ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR38 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
13/06/2008, 08:27:08
Καλημερούδια και καλορίζικο του καινούριο μαγαζάκι...
Πάντως δεν είναι το ίδιο χωρίς τον Krio...
(Τι σου κάνει η αγάπη όμως...)

quote:
και λίγο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος,

Γιατί βρε DI, εσύ κάθεσαι του Αγίου πνεύματος;;;!!!
Σκρόφα κοινωνία σε μισώ...

quote:
Ίσως μετά τιμήσω κανέναν!

Και εγώ θα ήθελα να τιμήσω καμία εκδρομούλα μεγάλης διαρκείας (άνω των 10 ετών) στα βουνά, αλλά που τέτοια τύχη...
loukritiaΜέλος
13/06/2008, 09:35:13
Καλημέρα από την κοιμισμένη φίλη σας...

Εγώ θα τα τιμήσω τα καφεδάκια!!!

quote:
keraynos-Όσο για μας loukritia υπάρχουν σε αντίστοιχα σχήματα φαγητά (ανδρικών οργάνων) από το μεζεδοπωλείο "κουκλάκι" αν τα βάλω όμως θα τα κόψει η λογοκρισία
Την βλέπεις την αδικία τώρα; Γιατί να μην χορτάσουν και τα δικά μας ματάκια δηλαδή;

quote:
elo-δεν το ήξερα ότι υπάρχει ακόμα το κουκλάκι, το κατάλληλο μέρος για να φιλοσοφήσουμε την ζωή…
Εγώ πάλι το μόνο που μπορώ να φιλοσοφήσω εκεί είναι το πόσο μ****α μ'αφήνουν με την μπινελικο-ετοιμολογία τους

quote:
Λουκρητία σήμερα είναι πέμπτη, ελπίζω να μην μπερδεύτηκες πάλι…
Όχι εντάξει, αυτή τη βδομάδα το 'χω, μην αγχώνεσαι

quote:
D.I.-να ξεκουραστούμε και λίγο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος,
quote:
OAHNNSEA-Σκρόφα κοινωνία σε μισώ...
Αγαπητέ OAHNNSEA, join the club!

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
13/06/2008, 10:54:25
Καλημερα και απο εμενα...

φιλε Incubus, δεν χρειαζεται να στενοχωριεσαι για τον καιρο...

διαβασε εδω για τον καιρο της Αθηνας ...

οποτε μπορεις να "κανονισεις" καμια εξορμηση στην παραλια

"Say HELLO to My Little Friend"
13/06/2008, 10:55:43
Καλημέρα εγώ θα φάω αυτές τις ωραίες παστές και ας είναι και χθεσινές
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

Είμαστε δυο ,είμαστε τρεις
13/06/2008, 10:56:52
οι υπολοιποι τι κανουν? μαλλον, τι ετοιμαζουν για το τριημερο?

13/06/2008, 10:58:34
quote:

Καλημέρα εγώ θα φάω αυτές τις ωραίες παστές και ας είναι και χθεσινές
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

Είμαστε δυο ,είμαστε τρεις

παραπανω ειμαστε, απλα προσπαθουμε να το αγνοησουμε

13/06/2008, 12:30:35
παλι ησυχια εχουμε...

13/06/2008, 13:33:33
quote:
παλι ησυχια εχουμε...

Τώρα που καλοκαιριάζει έτσι θα είναι .

13/06/2008, 13:36:30
Να 'μαι και γω

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα μας
Εγώ loukritia όταν είχα πάει πριν χρόνια στο κουκλάκι, απαντούσα με ατάκες στις ατάκες τους και στο τέλος δεν μπορούσαν να απαντήσουν, το κόλπο είναι να μην φανεί ούτε για μια στιγμή ότι κόμπλαρες ή ντράπηκες, εκεί βασίζονται, αν σε δουν να κοκκινίζεις τότε το δούλεμα τους γίνεται πιο έντονο.Και ναι φίλε elo υπάρχει ακόμα το "κουκλάκι" μάλιστα έχει και ιστοσελίδα, νομίζω ότι θα ήταν ενδιαφέρον να πηγαίναμε την άλλη φορά που θα συναντηθούμε κατά κει αν μη τι άλλο θα γελάσουμε πολύ

Wolf
13/06/2008, 13:43:25
πλακα εχει αυτο το κουκλακι

loukritiaΜέλος
13/06/2008, 14:43:49
quote:
Εγώ loukritia όταν είχα πάει πριν χρόνια στο κουκλάκι, απαντούσα με ατάκες στις ατάκες τους και στο τέλος δεν μπορούσαν να απαντήσουν, το κόλπο είναι να μην φανεί ούτε για μια στιγμή ότι κόμπλαρες ή ντράπηκες, εκεί βασίζονται, αν σε δουν να κοκκινίζεις τότε το δούλεμα τους γίνεται πιο έντονο.
Μωρά άμα το καταφέρνεις, μια χαρά είσαι. Εγώ είχα πάει γεμάτη αυτοπεποίθηση λόγω του ότι είμαι αθυρόστομη από φυσικού μου και πίστευα ότι δε θα "μάσαγα", αλλά τελικά με κάνανε και δεν έβγαλα άχνα...

