- Αϊ Βασίλης και η σημασία του....τελικά -ασχέτως της υπαρξής του- είναι καλός ο Αϊ Βασίλης??? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Πρoτού σου πω τον συλλογισμό μου - θα σου τον πω, μην βιάζεσαι - πες μου λίγο : ΑΝ ΔΕΝ κάνει δεξιά, τι κάνεις ;
Εξαρτάται απο την διάθεσή μου...
Μπορεί να κάνω δεξιά -όπως και το έχω κάνει- μένοντας πίσω του και αφήνοντας άλλον να κάνει την βρώμικη δουλειά...
Αν βιάζομαι , μπορεί και να τον προσπεράσω απο δεξιά αλλα είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που το έχω κάνει....πάντως δεν θα χαλάσω την καρδιά μου , μπορεί ο άνθρωπος να έχει και κάποιο πρόβλημα...
Στατιστικα πάντως , κάνουν δεξιά..ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που παραμένουν εκεί δεξιά αδιαφορώντας...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
ΕαρινόςΜπορεί να κάνω δεξιά -όπως και το έχω κάνει- μένοντας πίσω του και αφήνοντας άλλον να κάνει την βρώμικη δουλειά...
Αν βιάζομαι , μπορεί και να τον προσπεράσω απο δεξιά αλλα είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που το έχω κάνει....πάντως δεν θα χαλάσω την καρδιά μου , μπορεί ο άνθρωπος να έχει και κάποιο πρόβλημα...
Μάλιστα ... ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ λες, μπορεί να τον προσπεράσεις από δεξιά. Αυτό είναι παράνομο, το ξέρεις έτσι ; Δηλ. ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ μπορεί και να παρανομήσεις. Κατάλαβα, ok.
ΑΝ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ όμως, μπορεί να αφήσεις άλλον να κάνει την "βρώμικη δουλειά", δηλ. ; τι εννοείς λέγοντας "βρώμικη δουλειά";
quote:quote:
ΕαρινόςΜπορεί να κάνω δεξιά -όπως και το έχω κάνει- μένοντας πίσω του και αφήνοντας άλλον να κάνει την βρώμικη δουλειά...
Μάλιστα ... ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ λες, μπορεί να τον προσπεράσεις από δεξιά. Αυτό είναι παράνομο, το ξέρεις έτσι ; Δηλ. ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ μπορεί και να παρανομήσεις. Κατάλαβα, ok.ΑΝ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ όμως, μπορεί να αφήσεις άλλον να κάνει την "βρώμικη δουλειά", δηλ. ; τι εννοείς λέγοντας "βρώμικη δουλειά";
Κατ'αρχάς , η παρανομία βρίσκεται σε όποιον μένει δεξιά * διόρθωση -αριστερά ήθελα να πώ- και παρακωλύει την συγκοινωνία πηγαίνοντας αργά...
Είπα δε ότι δεν επιλέγω την προσπέραση απο δεξιά , εκτός ελαχίστων περιπτώσεων...ασφαλώς δεν είναι σωστό αλλα δεν είμαι αλλα ούτε και το παίζω αλάθητος...
..και παρανομίες έχω κάνει αρκετές θα έλεγα...
..αλλα όχι στα όρια του να κάνω κακό σε κάποιον..
Βρώμικη δουλειά , εννοώ αυτό που δεν μπορώ προσωπικά να κάνω διότι το θεωρώ ανώφελο...να κορνάρει δηλαδή ή να βρίζει αναβοσβήνοντάς του τα φώτα...θέλοντας να τον υποχρεώσει να κάνει δεξιά...αυτό!
Για πές...

