ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΜΟΙΡΑ - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- Η ΜΟΙΡΑ - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

Eleanna93 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
07/12/2003, 22:40:58
quote:

Μοναξιά χιλιάδες φύλλα….
Ήρθε πάλι εκείνη, δεν ξέρω πως.
Πέρασε κατευθείαν απ τα σκοτάδια,
Και βγήκε στους κήπους της ψυχής.
Την έπιασα να κόβει άνθη γιασεμιού,
στις αναμνήσεις μου.
Χαλάρωσε η μάσκα και μπήκα στην ουσία.
Κι έμεινε ο καθρέφτης να μου δείχνει,
το προφίλ του χρόνου.
Και τα καλά και τα κακά είχαν πάντα,
την ίδια σημασία.
Για την ζωή όλα αυτά ποτέ δεν είχαν σημασία,
Πάντα σε μαθαίνει ότι δεν κατέχεις αρκετά.
Και αν αυτό μοιάζει σαν ποίημα,
είναι σαν να πρέπει να αποδεχτώ,
ότι ο καθένας είναι μόνος του.
Αλλά θα μου το μάθεις ζωή που θα πάει,
εγώ θα μένω μεταξεταστέως και εσύ,
θα με αφήνεις στην ίδια τάξη.
Μόνος μου, μόνος μου..
. Μόνος μου, μόνος μου..
Μόνος μου, μόνος μου..
Μόνος μου, μόνος μου..
Μόνος μου, μόνος μου..
Δεν είναι και τόσο άσχημα, εδώ μοναχικά.
. Μόνος μου, μόνος μου..
Μόνος μου, μόνος μου..
Μόνος μου, μόνος μου..
Αρχίζω να το μαθαίνω, καλά τα πάω
. Μόνος μου, μόνος μου..
Μόνος μου, μόνος μου..

άπο την εσωποίση.

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΑΡΞΗ

ΜορφέαςΜέλος
12/12/2003, 02:20:57
Καλησπέρα σας κι απο μένα. Νομίζω οτι οτι πράγματι πολλοί μας περιμένουν μετά τον θάνατο αλλά είναι επίσης και πολλοί αυτοί που μας συνοδεύουν σε κάθε δυσκολία, σε κάθε παραπάτημα. Είναι αυτοί που μας δίνουν το χέρι να σηκωθούμε όταν πέφτουμε, αυτοί που μας θεραπεύουν "ως εκ θαύματος", αυτοί που είναι πάντα μαζί μας και μας φυλούν ή μας καθοδηγούν.

Νομίζω φίλε Κώστα οτι τελικά μόνο μόνοι δεν είμαστε, πιστεύω πως κάθε άνθρωπος φέρει μαζί του τον ανώτερο εαυτό του, τον φύλακα άγγελό του και τους πνευματικούς του οδηγούς ανάλογα με την αποστολή του. Η μοναξιά που νιώθουμε μου είχε πει ένας δάσκαλος είναι η απελπισίσα της ψυχής μας πυ δεν μπορεί να επικοινωβήσει συνειδητά με αυτές τισ οντότητες. Νομίζω οτι τελικά η μοναξιά είναι το μόνο αδύνατο κατόρθωμα στη ζωή.

quote:
Για να μην σας κουραζω ενω μεσα σε μια ωρα ενω ειχε ηρεμησει το μυαλο μου αρκετα απο τις σκεψεις ακουσα ξαφνικα μια ΥΠΕΡΟΧΗ,ΓΑΛΛΗΝΙΑ,ΑΠΑΛΗ μελωδια η οποια κρατησε περιπου ενα λεπτό

Φίλε Κώστα, τα πάντα έχουν ήχο, κίνηση και χρώμα. Λέγεται επίσης εκτός απο αυτό που σου είπε ο άνθρπος αυτός, ότι όταν βρίσκεται ένας άνθρωπος στην κατάσταση Α (κατάσταση διαλογισμού) μπορεί να ακούσει την συμπαντική μελωδία, που είναι μια μοναδική μελωδία και σημαίνει την απόλυτη ταύτιση της συχνότητας του ατόμου με εκείνη του σύμπαντος. Γι αυτό και η μελωδία εκείνη (εαν ήταν αυτή που αναφέρω) πρέπει να είχε κίνηση απο μέσα προς τα έξω και πρέπει να συνοδεύτηκε με μια αίσθηση δροσιάς σαν απο απαλό αεράκι.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΚωσταςΜέλος
12/12/2003, 04:01:10
Καλησπερα φιλε Μορφεα!

