ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τί σας προσφέρει το forum; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Τί σας προσφέρει το forum; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

ΑΤΜΑ60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
30/05/2003, 17:12:42
Να εκλάβω το μνμ της Ιωάννας της Λωραίνης ως υποθάλπων και κρυφό σεξουαλικό υπονοούμενο?
~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

30/05/2003, 18:22:29
Όχι βέβαια!
σε καμμία περίπτωση δε θα υπέθαλπτα και δε θα έκρυβα την μία και μοναδική αλήθεια.
Το μήνυμα είναι σαφέστατο και κραυγαλέο.
Αυτό ακριβώς που γράφω, αυτό είναι!
Θάθελα όμως να μου εξηγήσεις, φίλε Γρηγόρη, πως σου πέρασε απ το μυαλό, ότι μπορεί να υπονοώ κάτι, και μάλιστα σεξουαλικό?

Αν είναι να κάνεις κάτι σήμερα μην το αφήνεις για αύριο, γιατί αν είναι ωραίο, το ξανακάνεις κι αύριο.

30/05/2003, 21:32:59
και...ΝΑ! το πρώτο ειδίλλιο,
πριν ακόμη ξεκινήσει το πάρτυ!!!
(φίλε alati13 θα γίνει πάρτυ, ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ θά πρεπε να το ξέρεις, μιά και είσαι σίγουρα προσκεκλημένος)

λοιπόν, τι λέγαμε?
α! ναι, γιά το ειδίλλιο μεταξύ της χμμμ... σεξουαλικότατης και γοητευτικότατης (και γευστικότατης) -υποπτεύομαι- Ιωάννας, και του ακατανόμαστα και ασυγκρίτως μεγάλου γητευτή των φιδιών!
εγώ φίλοι μου, θα είμαι εκεί να σας προσφέρω τα "ποτά της αμαρτίας"...

προς πληροφόρησήν σας και μόνο,
αυτά θα κρέμονται από τα κλαδιά του (μεγαλόπρεπου φοίνικά μου φυσικά)!
Ο κάθε προσκαλεσμένος θα βρει εκεί, κρεμασμένο το ποτό που του ταιριάζει...

λιλιθ -η πρωτη γυνέκα

click ^

31/05/2003, 05:57:21
Συγνώμη αν θα δυσαρεστήσω... αλλά το ίδιο έντονα με συγκινουν Avallon και Ιωάννα ...εξ' ενστίκτου ίσως λίγο περισσότερο προς Avallon
~Γρηγόρης~

31/05/2003, 10:53:33
quote:

Συγνώμη αν θα δυσαρεστήσω... αλλά το ίδιο έντονα με συγκινουν Avallon και Ιωάννα ...εξ' ενστίκτου ίσως λίγο περισσότερο προς Avallon
~Γρηγόρης~

"Τάδε έφη Avallon"
31/05/2003, 13:15:49
quote:
~Γρηγόρης~

μμμ... Ερπετοσαλονικιέ!
μα μπορείς να έχεις και τις δυό -αν ήθελες,
έτσι δεν είναι κορίτσια?

και...πολλές άλλες τρυφερές υπάρξεις που θα βρίσκονται στο πάρτυ -εννοείται!

λιλιθ -η πρωτη γυνέκα

click ^

ananasssΜέλος
31/05/2003, 14:31:18
quote:
Μα που είναι το φρουτάκι ο Ananasss?
Ανανικοοοοοοοοοο σε περιμένει μιά πρόσκληση!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ...
Έβλεπα:
quote:
28 / 6 -PARTY-NIGHT + DJ.JIM FROM CORFU LIFE!!!

κι εκτός του ότι τα αγγλικά, μου είναι εντελώς απωθητικά κι αντιπαθή, είδα και αυτό περί DJ και ούτε που έδωσα σημασία περί τίνος πρόκειται...
Σήμερα όμως που παρατήρησα πόσες σελίδες έχει το θέμα, είπα να κάνω ένα κλικάκι να δω τι παίζεται ερήμην μου...

Και... νά'μαι λοιπόν...

Φυσικά και ΔΕΝ θα είμαι στο πάρτυ Λίλιθ...
Πιο πιθανόν (κι εύκολο) είναι να πάω στο Φεγγάρι να δω την ΑΤΜΑ...

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

CronosΜέλος
31/05/2003, 15:25:24
Εγώ είμαι προσκεκλημένος ή να σας στείλω κανένα πλανήτη στο κεφάλι;;;

Ή τον Ουρανό που φοβόντουσαν και οι Γαλάτες. Αν και ήταν πραγματικά σοφός λαός καθώς οι επιστήμονες ξαφνικά συνηδειτοποίησαν ότι η (νομίζω) στρατόσφαιρα σιγά σιγά κατεβαίνει και αποκτά μεγαλύτερη πυκνότητα και μικρότερο όγκο...