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
Impious VarmintΜέλος
26/08/2005, 11:29:55
Καλημερα παιδια.Δεν ξερω αν ηδη υπαρχει αυτο το θεμα αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν μπορειται να μου δωσετε πληροφοριες σχετικα με την Βαση51 οπου εχει ακουστει πως εχουν εντοπισει εξωγηινα σκαφη.Αληθευει αυτο?Αν μπορει καποιος να μου δωσει μερικες λεπτομεριες ή να μου πει που μπορω να απευθυνθω για να τις βρω μονος μου.Ευχαριστω...

Impious Varmint

skepticΜέλος
26/08/2005, 17:20:20
Η υπερμυστική υψηλής ασφαλείας στρατιωτική βάση Περιοχή51 (Area51) στην Groom lake της ερήμου της Νεβάδας είναι μια τεράστια εγκατάσταση όπου οι Αμερικάνοι δοκιμάζουν ότι τελευταίο ανακαλύπτουν όσον αφορά την αεροδιαστημική τεχνολογία τους. Το αεροδρομιό της έχει τον μεγαλύτερο διάδρομο στον κόσμο με μήκος 4 χιλιομέτρων! (42 μέτρα πλάτος)

Σε αυτή την βάση στο παρελθόν είχαν δοκιμαστεί (test flights) για παράδειγμα το αναγνωριστικό U2 το απόρρητο αναγνωριστικό των 3.5Mach SR71 και προσφάτως το "αόρατο" βομβαρδιστικό F117 και φυσικά το "αόρατο" B2 καθώς και το διαστημικό λεωφορείο (γιαυτό και ο διάδρομος είναι τεράστιος). Φήμες αναφέρουν ότι εκεί δοκιμάζεται επίσης και το νέο απόρρητο super-υπερηχητικό (6 MACH) αναγνωριστικό των ΗΠΑ το επονομαζόμενο με την κωδική ονομασία ΑURORA.

Φυσικά έχει γίνει και λόγος ότι στη βάση αυτή φυλάσονται και οι ιπτάμενοι δίσκοι του Roswell καθώς και ότι οι αμερικάνοι κάνουν εκεί τις δοκιμές των δίσκων και υποκλέπτουν με reverse engineering την εξωγήινη τεχνολογία. Δες την μαρτυρία του Bob Lazaar για περισσότερα. Βέβαια όλα αυτά δύσκολα επιβεβαιώνονται αλλα όμως υπάρχουν τα σχετικά ΑΤΙΑ βίντεο από αυτή τη βάση όπου φαίνονται μυστήρια φωτεινά αντικείμενα να κάνουν εξωφρενικούς ελιγμούς πίσω από τα βουνά της groom lake...

Για αρχή μπορείς να δείς τις παρακάτω φωτογραφίες σε αυτό το site όπου φένεται μια από τις εισόδους στη βάση (όχι και σπουδαία πράγματα) καθώς γίνεται αισθητή και η τρομαχτική ασφάλεια που υπάρχει στη γύρω περιοχή (jeep περιπολίας, ελικόπτερα και προειδοποιητικες πινακίδες όπου σου λένε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θα σε σκοτώσουν αν προχωρήσεις εντός και χωρίς άδεια: DEADLY FORCE IS AUTHORIZED!)
http://www.lazygranch.com/fg.htm

Δορυφορικές φωτογραφίες και πάρα πολλές πληροφορίες για την βάση Περιοχή51 μπορείς να βρείς εδώ:
http://www.fas.org/irp/overhead/groom.htm

"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law

Edited by - skeptic on 26/08/2005 17:49:13

KrisnnaΜέλος
27/08/2005, 07:08:18
Για την Area51 αναφέρεται οτι ανήκουν όχι τόσο σε εξωγήινους αλλά σε μυστικές εσωγήινες υπεραναπτυγμένες φυλές που τροφοδοτούν με την τεχνολογία τους την Αμερικάνικη κυβέρνηση. Ανήκαν σε πολύ παλιές εξωγήινες φυλές που αναγκάστηκαν μετά απο ήττα τους ή λόγω γεωλογικών αναταραχών να καταφύγουν στο εσωτερικό της γής.
Βέβαια τις ιστορίες αυτές τις αναφέρουν οι γνωστοί παρεξηγημένοι συγγραφείς (Φουράκης, David Icke) αλλά όλοι τους προς αυτή την γνώμη συγκλίνουν.
Το μόνο σίγουρο είναι οτι απαγορεύεται με τρομακτική αυστηρότητα η οποιαδήποτε προσέγγιση της βάσης έστω και απο πολύ μακριά με ποινή ακαριαίου θανάτου. Οπότε οτιδήποτε μυστικό κατασκευάζεται ή υπάρχει για την ανθρωπότητα είναι βέβαιο οτι βρίσκεται σε εκείνη την περιοχή.
Όπως είπε και ο Sceptic εκεί βρίσκονται και τα τελευταία υπερεξελιγμένα τεχνολογικά όπλα είτε κατασκευασμένα είτε υπο κατασκευή με στόχο μελλοντική τους χρήση.
Η εξωγήινη και όλη η μυστική τεχνολογία που υπάρχει συμπερασματικά εννοείται οτι κρατάνε όλα τους τα μυστικά στην περιοχή ή Area51.