Τι ωραιο που θα ειναι αμα ειναι ετσι οπως τα λες για τους αγγελους και τους πνευματικους οδηγους.
Δεν εχω εμπειρια προσωπικα αλλα οσοι εχουν βιωσει μεταθανατιες εμπειριες μιλανε για πνευματικους οδηγους και αγγελους που συναντησανε και τους ξερανε απο παντα?

Σε πολυ δυσκολες στιγμες με τον εαυτο μου δεν "ενιωσα" κανεναν.
Δεν παραπονιεμαι γιατι πηρα το μηνυμα απο την σιωπη οτι πρεπει να τα καταφερω μονος μου,οτι μπορω αν πιστεψω σε μενα.
Μακαρι παντος να ειναι ετσι και να υπαρχουν αγγελοι και οδηγοι.

Αυτο που με τρωει ειναι το ποια ειναι η αποστολη μου και αναγκαστηκα να αποχωριστω ενα γαληνιο μερος οπου υπαρχει η αιωνιοτητα και η αγαπη και να ενσαρκωθω στην σκληρη γη.
Οσο αφορα την μελωδια ηταν παρα πολυ γαληνια,γλυκια και αρμονικη και στο τελος ενιωσα κατι περιεργο στο σωμα μου σαν αερακι..
Ειναι δυσκολο να βρω λεξεις να την περιγραψω.
Ουτε να την αναπαραγω στο μυαλο μου δεν μπορω.
Ηταν παντος ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ...

H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...

Edited by - Κωστας on 12/12/2003 04:02:44

ΜορφέαςΜέλος
13/12/2003, 01:24:41
Καλησπέρα Κώστα

quote:
Δεν εχω εμπειρια προσωπικα αλλα οσοι εχουν βιωσει μεταθανατιες εμπειριες μιλανε για πνευματικους οδηγους και αγγελους που συναντησανε και τους ξερανε απο παντα?

Όχι, μπορώ να πω οτι απο όσα ξέρω λίγοι είναι αυτοί που έχουν βιώσει μια τέτοια εμπειρία και έχουν δει αυτές τις οντότητες. Ωστόσο πιστεύω ακράδαντα σε αυτές λόγω κάποιων κύκλων με τους οποίους συνανστρέφομαι στους ο΄ποίους γίνεται επικοινωνία με τέτοιες οντότητες, ή τουλάχιστον έτσι λένε γιατί δεν εντάχθηκα ποτέ εκεί. Απο κει αντλούνται πάρα πολλές τέτοιες πληροφορίες και έχουν προβλεφτεί και διάφορα πράγματατα οποία επαληθέύτηκαν στην συνέχεια και γι αυτό πιο πολύ πείστηκα. Ωστόσο κι εγώ πολλές φορές έχω βιώσει την ύπαρξητων οντοτήτων αυτών μέσα απο διαλογισμό και άλλες πολλές συμπτώσεις που συνέβαιναν κατά καιρούς στη ζωή μου για πράγματα που δοκιμαστικά είχα ρωτήσει αυτές τις οντότητες. Πράγματι οι απαντήσεις ήρθαν άμεσα.

Και θα σου έλεγα κι εσύ να κάνεις το ίδιο για να δοκιμάσεις εαν θες. Απλά κάνε μια ερώτηση και περίμενε να σου έρθει μια απάντηση. Ωστόσο η απάντηση τις περισσότερες φωνές δεν έρχεται σαν η φωνή που έρχεται απο τον ουρανό, αλλά μέσω συμπτωσεων, μέσω κάτι που θα σου πει ένας γνωστός, μέσω ένα βιβλίου που θα "τύχει"να πέσει στα χέρια σου κ.λ.π.
Πιστεύω οτι αυτά που λέμε σαν "φλας" δεν είναι τίποτα άλλο παρά τα μηνύματα αυτών των οντοτήτων. Εξάλλου δεν θα ήταν παράλογο και άδικο απλά να ερχόμασταν εδώ μόνοι μας μέσα στο σκοτάδι χωρίς λίγη βοήθεια;

quote:
Δεν παραπονιεμαι γιατι πηρα το μηνυμα απο την σιωπη οτι πρεπει να τα καταφερω μονος μου,οτι μπορω αν πιστεψω σε μενα.

Σίγουρα μπορείς να πιστέψεις σε σένα, εξάλλου αυτό είναι και το νόημα. Ώστόσο υπάρχουν και κάποιοι οδηγοί που μας υποδεικνύουν ποιός είναι ο σωστός δρόμος αλλά τελικά ή απόφαση είναι δική σου.

Υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν απο εγκεφαλικά ή απο καρδιακή προσβολή έτσι απλά και υπάρχουν άλλοι που παθαίνουν ατυχήματα, το αυτοκίνητο για παράδειγμα έχει γίνει παραμάζωμα και αυτοί έχουν γλιτώσει χωρίς γρατσουνιά. Πολλές φορές ένα αεροπλάνο πέφτει αλλά μόνο ένας ή δύο γλιτώνοπυν, ή άλλες φορές κάποιος χάνει το αεροπλάνο του και ύστερα μαθαίνει οτι αν είχε επιβιβαστεί δεν θα είχε πεθάνει. Άλλοι αντέχουν κάτω απο συντρίμια μέρες ολόκληρες ενώ άλλοι πεθαίνουν ακαριαία... όλα αυτά εαν τα δεις σφαιρικά νομίζω ανακαλύπτεις οτι δεν είναι ... "τύχη" ή μια απλή "σύμπτωση"

quote:
Αυτο που με τρωει ειναι το ποια ειναι η αποστολη μου και αναγκαστηκα να αποχωριστω ενα γαληνιο μερος οπου υπαρχει η αιωνιοτητα και η αγαπη και να ενσαρκωθω στην σκληρη γη.

Δες το κι αλλιώς αν θες... εαν ήσουν συνέχεια στον Παράδεισο κάποια στιγμή θα τον βαριόσουν και δεν θα είχε πια νόημα για σένα, έτσι βιώνεις αυτήν την "σκληρή γη" όπως λες για να εκτιμήσεις περισσότερο τον Θεό. Και το καλύτερο φαγητό του κόσμου να έχεις και να το τρως κάθε μέρα, κάποια στιγμή θα σου φανεί άνοστο εάν δεν δοκιμάσεις κι άλλες γεύσεις πολλές φορές και υποδεέστερες.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

matrxΜέλος
13/12/2003, 02:06:59
ΦΙΛΕ ΜΟΡΦΕΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ.Η ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ Π,Ρ,Σ,Τ;

ΚωσταςΜέλος
13/12/2003, 11:22:41
Καλημερα φιλε Μορφεα.
quote:

Όχι, μπορώ να πω οτι απο όσα ξέρω λίγοι είναι αυτοί που έχουν βιώσει μια τέτοια εμπειρία και έχουν δει αυτές τις οντότητες.

Εσυ φιλε μαλον μιλας για εμπειριες που εχεις ακουσει απο τον κυκλο σου?
Εγω μιλαω για οτι εχω διαβασει σε παρα πολλα βιβλια με θεμα τις μεταθανατιες εμπειριες και εκει υπαρχουν αμετρητες εμπειριες.

quote:

Ωστόσο κι εγώ πολλές φορές έχω βιώσει την ύπαρξητων οντοτήτων αυτών μέσα απο διαλογισμό

Αυτο φιλε μου εξηγησε το μου λιγο σε παρακαλω.
Ασχολουμαι το διαλογισμο κοντα στους τεσερις μηνες και καταφερνω τωρα πια να φτανω στην κατασταση Α. Εκτος απο την εμπειρια με την μουσικη δεν εχω καμια αλλη εμπειρια οπως να βιωσω την υπαρξη των πνευματικων οδηγων.
Εσενα εγινε τυχαια η το ζητησες οπως κανουν συνηθως στην κατασταση του διαλογισμου?

quote:
Και θα σου έλεγα κι εσύ να κάνεις το ίδιο για να δοκιμάσεις εαν θες. Απλά κάνε μια ερώτηση και περίμενε να σου έρθει μια απάντηση. Ωστόσο η απάντηση τις περισσότερες φωνές δεν έρχεται σαν η φωνή που έρχεται απο τον ουρανό, αλλά μέσω συμπτωσεων, μέσω κάτι που θα σου πει ένας γνωστός, μέσω ένα βιβλίου που θα "τύχει"να πέσει στα χέρια σου κ.λ.π.

Εδω φιλε ανατριχιασα λιγακι γιατι αυτο μου συμβαινει παρα πολυ συχνα οταν θελω απαντησεις για κατι απελπισμενα. Η απαντηση μου ερχεται στα πιο ασχετα μερη και απο τις πιο ασχετες "συμπτωσεις".
Πχ. Να "τυχαινει" να πεφτει το ματι μου σε ενα βιβλιο η να μου το δινει μια φιλη του αδελφου μου και να παιρνω τις απαντησεις και την δυναμη που χρειαζομουν.

