ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γκάλοπ ::: Μόνο Μία Ερώτηση - Απάντηση - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Γκάλοπ ::: Μόνο Μία Ερώτηση - Απάντηση - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Asteri tou Vorra30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
25/05/2005, 20:47:27
Do you like Greece?
Stefanos___Νέο Μέλος
27/05/2005, 03:31:17
Γεια σας κι απο μενα... λοιπον εγω θα τον ρωτουσα: "τι σημαινει για σενα "ερώτηση" ??? και μετα θα ξεκινουσα μια ωραια ψυχαναλυση...

για να σοβαρευτουμε... δεν πιστευω οτι υπαρχει κανεις θνητος που δεν θα τον ρωτουσε για το νοημα της ζωης επανω στην γη... και κατ επεκταση τι υπαρχει μετα απο την δικη μας γηινη ζωη...

Αν μας εδινε την δυνατοτητα να διαλεξουμε μονο μια ερωτηση να τον ρωτησουμε αυτο θα σημαινε οτι θα ηταν σε θεση να απαντησει στην ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ερωτηση.! αυτα

GDS1Μέλος
27/05/2005, 09:31:23
Επειδή ο τύπος είναι μέσα σε ένα φρίσμπι δεν πάει να πει τίποτα. Μπορεί να είναι ο δίσκος του κανένα διαγαλαξιακό ταξί. Δηλαδή Ταριφό εξωγήινος, τι να μου πει ο ταρίφας ;;; άντε για κανένα γκομενάκι από Αφροδίτη που πήρε να την πάει στον Άρη... και λοιπόν... προτιμώ τις ιστορίες του παραδοσιακού Έλληνα ταρίφα...

Ρε βουρ για σπίτι και έχω πήξη στο ξερονήσι.....

ΥΓ Μην παρεξηγηθεί κανένας επαγγελματίας οδηγός, για χάριν τις συζήτησης το έφερα σαν παράδειγμα

mindtrapΝέο Μέλος
28/05/2005, 16:12:54
Πολυ ενδιαφερον το ερωτημα το οποιο εθεσες φιλε Υδροχοε. Αλλα εγω ειμαι της αποψης οτι δεν θα μπορουσα να τον ρωτησω για το τι υπαρχει μετα τον θανατο, διοτι δε νομιζω οτι θα μπορουσε να μου το απαντησει, απο την στιγμη που ειναι κατι που ενδιαφερει μονο εμας τους ανθρωπους και φυσικα δεν ξερουμε αν ισχυει για τους εξωγηινους.
Θα τον ρωτουσα λοιπον γιατι δεν κανουν την εμφανιση τους σαν οντα, καπου που να τους δει ολη η ανθρωποτητα και να πειστει για την υπαρξη τους, ωστε να μην αποκαλουμε <<τρελλο>> η <<ψευτη>> καποιον που λεει οτι ειδε εξωγηινο. Δηλαδη γιατι κανουν επιλογη σε ποιον θα παρουσιαστουν.

strange things are reflections of our dreams into reality.

29/05/2005, 18:54:36
Εμενα οταν συναντηθηκαμε μου ειπε οτι κουραστηκε να απανταει στις ερωτησεις μας και φοβαται να εμφανιστει γιατι ποιος ξερει τι αλλο θα τον ρωτησουνε.Φιλικα
Ydroxoos25Μέλος
30/05/2005, 05:07:18
ΟΙ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ:

1. Απο ποιόν πλανήτη είναι ο Ταμπάκης;

2. Can you take me to your dealer?

3. Ποιός θα οδηγήσει;

4. Βρε βρε, πώς απο 'δω;

5. Είχε το Ε9 στη δήλωση λάθος;

6. Στον υπερ-εξελιγμένο πολιτισμό σας, από τα βάθη του Σύμπαντος… έχει παράξενo;

7. @@@%$%$!^*#$#^&(*766>^5>>>/?΄".>>>........; εεε; Γιατί;

8. Γιατί δε δουλεύει τίποτα εδώ μέσα;

9. Θα μπορούσες να μου πραγματοποιήσεις 2 ευχές καλό μου ή τσάμπα κουράζομαι;

10. Mπας και μπορείς να με πετάξεις μέχρι τον Μίζαρ για να πάρω την σκουληκότρυπα για το Ω του Κενταύρου;

11. Πόσοι από εσάς είστε ήδη στη Γη και από πότε;

12. Βρίσκονται όντα του είδους σου ήδη στη Γη και επηρεάζουν τηλεπαθητικά πρόσωπα και καταστάσεις;

13. Το σκέφτηκες πολύ για να μας επισκεφτείς;

14. Ποια είναι η εξέλιξη του όντος άνθρωπος στη γήινη σφαίρα, από την αρχή της ύπαρξής του στον εδώ κόσμο, μέχρι σήμερα;

15. Ποιοι είναι αυτοί οι φίλοι σου που έχουν επιβάλλει το Χριστιανισμό στον κόσμο... και ποιος είναι αυτός ο γνωστός σου που το παίζει και Θεός (Γιαχβέ);