εγώ ειμί το Φως του κόσμου

SecondbornΜέλος
31/05/2003, 16:52:13
Μήπως είμαι ανανάς;;;; Έβλεπα και εγώ το dj και νόμιζα ό,τι θα είναι καμιά χαζομάρα το θέμα...
Μερικές φορές η "ποσότητα" σε κάνει όμως να αναρωτηθείς και για την ποιότητα!

Λοιπόν. Θα με καλέσεις λιλιθάκι ή να πέσω στο γκρεμό;
Και ξέρεις τί θα γίνει μετά; Ο Thirdborn θα εμφανιστεί στο σπίτι σου και θα ρωτήσει ευθαρσός: "Από πού πάνε οι απρόσκλητοι και από πού οι καλεσμένοι;;;"
Άσε που για να μη μπαίνω στο κόπο της Ανάστασης(στοιχίζει τα διπλά και από μια κηδεία) μπορεί να συνομωτίσω με τον Crono και κούνια που σας κούναγε!!!!!
Θα χάσετε τον "Crono" κάτω από τα πόδια σας!

Υ.Γ.: Πώς τα κατάφερα και δεν έβρισα ένας Θεός το ξέρει!

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
31/05/2003, 20:45:11
quote:

Λοιπόν. Θα με καλέσεις λιλιθάκι ή να πέσω στο γκρεμό;
Και ξέρεις τί θα γίνει μετά; Ο Thirdborn θα εμφανιστεί στο σπίτι σου...

Μη στεναχωριέσαι!
Θα έχεις ακόμη τέσσερεις ζωές...

Επίτης ευκαιρίας.
Το σκεπτόμενο μωρό είσι συ;
Αν ναι, αναρρωτιέμαι πως θα είσαι σε μιαν από κοντά θέαση, οπότε...θα κανονίσω με την σπιτονοικοκυρά να σε καλέσει!

αυτή...που τα κατάφερε!

01/06/2003, 20:50:13
καλέ μου Ανανίκο!
μα γιατί δεν διάβασες το θέμα μου εγκαίρως, τώρα η λίστα με τις προσκλήσεις έχει κλείσει, και, χμμμ... λυπάμαι, αλλά ακόμη και αεροπορικώς να κατέβεις με χαμηλή πτήση στο πάρτυ μου θα βρείς την πόρτα κλειστή, και επιπλέον -θα βρεθείς- και με ένα φοίνικα στο κεφάλι!!!
παρ'ολ'αυτά όμως, και επειδή σήμερα είναι εθνική εορτή στην πατρίδα του φοίνικά μου, είπα να κάνω μιά καλή πράξη και να σε προσκαλέσω -εξαιρετικά, πέρα από την αργοπορεία της ανταπόκρισής σου. Οπότε, όλα καλά, Ανανίκο. Παρεπιπτόντως, είπα να στείλω και το προσωπικό μου τζετ γιά να σε παραλάβει, μαζί με τις χμμμ... 3 ιδιαίτερα γυμνασμένες και φοβερά γοητευτικές αεροσυνοδούς που χρησιμοποιώ στις πτήσεις αρσενικών φίλων μου -οι συζιγάτες φυσικά των 3 πανέμορφων θεομάναρων πιλώτων που με συνοδεύουν στις προσωπικές πτήσεις.
Μετά από αυτά τα υπέροχα που σου υπόσχομαι καλέ μου Ανανίκο, είναι δυνατόν ν αρνηθείς?!!!
Σκέψου το καλά!

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, Secondborn & Cronos
μα φυσικά και είσαστε προσκεκλημένοι βρε παιδιά!

do not worry! take it easy! cooooooooooooooool!!!

και...φυσικά συνεχίστε να ενημερώνεστε μέσα στο θέμα, γιατί εγώ δεν θα φέρω μετά καμμία ευθύνη, όταν έρθετε και μου πείτε, "μα δε μας κάλεσες, δε μας είπες, δεν μας έδειξες, κλπ"

λιλιθ -η πρωτη γυνέκα

click ^

01/06/2003, 23:03:03
Mμμμ,
αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να πείσει αυτόν τον περιβόητο dj να παίξει και λίγο reggae στο πάρτυ. Ελπίζω να μη μας φλομώσει στο rave και στο hip hop γιατί δε θα προλάβω να ακούσω τα ελληνάδικα που πέφτουν στο τέλος του προγράμματος...