Edited by - Εαρινός on 29/11/2010 23:13:41
( θέλω να πω, γενικά ρε παιδί μου, στη ζωή σου, βιάζεσαι ;
Σε γενικές γραμμές που λέμε, βιάζεσαι ;
Όχι μόνο δηλ. όταν οδηγείς, γενικά, όταν κάνεις κάτι ρε παιδί μου στη ζωή σου, το κάνεις βιαστικά ; θες να τελειώνεις δηλ. γρήγορα με αυτό ;
Είσαι ας πούμε π.χ του τύπου το γοργόν και χάρην έχει ή
του τύπου σπεύδε βραδέως ;)
φιλε αυτο με τα στοιχεια ειναι αδυνατο να γινει καθως κανεις δεν μπορει να τα επιβεβαιωσει ...
αυτο που ισως μπορει να γινει ειναι ο δημιουργος ενος τοπικ να ειναι και συνδιαχειριστης ή να οριστουν επιπλεον διαχεριστες (με περιορισμενες δυνατοτητες , πχ μονο διαχειριση θεματων - ποστ)ωστε να ειναι ποιο αμμεση η αντιδραση οταν υπαρχει το φαινομενο
παντως η αδιαφορια απεναντι στα οσα γραφει ενα τρολ , συμφωνω και εγω οτι ειναι ο μονος τροπος αντιμετωπισης ... αλλα οταν ξεπερναει καποια ορια (οπως σχετικο μυνημα του τυπακου) υπαρχει ΘΕΜΑ σοβαρο ...
τωρα επι τους θεματος της "οδηγησης" χαχαχα
οποιος παει ποιο αργα απο εμας , συνηθως τον αποκαλουμε ηλιθιο (κοιτα πως παει ο ηλιθιος) ενω οποιος παει ποιο γρηγορα απο μας ειναι μλκας (κοιτα το μλκα θα σκοτωσει κανεναν)... ξαφνικα ομως , εμεις ειμαστα οι μλκες για αυτους που πανε ποιο αργα απο μας , ενω γινομαστε ηλιθιοι για αυτους που πανε ποιο γρηγορα απο μας ... πλακα δεν εχει ?
τωρα το παραπανω , εαν το παρατηρησουμε λιγο καλυτερα θα δουμε οτι ΜΑΛΛΟΝ ισχυει παντου ... το γρηγορος και το αργος φυσικα δεχετε πολλες ερμηνιες ... οπως και το ηλιθιος και μλκας ...

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
quote:
Επειδή σε θεωρώ άνθρωπο, που λίγο πολύ έχει κάποια γνώση του εαυτού του, γι' αυτό σε ρωτάω. Εγώ π.χ γενικά στη ζωή μου βιάζομαι. Π.χ τρώω βιαστικά το φαγητό μου, εργάζομαι γρήγορα, θέλω δηλ. να τελειώνω γρήγορα με αυτό που κάνω, και στην δουλειά μου δηλ, και όταν διαβάζω κάτι, δεν είμαι και πολύ της υπομονής δηλ. Είμαι του τύπου δηλ. το γοργόν και χάρην έχει που λέμε. Γενικά τώρα σου λέω. Όχι σε ειδικές περιπτώσεις. Σε γενικές γραμμές, είμαι βιαστικός δηλ.
Καλημέρα Zip...
Δεν γνωρίζω αν το "γοργόν και χάριν έχει" ή το "σπεύδε βραδέως" είναι το καλύτερο .... ποτέ μου δεν το σκέφθηκα έτσι..
Προσωπικά είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος και αφιερώνω χρόνο πάντα σε ότι κάνω...είτε αυτό λέγεται δουλειά , είτε διάβασμα , είτε οποιαδήποτε άλλη ενασχόληση...η μόνη ιδιομορφία που έχω -αν μπορείς να την πείς έτσι- είναι ότι εκνευρίζομαι σαν ασχολούμαι με κάτι και κάποιος με αποσυντονίζει...
Αφιερώνω χρόνο σε ότι κάνω και μάλιστα πάρα πολύ...μιας και ανέφερες το διάβασμα , υπήρξαν περιπτώσεις ... όπου ξεκίνησα το διάβασμα πχ 9 το πρωί και τελείωσα 9 το βράδυ -Σαββατο κύριακο- ή αμέσως μετά την δουλειά κατα τις 5 μέχρι 12 το βράδυ και αυτό για χρόνια....γενικά δεν βιάζομαι , θέλω χρόνο να αφιερώνω σε ότι ασχολούμαι και τον αφιερώνω...αλλα δεν κατέληξες στο σκεπτικό σου...