Επισης οταν ειμαι πολυ στεναχωρημενος για υπαρξιακες ανυσηχιες θα τυχει να κανω συζητηση με αγνωστους πχ εναν ταξιτζη και να παρω τις απαντησεις μου γιατι και εκεινος ενιωθε ετσι και ειχε να μου πει εμπειρια παρομοια και πως ηρεμησε!
Γενικα παιρνω απαντησεις (με τους πιο κουφους τροπους) και ειδικα τελευταια που νιωθω πονο ψυχης αφορητο.

Πηγαινε εδω σε παρακαω και μετα οταν το διαβασεις πες μου σε παρακαλω την γνωμη σου.

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2597&whichpage=1&ARCHIVE=

Edited by - Κωστας on 13/12/2003 11:28:44

matrxΜέλος
13/12/2003, 15:10:09
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.ΝΑΙ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ,ΕΝΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΟΤΑΝ ΒΑΦΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

NOMIMONΜέλος
13/12/2003, 17:16:10
Η μοναξιά μοιάζει με τη βροχή.
Κατά τα βράδυα, από τη θάλασσα ανεβαίνει'
από κάμπους που απόμερά 'ναι χαμένοι
πάει προς τον ουρανό, που την κρατεί
πάντα. Κι από τον ουρανό, στην πόλη, σα βροχή

πέφτει. Σ' ώρες μιγάδες πέφτει, προς το πρωί
τα σοκάκια όλα σα γυρίζουν,
κι όταν τα σώματα, που δε βρήκανε τίποτε, χωρίζουν
θλιμμένα κι απογοητευμένα' κι ακόμη, όταν οι
άνθρωποι, που ο ένας τον άλλο τους μισούνε,
πρέπει στο ίδιο κρεββάτι κ' οι δυό να κοιμηθούνε:

πάει, τότε, η μοναξιά, όπου πάνε οι ποταμοί...

R.M. RILKE

ΚωσταςΜέλος
13/12/2003, 21:11:10
quote:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.ΝΑΙ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ,ΕΝΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΟΤΑΝ ΒΑΦΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕΣ.

Γεια σου φιλε Γιωργο. Και εγω το πιστευω οτι πρεπει να ηταν ο φυλακας αγγελος μου γιατι δεν βρισκω αλλη εξηγηση για το συμβαν.
Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες οτι ειναι διπλα μας ως το τελος,ακουγεται πολυ ομορφο.

14/12/2003, 00:05:33
Kαλησπέρα

Φαίη εδώ
Αυτή την περίοδο, τελικά βρέθηκα μόνη
μα δε με πειράζει καθόλου
διακρίνω πως είμαι πλήρης, ακόμα και έπειτα παο ότι συνέβει
δε θα μπορούσα να μείνω άλλο κοντά του, δε ξέρω γιατί σας τα λεω τώρα αυτά..
φαίνεται επειδή είμαι μόνη και δε νοιώθω άσχημα
δε θα μπορούσα να μεινω άλλο μαζί του
με προσγείωνε αποτομα κι εγω ειμαι παντα πανω στα συννεφα
δεν εχω προβλημα να βρισκομαι εκει.
δε μπορώ να ειμαι πιο κάτω
οπότε τελικά έμεινα μόνη.
Μόνη αλλά ευτυχισμένη γιατί νοιώθω πληρότητα.
Χαιρετώ

ΚωσταςΜέλος
14/12/2003, 01:05:03
To καλυτερο ειναι αυτο Φιλη Φαιά Πεμπτουσία αφου εισαι ετσι ευτυχισμενη. Αυτο ειναι που μετραει.

matrxΜέλος
15/12/2003, 01:47:17
ΚΩΣΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ,ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ Π,Ρ,Σ;ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΝΟΡΑΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΩ ΛΑΘΟΣ,ΘΑ ΓΙΝΩ ΞΕΦΤΙΛΑ.ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΙ ΛΕΤΕ;

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

ΚωσταςΜέλος
15/12/2003, 15:40:49
Φιλε Γιωργο μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω αλλα δεν ξερω ονοματα.
Ουτε για τους αγγελους. Ευχομαι να υπαρχουν.
Ελπιζω να σε βοηθησει καποιος αλλος.
Θα μπορουσες ισως να ανοιγες ενα νεο θεμα και να ζητησεις ετσι να σε βοηθησουν.