Oσο γι'αυτό που είπες Λίλιθ...(ξέρεις... για μένα και τον ερπετό από τα Βόρεια) αφού ξέρεις ότι είμαι της αποκλειστικότητας...)

"Τάδε έφη Avallon"
01/06/2003, 23:21:20
Avallonάκι, κάτι άκουσα για Ελληνάδικα και δε μ' άρεσε
Αλλά γιατί είμαι ο μόνος που σας αποκάλυψα ποιός είμαι κι εσείς το παίζετε βοίζουσες (βζζζζζζζζ!) σφίγγες Για να βλέπω φωτογραφίες...
και...πρόσφατες εεε

~Γρηγόρης~

02/06/2003, 00:40:09
μπα-μπα-μπα!!!

όπου avallon και reptilesalonica!

μη δίνεσαι όμως τόσο πολύ ερπετούλι, γιατί έτσι ίσως κλείνεις τις υπόλοιπες τύχες σου...που είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολλές -μαζεμένες στο πάρτυ!!! (θα κρέμονται από τα κλαδιά του φοίνικα).

όσον αφορά τις φωτογραφίες, άς αφήσουμε να υπάρχει και το "εκπληκτικόν στοιχείον" αιωρούμενον στην ατμόσφαιρα!

τώρα, όσον αφορά τη μουσικούλα, ναι, θα υπάρχει ο περιβούητος πιά DJ Jim Paganos από την Κέρκυρα με τις μουσικές του περιπλανήσεις, αλλά θα υπάρχει και η "ώρα του ξεσαλώματος", όπου η πυργοδέσποινα του πάρτυ -η υποφαινόμενη τσούπρα- θα παίζει μουσική:

ό,τι πιό λαικό, πιό σκυλάδικο, πιό χορευτικό, πιό τσιφτετελίδικο, πιό μπανάλ, πιό χαμουρετζίδικο, πιό φιλήδονο, πιό εκτροπιαστικό, πιό διεστραμμένο, πιό αισχρό, πιό χυδαίο, πιό ερωτικό, πιό ζωώδες, πιό πρωτόγονο, πιό σκανδαλώδες, πιό διεγερτικό... κλπ. μπορέσει να βρεί, ανάμεσα στα cd του γύφτου που της πουλάει το βραδάκι στην πλατεία...

και...γιά να πάρουμε μιά ιδέα, σχετικά με το τι μπορεί να είναι αυτό...

party mix είναι ο τίτλος,
θα ακούσουμε μεταξύ άλλων τα:

"μαζί σου και στην κόλαση"
"huun huur tu"
"δέστε μου τα μάτια"
"arabian dance 1-4"
"πες μου εγώ τι φταίω"
"σταμάτα πιά!"
"πάψε λοιπόν"
"όλα τα λεφτά λουλούδια"
"ανάβεις φωτιές"
"αν ήμουνα παλιόπαιδο"
"μόνος εγώ μόνη και συ"
"μυαλό μου επικύνδινο"

κλπ. κλπ. κλπ.

κι όποιος δε γουστάρρρ...
υπάρχει και η πισίνα!

αν και είμαι σίγουρη ότι με αυτά που θα σας ταίσουμε και θα σας ποτίσουμε σίγουρα θα γουστάρρρτ και πουλί μάλστα!
χεχεχεχεχεχε...

λιλιθ -η πρωτη γυνέκα

click ^

SecondbornΜέλος
02/06/2003, 01:00:22
Όχι αγαπητή Amalia. Δεν είμαι εγώ στη φωτογραφία. Απλά επειδή το βασανίζω πολύ το μυαλουδάκι μου και μου άρεσε και η φατσούλα του μωρού, την έβαλα.
Πάντως εγώ ήμουνα πιο όμορφος μικρός!
Α! Ξέχασα να σου πω. Το μεγαλύτερο μου προτέρημα είναι ότι είμαι πολύ μετριόφρων!

Λιλιθάκι(μέλι στάζω ο αθεόφοβος!) ευχαριστώ για την πρόσκληση.

Υ.Γ: Τί έχεις σκοπό να μας ταϊσεις που θα μας κάνει να απολαύσουμε τη μουσική οπωσδήποτε; Ληγμένα;;;
Just a joke...

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

Edited by - Secondborn on 02/06/2003 01:00:59

02/06/2003, 01:54:42
quote:
Υ.Γ: Τί έχεις σκοπό να μας ταϊσεις που θα μας κάνει να απολαύσουμε τη μουσική οπωσδήποτε; Ληγμένα;;;

ναι, καλό μου μωρό!
ληγμένα γιαουρτάκια advance με δημητριακά και advance με μήλο και αχλάδι... από τότε που ήμουνα και γω μωράκι και μου τα τάιζε η μαμά μου!