quote:
φιλε εαρινε , ευχομαι να εισαι καλα ;)φιλε αυτο με τα στοιχεια ειναι αδυνατο να γινει καθως κανεις δεν μπορει να τα επιβεβαιωσει ...
αυτο που ισως μπορει να γινει ειναι ο δημιουργος ενος τοπικ να ειναι και συνδιαχειριστης ή να οριστουν επιπλεον διαχεριστες (με περιορισμενες δυνατοτητες , πχ μονο διαχειριση θεματων - ποστ)ωστε να ειναι ποιο αμμεση η αντιδραση οταν υπαρχει το φαινομενο
παντως η αδιαφορια απεναντι στα οσα γραφει ενα τρολ , συμφωνω και εγω οτι ειναι ο μονος τροπος αντιμετωπισης ... αλλα οταν ξεπερναει καποια ορια (οπως σχετικο μυνημα του τυπακου) υπαρχει ΘΕΜΑ σοβαρο ...
τωρα επι τους θεματος της "οδηγησης" χαχαχα
οποιος παει ποιο αργα απο εμας , συνηθως τον αποκαλουμε ηλιθιο (κοιτα πως παει ο ηλιθιος) ενω οποιος παει ποιο γρηγορα απο μας ειναι μλκας (κοιτα το μλκα θα σκοτωσει κανεναν)... ξαφνικα ομως , εμεις ειμαστα οι μλκες για αυτους που πανε ποιο αργα απο μας , ενω γινομαστε ηλιθιοι για αυτους που πανε ποιο γρηγορα απο μας ... πλακα δεν εχει ?τωρα το παραπανω , εαν το παρατηρησουμε λιγο καλυτερα θα δουμε οτι ΜΑΛΛΟΝ ισχυει παντου ... το γρηγορος και το αργος φυσικα δεχετε πολλες ερμηνιες ... οπως και το ηλιθιος και μλκας ...
[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Είσαι φοβερός....![]()

quote:
Εαρινός[...] γενικά δεν βιάζομαι
Ωραία.
Λοιπόν, θα σου εξηγήσω το σκεπτικό μου. Από την οδηγική συμπεριφορά κάποιου, μπορείς να καταλάβεις πολλά. Ήθελα βασικά να δω, γιατί επηρρεάστηκες τόσο πολύ από το Troll, κατά συνέπεια γιατί ασχολήθηκες τόσο πολύ μαζί του.
Αν υποθέσουμε λοιπόν πως το Troll, είναι ένας τέτοιος οδηγός, κάποιος δηλ. που εκεί που πηγαίνεις, μπαίνει μπροστά σου (στο αριστερό σου ρεύμα) και με κάποιον τρόπο, διακόπτει την πορεία σου. Στην ουσία, αυτό συνέβει, αν το παρατηρήσεις καλά. Μπήκε αυτός ο απίθανος, και εκεί που εσύ "προχωρούσες" με κάποια ταχύτητα στο δρόμο σου, σε "έκοψε", σε έκανε να ελλατώσεις την ταχύτητά σου και ήταν σαν να πήγαινες από πίσω του. Ήθελα λοιπόν να δω, γιατί συνέβει αυτό σε σένα, γι' αυτό και σε ρώτησα κάποια πράγματα σχετικά με την οδηγική σου συμπεριφορά.
Εφ' όσον μου λες ότι γενικά δεν βιάζεσαι ήταν αναμενόμενο να πας από πίσω του, να "ακολουθήσεις" δηλ. για λίγο την αργή του πορεία αφού κάπως έτσι αντιδράς και στον δρόμο, οδηγώντας δηλ. το αυτοκίνητό σου.