16. Συνεχίζεται η ύπαρξη του ανθρώπου (και των άλλων όντων) σε άλλη μορφή μετά το φυσικό θάνατο; Για πόσο και με τι σκοπό;

17. Πότε θα τα ξαναπούμε;

18. Υπάρχει ζωή μετά το θάνατο, υπάρχει δυνατότητα διατήρησης της προσωπικής μνήμης και συνείδησης και μέσα σε αυτά τα πλαίσια υφίσταται μετενσάρκωση;

19. Πώς καταφέρατε να επιβιώσετε από το πρώιμο-νηπιακό στάδιο της τεχνολογικής εξέλιξής σας χωρίς να αυτοκαταστραφείτε;

20. Έχετε σκοπό να μας κάνετε κακό; Και όταν λέμε κακό σημαίνει αυτό που εννοούμε εμείς στη Γη κακό και όχι αυτό που μπορεί να εννοείτε εσείς.

21. Μπορείτε να μας σώσετε; Χωρίς να καταστρέψετε όλη την ανθρωπότητα.

22. Σαν εξωγήινοι που είστε προέρχεστε από ένα παράλληλο σύμπαν ή διάσταση; Και γιατί δεν καταφέρατε να βρείτε πύλες νωρίτερα, προς τη δική μας;

23. Τι είσαι;

24. Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα επιτέλους;

25. Εσείς δημιουργήσατε το matrix;

26. Είναι εφικτό να κατανοήσουμε τον κόσμο που μας περιβάλλει; Και αν ναι ποιος είναι ο τρόπος να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα της κατανόησης ολόκληρης της δημιουργίας και του εαυτού μας σε συνάρτηση με αυτήν;

27. Γιατί εμφανίστηκες σε μένα;

28. Μπορείς να με πετάξεις μέχρι το σπίτι μου;

29. Πώς μπορέσατε και επιβιώσατε από τη δική σας βιομηχανική και πληροφοριακή επανάσταση χωρίς να αυτοκαταστραφείτε με πυρηνικό πόλεμο;

30. Στον πλανήτη σας είστε χαρούμενοι; Εκεί έχετε βρει έναν πραγματικό σκοπό; Υπάρχει ευτυχία ή είστε κι εσείς χαμένοι σαν κι εμάς;

31. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για σένα, φίλε μου;

32. Τι πληροφορίες έχετε για το σύμπαν και την εξέλιξή του;

33. Μπορείς να μου δείξεις κάτι από τον πλανήτη σου (φωτογραφίες, βίντεο, προβολή, κλπ) που να με βάζει στο κλίμα;

34. Με ποιο κίνητρο ήρθες στη Γη και πόσοι άλλοι εξελιγμένοι πολιτισμοί υπάρχουν στο διάστημα;

35. Με αφήνεις να οδηγήσω για μια βόλτα το δίσκο σου;

36. Ποιες οι προθέσεις σας ως προς την ανθρωπότητα; Φιλικές ή τι;

37. Στον υπερεξελιγμένο πολιτισμό σας το σουβλάκι το τρώτε με κρεμμύδι;

38. Με ποιους συνωμοτείτε εδώ στη Γη και τι σκοπό έχει αυτή η συνωμοσία;

39. Έχετε coca-cola και εκεί;

40. Βρε-βρε πώς και από τα λημέρια μας; Καλώς τον και ας άργησες λίγο.

41. Τι είναι η ζωή, το σύμπαν και τα πάντα εκτός από 42;

42. Τι θα φάμε;

43. Τι μουσική ακούτε στον πλανήτη σου; Εσείς έχετε Χατζηγιάννη;

44. Do you like Greece?

45. Ποιο είναι το νόημα της ζωής επάνω στην Γη και κατ’ επέκταση τι υπάρχει μετά από τη δική μας γήινη ζωή;

46. Γιατί δεν κάνετε την εμφάνισή σας σαν όντα, κάπου που να σας δει όλη η ανθρωπότητα και να πειστεί για την ύπαρξη σας, ώστε να μην αποκαλούμε «τρελό» ή «ψεύτη» κάποιον που λέει ότι είδε εξωγήινο. Δηλαδή γιατί κάνετε επιλογή σε ποιον θα παρουσιαστείτε;

<<Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της.>> "Nicola Tesla"

Edited by - Ydroxoos25 on 30/05/2005 05:11:39

GRIGORIANOSΜέλος
30/05/2005, 05:55:02
5 ΔΙΣ 800 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ 600 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
..............WHY ME ??????.............
Deghar AdharkΜέλος
01/06/2005, 12:20:59
θα τον ρωτουσα......."τι θα ρωταγες εσυ αν σου εκαναν το ιδιο,και τι θα απανταγες?"

ετσι θα ειχα μια πολυ σοφη ερωρηση και μια ακομα πιο σοφη απαντηση.

GDS1Μέλος
01/06/2005, 13:22:45
Παιδιά μήπως ξεχνάτε ότι είστε ξεχασμένοι σε ένα ερημονήσι;;;;;

Δεν νομίζω να ρωτάγατε και πολλά για καμία ουφοπειρατία σας κόβω

who knowsΜέλος
01/06/2005, 16:03:53
grigorianos

never say never **