Αλλά όχι!
εγώ δεν ετρωγα τα γιαουρτάκια μου,
τα φύλαγα κάτω από το κρεββάτι σε ένα ξεκολλημένο πλακάκι, όπου είχα σκάψει μιά τρύπα. Έτσι, και όπως λέει και η παροιμία, "είχαν γνώση οι φύλακες", κατάφερα πιά να συγκεντρώσω έναν ικανό αριθμό από παιδικά ληγμένα γιαουρτάκια, ώστε να μπορώ να σας ταίζω, όλα τα παιδάκια στο πάρτυ!

λιλιθ -η πρωτη γυνέκα

click ^

02/06/2003, 07:30:43
quote:

ναι, καλό μου μωρό!
ληγμένα γιαουρτάκια advance με δημητριακά και advance με μήλο και αχλάδι... από τότε που ήμουνα και γω μωράκι και μου τα τάιζε η μαμά μου!

Ναι, μόνο που τώρα ποια δεν είναι ούτε με δημητριακά ούτε με μήλο και αχλάδι.

Είναι απλά, γιαουρτάκια με γεύση ροκφόρ.
(Μπλιάχχχχχχχχχ...)

αυτή...που τα κατάφερε!

02/06/2003, 11:21:43
E! ναί! Το ομολογώ (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε?)
Είμαι ίσως η μόνη γυναίκα που στο πάρτυ δε θα χορέψει τσιφτετέλι (δε μου αρέσει πως να το κάνουμε) και το ίδιο ισχύει για τα ελληνάδικα...

Είθιστε όμως να μένουμε μέχρι το τέλος του πάρτυ όπου γίνονται και τα πιο ευτράπελα... Τώρα βέβαια με αυτά που θα μας δώσεις κάτι μου λέει ότι θα τη βγάλω πολύ ανώδυνα την ώρα των ελληνάδικων...

"Τάδε έφη Avallon"
02/06/2003, 14:21:56
δεν είμαι και πολύ σίγουρη ότι δε θα χορέψεις τσιφτετέλια Avallon...
πάντως, κι αν δε χορέψεις, εσύ θα χάσεις!

εγώ, αν και φανατική κατά τ άλλα ρειβόφατσα, με ελευθέρας στα rave-party (μετά από τόοοσες πιά εμφανίσεις...), στο τέλος, το ρίχνω το τσιφτετελάκι μου, κατά προτίμηση πάνω στο τραπέζι -(αν το μαγαζί δεν έχει μπαρ, οπότε, πάνω στο μπαρ!)

λιλιθ -η πρωτη γυνέκα

click ^

02/06/2003, 16:40:57
Βρε Avallon! βρε κουρτσούδι'μ! Το αντίθετο κατάλαβα απο το μήνυμά σου.
quote:
Ελπίζω να μη μας φλομώσει στο rave και στο hip hop γιατί δε θα προλάβω να ακούσω τα ελληνάδικα που πέφτουν στο τέλος του προγράμματος...

...γιατί ούτε εμένα μ' αρέσουν τα σκυλοσουξεδοτσιφτετελόπουλα!
Απο Ελληνικά ακούω λίγο και εκ διαμέτρου αντίθετα. Τύπου "Ηρω", "Μίκρο" και μετά "Καραίνδρου", "Ξυλούρη", "Θοδωράκη" και γενικά οτιδήποτε εύηχο και καλό έντεχνο.
quote:
μη δίνεσαι όμως τόσο πολύ ερπετούλι, γιατί έτσι ίσως κλείνεις τις υπόλοιπες τύχες σου...που είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολλές -μαζεμένες στο πάρτυ!!! (θα κρέμονται από τα κλαδιά του φοίνικα).

Λιλιθάκι, δίνομαι ψυχή τε και σώματι στην τυχερή που θα με κερδίσει κι αυτό γιατί ερωτεύομαι σπάνια αλλά γερά. Επίσης δε διστάζω να δίνω στις σχέσεις μου γιατί αν δε δώσω δε θα πάρω. Τώρα για την "πονηρή" που δε θα δίνει όσο εγώ, αυτή χάνει γιατί θα βρεθεί στο πλακάκι το πεζοδρομιακό (3ο αριστερά όπως μπαίνεις) ή κατ' εξαίρεση πάνω στο Φοινικόδασος.

~Γρηγόρης~

Edited by - reptilesalonica on 02/06/2003 16:41:51