αμφιβολίας- την συναισθηματική του κατάσταση...
Μαθήματα δεν έκανα σε κανέναν εδώ μέσα και σχεδόν πάντα οι όποιες καταθέσεις μου συνοδεύονται απο την εξής επισήμανση:"Έχω την αίσθηση"...
Tοποθετήσεις και απόψεις όμως του τύπου:
-"Τώρα ο φίλος Εαρινός προφανώς εξ αφορμής του σχολίου - παρατήρηση του Ελο - θέλησε να ρίξει κάποια καρφιά δήθεν αυτοκρινόμενος, σχετικά με την παράθεση θέσεων θεάσεων γνωμών κάποιων άλλων κι όχι των δικών μας.
Κάποιοι εξ ημών αγαπητέ δεν επιθυμούμε να το παίξουμε ούτε σοφοί ούτε διδάσκαλοι ούτε γκουρού ούτε παντογνώστες που απευθύνονται σε αδαείς ηλιθίους άσχετους αγράμματους κλπ κλπ... οι οποίοι ψάχνουν απεγνωσμένα σοφούς φωστήρες-Σωτήρες να τους ανοίξουν τα μάτια!!!"
...ειλικρινά δεν τις καταλαβαίνω και δεν καταλαβαίνω , πως έμειναν ασχολίαστες , ενώ οι δικές μου τοποθετήσεις -αν και θιγόμενος- αμέσως σχολιάσθηκαν...!!!
Σε κάθε περίπτωση έχω την αίσθηση , ότι ενήλικες είμαστε και θεωρώ ότι αντιλαμβανόμαστε όλοι μας πολλά...ακόμα και γώ...![]()
Δεν θα κατηγορήσω κάποιον ή κάποιους που για διαφόρους λόγους πρόσκεινται φιλικά σε κάποια πρόσωπα για δικούς τους λόγους και που δεν με αφορούν .... αυτό το καταλαβαίνω...αλλα την προσπάθεια να αποδειχθεί κάποιος Ελέφαντας "σώνει και καλά" επειδή "έτσι μας αρέσει"...η αλήθεια είναι ότι μου πέφτει κομματάκι δύσκολο..!!!
Ελπίζω να έγινα κατα-νοητός...και εκεί πήγαινε και το "αρεστός" σε πρότερα μηνύματά μου , με την έννοια ότι σαν κάποιες φορές , λέμε ευθέως κάποια πράματα ... ε!!! ενδεχεται και να μην είμαστε και τόσο αρεστοί αλλα επ'αυτού δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράματα , υπάρχουν απόψεις και απόψεις ... χαρακτήρες και χαρακτήρες...και ο καθένας κάνει τις επιλογές του σε όλα τα επίπεδα..!!!
Και υπενθυμίζω , ότι άλλο πράμα είναι η "διαφορετική θεώρηση" και άλλο η προσωπική επίθεση και μάλιστα αναιτίως και τα κακεντρεχή σχόλια ....εκτός και αν έκανα κάτι -μπορείς να μου το δείξεις- και δεν το κατάλαβα...
Τα υπόλοιπα για μένα είναι "ιστορίες"...
![]()
![]()

Έλειψα σήμερα και πάλι ...χαμός;
Εγω νόμισα πως εχθές όλα ήταν
μέλι-γάλα !!!
Έλα Θεέ μου!!!
Ξανά τα ίδια;!!!
Πάλι ...πόλεμος;![]()
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Τι έγινε βρε παιδιά;
Έλειψα σήμερα και πάλι ...χαμός;
Εγω νόμισα πως εχθές όλα ήταν
μέλι-γάλα !!!Έλα Θεέ μου!!!
Ξανά τα ίδια;!!!
Πάλι ...πόλεμος;
Καλησπέρα Αναπλιώτισα , τι κάνεις εσύ..???![]()
Δεν υπάρχει κανένας πόλεμος απλά προσπαθούμε να βάλουμε σε τάξη κάποια πραματάκια για να μην εμποδίζουν στην "κυκλοφορία"...![]()

quote:
Σημ:"Φαντάζομαι ότι σαν διαβάζεις κάποιο βιβλίο και δεν μπορείς να εν-νοήσεις τα όσα λέει και αναφέρει ο συγγραφέας του , δεν αρχίζεις να τον βρίζεις ή να τον "εγκαλείς" ....!!!
Αγαπητέ Εαρινέ,
καλησπέρα,
καλά μόλις διάβασα αυτή την πρόταση
κατ'ετθείαν ο Φουράκης μου ήρθε στο νου!!!
Α,βρε μεγάλε Φουράκη,σκέψου να σε
βρίζουν επειδή δεν σε ...καταλαβαίνουν...
Αλλά και πάλι απορώ,γιατί
όταν δεν καταλαβαίνεις κάποιον ή κάτι
δεν ρωτάς απλά τον ίδιο ή
ακόμη μην τον ξαναδιαβάσεις...
Λέω τώρα εγω...
![]()