"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

skepticΜέλος
27/08/2005, 14:54:43
Krisna άν όντως κρύβεται εξωγήινη τεχνολογία και δίσκοι σε αυτή τη βάση τότε είναι πολύ πιθανόν οι Αμερικάνοι να τη φυλάνε ώς κόρη οφθαλμού και βαθειά υπογείως στη παρακείμενη με την Area51 βάση, μια τεράστια και υπερμυστική υπόγεια εγκατάσταση (κάτω από βουνά) με την κωδική ονομασία Area S-4 στην αποξηραμένη λίμνη Papoose 16 χλμ νοτίως της διάσημης Area51.
Σε αυτή τη βάση ισχυρίζεται ότι έχει εργαστεί με τους δίσκους και την αντιβαρυτική τους τεχνολογία στο παρελθόν ένας επιστήμονας και πασίγνωστος στην ουφολογία ο Bob Lazar.
Περισσότερα εδώ:

http://www.ufomind.com/area51/people/lazar/

"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law

Edited by - skeptic on 27/08/2005 15:22:04

skepticΜέλος
27/08/2005, 15:07:08
Επίσης μια εισάγωγη στην παράξενη ιστορία του Bob Lazar μπορείτε να βρείτε εδώ:

http://www.ufoarea.com/area51_lazar.html

Τέλος είναι γεγονός ότι ακόμα και μέσα στους τομείς της ουφολογίας πολλοί αμφισβητούν τις μαρτυρίες (και τις σπουδές) του Bob Lazar καθώς και την όλη ιστορία του, την ύπαρξη της βάσης S-4 κλπ......
Ένα είναι σίγουρο ότι η ιστορία του είναι παράξενη όσο και ενδιαφέρουσα.

Edited by - skeptic on 27/08/2005 15:09:07

27/08/2005, 15:37:09
Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο για το θέμα του Μπομπ Λαζάρ... ρε παιδιά ειλικρινά πιστεύετε ότι θα είχε αφήσει η αμερικάνικη κυβέρνηση και οι μυστικές υπηρεσίες, έναν τύπο να βγαίνει και να αλωνίζει λέγοντας δεξιά αριστερά όλα αυτά που λέει, για θέματα που υποτίθεται ότι είναι άκρως απόρρητα;
Μα είμαστε τόσο αφελείς τελικά;
Όλη η ιστορία είναι στημένη. Είναι κουτόχορτο για τα προβατάκια (εμάς δηλαδή) για να γίνονται άλλα και άλλα μπροστά στα μάτια μας κι εμείς να ασχολούμαστε με το τι χρώμα έχουν τα ανθρωπάκια... αν είναι πράσινα ή γκρίζα.... έλεος πια ρε παιδιά ανοίχτε λίγο τα μάτια σας...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

skepticΜέλος
28/08/2005, 10:47:13
Σίγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε αν η ιστορία του Λαζάρ είναι αληθινή ή όχι γιατί είναι αδύνατον να επιβεβαιώσουμε με επισκεψη πχ, την παρουσία της βάσης S-4. Επίσης αρκετά από τα στοιχεία που αναφέρει για τις σπουδές του την θέση του στο Los Alamos κλπ αμφισβητούνται από τους ερευνητές. (γιατί πολλά από τα στοιχεία και τις εγγραφές έχουν σβηστεί από την κυβέρνηση προφανώς) Δυστηχώς σε τέτοιες περιπτώσεις η ουφολογία είναι αναγκασμένη να βασίζεται μόνο στο λόγο του κάθε μάρτυρα...κάτι δηλαδή πολύ δύσκολα επιβεβαιώσιμο.

Πάντως για το θέμα του εάν άφηνε ή οχι η Αμερικάνικη κυβέρνηση τον bob lazar να μιλήσει, πρέπει κανείς να εξετάσει τις δηλώσεις του ότι έχει απειληθεί η ζωή του πολλαπλές φορές αφότου άρχισε να μιλάει προς τα έξω και μάλιστα ότι τον έχουν πυροβολήσει στο παρελθόν!